Apa Aktiviti Lyssa Di Pagi Buta ?

Gadis Kidal Berceloteh...
26/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v







Ehmm . Pagi buta ? Arghh . Pagi ada mata ke . Boleh pulak cakap buta-buta ni . Aisehh . Biasa lah tu . Dah terbiasa cakap macam tu kan . Buat macam korang tak pernah . ekekeke. 

Pagi buta tu maksud Lyssa waktu around 2.00 pagi sampai 4.00 pagi . Lebih kurang macam tu lah . Apa Lyssa buat waktu - waktu macam tu ek ? Sembahyang tahajjud ? Sembahyang hajat ke ? Itu sudah tentu . Tapi , tak selalu . hehe . Jujur nyerr .. 

Selain tu ? Arghh ! Apa lagi . Okeyy . Time-time macam tu , kalau Lyssa terjaga dari tidur or tak tidur-tidur Lyssa akan bersengkang mata mengadap laptop sehingga Subuh . Buat apa ?
Paling ketara , Lyssa suka baca-bacab entri blog dari bloggers2 yang ada . 

Itu memang habit kot . Suka baca entri di waktu 'pagi buta' . Waktu macam tu lah seronok nak baca pun . Betul ! Tenang je . Apa yang diorang sampaikan seriusly , masuk terus ke dalam hati ni . Chewahh . Memang hayati gila kot . Tak de siapa pun berani kacau.

Jangan sangkakan Lyssa tak pernah masuk blog korang ok ? Lyssa memang selalu masuk blog korang , tapi kadang-kadang tu Lyssa tak tinggalkan jejak mahupun follow atau tinggalkan komen . Itu memang terjadi bila mood Lyssa ok . Tapi , kalau tak berapa nak ada mood Lyssa hanya singgah dan baca je apa yang cuba korang tuliskan tu . 

Kadang-kadang boleh pulak Lyssa tergelak , tersenyum sokmo sorang2 . Dah macam orang GILA dah Lyssa rasa . wkwkwkkwkw . Mana tak nya . Family Lyssa semua dah tidur . Yang Lyssa ni , asyik lah dok mengadap laptop usang ni haaa baca entri korang yang kadan-kadang tu kelakar pun ada . Pandai korang hiburkan hati pembaca kan ? Keep it up !

Baca pulak artikel atau entri yang SERIUS ! Oh , why so serious ? o.O
Masa tu lah , muka Lyssa kembali serius . Kerut-kerut habis dahi ni haaa  . Nampak dah kedutan seribu di muka . hakhak . Dah kata hayati Ge-Gila kan . Memang berkerut habis ar. HAHA.





Sambil-sambil baca , Lyssa ber-TWEET2x di Twitter ! Tapi , pagi2 macam tu , tak ramai orang sangat yang on . Alih-alih muka yang sama je haaa tertempek dekat timeline tu. Wakakaka . 


Tapi , serius ! Time-time macam tu memang tenang kalau nak baca entri daripada bloggers yang ada  . 
I like ! Peace yall ^_^v


p/s : Kalau korang nak tahu , Lyssa dah biasa tidur dalam masa 2 jam untuk sehari . 
Tapi , jangan pulak korang jadi macam Lyssa ni .Jaga kesihatan korang ye .
Oh , mataku degil ! Babap kangg . hehehe :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 26, 2012 at 12:44 PM delete

Cukup ke kak lyssa tidur 2 jam? :)

avatar
nizarazu
AUTHOR
January 26, 2012 at 12:47 PM delete

tido 2 jam sehari? woow, burung antu pun kalah..hahaha

avatar
Abdullah
AUTHOR
January 26, 2012 at 12:48 PM delete

pagi2 tu buat air milo cicah ngn biskut sdp jgk tu.. hehe :D

avatar
January 26, 2012 at 12:50 PM delete

2 jam sehari??? haish..x prnh dibuat orang...haha jage kesihatan ye akk..nnti sakit... x bole nk buat entry..

avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
January 26, 2012 at 12:51 PM delete

2 jam sehari ke dik? xtakut jadi mata panda kew??

avatar
Sepulz
AUTHOR
January 26, 2012 at 12:54 PM delete

hahha....macam sama perangai kita.... tidak tidur malam...hehe... tp memang best baca blog orang time subuh.... tidaqk tekanan ngan line network...huhu

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
January 26, 2012 at 12:55 PM delete

Singgah la di blog saye kak lisa,xyah tinggalkan jejak pon xpe~

avatar
Naqib Winx
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:00 PM delete

Saya pon macam kak lyssa gak , tapi bukan sampai kol 4, tapi 5 -> 6 Pagi
lepas solat subuh tu teros tido. hak hak hak! :D

avatar
Luqman Hakim
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:03 PM delete

LOL ? 2 jam sehari ^^ WOW !
bgus bgus , haha ~

avatar
wani dina01
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:04 PM delete

adeq pon slalu wat cam tu akk !

avatar
Niel
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:04 PM delete

wahh~
x ngntok ke berjaga malam?

avatar
Eena Arrina
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:06 PM delete

eheii..lyssa. :) mata awak tu dah sepet macam chinese..hehee.t tidur dua jam t tambah lah sepetnnyeeeee..hihi :) takpelah,orang tu dah comey kan.. :P

avatar
sekamar rindu
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:07 PM delete

salam...

heehhehe..tak pe...org fames kena selalu update..ramai yg dok tunggu2 awak update..:)

avatar
EIYAA RAZ
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:17 PM delete

Sama lah , suka jugak baca entry org tengah2 pagi buta :D

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:21 PM delete

aihh!!tak elok tdo 2jam je..kesihatan kena jaga yangg oii..tp serius la,,kdg2 kalau tak leh tdo,i mmg suka jalan2 kat belog korang2 baca entri,sambil nak dodoikan mata....pagi2 cemtu terasa aman je kan..ngeeee~

avatar
MiSs BlogGeR
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:21 PM delete

Terjah Sini.....

www.mommybelog.blogspot.com

avatar
slumberdek
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:25 PM delete

saya pun sama tapi tak la berjaga 2-4 pagi. saya punya style bangun pukul 5 terus buka laptop....lepas subuh bersiap boleh bersiap pergi keje plak.

avatar
Eiqa Nur
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:27 PM delete

wow..kak lyssa..x elok tidur 2 jam je sehari tau..nanti sakit..

avatar
January 26, 2012 at 1:29 PM delete

haii lyssa..biar betul tido 2 jam jer..jom tukar mate haha..anyway sy blogger baru saje nak menjebakkan diri..salam kenal yer..nak mintak kbnrn nie nk taruk link blog lyssa kat blog sy yer..jom exchange2 link :)

avatar
January 26, 2012 at 1:34 PM delete

Huhu , kak lyssa ta takot ke ? Nanti tetibe ade bunyi bende2 pelik , pusing blakang jer , aarrgghh ! MOMOK !!

Haha , :-D

avatar
Clara
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:46 PM delete

2 jam shri!? wow..

clara klu tak skul esok tdo waktu pukul 3 4 pagi.. lepas tu esok pg pkul 6 lebih smbhyg and then smbung tdo smpai pkul 10 lebih (pg).. ahhaa...

Klu skul esok, tdo sblom pkul 10 malam.. hehhe..

trrorlah kq lyssa sbb tdo 2 jam je. Mcm org nak buat phd je.. ehhehe..

avatar
gHadiskeCik
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:53 PM delete

sama cam aq juga..HAHAHA nak jadi kelawar,m0 pecahkan rek0d c lyssa ni

avatar
January 26, 2012 at 1:56 PM delete

huhu..sbb tu waktu cmtu bnyak org plih nak bjga..nak stdy..siap assgnmnt..haha..

tp hsna bkan spesies tu ye..bersengkang mata x bg dya tdur..hak3..

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 26, 2012 at 1:59 PM delete

2 jam je tido dlm sehari?

avatar
Miss Sue
AUTHOR
January 26, 2012 at 2:22 PM delete

ehh sama la kita lysaa..law jumpa belog yg best sue akan baca sampai dia punya first entry taw ! penah jugak tido sampai subuh gara2 baca belog org..pepon memang layan baca belog pagi2 buta sebab mata pon x ngantok kan baca belog yg best ..x sedar dah subuh..haha

avatar
Dayz
AUTHOR
January 26, 2012 at 2:26 PM delete

wow, 2jam je kak lyssa tidur? xngantuk ke nnti? :/

avatar
nasha sanza
AUTHOR
January 26, 2012 at 4:16 PM delete

hoho..akak pun buat apa yang lyssa buat...lain kali tinggalkan jejak sekali..=P! peace!!

avatar
Cik Meeja
AUTHOR
January 26, 2012 at 5:21 PM delete

Ish2, kentalnyer mata lyssa nih..Tdo 2 jam je? Oho, kalu CM wat cenggitu, cukup 2,3 ari pengsan tengah jalan ler nampaknyer..Ntah2, sehari pon da pitam..Adussss~~

avatar
January 27, 2012 at 9:48 PM delete

huhuhuhuhu (sila follow saya )

avatar
cik ayuni
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:45 PM delete

sama kah lyssa..tp skrg susah ckit nk bergiat aktif pg2 buta sbb kul 9..biasa nya dh ada class..blogwalking pun bile2 sempat..ad ms terluang

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers