Tangan Aku Terketaq-Ketaq OoOo Buat Doodles !

Gadis Kidal Berceloteh...

Assalamualaikum ! .

Hi Semua ~

Eh , apa tu ? Tajuk Entry macam menarik jer ?
hahaha! Tak lah . Mana de menarik pun ! 
Saja gatai-garik taip tajuk macam itu ! 
ahahahaha ~ Kan dah kena tipuu ! haha . 

Lolx . Kesian .. Kesian .. Whuaa .. :'(
Actually , memang betul pun lah .

Baru - baru ini , Lyssa ada buat beberapa 
"Doodles Yang Ter-Hodoh Di Dunia"!!

Korang nak tengok ? alar kejap lah...
Sabar.. Sabar.. hee. Dengar lah jap , Lyssa nak story nih ..
Haa.. Tu dia.. Penat sungguh ooo buat doodle ni semua . Lyssa igt ke senang.
Macam mana lah diorang2 tuh semua , boleh buat doodle yang comey2 ehh ?
Heran bin pelik bin ajaib lah !
Aduyy . Lyssa teringin sangat lah , buat doodle yang
cantik , menarik , tertarik , kaw memang da bomb !~
ke baaaaa <<BooOOoooMmmmMmm>>!!!!!
huwaaa~ Teringin sangat..
Tapii . itu semua hanya angan2 kosong je pun ..
Lyssa tak se-PRO korang yang dekat luar sana tuh ~
Setakat edit2 gambar.. edit blog tuh , Lyssa tahu lah ..
Kalu nak buat doodle ni semua . Mintak maaf banyakbanyak ! 
Memang Lyssa tak tahu langsung dalam hal hal ni lolzz~

hehe ! Oke , korang nak tengok ke tak nak neyyhh ?
Haa.. boleh2~ Scroll down box kat bawah ini ok ?:)

Lyssa edit semua ini pakai PaintToolSAI :)


Ini lah doodles2 nya..
Hodoh kan ?





Yang kat atas ni , 1st doodle yang Lyssa buatkan !





Yang ini pulak , doodle no.2 Lyssa. HAHA . agak hodoh sikit !
Sory~





Haa. Yang ini pulak , doodle ke-3 Lyssa .Ini lah doodle paling hodoh rasanye , antara semua nya! haha.
Time ney , terkena penyakit "Parkinson" kot . Tuh yang tengok terketaq2 je pun gmbar 2~





Doodle ke-4 nih. agak lawo ciket.. sebab ada shadow ! haha .tapi , still nampak burokk sebab ......hhmmm . ntah ! haha~




 
Ini pulak , doodle ke-5.Nampak cute semacam je kan ? HAHA . tak tahu kenapa , yang ini Lyssa nampak comel lah pulak ! Tapi , tak secomel yang PRO2 tuh~haha


 ..................................


Ok , terasa puas sudah Edit Guna PaintToolSAI! Tiba-Tiba pulak terpikir nak Edit Pakai Photoshop! haha. Rasanyer , kat bawah ni , better daripada semua yg kat atas kot . hehehhee~






hehe . macam mana ? Oke tak pic yang kat atas ni ? Lyssa guna shape je pun . haha . Tak de lah nampak tangan tuh , terketaq-ketaq kan ? Ok lah daripada Lyssa guna PaintToolSAI tuh.. heheh :)



Haa , macam mana ? Apa pendapat korang semua ??
Ok ke tak , hasil kerja Lyssa tu.. alar baru je buatkan ?
Lama-lama2 nanti , ok ler ^_^


*Ok , bagi korang antara doodle2 yang kat atas ni , korang lebih suka yang mana SATU ? Terpulang pada korang tuh . Doodle no.berapa yer , yang paling BEST ? :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

62 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
May 1, 2011 at 7:38 AM delete

yg no 5 tu comel,
kite reti lukis katun org lidi je, ;)

avatar
gadis bunga
AUTHOR
May 1, 2011 at 7:42 AM delete

aha .
tadela burok sangat doodle tu.
still nampak kecomelannya .
btw ,

sila lah datang ke blog sy ye .
and follow sekali :)
betol betol nak promote blog nih :)
hehe .

avatar
May 1, 2011 at 8:45 AM delete

@kAmi dAn mEreKa

hehehe .alar. kartun orang lidi pun ok ape.. at least , reti jugak lukis . kan ? hehe ;)

avatar
May 1, 2011 at 8:45 AM delete

@gadis bunga

hehehe .tapi , rasa tak puar hati , TAK perfect lagi lah yunk ! HAHA :))

avatar
May 1, 2011 at 9:09 AM delete

apa fungsi doodles ni lyssa?? tp tomey gk..tomey cm lyssa??

avatar
May 1, 2011 at 9:24 AM delete

@♥MiKa FasHa♥

hahaha .tk de fungsi pape pun . saja syiokk2 lukis ! haha . tak comeyy pun . huduh gilaxx doodle niyh ;)

avatar
xmbmrx
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:28 AM delete

yang pertama !
lawa lahh . kalau buad selalu , boleh compete dgn orang laen :D

avatar
momoNERD
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:28 AM delete

chantek la sys . hehe , cute jea . buad gune ape jea ?

avatar
May 1, 2011 at 9:33 AM delete

@xmbmrx

hehehe . lawa ker.. lawakk kot ? hehe . tu ler . tp , Lyssa tak berapa nak pakar lagii ;0

avatar
May 1, 2011 at 9:33 AM delete

@momoNERD

hehehe .tu dia.. ada tulis kat . ni mesti tak baca ;(

avatar
saya YANA
AUTHOR
May 1, 2011 at 9:51 AM delete

yg guna photoshop tu cantik.. tapi takpe... permulaan kn... hehe...Yana pon tak reti..

avatar
May 1, 2011 at 9:58 AM delete

@saya YANA

hehehe .ye ker yana ? tuh lah . yg photoshop lagi . lagii kemas kan ? yang lain tuh , serabai je tgk ! HAHA

avatar
aien sempoi
AUTHOR
May 1, 2011 at 11:19 AM delete

yg gne ph0tosh0p tulawa..yg kelima lwa jugak !!..
k.lyssa follow aien blik aw !!

avatar
HaNiE ReDz
AUTHOR
May 1, 2011 at 11:20 AM delete

sume nye chumeyy (:

avatar
May 1, 2011 at 11:25 AM delete

@aien sempoi

hehehe .thnx aien . kasik link ;)

avatar
zee
AUTHOR
May 1, 2011 at 12:02 PM delete

takde lah buruk pun lyssa, bagi 1st time doodlers okay pe. kite pon penah wat tp lg buruk kot. pakai photoshop je. tapi kalau bab doodles guna mouse yg kite kenal yang teror dah sekarang ni biyha lah.. tp lyssa pun dah nak berjinak2 ni oke lah tu. ;)

avatar
Lelord
AUTHOR
May 1, 2011 at 12:06 PM delete

eh akak tgk comel jek

avatar
May 1, 2011 at 12:45 PM delete

suka yang no 2 ! hee :D

avatar
beeha ben
AUTHOR
May 1, 2011 at 1:10 PM delete

hee..semua cute je....tapi yg no.2 tu plg cute kot...hee

avatar
scha
AUTHOR
May 1, 2011 at 1:11 PM delete

: chomel laa doodlers kak lyssa nyhh <3

avatar
Fiya Ahmad
AUTHOR
May 1, 2011 at 2:46 PM delete

comeyl je i tgk doodle2 u.. hehe.. at least pndai gak la nk buat doodle kan.. i langsung tak reti malah tak kreatif juga. hehe

avatar
Eiyka Yusof
AUTHOR
May 1, 2011 at 3:13 PM delete

semua cantik2 . tapi lagi suke yg nombor 5 . cute ,, mcm sys lyssa :)

avatar
mirul aar
AUTHOR
May 1, 2011 at 4:36 PM delete

good trial .. nice =)

avatar
May 1, 2011 at 4:47 PM delete

semua comel lah ! haha ~
tapi yang tercomel
yg last tuh :D

avatar
May 1, 2011 at 5:28 PM delete

kak lyssa, lagu dalam blog kak lyssa ape tajuknye? tacing la dengan lagu tu. mcm ade kena mngena jer :(

avatar
May 1, 2011 at 6:05 PM delete

@zee

hhehehe .tapi , Lyssa tak sekreatif biyha tuh ;)

avatar
May 1, 2011 at 6:06 PM delete

@Lelord

heh ? comel ker , mcm tuh ?

avatar
May 1, 2011 at 6:06 PM delete

@Fatma Diyana MB.

hehehe .comel ke no 2 ? ye la , pendapat org berbeza2 ;)

avatar
May 1, 2011 at 6:07 PM delete

@beeha ben

hehhe . minat no 2 jgk ehh ?:)

avatar
May 1, 2011 at 6:07 PM delete

@scha

heheee . tak comel lah ;)

avatar
May 1, 2011 at 6:07 PM delete

@Fiya Ahmad

hehehe . hodoh je pun i buat . for the 1st time ;)

avatar
May 1, 2011 at 6:08 PM delete

@Eiyka Yusof

heheehhh . sis tak cute pun lah ;)

avatar
May 1, 2011 at 6:09 PM delete

@Nurul Husna Kim

hee .yg pakai tudung tuh ehh ?:)

avatar
Mirul
AUTHOR
May 1, 2011 at 6:39 PM delete

mai mirul sponsor kat lyssa stu nk x?
haha :D

avatar
biyha
AUTHOR
May 1, 2011 at 8:17 PM delete

comel , for first time doodling . kak lyssa mmg berbakat . adk suke yang no 5 :)

avatar
May 1, 2011 at 10:01 PM delete

@biyha

heheh .biyha . adik , lagi2 berbakat kan ? akak tak brape pro macam adik lah ;)

avatar
muhd hazman
AUTHOR
May 1, 2011 at 10:27 PM delete

klo lam firasat dekman...yg no.3 dri atas..coz 6pak mcm cute n creative drpa yg len...firasat jeww...

avatar
farahd101
AUTHOR
May 2, 2011 at 8:07 AM delete

ada la bakat nak jadi pelukis nanti kan :)

avatar
May 2, 2011 at 8:41 AM delete

@muhd hazman

hee . tapi ,bg lyssa , itu lah paling hodoh pun ;)

avatar
May 2, 2011 at 8:43 AM delete

@farahd101

hahaha .ada lah cgtt ;) huhu ;))

avatar
Ekyn Effendi
AUTHOR
May 2, 2011 at 1:59 PM delete

doodle no 5 !
aww aww , suke , cute !
pndai lyssa ber-doodles . haha !

avatar
Mirul
AUTHOR
May 2, 2011 at 7:11 PM delete

lyssa :D
nah mirul sponsor satu doodle utk lyssa....

hehe, saya juga bdk baru bljr

http://4.bp.blogspot.com/-JS0ofmuhRkQ/Tb6PUIEhfeI/AAAAAAAAAK0/FoGe85Dsybg/s400/Lyssa2.jpg

avatar
Mirul
AUTHOR
May 3, 2011 at 7:50 PM delete

aiks pe sal xleh bukak plak?
nah link neyh

http://4.bp.blogspot.com/-JS0ofmuhRkQ/Tb6PUIEhfeI/AAAAAAAAAK0/FoGe85Dsybg/s1600/Lyssa2.jpg

avatar
Miss A
AUTHOR
May 4, 2011 at 7:17 PM delete

Comel la doodle,tp ape fungsi dia?yg last kali comel <3

avatar
May 7, 2011 at 4:29 PM delete

yg gne photoshop 2 comey :)
yg wrme mrah 2 pon lawa gk

btw , lysa folow nurul ea

http://syagemini.blogspot.com

avatar
fatin hanani
AUTHOR
May 7, 2011 at 9:48 PM delete

hehe semua ok :D
cntik ja
pandai la lyssa buat hehe

avatar
August 20, 2011 at 3:21 PM delete

no. brape ekk yg cute? ermmm.. sy pilihhh.. semua!! :)

avatar
Atirah Hayati
AUTHOR
September 19, 2011 at 4:20 PM delete

semuanya cute lor lyssa..mmg la mle2 xmnjd..lme2 buat jd la..
USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!

avatar
Nana
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:11 AM delete

boleh tahan untuk try pertama kan at least ada kalau takde lagila ==
anyway i like the last one too!!!!!
comel!!!

anyway ur blog i really pretty come la visit mine My Blog Tak Seberapa pun Cam biasa... je T.T

avatar
Nana
AUTHOR
October 1, 2011 at 7:12 AM delete

Oh yeah don forget to follow me ok!!!

avatar
Awesome girl
AUTHOR
April 6, 2012 at 1:20 PM delete

Kak Lyssa, Tomeylah tu hehe!

Apepon Singgah lah blog yang tak seberape nie :)

avatar
Asma Ul Huda
AUTHOR
April 6, 2012 at 6:04 PM delete

kakak!kakak!kakak! nombor dua Huda suka!

avatar

Google+ Followers