Home
tutorial
Tips-Tips

18 May 2011

Hoorey ! Sudah Boleh Cashout Heartbeat !!

Gadis Kidal Berceloteh...

.Assalamualaikum.

Hii... Helow Korangg.. hehe ..
Entry ini , menunjukkan keriangan di wajah Lyssa .. 
dan kelebaran senyuman yang terukir di bibir Lyssa ... 
Cewaahh . Ayat... Kalah Pakar Bahasa nihh ! haha..

HAHA . Tak de lah . saja gurau-gurau  . Mintak ampun .
Lyssa Happy sangat-sangat ! Betul .. betul ..
Mana tak nya . Tadi , Lyssa g bukak lah .. LINK INI
Then . Bila dah bukak . tu dia haa..

Lyssa tengok .. Benda alah nih keluar kat website tuhh :)
( Klik untuk nampak lebih jelas )

 Wahh . Tengok warna merah yang Lyssa kotakkan tu.Eceitt . Dia kata apa ?
CONGRATULATION ,you have................blablabla~

hehe . Dengan muka gummbira nya . Lyssa pun .. KLIK lah benda tu..
hehehe . . Syiokk tak terkatA.. Walaupun hanya RM50 je dapat cashout..
haha . Jadi lah . Dapat jugak aku pergi tengok wayang cerita Gangster KL nanti. Jangan jeles ye , sayangg. ( nada gedik) hee~ 

Best ohh . saja Lyssa tak nak kumpul sampai beriban-riban .
Bak kata MasAhmadSafwan , cashout je lah . nanti , tiba-tiba je hilang kan , dah rugi . hehe :) Yup , aku turuti katanya . haha..

Lepas je Lyssa cashout . Waaa.. Muka kembali menjadi sedih .. :(
Mana tak nyer. tengok lah ni.. Tinggal bape hengget je lah ;(

( Klik untuk nampak lebih jelas )

Nak kena cari lagi RM40 lebih , baru boleh cashout lagii .
wahh . lama tuh nak tungguu .:) hee .
Tak pe , "Sabar Itu , separauh Daripada Iman ".
Ye kan ? hehe ..
Nota kaki :
Tak sabar nak tunggu lagi 2 minggu . Lagi 2 minggu , dapat lah duit tuh :)
Nantikan , entry Lyssa yang seterusnya , ok ? :))
Pada sesiapa yang tak buat HEARTBEAT macam Lyssa , korang boleh belajar daripada tutorial Lyssa erkk . KLIK SINI sahaja :)

Adiosss.~


29 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Mohd Shukri Fadzillah said...

tahniah!!! hehehehe........

saya YANA said...

tahniah2... Yana baru ada 20 sen kot... hahaha..

aunty are da said...

lisa.. cmne nk add nuffnang.. xrety lorr.. ajr ley x? :)

tiqasandsbox said...

sy antare yg tekan,,thumbs up!

Mr.Thinker@Ali said...

Banyoknya. Boleh KFC dah. Hehehe. ^^

Nor Syafiqah said...

alahai.. jeles maa..
seronoknya lyssa dapat cashout dah :)
pika ni tggu sampai berjanggut apa xboleh cashout lagi.

Lyssa Dollixious said...

@Mohd Shukri Fadzillah

makacceehh yer >.<

Lyssa Dollixious said...

@saya YANA

eheh .sabar.. sabar.. nnty , lama-laam . naikk lah tuh .huhuh ;)

Lyssa Dollixious said...

@aunty are da

ohhoo .dah buat ke blum ... nuffananf tuhh ?:)

Lyssa Dollixious said...

@tiqasandsbox

waahhh. hehe .TERHARUU ! thnxxx >.<

Lyssa Dollixious said...

@Mr.Thinker@Ali

hahahah .tak nak ahh KFC ... bosan dahh ari2 makan . haha .

Lyssa Dollixious said...

@Nor Syafiqah


aicehh .tk pe yunkk . Lyssa pun , dlm 3 bulan haa.. baru dapat cashout! >.< ngee~

nur dhiya' aida said...

whoa . untung whoa ! :) congratz :)

♥ norlida ♥ said...

wah...tahniah lyssa...=)
ida nye heartbeat br je brapa sen..sob....sob... T_T

ezzah said...

congrats lyssa . jom lawan lawan klik . hehe

cik gurlzanne said...

seronoknya . errmm . tapi blog kite da kna hacked kan . isk isk :(

msredcheesecake said...

Wa....best best..cadangnye nak wat pe rm tu?heheeee...

misashi_sakura said...

50 hinggit dh? fuhh! sy still 2 kupang je. hukhuk =='

bunga said...

wahh..taniah..:)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

oklah tu dr akk ni, entah abad bila dpt cash out hehehe

Eichikatsu said...

bru start blog eh? :)

mynameismy said...

bestnyaa...;D

aRiE niSS said...

wow..bestnye..niss baru sen2..=(

Akid azami said...

wowww! Cam best je hearbeat ni? :D

Nurini Aqlima Bt.Mohamad Nor Hanafi said...

Kak lyssa .. nak tanya ni . Kenapa acc heartbeat saya tak bertambah pun .. Ramai yang cakap dah klik .. tapi check2 .. tetap sama je .. macam mana nih .. ? Bantu sy .. Reply dekat shoutbox sy tau ..
http://www.rinisapphiregurlz.blogspot.com

Nurini Aqlima Bt.Mohamad Nor Hanafi said...

Kak lyssa .. nak tanya ni . Kenapa acc heartbeat saya tak bertambah pun .. Ramai yang cakap dah klik .. tapi check2 .. tetap sama je .. macam mana nih .. ? Bantu sy .. Reply dekat shoutbox sy tau ..
http://www.rinisapphiregurlz.blogspot.com

Nurini Aqlima Bt.Mohamad Nor Hanafi said...

kak lyssa . tlg sy bleh ? kenapa acc heartbeat sy tak bertambah pon ? ramai yg kata dah klik . tapi , cheak2 tetap sama je ..

Nurul Fatihah Arriffin said...

Ha'ah. Sy pon same. Ramai dah yg click tp bila check takde satu sen pun. Acane kak lyssa? Tolong kami :'(

liyanazahirah said...

@Lyssa Dollixious

kak lyssa, npe sy nk log in x dpt2..please tlg sy..da 2 kali da buad acc..due-due x bole login..cmne ekk ??