Bising (!) Bising (!) Ahhh ~

Gadis Kidal Berceloteh...
16/01/2012

.Assalamualaikum ! 
Peacee Yo(!) ^_^v





OMG !! Apa bising - bising ni ? Bingit telinga i lah ! Eh , apa yang kau merepekk ni derr ?
Ye lah . Apa yang kau merepek ni , Lyssa ??


HEHE . Mukadimah yang konon nye Lyssa tension bunyik bising . Ah . Pedulikan lakonan karat di atas ni haa . Demmmm ! =.= Bising nya . (Ok.Aku merepek lagi)


Jap ! Dengar takkk ? Dengarr tak korang ? Alah . Bagi yang ada sound di lappy and PC dengar le kan . Setiap kali bukak blog Lyssa . Mendayu - dayu je lagu flower versi piano dimainkan oleh Cik Lyssa . Kan ? (perasan!)


Ehee . Ada yang tak suka , dan ada jugak yang suka . Am i right ? Lyssa tahu , bagi yang tak suka bunyi lagu di blog - blog .. Mesti diorang akan cakap :

"Ishkk ! Bising nye blog dia ni . Sakit otak aku dengar . Nak baca sepatah haram pun aku tak paham ! Dah lah . Tak mau dah haku masuk blog dia ni"


Alahai . Sampai hati nya awak cakap macam tu . Sedih den dengornya .kihkih . Jangan lah sampai tak nak masuk blog dia semata-mata disebabkan blog dia yang ada lagu - lagu gitu . Lyssa tahu , kebanyakan para bloggers remaja sukakan lagu dipasangkan di blog mereka . Macam tu jugak lah Lyssa .


Tak syok lah kalau masuk blog yang sunyi senyap macam tetiba telinga dahku jadi pekak ketulian . Ye . Nak fokus apa yang kita baca , memang betul lah . Tapi , jangan lah sampai nak maki hamun blogger yang letak lagu dalam blog diorang . If rasa tak suka nak dengar , MUTE sekejap . Dah abis baca entry dia , Sambung lah pacakkan volume korang tu sampai tahap maximum . Kan ?


Ok . Itu hak individu nak letak or tak . Tapi , hak sebagai pembaca pun ada jugak kan ? Itu terpulang . Bagi Lyssa kalau nak letak lagu sekali pun , letaklah lagu yang bersesuaian dengan hati pembaca . Chewahh . Macam senang je nak tahu hati pembaca ni macam mana . hhewhew . Pilih lah lagu yang tak semak otak sangat . Karang , ada yang letak lagu SCREAMO tu kang , sekali dengan pembaca SCREAM SCREAM sekali . Payah pulak . ahaha . 


Buatlah apa yang terbaekk untuk tingkatkan kemajuan blog korang tu . Peace (!)

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
EYFAalias
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:05 PM delete

eyfa selalu xsuka dengar lagu kat blog. setiap kali online mesti eyfa mute kan awal2 volume lappy ni. hehe. btw, betul cakap lyssa tu. Itu hak masing-masing. Tapi jangan la pasang lagu yang menjerit2 menyakitkan telinga pulak kan. Kang terkejut beruk pulak pembca2 blog kite. hehehe

avatar
mas saari
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:05 PM delete

akak mute je kalau tak suka dengar, tapi kalau lagu best akak dengar je! akak tak kisah sangat..

avatar
January 16, 2012 at 8:07 PM delete

Lagu Kak Lyssa Best ! Terbaekkkk ! (Y) !

avatar
January 16, 2012 at 8:10 PM delete

saya stuju ngan ka lyssa , klau kka pasang laguka , takkah , saya ttap suke :)

avatar
January 16, 2012 at 8:12 PM delete

Best woo lagu kak Lyssa ~ (:

avatar
January 16, 2012 at 8:12 PM delete

best woo lagu kak Lyssa ~ (:

avatar
Eein Azryn
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:15 PM delete

kalau letak lagu, biarlah yang boleh dimute ataupun dipause kan. hehe.

avatar
January 16, 2012 at 8:17 PM delete

x bunyik pon , maybe lmbt kowt yg sy , tp , slme ni sy buke mmg ade best lgu tu kak lyssa !

avatar
atika ruslan
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:17 PM delete

erm.. ni akak sokong..klu blog yg x ade lagu 2 mcm x happy je...klu buh lagu leh tenangkn fikiran..:)
snareazy94.blogspot.com
harap lyssa sudi follow..:)

avatar
January 16, 2012 at 8:26 PM delete

@EYFAalias


eheheh. tahu tak per.. ramai jugakk yang tak suka dgr blog yg letak laguu .. Err.. salahkah saya . hehe

avatar
January 16, 2012 at 8:27 PM delete

@mas saari


heee . btol ! kalau tak suka .. mute jer . jgn p maki hamun lak kan . ehee

avatar
January 16, 2012 at 8:29 PM delete

@Eein Azryn

yupp . jgn di-hidekan pulakk . ye takk ? :D

avatar
January 16, 2012 at 8:30 PM delete

@atika ruslan


btol !! lagu jugakk dapat menenangkan jiwa ! kan ?

avatar
January 16, 2012 at 8:32 PM delete

erkkkk...kalo takde lagu,tak feeling lah nak membace nnt...kalo lagu yg seram2 tuh,mmg tak buka lah blog die malam2! besok nye baru den buko...hahaha...

avatar
aH Le0Ng
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:37 PM delete

best aper taruh lgu kat blog..
ade gak munyik2 dr sepi ajo..
tp biarlah yg boleh di mute/pause kan
senang laa nk bacer teliti2 hehhheheh
fokus...fokusss...fokus......;P

avatar
January 16, 2012 at 8:44 PM delete

kalau lagu yg slow mungkin boleh diterima lah.kalau lagu cam heavy metal tu..berat otak nak terima.hihi

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:45 PM delete

Ha'ah. Betul tu. Kalau lagu slowslo tak pe la. Ni rockk. Boleh sakit jantug orng

avatar
Boyz_ed
AUTHOR
January 16, 2012 at 8:46 PM delete

Hohoo ! Skong ! Tp , xpe .Kak Lyssa punya bunyi bukan lagu , n stu lgi bleh di stop . Still suka . <3

avatar
January 16, 2012 at 8:48 PM delete

de jugak yg letak radio kat blog..ok jugak sambil baca2 entri dengar lagu best kat radio kan..

avatar
iRa
AUTHOR
January 16, 2012 at 9:02 PM delete

betul tuu. lau lagu2 yang sesuai, takpe lahh.

avatar
2EV1
AUTHOR
January 16, 2012 at 9:02 PM delete

haha , sorfiena pon pernah kena kutuk macam tu -- sedih wooo . sampai hati dia kata mcm tu -___- tu pasai terpaksa letak lagu yg slow2 -- haha

avatar
ShalleyaNna
AUTHOR
January 16, 2012 at 9:12 PM delete

shaye jarang on speaker,,so aman sebab takot mood ta stabil abis blogger uh kang,,haha,,ta jady na follow,,hehe

avatar
January 16, 2012 at 9:43 PM delete

Shag memang mute kan pun laptop Shag jadi singgah lah memana belog, tak kan sakit jiwa pun baca. Lain lah kalau belog dia berat, nak load lembab nak mati :DD

Sayam, nak tuto untuk comment box macam sayam punya boleh ?

avatar
mohd ridwan
AUTHOR
January 16, 2012 at 9:44 PM delete

Belog saya pasang lagu ombak rindu,huhuhu~

avatar
January 16, 2012 at 9:53 PM delete

syieda suke dgr lagu yg slow2..terbelai seketika..kihkih (ok gurau je)

tapi syieda xkenan bila starting lagu leh buat jantung luruh sekejap..hadoi..dah tu cari button mute/pause xde..nayo2...cepat2 komen terus larik..hahaha (xjahat sgt kan?)

avatar
NINA AMIRA
AUTHOR
January 16, 2012 at 10:39 PM delete

setuju sgt. kadang2 blogger suka ltak lagu yang terlalu kuat atau dgn kata lain mnyakitkan telinga. lagu yg agak melodian atau mendayu2 mmg sedap di dengar. nak baca pun ada feel.

avatar
January 16, 2012 at 10:50 PM delete

kak Lyssa,lagu kat blog saya ok tak ?

www.alonerandacutegurl.blogspot.com

avatar
January 16, 2012 at 10:55 PM delete

aha...yang orang tak suka lagu tu sebab dia surf time keje...nanti kantoi... kalo dak2 study maybe diorang tak kesah.... lagi satu, betul gak, kene letak lagu yang bersesuaian..haha..

avatar
January 16, 2012 at 11:24 PM delete

letak lagu berat blog..
dh la blog berat dah.. mehehe

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 17, 2012 at 10:09 AM delete

rasa macam nak pasang lagu bila izrael datang memanggil...boleh gak bawa kebaikan kat orang yang membaca..haha

avatar
Fixx
AUTHOR
January 17, 2012 at 12:06 PM delete

bising is better than quite.. sbb kalau hidup kita terlalu senyap ia akan membosankan

avatar
Ana Aslina
AUTHOR
January 17, 2012 at 1:27 PM delete

layan ja la lagu-lagu kat blog, lagu kat blog lyssa ni pun best! ;)

avatar
February 12, 2013 at 2:07 PM delete

salam . kak lysa ,, tolong buad blog ley tak ?

avatar
September 4, 2015 at 10:26 AM delete

saya suka lagu dalam blog kak lyssa , best giller!

avatar
September 4, 2015 at 10:26 AM delete

#jemput ke blog buruk saya yee nanti. peaceee :)

avatar

Google+ Followers