Ramai Betul Yang Serbu Blog Lyssa Semalam !!

Gadis Kidal Berceloteh...
21/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Hey korang . Morning (!)

Alahai . Pagi ni pun tak habis2 lagi kecoh pasal hal semalam ke ? HEHE . Terkejut tak habis lagi ni . Terlepas ? Boleh KLIK SINI !  Ehee . Udah - udah ler tu . Lyssa pun , kau udah-udah ler. ehee . Ehemm


Memang terkezut tahap gila kot semalam . Dalam satu masa , blog Lyssa sesak dengan serbuan pengunjung di Malaysia ni . Perghh . Tidak ku sangka . Dengan hanya perkara sekecil kuman , habis serbuan dibuat oleh mereka . Sangat teruja (plus) terkejut beruk . Mulut terlopong besaww ! Ternganga tengok jumlah pengunjung yang datang ke blog Lyssa . Fuh (!)


Bukti ? Sini . sini . Tengok kat bawah ni haa . Siap printscreen lagi . Terkejut kot ! Tak pernah-pernah . hehehe :p
 


 


Terjojol keluar mata Lyssa bila tengok jumlah seramai 1000 lebih orang masuk ke blog Lyssa dalam satu masa . Perghhh . Tak pernah2 kot . Haishh . Pelikk betul . HEHE :)


Lyssa ni bukan lah retiss ke hapeee . Pelikss bin ajaib jugak lah blog Lyssa diserbu sebegitu . Haishhh . (geleng-geleng kepala dengan perasaan yang tak ku percaya).


By the way , Lyssa ucapkan terima kasih sekali lagi lah ye , sebab selalu jenguk blog naif Lyssa ni . Korang memang sporting lah ! Hebat . Thanks (!)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

58 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
January 21, 2012 at 12:03 PM delete

wahh ! bnyk nya silent readers . congrats kak lyssa =)

avatar
yaya
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:03 PM delete

giler lah akak .. femes tu :)

avatar
Misz_Choki
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:04 PM delete

memang bukan retiss..
tapi hot cam retiss :)

hakhakhakk :)

avatar
2EV1
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:05 PM delete

hahaha , okeyyy lahh tuuu :)

ramai blogger baru sekarang ni kan ? ramailah yg promosi blog akak sbgai blog rujukan :) hehe

keep it up sis !! ^_^ (Y)

avatar
fyka shafie
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:07 PM delete

saya la tu yang serbu. hehe

avatar
Zateyl Lovera
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:07 PM delete

betol ea semalam name kak LYSSA masok berita ?

avatar
Lea Isnawi
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:08 PM delete

tak sempat nak tgk berita semalam

avatar
dyabunga
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:08 PM delete

tutup mulut tu lyssa..kang masuk lalat kang..hehe

avatar
Nana Kim
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:10 PM delete

Lyssa... Kawan2 saya kata..Lyssa ni nak tayang populariti je,even Lyssa tahu yg Lyssa tak popular pun -.- Tapi,perlukah Lyssa buat post ni ? Macam nak menunjuk

avatar
k.nua
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:11 PM delete

Kak Lyssa mmg terbaik ! Kak Lyssa idola saya !!

avatar
eika zulaikha
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:12 PM delete

hehe . congrats kak lyssa :D

avatar
Abdul Muaz
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:12 PM delete

Haha . Of course lah banyak . Sebab blog akak kan famous . Haha . BTW nice entry!

avatar
January 21, 2012 at 12:13 PM delete

wah ..bestttttttttttttt nye lyssa ... semakin popular lyssa pasni ..boleh kalahkan dato siti woo

avatar
N-fiq :D
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:13 PM delete

woww .. terbaekkkk :P

avatar
Eyza
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:14 PM delete

caya lh kak lyssa .

avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:14 PM delete

Wahhh!ramai tu...u r so lucky, dear!keep up the good work!(^_^)

avatar
January 21, 2012 at 12:15 PM delete

makin femes la awek cun nie lepas nie

avatar
eqin potek :D
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:15 PM delete

wahhh , tahniah tahniahh . #beruntungg <3 :)

avatar
Cik tikah
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:15 PM delete

bestnya. nak kena serbu ramai2 gak :(

avatar
Still_aQue
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:20 PM delete

wahh...dasyat-dasyat... :)

avatar
Pamie
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:22 PM delete

sekarang pun ratus2 online kat blog lyssa..huhu..tahniah lyssa :)

avatar
January 21, 2012 at 12:23 PM delete

mesti blog ranking naik nih.. haha

avatar
January 21, 2012 at 12:36 PM delete

congratz lyssa
makin pemes la pasni ^^

avatar
nurul liyana
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:43 PM delete

haha...best nya kak lyssa...TAHNIAH YE!!semoga terus maju

avatar
WarDina
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:44 PM delete

biase lah tuh kak lyssa , saya pon tergolong antara orang2 yg 1000 tuhh .. hehehe , anywayss , tahniahh !! :)

avatar
WarDina
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:46 PM delete

biaselah tu kak lyssa , org 'hot' katekan .. anywayss , syabasss yerr !! :))

avatar
nurul liyana
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:47 PM delete

salam...TAHNIAH KA LYSSA!!saya rasa saya belum terlambat nak ucap tahniah...saya baru balik hostel tiba2 ada lah beberapa blogger ni kecoh pasal benda ni...^-^ TAHNIAH SEKALI LAGI YE!!!semoga terus maju...

avatar
EYFAalias
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:50 PM delete

woah! congrats! hehe. teringin nak jadi mcm lyssa :))

avatar
gdahrahim
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:52 PM delete

kakak tlg ajar wat shoutbox mcm akak

avatar
WarDina
AUTHOR
January 21, 2012 at 12:54 PM delete

yeyyyy !! *tepuk tangan*

avatar
January 21, 2012 at 12:56 PM delete

wahh ! hebatnya . banyaknye ! btw , tahniah kak lyssa sbb mencecah 1000 lebih org serbu blog kak lyssa . blog lyssa mmg cantik . btw , kirim salam dkt mama dan papa ! thanks

avatar
January 21, 2012 at 12:57 PM delete

bnyk sgad tu kak lyssa ! mmg tuah diri kak lyssa la kn ?

avatar
January 21, 2012 at 12:58 PM delete

hebatt ! tahniah kak :) hee ! dah popular , makin popular lagi kak lyssa nie ~ eiy , untung2x ,

avatar
ibnu batutah
AUTHOR
January 21, 2012 at 1:06 PM delete

orang popular mestilah ramai yang tengok! hehehe...
be the best cik lyssa...
anda ade potensi untuk menjadi seseorang yang terkenal 1 hari nanti... dengan berkat orang yang sokong cik lyssa dari belakang... tanpa peminat sapelah cik lyssa.. betul x?

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
January 21, 2012 at 1:14 PM delete

Wow! ramainya hehe..Lyssa kan popular dah, mmg rezeki masuk tv3 kan..stay cute ^_^

avatar
Teah Saad !
AUTHOR
January 21, 2012 at 1:33 PM delete

hoho,bestnya kak lyssa dpt msuk tv..tv3 plak tu..tahniah erk kak lyssa :)

avatar
diaRY hDUpku
AUTHOR
January 21, 2012 at 1:43 PM delete

bestnyaaa.popular akak kan? tahniah. :D

avatar
dia myra
AUTHOR
January 21, 2012 at 2:00 PM delete

wahh , hebatlah akak nie . btw , tahniah k . akak folo la blog kite . kite da lame daa msok kat blog akak ni . cume mlm tadi je bru terasa nak tekan butang follw tu . heheh ...

avatar
Permata ©
AUTHOR
January 21, 2012 at 2:06 PM delete

perghhhh..bestnye ramai pengunjung..
tahniah..teruskan ambil peluang ini untuk berdakwah di alam siber..
buat bekal akhirat...:)
semoga sukses sokmo2..

avatar
LyNdA Aziz
AUTHOR
January 21, 2012 at 2:31 PM delete

lyssa memang terbaik .

avatar
January 21, 2012 at 3:25 PM delete

syg lysa.. mcm ne na taw bpe ramai silent reader kite? jom share ilmu :)
btw, anda cute cgt n ema rajen bce blog awk. bes :)

avatar
Twilleries
AUTHOR
January 21, 2012 at 3:42 PM delete

tringin nak jadi cam kak lyssa kan??

avatar
January 21, 2012 at 6:11 PM delete

ntah tetiba mlm tdi nak tgk berita, pastu tdgr pasal twitter lysa faizureen.. tu la cm knl je.. hehe

avatar
Nana Kim
AUTHOR
January 22, 2012 at 1:28 AM delete

Lyssa tak follow pun blog saya,tapi Lyssa cakap *FOLLOW YOU* ... erk? tak lawak ye!

avatar
January 22, 2012 at 10:31 PM delete

hebat lyssa...tak yah guna SEO pun utk tarik readers...blogger retisss...=)...smoga terus maju...

avatar
January 22, 2012 at 10:47 PM delete

mmg bez la dik..tp aper petua nk kasi org serbu blog kita ni dik? akak ada gak blog hope korang serbu la gak ek..baru bermula..hu...http://www.qistinaamircraft.blogspot.com
and http://www.adacinta2u.blogspot.com

avatar
Darling Dora
AUTHOR
January 23, 2012 at 9:48 AM delete

sayaaa peminat setia blog kak Lyssa :) hari-hari akan ke blog awak untuk baca entry baru dan LIKE .

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 24, 2012 at 10:29 AM delete

belog comel..mesti kena jenguk selalu :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers