Spontaneous Thursday #1 | You Are My Friends !

Gadis Kidal Berceloteh...
12/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v

 


 
 
Peace ^_^v
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

18 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
karen
AUTHOR
January 12, 2012 at 11:58 AM delete

Hello Lyssa , karen tggu lyssa follow tapi ta follow pon btw karen dah lme follow lyssa uh .. urm follow at cni ye lyssa http://layanlhaa.blogspot.com/ .. heeee

Reply
avatar
nur ika
AUTHOR
January 12, 2012 at 12:08 PM delete

nk jd kwn lyssa..jom g bj..mam marry brown..^,^

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
January 12, 2012 at 12:34 PM delete

lyssa not just my friend but my aunty for my baby syaza sofia hehehe

Reply
avatar
January 12, 2012 at 1:01 PM delete

^____^

susah nk cri kwn sbgitu.. kdg2 siapalah kita kn nk brharap kwn bgitu.. ye dak?

Reply
avatar
January 12, 2012 at 1:13 PM delete

mimpi semlm lyssa jadi my follower...asyik ngadap blog lyssa je sampai terbawa2 ke dlm mimpi..hehe...

Reply
avatar
Jerr
AUTHOR
January 12, 2012 at 1:19 PM delete

Friend quotes , nice ;)

Reply
avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
January 12, 2012 at 1:20 PM delete

hai cayunk...apa kabar???

Reply
avatar
emeliena
AUTHOR
January 12, 2012 at 2:00 PM delete

Yeahh, respect other people as you want to be respected (:

Reply
avatar
Firdaus®
AUTHOR
January 12, 2012 at 2:34 PM delete

just follow ur blog..do follow me back =)

Reply
avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 12, 2012 at 2:43 PM delete

Saya nak translitkan dalam bahasa melayu. "setiap hari sy makan cendol mengikut jadual yg telah saya tetapkan tanpa memikirkan tentang jadual orang lain yang nak makan cendol tu jugak kerana saya amat sukakan cendol!" betul tak??

Reply
avatar
TIM_Fahid
AUTHOR
January 12, 2012 at 3:54 PM delete

spontaneous thursday?? erk?? macam wordless wednesday ke???

Reply
avatar
Nurul Aisyah
AUTHOR
January 12, 2012 at 4:00 PM delete

kak lyssa follow sy juga! tau x NAJWA LATIF pun ada blog wahahaa...lmbtnye sy tau tapi st x lah minat sangat bleh la.. :)

Reply
avatar
PUTRI LAGU
AUTHOR
January 12, 2012 at 4:00 PM delete

you are my friend too.. hehehe

Reply
avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 12, 2012 at 6:27 PM delete

ssh nk cari kwn camtu..bila dpt,sila hargai :)

Reply
avatar
TIM_Fahid
AUTHOR
January 12, 2012 at 7:51 PM delete

kak lyssa yang kiut(ikhlas)!!! follow jugak saya...ahaha...

Reply
avatar
fyNa fySha
AUTHOR
January 12, 2012 at 9:58 PM delete

blog lyssa cantik,, tingin nk blog mcm lisa tp, xpndai nk buat... tp, tutorial lyssa byk mmbntu utk menghias blog..

Reply
avatar

Google+ Followers