Rajin - Rajin Lah Terjah Ye ?

Gadis Kidal Berceloteh...
18/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Sumber : Google


Tak nak cakap banyak . Tak nak buat mukadimah panjang berjeler . Kang korang mengantok tersondol-sondol dekat korang punya PC tu kang . Tak pasal pulak Lyssa yang kena tonyoh segala benda basi di keyboard korang tu . ehee ~


Nak cakap terus terang ni . Korangg !! Rajin-rajin lah terjah Banner berlip-lap plus banner bulat dekat sebelah kanan blog Lyssa ni . EHE . Alahai . Yang Lyssa mention kat title "Jom Terjah" tuu . Kesian banner tu terjelabak je di situ . Tapi , korang sikit pun tak pandang . Ishk .. Ishk ..


Apa kata korang rajinkan tangan korang untuk tekan button tu semua . Masuk BW ke blog diorang tu . Ada blog peribadi , ada jugak blogshop tu . Macam - macam jenis benda korang boleh cari dekat situ . Pakaian ? Beg ? Shawl ? Semua ada . Order je apa pun :)
Klik je mana-mana button . Terjah , jangan takk terjah . Tak rugi mana pun aihh . Rugi masa 2 saat je pun . Tak kan itu pun nak berkira ? HEHE .


Tertanya-tanya kenapa banner diorang ada dekat situ ?? Errr . Diorang sewa ruangan untuk diiklankan . Untuk bulan ni , bagi banner bersaiz 125x125 tu dah fulled . Kalau nak sewa jugak , boleh baca caranya DI SINI . Emel semua ada di situ . (promote 5 saat satt ! hehe~) 


Sekian sahaja . xoxo :*


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 18, 2012 at 8:43 PM delete

saya selalu tekan gak,teringin nak letak tapi tak pandai buat banner.

avatar
AmirahSM
AUTHOR
January 18, 2012 at 8:47 PM delete

ea dik lysa =))

Jom like
rajin share pon muleyh..hee~

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=330394716991955&set=pu.215794311785330&type=1

avatar
Ck Syaa ツ
AUTHOR
January 18, 2012 at 8:50 PM delete

kak lyssa.. terjelabak tu ap?

dkat prnggan ke2..

avatar

Google+ Followers