Wahh ! Teruja dengan Blog Ini !!

Gadis Kidal Berceloteh...


.Assalamualaikum.
.Salam Sejahtera.
.Salam 1 Malaysia.

HEHE, Cewahh . Heloww koranggg ~

Ehh .eHH . Mana korang nih... ?
Nak main aci nyorokk nyorokk dengan Lyssa ye ?
Aiyaa.. Macam budakk kecik lahh korangg nihh. 
HEHE  . Opps ! Terlebihh sudaahh ~hee~
Ampun .. ampun ..

Huhu ! Wahhh ~
Lyssa nak bagitawu dekat korangg semua nii..

Lyssa ada bukak blog someONE tawuu ?
Blog someONE yang Lyssa cakap kan ni , selalu sangat komen Lyssa punya entry. . Memang tak henti-henti beliau komen . Maksud Lyssa .setiap kali entry terbaru Lyssa post , mesti beliau ada jugakk komen , walaupun sedikit . hehe .
Bangga lah jugakk kann . hekk~ thankss yerkk ..

Baru semalam Lyssa bukak blog beliau !
Bukak-bukak jer , 

WAAHHHH !!! Lyssa terkejutt + terperanjat GILA lah !!..

Terkejut lah .. beliau anta dekat Shoutbox Lyssa . Lyssa pun tekan nama dia..
Engat nak terus ke blog beliau lah kan .. Haa. Bila tekan jer..
Rasa macam semacam je.. Apa yang mengganggu fikiran Lyssa ehh ?

Tiba-tiba Lyssa terbisik sorang-sorang dalam hati ..

" Kenapalah beliau TAK kasi je terus link blog beliau..? Kenapa beliau bagi alamat FACEBOOK beliau pulakk ? Nak suruh Lyssa ADD ker ? HAHA! "

Then , macam pelik ja , FACEBOOK tuh . HAHA . Lyssa tengok-tengok , itu memang blog beliau lah setelah Lyssa alih kan pandangan Lyssa ke URL kat bahagian atas tuh . "Ada BLOGSPOT" ! Memang sah and ternyata lah , itu memang blog beliau .

Terus Lyssa ada dekat Shoutbox beliau . Yeah , bagi Lyssa blog yang sangat kreatif ! Lyssa pun tak terfikir nak buat blog alar- alar Facebook gitu . hehe~
God Job , Mr.Thinker!!!

Klik lah PIC kat bawah ni , untuk ke blog beliau !
Tak menyesal masuk blog nya~
JOM !! 


 (jangan marah ye, Mr.Thinker)

HEHE . Cepat lah masuk Blog beliau ! :)

hehehe . ok .
Adiosss~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

19 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
mia.lia
AUTHOR
May 21, 2011 at 6:25 PM delete

hehe.. rmi dah buat gini... kemas je :)

Reply
avatar
May 21, 2011 at 6:34 PM delete

wahh nape ..sume mcm facebook ni..
klakar lah

Reply
avatar
May 21, 2011 at 6:40 PM delete

X marah. Hahaha. ty so much cik lyssa yo! Ni first time org show off blog sy. x tau nk balas apa. just mmpu ucap terima kasih byk2 jaa. sy newbie dalam dunia blog. sila tunjuk ajar. ^^

Reply
avatar
nana
AUTHOR
May 21, 2011 at 6:46 PM delete

sudah tengok..
smart jewp..
kemas gile. hehe

Reply
avatar
dollymoon
AUTHOR
May 21, 2011 at 6:56 PM delete

SOMEL SNGT LA BLOG DIA..HEHEH...like2...

Reply
avatar
faY
AUTHOR
May 21, 2011 at 9:05 PM delete

kemas tersusun. jelez tgk belog orang lain..

Reply
avatar
iyka syafika
AUTHOR
May 21, 2011 at 11:19 PM delete

lawa sgt blog dye...blog lysa pn cntik

Reply
avatar
May 22, 2011 at 12:11 AM delete

serius unik n cool giler blog die !
dah follow pun die :)))

Reply
avatar
May 22, 2011 at 8:04 PM delete

mcm mne nk wt mcm facebook??

Reply
avatar
May 24, 2011 at 1:07 PM delete

great..otak si blogger yg sgt kreatif

Reply
avatar
May 24, 2011 at 6:22 PM delete

Maaf, 'beliau' tidak layak untuk sy yo! Cik Azeya, jgn lar puji sy sgt2. nti sy riak pula. xmau2. btw, tanpa blogger lain, Thinker is nothing. ty for them who had followed me. and ty too for them who said the good things about my blog and me.

psst: nk kabo kt sini, muka sy merah padam dah sbb awak2 semua puji sy tau. maluu. (ada tanduk di kepala, beware yo). okay, I'm joking only.

Wait for the day yo! I'll show you all who is the real Mr.Thinker aka Ali. Then, please don't dissapointed with me later. LOL.

Lyssa, ty again yo! Masih touching lg neh. Hehehe. ^^

Reply
avatar
Wanaa Nana
AUTHOR
May 24, 2011 at 11:01 PM delete

@Mr.Thinker@Ali kepada mr thinker, saya sudah follow blog mr... ^.^

Reply
avatar