Hoorey ! Sudah Boleh Cashout Heartbeat !!

Gadis Kidal Berceloteh...

.Assalamualaikum.

Hii... Helow Korangg.. hehe ..
Entry ini , menunjukkan keriangan di wajah Lyssa .. 
dan kelebaran senyuman yang terukir di bibir Lyssa ... 
Cewaahh . Ayat... Kalah Pakar Bahasa nihh ! haha..

HAHA . Tak de lah . saja gurau-gurau  . Mintak ampun .
Lyssa Happy sangat-sangat ! Betul .. betul ..
Mana tak nya . Tadi , Lyssa g bukak lah .. LINK INI
Then . Bila dah bukak . tu dia haa..

Lyssa tengok .. Benda alah nih keluar kat website tuhh :)
( Klik untuk nampak lebih jelas )

 Wahh . Tengok warna merah yang Lyssa kotakkan tu.Eceitt . Dia kata apa ?
CONGRATULATION ,you have................blablabla~

hehe . Dengan muka gummbira nya . Lyssa pun .. KLIK lah benda tu..
hehehe . . Syiokk tak terkatA.. Walaupun hanya RM50 je dapat cashout..
haha . Jadi lah . Dapat jugak aku pergi tengok wayang cerita Gangster KL nanti. Jangan jeles ye , sayangg. ( nada gedik) hee~ 

Best ohh . saja Lyssa tak nak kumpul sampai beriban-riban .
Bak kata MasAhmadSafwan , cashout je lah . nanti , tiba-tiba je hilang kan , dah rugi . hehe :) Yup , aku turuti katanya . haha..

Lepas je Lyssa cashout . Waaa.. Muka kembali menjadi sedih .. :(
Mana tak nyer. tengok lah ni.. Tinggal bape hengget je lah ;(

( Klik untuk nampak lebih jelas )

Nak kena cari lagi RM40 lebih , baru boleh cashout lagii .
wahh . lama tuh nak tungguu .:) hee .
Tak pe , "Sabar Itu , separauh Daripada Iman ".
Ye kan ? hehe ..
Nota kaki :
Tak sabar nak tunggu lagi 2 minggu . Lagi 2 minggu , dapat lah duit tuh :)
Nantikan , entry Lyssa yang seterusnya , ok ? :))
Pada sesiapa yang tak buat HEARTBEAT macam Lyssa , korang boleh belajar daripada tutorial Lyssa erkk . KLIK SINI sahaja :)

Adiosss.~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 18, 2011 at 4:33 PM delete

tahniah!!! hehehehe........

avatar
saya YANA
AUTHOR
May 18, 2011 at 4:42 PM delete

tahniah2... Yana baru ada 20 sen kot... hahaha..

avatar
aunty are da
AUTHOR
May 18, 2011 at 4:43 PM delete

lisa.. cmne nk add nuffnang.. xrety lorr.. ajr ley x? :)

avatar
tiqasandsbox
AUTHOR
May 18, 2011 at 4:49 PM delete

sy antare yg tekan,,thumbs up!

avatar
May 18, 2011 at 4:58 PM delete

Banyoknya. Boleh KFC dah. Hehehe. ^^

avatar
Nor Syafiqah
AUTHOR
May 18, 2011 at 5:03 PM delete

alahai.. jeles maa..
seronoknya lyssa dapat cashout dah :)
pika ni tggu sampai berjanggut apa xboleh cashout lagi.

avatar
May 18, 2011 at 5:45 PM delete

@saya YANA

eheh .sabar.. sabar.. nnty , lama-laam . naikk lah tuh .huhuh ;)

avatar
May 18, 2011 at 5:46 PM delete

@aunty are da

ohhoo .dah buat ke blum ... nuffananf tuhh ?:)

avatar
May 18, 2011 at 5:46 PM delete

@tiqasandsbox

waahhh. hehe .TERHARUU ! thnxxx >.<

avatar
May 18, 2011 at 5:47 PM delete

@Mr.Thinker@Ali

hahahah .tak nak ahh KFC ... bosan dahh ari2 makan . haha .

avatar
May 18, 2011 at 5:48 PM delete

@Nor Syafiqah


aicehh .tk pe yunkk . Lyssa pun , dlm 3 bulan haa.. baru dapat cashout! >.< ngee~

avatar
May 18, 2011 at 6:08 PM delete

whoa . untung whoa ! :) congratz :)

avatar
May 18, 2011 at 6:13 PM delete

wah...tahniah lyssa...=)
ida nye heartbeat br je brapa sen..sob....sob... T_T

avatar
ezzah
AUTHOR
May 18, 2011 at 6:18 PM delete

congrats lyssa . jom lawan lawan klik . hehe

avatar
cik gurlzanne
AUTHOR
May 18, 2011 at 6:20 PM delete

seronoknya . errmm . tapi blog kite da kna hacked kan . isk isk :(

avatar
May 18, 2011 at 7:19 PM delete

Wa....best best..cadangnye nak wat pe rm tu?heheeee...

avatar
May 18, 2011 at 9:19 PM delete

50 hinggit dh? fuhh! sy still 2 kupang je. hukhuk =='

avatar
bunga
AUTHOR
May 19, 2011 at 7:41 AM delete

wahh..taniah..:)

avatar
May 19, 2011 at 8:49 AM delete

oklah tu dr akk ni, entah abad bila dpt cash out hehehe

avatar
Eichikatsu
AUTHOR
May 19, 2011 at 10:10 AM delete

bru start blog eh? :)

avatar
aRiE niSS
AUTHOR
May 19, 2011 at 11:44 PM delete

wow..bestnye..niss baru sen2..=(

avatar
Akid azami
AUTHOR
May 20, 2011 at 10:51 AM delete

wowww! Cam best je hearbeat ni? :D

avatar
August 6, 2011 at 10:48 PM delete

Kak lyssa .. nak tanya ni . Kenapa acc heartbeat saya tak bertambah pun .. Ramai yang cakap dah klik .. tapi check2 .. tetap sama je .. macam mana nih .. ? Bantu sy .. Reply dekat shoutbox sy tau ..
http://www.rinisapphiregurlz.blogspot.com

avatar
August 6, 2011 at 10:48 PM delete

Kak lyssa .. nak tanya ni . Kenapa acc heartbeat saya tak bertambah pun .. Ramai yang cakap dah klik .. tapi check2 .. tetap sama je .. macam mana nih .. ? Bantu sy .. Reply dekat shoutbox sy tau ..
http://www.rinisapphiregurlz.blogspot.com

avatar
August 6, 2011 at 10:53 PM delete

kak lyssa . tlg sy bleh ? kenapa acc heartbeat sy tak bertambah pon ? ramai yg kata dah klik . tapi , cheak2 tetap sama je ..

avatar
November 8, 2011 at 2:40 PM delete

Ha'ah. Sy pon same. Ramai dah yg click tp bila check takde satu sen pun. Acane kak lyssa? Tolong kami :'(

avatar
liyanazahirah
AUTHOR
December 8, 2011 at 7:48 PM delete

@Lyssa Dollixious

kak lyssa, npe sy nk log in x dpt2..please tlg sy..da 2 kali da buad acc..due-due x bole login..cmne ekk ??

avatar

Google+ Followers