Home
tutorial
Tips-Tips

12 January 2012

Spontaneous Thursday #1 | You Are My Friends !

Gadis Kidal Berceloteh...
12/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v

 


 
 
Peace ^_^v
 

18 000 orang Pengomen Terhebat !!:

karen said...

Hello Lyssa , karen tggu lyssa follow tapi ta follow pon btw karen dah lme follow lyssa uh .. urm follow at cni ye lyssa http://layanlhaa.blogspot.com/ .. heeee

nur ika said...

nk jd kwn lyssa..jom g bj..mam marry brown..^,^

Phat said...

lyssa not just my friend but my aunty for my baby syaza sofia hehehe

CekbOlat-bOlat said...

^____^

susah nk cri kwn sbgitu.. kdg2 siapalah kita kn nk brharap kwn bgitu.. ye dak?

Nur Honney Robbi said...

mimpi semlm lyssa jadi my follower...asyik ngadap blog lyssa je sampai terbawa2 ke dlm mimpi..hehe...

Jerr said...

Friend quotes , nice ;)

CintaZulaikha said...

hai cayunk...apa kabar???

emeliena said...

Yeahh, respect other people as you want to be respected (:

Azhafizah[フィザ] said...

strongly agreed ^__^

Firdaus® said...

just follow ur blog..do follow me back =)

Boni JLL3 said...

Saya nak translitkan dalam bahasa melayu. "setiap hari sy makan cendol mengikut jadual yg telah saya tetapkan tanpa memikirkan tentang jadual orang lain yang nak makan cendol tu jugak kerana saya amat sukakan cendol!" betul tak??

TIM_Fahid said...

spontaneous thursday?? erk?? macam wordless wednesday ke???

Nurul Aisyah said...

kak lyssa follow sy juga! tau x NAJWA LATIF pun ada blog wahahaa...lmbtnye sy tau tapi st x lah minat sangat bleh la.. :)

PUTRI LAGU said...

you are my friend too.. hehehe

fatin amalina husna said...

you re my fren too..^^

Atiqah Wadiah said...

ssh nk cari kwn camtu..bila dpt,sila hargai :)

TIM_Fahid said...

kak lyssa yang kiut(ikhlas)!!! follow jugak saya...ahaha...

fyNa fySha said...

blog lyssa cantik,, tingin nk blog mcm lisa tp, xpndai nk buat... tp, tutorial lyssa byk mmbntu utk menghias blog..