Facebook VS Facebookis ??

Gadis Kidal Berceloteh...
05/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Haaachum .. Arghh . Sorry2x . Tetiba pulak Lyssa bersin . HAHA . Bukan hape . Sesebok Lyssa main dengan anak - anak Qaseh merangkap cucu Lyssa lah . ahaa . Comel ! :) Nanti , Lyssa update pasal diorang . 


Okeyy . Now , Apa yang Lyssa nak share dekat korang mengenai :

 
 Facebook VS Facebookis ??



Ohh . TIDAKK ! Sekarang sudah ada saingan Facebook ke ? :) Biar benar ? hahaha .
Tapi , kalau korang nak tahu , bagi Lyssa lah kan .. FACEBOOKIS best lagi lahh .. Walaupun baru 60 saat Lyssa daftar tadi ! hahaha . Tersaangat lah menarik . 
Korang tengok layout antara dua ni ehh ? Tersaangat sama ! Ciplakk ke hape nehh ? Aaaaargh ! Tengokk ye . Kejap !

 FACEBOOK !

 


FACEBOOKIS




Sama dan lebih kurang kan ? Nama facebookis . Macam tak de nama lain je kan ? HAHA. Apa kiss ?? kiss ??  Nak Lyssa kiss ke hape ? Nahhh ni . Muuaaahhhhhh ! hekhek :*


Okeyy . Itu hak diorang . Suka hati mak bapak diorang lah nak letak nama apa pun kan ? kihkih . Okeyy . Lyssa nyatakan sedikit mengenai FACEBOOKIS ni okey :



Yang paling pesat berkembang Baru Facebookis Rangkaian Sosial Komuniti 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now | Facebookis membantu anda menyambung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Rakan-rakan Online dan mencari rakan-rakan dalam talian Live Chat dengan Rakan-rakan dan Meet Orang Baru and Photos Share Video ...
berkongsi ini dengan rakan-rakan kami untuk menyimpan dan menyentuh dengan New sosial Netwrok Tahnk anda
Selama-lamanya ini mesge kepada rakan-rakan.

www.facebookis.com merupakan utiliti sosial yang menghubungkan orang dengan rakan-rakan dan lain-lain yang bekerja, belajar dan hidup di sekeliling mereka. Orang menggunakan www.facebookis.com untuk bersaing dengan rakan-rakan, muat naik nombor tanpa had gambar, pautan dan video selepas, dan mengetahui lebih lanjut tentang orang-orang yang mereka bertemu.

berkongsi laman ini dengan rakan-rakan kami Islam dan lebih 6 daripada wali Allah senarai anda dengan kami. terima kasih
Copy paste from fanpage Lyssa je . kihkih . Amacam ? Nak try daftar ? KLIK SINI !!


p/s : Siapa yang dah daftar tu , jangan segan silu untuk ADD Lyssa ye . KLIK SINI LAJU - LAJU !!

adiossss ~


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
HipokiuTSGT
AUTHOR
January 5, 2012 at 11:41 AM delete

MCM2LAH SKRG NIE KAN...emm...

avatar
January 5, 2012 at 11:49 AM delete

eh,lyssa punya ka apa ni???????? ka mmg baru??? tak prnh tau pun....huhu

avatar
Fixx
AUTHOR
January 5, 2012 at 11:53 AM delete

facebook atau facebookis.. [tidak]
mface [yes]
jom join mface sekarang

avatar
ema_amy
AUTHOR
January 5, 2012 at 11:57 AM delete

dah sign up....
first add lyssa :)

avatar
January 5, 2012 at 1:11 PM delete

pengasas nye sape pulak ye..boleh lak nama ala alam sama gitu..^__^

avatar
husnazahidi
AUTHOR
January 5, 2012 at 1:20 PM delete

haha..ada jgak fb ala-ala kiss nie..
1st time dgr..

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
January 5, 2012 at 1:21 PM delete

facebookis memang best laaa.
hehehehh
da add lyssa

avatar
chubbygirlz
AUTHOR
January 5, 2012 at 1:29 PM delete

akak ! add me , and follow my blog sekali boleh? hehe

avatar
dydy
AUTHOR
January 5, 2012 at 1:39 PM delete

baru je sign up..sy add awk =)

avatar
wanie :)
AUTHOR
January 5, 2012 at 2:00 PM delete

wow. baru ke apa ni?

avatar
Hanna Farhana
AUTHOR
January 5, 2012 at 2:37 PM delete

erm,,ok r awq punye ny cute,,cm org nya...

avatar
Mizfantagiro
AUTHOR
January 5, 2012 at 2:54 PM delete

mark Z jugak ker bos dia?

avatar
Live to Life
AUTHOR
January 5, 2012 at 2:56 PM delete

another se site . haha .

avatar
Ayu Nadia
AUTHOR
January 5, 2012 at 3:05 PM delete

baru lagi ? facebookis . aww sweet namanyaa . going to sign up .

avatar
Atirah ★
AUTHOR
January 5, 2012 at 5:25 PM delete

Awww ! Bez nye FBkis .

avatar
gdsbnga
AUTHOR
January 5, 2012 at 5:26 PM delete

first time kite dengar facebookis nii :D

avatar
starzieti
AUTHOR
January 5, 2012 at 6:18 PM delete

baru tgk facebookis nih tadi. malas nak bukak acc facebookis. tgu da betul2 bosan ngan fb baru bukak kot. :D

avatar
era kecik
AUTHOR
January 5, 2012 at 6:35 PM delete

kak , ade 1 lagi .. nak tau jom singgah sini :)

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2012/01/laman-sosial-yang-menyerupai-facebook.html

avatar
syasyajohan
AUTHOR
January 5, 2012 at 9:10 PM delete

saya pun baru ada,otw nak add kak lyssa (:

avatar
January 5, 2012 at 10:12 PM delete

facebookis ni sama mcm onemalaysian laa? =D

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 5, 2012 at 11:50 PM delete

macam2 dah.hiihi xlarat wat banyak.tapikan,x ke kene saman ngan fb coz macam2 ala2 mereka nya.

avatar
January 6, 2012 at 10:58 AM delete

http://violin89.blogspot.com/

waaa... ada yang baru lagi??..ayark...@@

avatar
ratu zuleyqha
AUTHOR
January 6, 2012 at 11:10 AM delete

lyssa org first eqha add.. hehe :P

avatar
Hazimah Mahdi
AUTHOR
January 6, 2012 at 1:10 PM delete

dah daftar! :) org ptama d add adalah cik Lyssa :D

avatar
Miss Nadya
AUTHOR
January 13, 2012 at 2:23 PM delete

kak nad pun dapat message dari fan page..:)

nak add lyssa..:)

avatar
Yen
AUTHOR
April 14, 2012 at 1:29 AM delete

ni ader satu. saya dah createkan.. yg ni versi malaysia.. harap dapat support dari u all.. ni alamat webnya. http://www.carimember.com . Cantik web awak.. thank..

avatar

Google+ Followers