Home
tutorial
Tips-Tips

22 May 2011

Jom Ramai-Ramai Pakat Beli T-Shirt Geng Blogger Crew !!

Gadis Kidal Berceloteh...

.Assalamualaikum.

Salam SATU Malaysia..
Salam SATU Blogger..
hehehe~

Wahh..Wah..Wahh..
Pantas je korang KLIK Title Entry ni ehh ?
Apa yang korang lihat itu memang benar .
T-Shirt Geng Blogger Crew sudahh keluar !





So , apa yang korang tunggu-tunggu kan lagi ..
Jom lah ramai-ramai kita beli T-Shirt tuh..
MURAH sangat lah weyhh !!

Rugi GILA kalau korang tak beli ..
hehehe. Kalau semua blogger ada and pakai baju tuh ,
baru lah korang lebih semangat nak ber-blogging kan ? Tak gituu .. ehee~

Kalau semua pakai baju tuh , bolehlah kita ramai-ramai buat BORIA kan ?
hahahaha~ Melalut pulak , Cik Lyssa ni yer..

Alar , baju ni direka khas untuk kita semua lah .
Just Isi Form (order) And Bayar (Bank in) je ..
Korang akan dapat baju itu , melalui pos ;)

Jangan tunggu-tunggu lagi ok ?
Semua jenis Saiz ada . daripada XS sehinggalah XXXL..
So , adik2 , kakak2 , abang2 , makcik2 , pakcik2 .
Tak kira tua atau muda , yang ada Blog , boleh lah korang beli baju ini :)
Yang tak de blog pun , kalau korang nak order, pakai ke mana-mana pun boleh jugakk la ! hee..

Untuk Maklumat lanjut , korang boleh lah KLIK link di bawah ini ! :)

JOM TERJAH !!

Semua maklumat , tentang harga , saiz dan order form , 
ada terselit di situ , ok !

adioss... berambuss! huhu ~

11 000 orang Pengomen Terhebat !!:

dyana said...

a'a,sis lyssa..smgt nk berblog bla pkai..

FASIHAH ♥ said...

Wow , ada baju blogger .
Hebadd ;D
Sis lyssa belanja adek lah XD
Hehe ;p
Sis beli ker ? Mesti belikan ...

Mr.Thinker@Ali said...

Owhohoho. Style guna neh bila ada gathering. Oh, sapa nk anjurkn gathering? Teringin nak join sama lar. x pernah join lg.

Pssst!! Tangan x cukup nk layan tetamu sbb perihal smlm. TY yo! ^^

Mr.Thinker@Ali said...

^^

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..cute je baju..lyssa, ida ada tag lyssa kat contest blog cute..jom tengok

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/cik-ayu-buat-contest-blog-paling-cute.html

Manja's sation blogshop said...

Ingin membeli ANAK TUDUNG MATERIAL JERSEY (INNER JERSEY )

HOMEMADE, UNIK, MUKA X NAMPAK BULAT,SELESA, 39 WARNA, ANDA BOLEH PILIH SENDIRI + MURAH

INNER JERSEY SPECIAL : pertambahan accessories yg dijahit.

Have a look our blogshop MANJA'S STSTION BLOGSHOP
http://manjastation.blogspot.com/

Free gift available from 23/5/11- 5/6/11

ADIKIN said...

ekin ckew blog kak lysa. .

zacky ~786~ said...

menarik ~

HaNa Hani said...

wah....kne order satu neyh
^_^

hafizmasran said...

KAK LYSSA NAPEW LINK KAK .LYSSA SROH PEGI TU ERROR

AlyNn NyzAa said...

@hafizmasran
aah..btul2..error..knp ea?