He's Not My 'PAKCIK' , He's My Idol !

Gadis Kidal Berceloteh...
29/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Tak de kena mengena pun* huhu ~


"Ohhhh . Baru saya tahu , yang Lyssa tu anak buah abang Ben ! "


Err . Apa ni . Ayat siapa ni ? Mengaku cepat ! HEHE . Ouke , kalau nak tahu ayat siapa dan dari mana Lyssa dapat ayat sebegini rupa , cuba baca komen daripada ENTRI INI .

Ada jumpa tak ? Tengok ayat BEN ASHAARI di entri tu . Dia tulis :

"Haaa.. tu kena belajar kat anak buah aku tu haaa , Lyssa Faizureen  "


Ramai yang menyangkakan Lyssa ni anak buah a.k.a anak saudara Ben Ashaari ye ? Eh . Jangan salah sangka or salah buah nangka ok ? hehe . "He's Not My 'PAKCIK' , He's My Idol !" . Ouke . Senang cerita , Ben Ashaari tu , Idola Lyssa dalam dunia blogging merangkap SIFU Lyssa lah dalam segala hal blogging ni .  


No Pakcik-pakcik , No Uncle-Uncle ok ? ekeke ~ Kenapa Lyssa jadikan Ben Ashaari sebagai idola Lyssa ? Nak tahu .. ?


Oke . Sebelum Lyssa mula ber-blog dan mula berjinak nak ber-blog , Lyssa memang tak ada pun idola-idola ni . Mungkin tak berminat kot nak ber-idola ni . haha . Sampai satu tahap ni , Lyssa terjumpa blog Ben Ashaari . Fuyooo ~ Gempak kot entry dia . Santai je nak baca kan ? Lahh . Nama pun Santai Bersama Ben Ashaari . haha . Santai habis lah .


Banyak entri-entri beliau yang bermanfaat dan membuka minda setiap pembaca . Kadang-kadang tu , banyak jugak entri yang tersirat sirut menyebabkan Lyssa pernah salah faham apa yang beliau hendak sampaikan . Ahaakk #BuatMaluJe.


Memang tak rugi pun baca semua entri dan pendapat yang terukir di blog beliau . Nama pun blogger otai . Perghh ~


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Syat0za Zai
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:25 AM delete

nape macam komen dari zai je.. =="

avatar
Shahira Mf
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:27 AM delete

keep on writing. penulisan lyssa pn dah makin best :)

visit and follow if you're interested at http://mynameisyaa.blogspot.com/

avatar
ila
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:28 AM delete

n3 kk lyssa ape kurg nya

avatar
Lady Milo
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:35 AM delete

perkataan anak buah dah jadi kontroversi..

hehe... bagus entry ni, menjelaskan segalanya..

takut nanti ada yang kata lyssa menumpang tuah B.A

avatar
January 29, 2012 at 2:29 AM delete

Woo . Anak buah Abang Ben tuh . Hehe ;-)

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
January 29, 2012 at 5:31 AM delete

siyesly saya suka baca entry
akak .
ta buhsan langsung ..
thnks ya kak kongsi ilmu pasal tutorial neyh ..
:)

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
January 29, 2012 at 6:33 AM delete

yup..selamat maju jaya lyssa..bakal mengikut jejak BA,:)

avatar
January 29, 2012 at 7:16 AM delete

alahai,ingat betul tadi..baru nak komen 'kite pon baru tau..' bace2 lain pulak jadinye..hahaha

avatar
roza
AUTHOR
January 29, 2012 at 8:06 AM delete

Salute!!! keep it up dik..

avatar
Ckin Kembaq
AUTHOR
January 29, 2012 at 9:05 AM delete

dulu pun ingat lyssa ni ada hubunga family ngan Ben Ashaari...rupa2nya tak pun..hehe baru tau.. ^_^

avatar
Muna
AUTHOR
January 29, 2012 at 9:07 AM delete

Nasib tak komen apa2.. Lyssa..awat susah sangat nak follow org :p haha.. Abg ben senang je?

avatar
Eryati
AUTHOR
January 29, 2012 at 9:40 AM delete

suka dgn gambar yg takde kena mengena tu..hehehehe...

apapun abg ben mmg super santai la...

avatar
January 29, 2012 at 9:57 AM delete

tag kak lyssa >>http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/01/1st-giveaway-by-nana-and-alyaayep.html

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
January 29, 2012 at 10:00 AM delete

Ohh macam tu..^_^ ada plan nak cari pak cik angkat tak lol :P

avatar
Mr.Sepet
AUTHOR
January 29, 2012 at 12:29 PM delete

ouh , bgus . mnjelaskn segala kontroversi . .

avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
January 29, 2012 at 12:50 PM delete

bila la lyssa nak datang belog kudus ain ye ;(

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rama-rama-sungguh-cantik.html

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:04 PM delete

baca belog abg beng mmg santai..entri dia sempoi2 je :)

avatar
Boyz_ed
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:41 PM delete

Kalau betul lahh kan , untung lerr . #Idola blog pun dh cukup . =D

avatar
kue azfar
AUTHOR
January 29, 2012 at 1:57 PM delete

lyssa..idola saya...=)

avatar
January 29, 2012 at 2:28 PM delete

lysa pn apa kurangnya...suka baca entry lysa..keep it up..

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 29, 2012 at 6:04 PM delete

dua2 ada kuasa hebat dlm dunia blog n cara trsendiri.teruskan..i like.

avatar
November 9, 2012 at 1:36 PM delete

Pergh, egatkan bebetul tadi.. hihi

avatar
November 9, 2012 at 1:37 PM delete

Entry blog otai sempoi je.. Geram dgn anak Abang Ben

avatar

Google+ Followers