2nd GiveAway by Lyssasecret DITUTUP !

Gadis Kidal Berceloteh...
10/09/2011


.Assalamualaikum ^^
(Jawab .. Jawab .. Tak Jawab Dosa !:)

HEE . Ok , Sekarang Lyssa nak Umumkan ,

"2nd GiveAway by Lyssasecret DITUTUP !"


Sebarang Penyertaan Selepas Ini , Tidak Akan Dilayan . Harap Maaf !
Ok , Lyssa ada buat Senarai Untuk Peserta 2nd GA ini .
Hope korang semua boleh Check . Mana tahu kot-kot nama korang tercicir kat tepi longkang ke. Baiik korang Check betul-betul ye ? :)

Siapa yang pening kepala tengok tulisan kecik nak mampuihh .

 Korang ikut cara ini :
==> Tekan Ctrl F Serentak 
==> Akan Keluar Search Box
==> Masukkan Link Blog Anda
==> Akan terkeluar highlinght penyertaan anda .
Mudah je kan ?

Nak Tengok Nama Peserta => (TEKAN SINI)

Nama Pemenang Diumumkan Pada Pukul 12.00 Tengahari , 10/09/2011 .

 SEKIAN SAHAJA . K , Baii :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
bee's orange
AUTHOR
September 10, 2011 at 7:07 AM delete

dah skodeng dah :p name bee ade :) naseb lah x tcicir yea . klau x mampuihh nak kutib balek . hee

tq dear !

avatar
AreFiSya Aien
AUTHOR
September 10, 2011 at 7:47 AM delete

spe la pemnangnye..x sbr nk tnggu ny..hehe

avatar
Amy A.
AUTHOR
September 10, 2011 at 8:58 AM delete

hebat btol la Lyssa ni..org lain berhari2 nak siapkn kemas2 peserta, pemenang berminggu baru nk bgtaw, lyssa sekelip mata je...hebak3 :p

avatar
September 10, 2011 at 9:01 AM delete

@Amy A.

Kerja-kerja macam nih , mesti kena cepat . untuk menjaga hati peserta . kangg org marahh . tamo tamo gitu . ehee:)

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
September 10, 2011 at 9:40 AM delete

Berdebar sungguh rasa didalam hati ni nak tunggu pukul 12tgh hari. HUHU.. Anyway, Kak Lyssa tukar design blog ea? Cantik!

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
September 10, 2011 at 9:46 AM delete

kak lyssa ! nama eyqa tercicir ! takde laa :'( eyqa join . . eyqa ade post at comment tu link eyqa :'(

http://allabouteyqahasnan.blogspot.com/2011/09/2nd-giveaway-by-lyssasecret.html

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
September 10, 2011 at 10:05 AM delete

kak lyssa . memang ada . tapi cuba kak lyssa click . bukan ke blog eyqa tapi ke blog orang lain >,<

avatar

Google+ Followers