Home
tutorial
Tips-Tips

20 January 2012

Lyssa Faizureen Ditemuramah ??

Gadis Kidal Berceloteh...
19/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v





Sumber : Google




Alamak .. Cik Lyssa Faizureen yang ada blog pink-pink gitu , ditemuramah ke ? Dengan siapa  ? Jangan pikir macam-macam oke ? hahaha  . Bukan kena temuramah dengan wartawan Tv3 or Astro Awani ke hape . kehkeh . 


Siapa lah Lyssa nak kena temuramah dengan wartawan hebakk . Aicehh . Tak de lah , Lyssa ditemuramah oleh salah seorang rakan blogger kita lah . Macam ni ceritanya , Lyssa saja belek bukak email Lyssa . Tiba-tiba nama satu emel bertanyakan mengenai beliau nak menemuramah Lyssa .. mengajukan beberapa soalan mengenai blog melalui email .


Pelik pulak Lyssa . Siapa dia ni , tetiba datang nak temuramah . "I bukan retiss lah" . haha.
Tak layak pun nak kena temu ramah . Dengan perasaan yang pelik , Lyssa tanya :


"Waalaikummussalam . Soalan apa lah pulak tuu ? Malu . Malu .. haha :)"


Beliau pun tunjukkan 2 blog yang telah beliau ajukan soalan mengenai blog . Lyssa pun setuju lahh . Err . Tapi , sambil menjawab .. sambil berfikir . Tak layak aku nak menjawabnya . Aiyoo . 


Bicara Blogger . Itu lah entry yang beliau buatkan . Menarik memang menarik . Sedikit sebanyak dapat jugak membantu blogger baru . Ye tak ? Kalau siapa nak tahu apakah jenis soalan yang diajukan dan apa jawapan Lyssa , korang boleh TEKAN SINI

Selamat ke blog beliau :) 

Byee ~
 
 

36 000 orang Pengomen Terhebat !!:

tieya_azmi said...

waaa , untungg lhaa . :)

Ummi Shaheira said...

Caya lah ! :D ...

Azhafizah[フィザ] said...

segmen best dari bro kiz..fiza juga telah ditemuramah ^__^

Ummi Shaheira said...

kak lyssa doddle buat cendiri erk ? c0mel la macam muka kak lyssa :P .. cute cangat !

!~ Dolly Auliya ~! said...

untungg btol. terbaekk lahh lyssa ! ^_^

Eiqa ciK said...

wah.. best nyer jadi cam Lyssa..hehe

kiz said...

haha.. apo yg nak dimalukan Lyssa.. layan je

Ah Long said...

wa nak gak wat soal siasat nan lyssa ~ :3 nak tnye umur berapa . da makan belowm. sihat ~ dll. haha

profmie said...

oklatU...dye nk temuramah..hihi

profmie said...

bguslatU..dye nk tnye pndpt kot...

Lyssa Faizureen said...

@tieya_azmi

hehh. apa yang untunggg ??

Boni JLL3 said...

lyssa tak nak terumarah saya ke>

Lyssa Faizureen said...

@Azhafizah[フィザ]


ihihih . tahu . tahu .dah baca dahh :D

Lyssa Faizureen said...

@Ummi Shaheira

kan ada kredit tuuu .

Lyssa Faizureen said...

@!~ Dolly Auliya ~!


tengss dear... Terbaekkk kot mana tuu ?

Lyssa Faizureen said...

@Eiqa ciK

best ??

Lyssa Faizureen said...

@kiz

Ekekeke . "Saya Seorang Pemalu" haha .

Lyssa Faizureen said...

@Ah Long


hahaha . Ah panjang .. boleh jer. no hal ! HAHA .

Lyssa Faizureen said...

@profmie

heehhe . :) Tak layak untuk menjawab nyerr :P

Pamie said...

untung tu kne interview..hehe..

Original CikTeddy said...

wah..bertuah =)

Ck Syaa ツ said...

Hahaha.. tak lama lyssa msti msuk tv ni..hehe (:

Mia Adriana said...

rezeki.

Nizam Ijam said...

untung r dia ade org nak temu ramah..

suzie rahman said...

hihi..nk ke sana lh.

Phat said...

nak sain kat dada

Secret Garden said...

terbaek wo~~

mira maisara said...

wuhu... dah cam retis si lysaa ni :)
sign autograf boleh? haha

Darling Dora said...

best lah jd kak lyssa.

YaYaNsMuM said...

Wah...keep up the good work, dear!(^_^)

izlyalightsometales said...

Bestnye akak Lyssa... Untung Lha jdi femez kn... huhuhu :))

Sheqynne Hotloverzs said...

untungnya jady lisa .. huhu .. caya lar ..

Nyamuk Terbang said...

amboi dia :P

mistleletto mystery said...

kak lyssa cayalahh..terbaek...

Atiqah Wadiah said...

nk temuramah jgk boleh? :P

Pinky Aina said...

caya la.. kk lysaa..