Senarai Nama Perserta : 1st GiveAway by Lyssasecret

Gadis Kidal Berceloteh...
27/07/2011


.Assalamualaikum.

Hai Korang Semua !
How's your life today ? Nice ? Good !
(cehh .. ber-speaking plak aku ye) hehe..

Whatever....ever....ever...
(buat muka menyampah + mintakk kaki hapak!)

Entry kali ni !
Lyssa mintakk sponsor !!!!

Argh.. ye ker ? Tak de lah .
Gurau only ok ? hehe .


Entry ni dikhaskan buat korang korang korang yang tersayanggg !
Darling darling , muchukk muchukk , masham mashamm Lyssa lahh .
Siapa lagi kalau bukan yang telah menjoin-kan diri mereka dalam 1st GA Lyssa
yang telah diadakan pada 30/6/2011 - 30/7/2011 hari tu.

Dan perhatian ye .
GA ini belum diumumkan totopp lagi . So , pada siapa yang belum join , 
korang boleh lah baca syarat nya DI SINI !!
Join lah cepat - cepat sementara masih ada lagi ruang untuk korang ! Ok?
Pada sesiapa yang telah join tuh , di sini , Lyssa ada sertakan link untuk korang klik dan check sama ada link korang ada tak yang tersenarai ..
Kalau tak de , boleh inform Lyssa ok ?
Kalau ada yang sudah bertukar link tu , sila inform Lyssa jugak taw.
Kalau Lyssa klik je , tak boleh bukak or Private , penyertaan korang automatik terbatal ok . So , hati hati lah ..heehe ^^

KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MELIHAT SENARAI NAMA PESERTA !



 


 Untuk pengetahuan korang semua , ada hadiah tambahan yang bakal Lyssa umumkan pada entry seterusnya . Bersabar lah ye ~

p/s : Kepada yang telah join , Lyssa nak ucapkan bebanyak terima kasih lah ye, sebab support Lyssa untuk join jugak GA Lyssa ni .. Walaupun hadiah nya tak de lah best sangat kan ? hehe . Sorry ye .
Apa - apa pun , korang THE BEST lah ! ^_^

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Amira Shahira
AUTHOR
July 27, 2011 at 10:44 PM delete

lyssa,, mira lom join agy! nnti mira wat entry n join k! nnti mira ksi link gak eh! :)

avatar
Amira Shahira
AUTHOR
July 27, 2011 at 11:04 PM delete

okey,, sys! nih link mira yer for GA tuh! :)
http://amiraryeowook.blogspot.com/2011/07/giveaway-one-klik-one-present-by.html

avatar
A'Aini
AUTHOR
July 27, 2011 at 11:08 PM delete

hehe . . saya ada laa . . kikikiki

avatar
aima mazlan
AUTHOR
July 27, 2011 at 11:08 PM delete

oke cik lyssa comel :)

avatar
K O R I E
AUTHOR
July 27, 2011 at 11:09 PM delete

korie awal2 lg dh masuk^^
nk giveaway kereta ferari sebijik bley?
hehe.. gurau je

avatar
Eyra.
AUTHOR
July 28, 2011 at 1:03 AM delete

Eyra dah join and dah tinggalkan link kat entri Lyssa. Sila jenguk blog Eyra ehh, thanks! ^^

avatar
July 28, 2011 at 9:28 AM delete

penat mata mencari......penin habeh....tapi last2 xjmpk pun... :-( xtau la kot2 trmiss tgk ka....
http://25april2011.blogspot.com/2011/07/giveaway-one-klik-one-present-by.html

avatar
Aishah Amira
AUTHOR
July 28, 2011 at 6:16 PM delete

same same sis lyssa (^_^)
harap2 ley dpt 1st prize tu haha ~

avatar
PINKaholicx
AUTHOR
July 28, 2011 at 9:53 PM delete

kat mane nak tgk list peserta tuh ??

avatar
Farah
AUTHOR
July 28, 2011 at 11:55 PM delete

hyee lyssa! nak tnye ni, camne u buat sidebar tu transparent? hope dpt reply my komen. tq :)

avatar
biela lah
AUTHOR
July 29, 2011 at 12:01 AM delete

tmpang tnye..kt mane nk cek snarai name 2? =p

avatar
July 29, 2011 at 5:03 PM delete

kat nma nak tengok snarai tu ? knapa klik cupcake tuh tak bole pun ? waaa !

avatar

Google+ Followers