Home
tutorial
Tips-Tips

13 January 2012

Nak Ipad2 !!

Gadis Kidal Berceloteh...
13/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Title yang ringkas untuk entry kali ini . "Nak Ipad2 !"



 
 
 

***  Emm . Bilalah Lyssa boleh dapat benda ni . Nak ask korang ni . Mana better lagi ?
Ipad 2 atau Samsung Galaxy Tab  ?



64 000 orang Pengomen Terhebat !!:

AmirahSyafiqah ♥ said...

Ipad 2 kot... hehehe :D

LiaDiyanah said...

ipad 2!!!! ^_^V

ziyad said...

samsung galaxy tab laa..sbb tahan lasak..ipad senang rosak

Fixx said...

samsung galaxy Tab better kot! sebab byk function sikit drp ipad

liyana teyha said...

i think ipad2 is better . kite p0nn nk ipad ;(

atika the dr . squash ! said...

salam ,, hi kak lyssa .. sya bg suggestion la .. adik rsa ,, smsung galaxy tab is better than ipad .. sbab ,, kalau jatuh screen tak berkecai .. ipad jtuh ckit dah retak ..

Are~q!Lah said...

Samsung Galaxy Tab !!

Mish Chocolart said...

waalaikumsalam ..
better sis amek ipad jea ..

Wniy said...

Galaxy Tab..
sme ngan wannie ye..hehehe

AwekSeliparJepun said...

laaa.ingat nak bg menang ipad tadi,,hehhheee

budak comel ^^, said...

Kak Lisa!
Saye pon nk minta mama sy blikan iPad2
tpi kne dapat 5A dulu

Abdul Muaz said...

Samsung Galaxy Tab!!!hehehee...
http://kakionlineblogger.blogspot.com/

~✿ ♥ salwa izzati ♥ ✿ ~ said...

Ipad 2

Nur Humaira Suhaimi said...

Samsung galaxy tab lah kak. Samsung lagi laju nk ber-internet dari ipad2

~✿ ♥ salwa izzati ♥ ✿ ~ said...

Ipad 2

Innanie | Ariffin said...

kalau dapat mana-mana pun ok!! fuh2!

Abdul Muaz said...

Samsung Galaxy Tab!!!hehe..
http://kakionlineblogger.blogspot.com/

aeinaa said...

samsung galaxy tab...ipad2 susah nak jailbreak app and soon ad ipad3 pulak..so mcm x berbaloilah bli ipad2..

Atiqah Wadiah said...

galaxy tab kot :)

KHAIRUNNISA said...

DUA-DUA hebat...

edayu nurdin said...

smsung glaxy tab k.lyssa! mcm abg sye,hehe,

ashleykwon93 said...

Samsung Galaxy Tab! Hehehehe sbb die buatan korea! XDDD ^_^.. Terpulang pade akaklaa nk pilih yg mane.. Bagi saye, due due bagus! ^_^

Rozuan Ismail said...

erm, Ipad kot.huhu

nurmujahidah said...

seriously tak tau,, grab je both,, haha

Meyya Bella said...

Samsung Galaxy Tab lagi best lha kak lyssa <3

Lady said...

lyssa... cmane tak nak bagi orang bace " subsribe to: post (atom) " kat blog kite...? biar kalau dye tekan kuar code je... dye xleh bace la...

Dayana AZ said...

iPad2 best :D !

Suraya Aris said...

tak taulah mana satu hebak. kita ni tak pandai sangat benda2 ni. hehe

enna zackni said...

better ,,galaxy tab lagi senang

arifah said...

dua2 best!! hahaha...

Boni JLL3 said...

NOKIA 3210 terbaekk!!Heh heh

Me Erin Hazreen :) said...

Ipad 2 Kak lyssa :) Erin dah beli , alhamdullilah dier okey sanagd :'D

shahrazali said...

beli dua2....yg x best,,bak sini bg sy....

C`ayob.com said...

Macam ini adik, kalau adik beli ipad 2....ipad ini tak ada flash..jadi kalau adik buka blog adik..iklan adik tak akan di nampak.

Lagi senang macam ini. Ipad 2 khas untuk internet dan muzik....game kurang sikit.

Samsung pula lebih kearah game dan internet.... Kedua-dua ada kekurangan dan kelebihan sendiri.

Kalau adik suka berblog...maka lebih baik samsung...lagi pun abang tahu ada suka main game kan....tengok muka pun dah tahu.

waaa panjang juga aku tulis ye...haha...sesuai sangat buat entri ini.....k cek out lu. (macam hotel)

www.cayob.com

maxsky said...

ipad 2 la

Raihan Ruzaini said...

Akak,, saya prefer galaxy tab kerana iPad hanya menggunakan software Apple,, Tapi iPad pon tak kesah je.. Saya pengguna iPad2..

Raihan Ruzaini said...

Akak,, saya prefer galaxy tab kerana iPad hanya menggunakan software Apple,, Tapi iPad pon tak kesah je.. Saya pengguna iPad2..

Nurul ain said...

semestinya samsung galaxy...

هانيم إرشاد said...

dua-2. coz dua-2 daa jadi milik saya. HAHA. dua-2 best. :D


http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/mari-pakena-nasi-lemak-meletup-di.html

aRa ❤ aFiq™ said...

Lyssa bli 22 pas2 bg ara 1.. deal ? haha.. :P

arnissa said...

anis prefer samsung galaxy tab

Are-ya Mc-ya said...

kawan saya umur 13 thun ada samsung galaxy tab..har har ~
best orrr main samsung galaxy tab tuh .. main angry bird ^^

Hotz Mumma said...

kalau akak jd lisa..kedua2 nyer akak nk..semua best...huhu..www.azrulin.blogspot.com

eyrienemptyheart said...

spe2 tw ta care na masukkan link dalam entry post?? contohnye , na masukkan link facebook profile seseorang tuhh?? then , pengunjung dapat tekan untuk melihat . lpizz ajrkan erin ?? ta pun . lyssa , tolong buatkan tutorial?? spe2 yang tw inbox erin tw :) https://www.facebook.com/noorshafiekairien .

FiHa said...

samsung galaxy tab.... sebab kalo ipad dea noting, galaxy dea takde la telan dek zaman... cewahhh

kevin alisya said...

Baik beli Samsung galazy Tab . Ipad takde flash . lagipun Ipad nih susah guna dan lembab sikit . kalau kak lyssa beli ipad tibe-tibe terjatuh . skrin dia akan pecah berbanding Tab . tab dia tahan lama dan tahan lasak . BELI JE SAMSUNG GALAXY TAB yang b0leyh telifon dan main internet+game . nanti takde lah Lyssa kena bawak ph0ne , lapt0p , kamera . gune Tab je . 3 in 1 !!

♕ʝαяιραƨʏαмɛиαяι ♕ said...

its up2u whch one u want.. function lebey kurang same, yg bezanye g.tab boley wat call,bley dijadikan fon jugak ipad xboley.. ipad lbeyh kpd gaming.. #yg tu je dpt cmmnt

Twilleries said...

semestinya dua2... hhehehe

Atirah ★ said...

Galaxy Tab la better than Ipad2

Fakru Razi said...

Galaxy tab ! Sebab galaxy tab lebih friendy daripada ipad. Galaxy tab ade bluetooth tapi ipad takde. Kalau ipad kebanyakannya appnya kena bayar. Galaxy tab ade flash kat kamera. Ipad takde pon. Saya pon pakai g.tab. Yang 10.1 :)

SiKelabuHitamPutihPink said...

Hehe kite usha blog lyssa gune iPad 2 (:

SiKelabuHitamPutihPink said...

Hehe kite usha blog lyssa gune iPad 2 (:

nasha sanza said...

of course i pad 2 dear...

Oh Best ! said...

Fikir lah sndiri ! Ituh pun suruh org!

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Ipad Paling Bagus.....(rasenya)

Nur Sobihah said...

iPad 2. hehe.

Nur Hannah said...

samsung galaxy tab! bhahaha xD

sarahqilah said...

ipad ar....baru best

SYAFIQA said...

galaxy tab kak lyssa syafiqa dah ader lagi gud galaxy tab dari ipad

Hurin Hasana said...

Samsung galaxy tab sebab ada flash

Uzzaiman Aliff said...

wow ipad semu ornang ipad3....:)

fizah said...

hyee

LaVonne Pevensie =) said...

Samsung Galaxy Tab ! (:

ustaz yahya alhafiz said...

salam lyssa, nak minta tolong sikit boleh tak?? minta tolong design website saya, berapa kena bayar??