Merajuk Ke ? Duhh !

Gadis Kidal Berceloteh...
07/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


 
"Saya budak baru belajar . Kalau salah tolong tunjukkan!"  :)



Uhukk . Uhukk . Haaachum ! Shrett ~ Shrett ~ . Aiyoo . Batuk ! Selsema lah pulak Lyssa pagi ni . Means = "Saya Tak Sihat ! Oh , NO !"  Yup . Tak sihat lah kot .


Oke . Seriously , tak de kaitan langsung dengan title hati ni . "Merajuk Ke ?  Duhh !" Ke mana Lyssa menghilang semalaman ? Tak ber-update . Biar macam tu je blog tu sengsorang . Kesian ~ Ke mana kau Lyssa ..


Ok . Saya MERAJUK ! Nak merajuk pasal apa pulak  ? Err . Itu hanya Lyssa sahaja yang tahu okey ? Oh , nak tahu jugak ? Hmm . Lyssa merajuk sebab ada yang buat bagi Lyssa merajuk . HEHE . Alasan tak kukuh ? Abaikan :(


Korang nak comment , tak boleh nak comment . (Lyssa hide-kan) .  Korang nak SHOUT  SHOUT . Chatbox dengan Fibox dah hilang .(Lyssa buang-kan).  Nak tanya itu ini pun dah tak boleh . Alahai . Kesian !


"Lyssa ni , kata Full-Time Blogger ? Full-Time Blogger hape macam ni ? Daaa~"


Bukan . Sabar ye . Semalam Lyssa ta de mood nak update lah . Perlu ke kalau Full Time Blogger UPDATE samapai berjuta entry ? Ah (!) I'm not that kind of person . Ingat senang ke nak cari idea . Susahh oo . Serius ! Boleh tercabut otak pikir apa nak taip . HEHE .


Nak taip pun kena ada mood ? Eh . Semestinya ! Kalau tak de mood , kita taip ape pun orang tak kan paham . Kita bebel apa pun orang akan cakap :


"Minah ni dok bebel - bebel ape ntah ? Huh !"


Kang ada lah pulak orang tak puas itu ini kan ? hahaha . Okey . Nasihat Lyssa , nak taip entry mesti lah dalam keadaan mood yang baik . Kalau taip waktu mood tak baik , contohnya dalam keadaan yang tengah marah  . Lyssa jamin 99.99% entry korang tu penuh dengan maki - hamun . hihi . Pernah kan ? Tak pe . Lyssa paham sebab Lyssa pun pernah jugak dolu - dolu . hehe .


Ok . Mood Lyssa hari ni ? Errr . Mungkin ada . Mungkin tidak . Kalau ada entry Lyssa lagi lepas ni , maknanya mood Lyssa ok ler . hukhuk =)


p/s : Hari ini , 7 January 2011 my prince's birthday :)  Terfikir nak bagi hadiah apa ye ? =.=
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Anis Sofiya
AUTHOR
January 7, 2012 at 9:57 AM delete

bagi lah hadiah baju ker.. kasut ke .. hikhikhik

avatar
anis faraain
AUTHOR
January 7, 2012 at 9:58 AM delete

jgn la merajok kak lyysa :)

avatar
anis faraain
AUTHOR
January 7, 2012 at 9:58 AM delete

jgn la merajok kak lyysa :)

avatar
January 7, 2012 at 10:09 AM delete

@Anis Sofiya


Alahai . Dah pernah bagi dahh . Selain tuhh ?

avatar
uncHa
AUTHOR
January 7, 2012 at 10:09 AM delete

hehe cantik..baju pengawas ek?

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
January 7, 2012 at 10:10 AM delete

wish kan happy birthday .. hihi ! gurau je :D

avatar
Azzah
AUTHOR
January 7, 2012 at 10:30 AM delete

bagi kad buatan sendiri dan lukis la doodle..:)

avatar
liyanazahirah
AUTHOR
January 7, 2012 at 10:42 AM delete

alolo kak lissa comel jgn lah merajuk.. HEE..

avatar
January 7, 2012 at 10:43 AM delete

waalaikumsalam ..
same lah kite ..
birthday boyfie kite gak ..
d:

avatar
Zateyl Lovera
AUTHOR
January 7, 2012 at 11:04 AM delete

Assalamualaikum kakLyssa . saya cadangkan k.Lyssa kasi jam . eheee :D

avatar
NeeSha
AUTHOR
January 7, 2012 at 11:28 AM delete

eh,7 Januari birthday neesha !xD

avatar
husnazahidi
AUTHOR
January 7, 2012 at 11:34 AM delete

alahaii..stress ea??

huhu..bdak laki pling pyah skali nk bg hdiah..xtaw nk bg apa..haha..

avatar
momokopiyaku
AUTHOR
January 7, 2012 at 11:38 AM delete

alololo...kak lyssa merajuk....~

meh kiss sket~!!

avatar
era kecik
AUTHOR
January 7, 2012 at 12:06 PM delete

akak bagi minyak wangi kat dia .. hehe ~

> mood + entri = baru ad klass gitu . hehe

avatar
dear yayah
AUTHOR
January 7, 2012 at 12:11 PM delete

lyssa is back.. jgn merajuk2 dh

avatar
January 7, 2012 at 12:53 PM delete

kesian lyssa. sabar je lahh yekk, bagi la jam tgn ke. huhuhu

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
January 7, 2012 at 1:12 PM delete

Sys lisa "senyum tak perlu kata apap-apa"

avatar
Az Meeda
AUTHOR
January 7, 2012 at 1:44 PM delete

bagi jam.. tak pon wallet ..


heeeeeee (=

avatar
Hilmi Razali
AUTHOR
January 7, 2012 at 2:03 PM delete

perh ! susah owh kalau nak update entry je sepanjang masa ! lebih2 lagy kalau time tuh otak tngah beku !

*anyway thanx krane fllow blog bukan sekadar rupa *terkedu

avatar
January 7, 2012 at 2:04 PM delete

Bg bju ~!~ Sluar , kerete , motor .. heha

avatar
nini
AUTHOR
January 7, 2012 at 2:07 PM delete

setuju sangat...kalau bad mood, mood tak ok sering mempengaruhi penulisan =D

avatar
Miss Nadya
AUTHOR
January 7, 2012 at 3:16 PM delete

nk jadi full time blogger mcm adik:)

avatar
Miss Nuraf
AUTHOR
January 7, 2012 at 3:51 PM delete

Lyysa Jom joint Contest ni

avatar
Miss Nuraf
AUTHOR
January 7, 2012 at 3:59 PM delete

lyssa jom join contest ni

http://nurafcrownambasador.blogspot.com/2012/01/definisi-kecantikan-bagi-saya.html

avatar
smilenajah93
AUTHOR
January 7, 2012 at 7:35 PM delete

sedih , ingtkan kak lyssa dh majuk bebetul :(

avatar

Google+ Followers