Home
tutorial
Tips-Tips

21 May 2011

Wahh ! Teruja dengan Blog Ini !!

Gadis Kidal Berceloteh...


.Assalamualaikum.
.Salam Sejahtera.
.Salam 1 Malaysia.

HEHE, Cewahh . Heloww koranggg ~

Ehh .eHH . Mana korang nih... ?
Nak main aci nyorokk nyorokk dengan Lyssa ye ?
Aiyaa.. Macam budakk kecik lahh korangg nihh. 
HEHE  . Opps ! Terlebihh sudaahh ~hee~
Ampun .. ampun ..

Huhu ! Wahhh ~
Lyssa nak bagitawu dekat korangg semua nii..

Lyssa ada bukak blog someONE tawuu ?
Blog someONE yang Lyssa cakap kan ni , selalu sangat komen Lyssa punya entry. . Memang tak henti-henti beliau komen . Maksud Lyssa .setiap kali entry terbaru Lyssa post , mesti beliau ada jugakk komen , walaupun sedikit . hehe .
Bangga lah jugakk kann . hekk~ thankss yerkk ..

Baru semalam Lyssa bukak blog beliau !
Bukak-bukak jer , 

WAAHHHH !!! Lyssa terkejutt + terperanjat GILA lah !!..

Terkejut lah .. beliau anta dekat Shoutbox Lyssa . Lyssa pun tekan nama dia..
Engat nak terus ke blog beliau lah kan .. Haa. Bila tekan jer..
Rasa macam semacam je.. Apa yang mengganggu fikiran Lyssa ehh ?

Tiba-tiba Lyssa terbisik sorang-sorang dalam hati ..

" Kenapalah beliau TAK kasi je terus link blog beliau..? Kenapa beliau bagi alamat FACEBOOK beliau pulakk ? Nak suruh Lyssa ADD ker ? HAHA! "

Then , macam pelik ja , FACEBOOK tuh . HAHA . Lyssa tengok-tengok , itu memang blog beliau lah setelah Lyssa alih kan pandangan Lyssa ke URL kat bahagian atas tuh . "Ada BLOGSPOT" ! Memang sah and ternyata lah , itu memang blog beliau .

Terus Lyssa ada dekat Shoutbox beliau . Yeah , bagi Lyssa blog yang sangat kreatif ! Lyssa pun tak terfikir nak buat blog alar- alar Facebook gitu . hehe~
God Job , Mr.Thinker!!!

Klik lah PIC kat bawah ni , untuk ke blog beliau !
Tak menyesal masuk blog nya~
JOM !! 


 (jangan marah ye, Mr.Thinker)

HEHE . Cepat lah masuk Blog beliau ! :)

hehehe . ok .
Adiosss~


19 000 orang Pengomen Terhebat !!:

..gugu.. said...

unik lorh ....

mia.lia said...

hehe.. rmi dah buat gini... kemas je :)

Aishah A'syiqin said...

wahh nape ..sume mcm facebook ni..
klakar lah

eyka tsk said...

lawa aa .
hehe~

Mr.Thinker@Ali said...

X marah. Hahaha. ty so much cik lyssa yo! Ni first time org show off blog sy. x tau nk balas apa. just mmpu ucap terima kasih byk2 jaa. sy newbie dalam dunia blog. sila tunjuk ajar. ^^

shafmechy said...

kreatif giler..=)

nana said...

sudah tengok..
smart jewp..
kemas gile. hehe

dollymoon said...

SOMEL SNGT LA BLOG DIA..HEHEH...like2...

+ cik | ezatiee + said...

wahhh.. cool gilerr..

faY said...

kemas tersusun. jelez tgk belog orang lain..

iyka syafika said...

lawa sgt blog dye...blog lysa pn cntik

...Minah BluR... said...

serius unik n cool giler blog die !
dah follow pun die :)))

* Zaleta * said...

best wooo

Ziera_Nur hazirah said...

mcm mne nk wt mcm facebook??

Fairus Darwisha said...

great..otak si blogger yg sgt kreatif

| cik azeya | said...

beliau mmg cool. :)

Mr.Thinker@Ali said...

Maaf, 'beliau' tidak layak untuk sy yo! Cik Azeya, jgn lar puji sy sgt2. nti sy riak pula. xmau2. btw, tanpa blogger lain, Thinker is nothing. ty for them who had followed me. and ty too for them who said the good things about my blog and me.

psst: nk kabo kt sini, muka sy merah padam dah sbb awak2 semua puji sy tau. maluu. (ada tanduk di kepala, beware yo). okay, I'm joking only.

Wait for the day yo! I'll show you all who is the real Mr.Thinker aka Ali. Then, please don't dissapointed with me later. LOL.

Lyssa, ty again yo! Masih touching lg neh. Hehehe. ^^

zarulfarhana said...

kreatif la....

Wanaa Nana said...

@Mr.Thinker@Ali kepada mr thinker, saya sudah follow blog mr... ^.^