Lyssa Faizureen Ditemuramah ??

Gadis Kidal Berceloteh...
19/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v





Sumber : Google




Alamak .. Cik Lyssa Faizureen yang ada blog pink-pink gitu , ditemuramah ke ? Dengan siapa  ? Jangan pikir macam-macam oke ? hahaha  . Bukan kena temuramah dengan wartawan Tv3 or Astro Awani ke hape . kehkeh . 


Siapa lah Lyssa nak kena temuramah dengan wartawan hebakk . Aicehh . Tak de lah , Lyssa ditemuramah oleh salah seorang rakan blogger kita lah . Macam ni ceritanya , Lyssa saja belek bukak email Lyssa . Tiba-tiba nama satu emel bertanyakan mengenai beliau nak menemuramah Lyssa .. mengajukan beberapa soalan mengenai blog melalui email .


Pelik pulak Lyssa . Siapa dia ni , tetiba datang nak temuramah . "I bukan retiss lah" . haha.
Tak layak pun nak kena temu ramah . Dengan perasaan yang pelik , Lyssa tanya :


"Waalaikummussalam . Soalan apa lah pulak tuu ? Malu . Malu .. haha :)"


Beliau pun tunjukkan 2 blog yang telah beliau ajukan soalan mengenai blog . Lyssa pun setuju lahh . Err . Tapi , sambil menjawab .. sambil berfikir . Tak layak aku nak menjawabnya . Aiyoo . 


Bicara Blogger . Itu lah entry yang beliau buatkan . Menarik memang menarik . Sedikit sebanyak dapat jugak membantu blogger baru . Ye tak ? Kalau siapa nak tahu apakah jenis soalan yang diajukan dan apa jawapan Lyssa , korang boleh TEKAN SINI

Selamat ke blog beliau :) 

Byee ~
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
tieya_azmi
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:04 AM delete

waaa , untungg lhaa . :)

avatar
January 20, 2012 at 12:05 AM delete

segmen best dari bro kiz..fiza juga telah ditemuramah ^__^

avatar
Ummi Shaheira
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:09 AM delete

kak lyssa doddle buat cendiri erk ? c0mel la macam muka kak lyssa :P .. cute cangat !

avatar
January 20, 2012 at 12:12 AM delete

untungg btol. terbaekk lahh lyssa ! ^_^

avatar
Eiqa ciK
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:12 AM delete

wah.. best nyer jadi cam Lyssa..hehe

avatar
kiz
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:16 AM delete

haha.. apo yg nak dimalukan Lyssa.. layan je

avatar
Ah Long
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:17 AM delete

wa nak gak wat soal siasat nan lyssa ~ :3 nak tnye umur berapa . da makan belowm. sihat ~ dll. haha

avatar
profmie
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:19 AM delete

oklatU...dye nk temuramah..hihi

avatar
profmie
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:20 AM delete

bguslatU..dye nk tnye pndpt kot...

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:33 AM delete

lyssa tak nak terumarah saya ke>

avatar
January 20, 2012 at 12:33 AM delete

@Azhafizah[フィザ]


ihihih . tahu . tahu .dah baca dahh :D

avatar
January 20, 2012 at 12:34 AM delete

@!~ Dolly Auliya ~!


tengss dear... Terbaekkk kot mana tuu ?

avatar
January 20, 2012 at 12:35 AM delete

@kiz

Ekekeke . "Saya Seorang Pemalu" haha .

avatar
January 20, 2012 at 12:35 AM delete

@Ah Long


hahaha . Ah panjang .. boleh jer. no hal ! HAHA .

avatar
January 20, 2012 at 12:36 AM delete

@profmie

heehhe . :) Tak layak untuk menjawab nyerr :P

avatar
Pamie
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:39 AM delete

untung tu kne interview..hehe..

avatar
Ck Syaa ツ
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:47 AM delete

Hahaha.. tak lama lyssa msti msuk tv ni..hehe (:

avatar
Nizam Ijam
AUTHOR
January 20, 2012 at 2:11 AM delete

untung r dia ade org nak temu ramah..

avatar
mira maisara
AUTHOR
January 20, 2012 at 9:24 AM delete

wuhu... dah cam retis si lysaa ni :)
sign autograf boleh? haha

avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:07 PM delete

Wah...keep up the good work, dear!(^_^)

avatar
January 20, 2012 at 12:21 PM delete

Bestnye akak Lyssa... Untung Lha jdi femez kn... huhuhu :))

avatar
January 20, 2012 at 1:01 PM delete

untungnya jady lisa .. huhu .. caya lar ..

avatar
January 20, 2012 at 4:53 PM delete

kak lyssa cayalahh..terbaek...

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 24, 2012 at 10:14 AM delete

nk temuramah jgk boleh? :P

avatar

Google+ Followers