Churp - Churp Meningkat Dengan Sekelip Mata :) Alhamdulillah ~

Gadis Kidal Berceloteh...
08/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

Okeyyy semua .. Pagi tadi , Lyssa ada post pasal Churp - Churp Lyssa kan ? Best sangat ! Kalau siapa yang terlepas , korang boleh lah TEKAN SINI untuk baca apa yang terkandung :)

Now , Lyssa rasa bersyukur sebab dengan sekelip mata je , Churp - Churp Lyssa meningkat ! Dalam entry itu , Lyssa punya earning berapa ?? RM 187.00 kan ? Cuba korang tengokk , sekrang ni berapa pulakk ?

 


Banyakk tak ? Terkejut tak ? huhu . Alhamdulillah . Bersyukur je walaupun tak sebanyak korang yang beriban tu kan ? .. Ehh . Apa rahsia nya ? Macam mana boleh meningkat dengan sekelip mata ? Macam mana boleh sebanyak itu ? ....

Nantikan entry seterusya .. pukul 10.00 malam  kejap lagii . Bolehh ? HEHE . Dan Lyssa akan bagitahu . Apa dia sebenarnya Churp - Churp neyy ? =.= Sabar ye ^_^ 



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 8, 2011 at 8:58 PM delete

Wah..Bestnnyer..Kongsilah rahsia tu..

avatar
atyMARIAM
AUTHOR
November 8, 2011 at 8:59 PM delete

lysaa. cpt! nk tuto. aty dh buat today. dpt rm2 je baru. haha..sedih :(

avatar
November 8, 2011 at 8:59 PM delete

wahh best nya camtu..nak jugak~!

avatar
November 8, 2011 at 8:59 PM delete

kak lyssa..blnje miza jeruk penang..hehe. (x malu)..

avatar
Misz Azney
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:00 PM delete

gyler rr. . .ok2. . manja tggu. . sbb ta tau cmne nak tingkatkn earnings

avatar
November 8, 2011 at 9:01 PM delete

ok xsbaq nk tnggu nie
serius earning xnaik pn

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:02 PM delete

cik lyssa...macmna nk dftr churp2 nie?

avatar
November 8, 2011 at 9:02 PM delete

saya dah join.. cume malas nak iklan kan je.. hu2

avatar
November 8, 2011 at 9:03 PM delete

okay kite tunggu, nak layan cinta elyssa dulu. hikhik :)

avatar
eizrul eizad
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:03 PM delete

bak sikit pa...

http://dazzilurzzi.blogspot.com

avatar
Idayu MZilysm
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:04 PM delete

mcm best jak .. haha !! xsbar nak baca entry seterusnya.:)

avatar
November 8, 2011 at 9:05 PM delete

hehehehe lyssa nanti boleh share2 sikit ehh :P

avatar
November 8, 2011 at 9:06 PM delete

xsbr na tggu entry kul 10 2..

avatar
miss nisa
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:09 PM delete

assalamualaikum kak lyssa.....tahniah yer!hope blog nie lebih banyak followers...hope kak lyssa berikan tutorial yg paling best!-new blogger-

avatar
miss nisa
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:11 PM delete

congrats yer!jeles pulak rasanyer dgn kak lyssa....hehe....tapi boleh jadi lgi banyak...^^..hope mcm tu....

Lyssa Faizureen fighting!

-new blogger-

avatar
November 8, 2011 at 9:15 PM delete

Assalam, wahhhh ... bukan men gembira lagi Lyssa nie... Aque nak capai mcm tu pun susah juga... huhuhu... mungkin bukan nasib Aque lah...huhuhu...

avatar
cerita best
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:21 PM delete

kak blh buat tuto x pasal churp-churp pllllzzzzzzzzz

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:31 PM delete

kak lyssa . sbnrnye , eyqa xtaw ape tu churp churp . seriously , eyqa bengong kejap ngn churp churp nie . eyqa dftr da tp xtaw na wt ashane =="

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:32 PM delete

nak terbeliak gak leh tak?

http://www.fizgraphic.com/2011/11/churp-churp-nie-memang-pemurah-laa.html

avatar
arnissa
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:38 PM delete

wah.. rezeki tuh lyssa. alhamdulillah.. :)

avatar
November 8, 2011 at 9:43 PM delete

x aci!! Nurul bru 80 sen... pdahal dh lme da buat time sebelom raye aidilfitri tu..! yerla, akk kn rmai fans... so, sng la orng nk klik churp2 akk tu... JELUZZZZZZZZZZZ! hwwwwwwwwaaa!

avatar
Izz
AUTHOR
November 8, 2011 at 9:47 PM delete

okeyyhh tak sabar da nie. hee

avatar
November 8, 2011 at 10:20 PM delete

akak..dh kol 10 dh nie..x post2 pon..

avatar
FiQa
AUTHOR
November 11, 2011 at 1:04 PM delete

lyssa....


pastu daftar pe sume. camne nak letak iklan tu kat blog kite???

avatar
Saida :D
AUTHOR
November 20, 2011 at 9:58 PM delete

kak lysa,saye dah buat dalam 1 minggu ni , tapi x tahu nak tengok nilai kat ne,bole tutor x ? TQ

avatar
December 15, 2011 at 5:34 PM delete

hey kak lysa.
kalau earning money tuh kan,dier tengok kepada yg orang share2 rewards ker orang yg follow teitter and friends kat fb?

avatar
Cik Eiyra
AUTHOR
December 16, 2011 at 5:28 PM delete

@superb girl ♥♥♥ kak churp2 ni kena duit tak kalau nak daftar?

avatar
TheNS :)
AUTHOR
May 15, 2012 at 12:01 PM delete

lyssa mcm mana na handle bnda ni? scha da buat semua then na apa share ap tah then keep sharing semua2 tu scha taktau lah. scha tweet lyssa tadi -.- so boleh tlg explain and ajarkan tak? na jd mcm lyssa jgk.

avatar
alex johnson
AUTHOR
January 5, 2013 at 9:26 PM delete

salam blogger,kenapa churp churp saya tak jadi,tak ada earning churp churp tak mahu bagi saya ke.lyssa please help me

avatar

Google+ Followers