Tahun Baru . Tahun 2012 . Baru Dapat UPDATE(!)

Gadis Kidal Berceloteh...
01/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HEHE . Tadi , post dekat FanPage Lyssa , Lyssa ta de mood nak UPDATE yo ! Mungkinkah kerana aku terkojoitt beruk makyey sebab dah sembuh dari demam kemuntahan-ku ini . Ataupun terkojoit terlompat - lompat ala~ala siamang kehitaman tu disebabkan masok tahun baru ? Oh , NO !!



 



Sebenarnya , tadi tiba - tiba Lyssa tersedak tergonggeng - tonggeng . Ini semua sebab korang - korang followers jantung hati Lyssa ni dok seru seru nama Lyssa suruh UPDATE kan ? Ci kalang , mood sudah datang yo ! HEHE .Dan disebabkan kedatangan MOOD diiringi dengan karpet merah tu . Lyssa di sini datang untuk meng-hapdet blog Lyssa ni . hehe . Tompang lalu :) (tundukkan badan sambil halakan tangan kanan tanda hormat) ^_^


Oh . Haaa . Hari ni dah masok tahun baru ! Yeyy . Tapi , Lyssa baru nak UPDATE ! hahaha . Tak pe kan ? Tak salah kan ? Ehh . Salah ke ? Err . Maap ! Ouke . Lyssa tahu , Lyssa dah ketinggalan jauh dengan korang yang selalu bergiat aktif dalam dunia blog ni . Mungkin banyak perubahan hari demi hari yang Lyssa tak tahu . Ye lah , lama dah Lyssa tak menatap blog ni lelama 23 jam 60 minit seperti selalu . 


Tapi tak bermakna Lyssa ni dikatakan :


"ANDA BUKAN SEORANG BLOGGER LAGI !!! KELUAR DARI DUNIA BLOG !! SEKARANG !! "


Eh , baru je tak berapa nak aktif dah tak boleh digelar blogger lagi ? Apakah ? haha . 
Macam kelakar . Harap korang tak lari lintang - pukang sebab Lyssa tak update lagi . Keadaan memaksa Lyssa untuk tak mengapdet blog lah . HEHE . Apa - apa pun , anda tetap di hati saya ! Tak lari mana pun . :) Kata , jantung hati . Mesti lah tersemat di hati ni . HEHE :) 


Sempena tahun baru ini , Lyssa nak mengucapkan Selamat Tahun Baru ! (masih sempat kan ?? ) Harap apa yang korang azamkan untuk tahun ini tercapai lah hendaknya ye . Azam Lyssa ? Err . Biar Lyssa je yang tahu sendiri ! HAHA .



p/s : Dah dikatakan , tahun ni Lyssa akan jadi Full-Time Blogger . Hope korang TAK menyampah , dashboard korang akan penuh dengan nama    ! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !


Cheseee ~ hehe :)

 


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

42 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Phat
AUTHOR
January 1, 2012 at 7:56 PM delete

good luck eh lyssa sebagai full time blogger

avatar
Miss Lovouis
AUTHOR
January 1, 2012 at 7:56 PM delete

Mesti banyak post dari sys nanti . Whoaaa , huhu .
Peace sys yg cute (n_n)v

avatar
January 1, 2012 at 7:58 PM delete

hye kak, nk minta tolong sket nih.. mccm mne nk buat yg mcm kak lyssa punye, "Jom Terjah Rahsia Lyssa Yang Lain" ? tolong ajarin yaa.. :) tq..

sorry kalau menyusahkan kakak Lyssa.. <3

avatar
shima
AUTHOR
January 1, 2012 at 7:59 PM delete

yess orang pertama !hewhew

avatar
shima
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:01 PM delete

FULL time blogger ea kak lisa :3 untunglah .saya FULL time student kerana mnjadi mgsa SPM .hewhew .sedih actually :') .doakan saya ea kak lisa ?

avatar
Cik tikah
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:01 PM delete

lyssa, happy new year darling. full time blogger? serius? tahniah!

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:01 PM delete

Tak kisah pun kalau dekat dashboard tu penuh dengan nama kak lyssa ! hik3 >_<

avatar
January 1, 2012 at 8:02 PM delete

Happy new year Lyssa! :D
wish u all da best! :)

avatar
wan or sean
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:10 PM delete

awak bz kan,,xpa paham..tpi klik la churp2 sy n banner..
jeles laa blog xselawa lysa
hehe,,thank ae..toturiol yg awak ajarkan,,,

avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:18 PM delete

hapi new year lysa :))

avatar
January 1, 2012 at 8:19 PM delete

ni yang kene rajin blogwalking ni . boleh tau cerita terbaru dari kak lyssa .

avatar
January 1, 2012 at 8:29 PM delete

Selamat tahun bru sys !
sys , bley tanye tk?
mcm mne nk wat yg ats tuu .
tuu laa , home ,tutorial, tips and owner tuu .
tlg ajarkan please .

avatar
Boyz_ed
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:42 PM delete

Eceh ! Full time blogger . Makin masyuk lahh jwbnya . :D

avatar
Sya Syazana
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:53 PM delete

selamat tahun baru lyssa (:

avatar
Twilleries
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:55 PM delete

ERK SAYA PUN SPM JUGAK NANTI :)

avatar
s'din anuar
AUTHOR
January 1, 2012 at 8:55 PM delete

fulamak follower blog kak lyssa dh 40039 org lh:)

avatar
munirah
AUTHOR
January 1, 2012 at 9:19 PM delete

Happy new year too lyssa :)

avatar
Hanis
AUTHOR
January 1, 2012 at 9:58 PM delete

Happy New Year :) Lebih banyak Dashboard saya dibanjiri entry dari Lyssa, lebih suka okay :D

p.s.: I've reply your email :) nurul_hanis15@yahoo.com

avatar
January 1, 2012 at 10:26 PM delete

Alah ruginya, nanti kak lyssa buat entry banyak-banyak, saya masuk hostel :(

avatar
January 1, 2012 at 10:49 PM delete

selamat tahun baru lyssa :)

avatar
January 1, 2012 at 10:50 PM delete

selamat tahun baru lyssa :)

avatar
Diyana
AUTHOR
January 1, 2012 at 11:16 PM delete

good luck akak dan selamat tahun baru

avatar
January 1, 2012 at 11:22 PM delete

baguih la kalo jadi full time blogger..btw selamat thn baru..

avatar
Hotz Mumma
AUTHOR
January 2, 2012 at 12:07 AM delete

Kepada tuan punya status, dengan ini saya meminta izin daripada anda supaya saya boleh mengomen status anda. Suka atau tidak terpulang kepada anda untuk membacanya dan berharap anda dapat memahami apa yang saya komen. ... Sebenarnya saya tidak ...tahu apa yang saya komenkan di sini, tapi sebagai tukang komen status, bahawasanya status anda terpilih untuk dikomen oleh saya, sesuai dengan kerja saya sebagai tukang komen. Sekali lagi saya menyatakan bahawa diharap anda dapat memahami komen saya kerana apa yang saya komenkan disini amatlah panjang. Tapi tidak salahlah jika komen saya panjang jika isinya padat dan lengkap memenuhi informasi semasa. Mungkin anda hairan apa yang saya komenkan disini, tapi ternyata status anda memang tiada kaitan dengan apa yang saya komenkan kerana secara tidak lansung komen saya ini akan memberi manafaat kepada status anda supaya status anda lebih menyerlah berbanding biasa. Dengan itu teruslah membaca komen saya kerana apa yang saya komenkan disini akan memberi inspirasi kepada anda untuk mengupdate status baru yang lebih informatif, kreatif, progresif dan innovatif. Namun cerita saya disini belum habisnya, masih ada banyak lagi kesempatan yang saya ingin komenkan disini selagi facebook masih online selagi itulah saya tidak hentinya mengomen status siapa-siapa saja yang saya mahu komen. Jadi anda harus berasa bertuah kerana anda bukan saja terpilih, tetapi status anda menang menjadi kesukaan saya, ya saya suka dengan status anda dengan itulah saya tidak henti mengomen tentang kesukaan saya terhadap status anda. Namun komen saya belum lagi berakhir disini. Mungkin anda berasa pening mahupun juling kerana membacanya tetapi tangan saya masih mampu untuk menaip komen untuk anda biarpun apa yang saya fikirkan di benak fikiran hanyalah kosong tetapi tangan ini terus menaip komen. Alangkah sukanya saya jika dapat mengomen status anda di hari-hari yang berikutnya selagi blog masih online, maka disitulah saya mengomen dan terus mengomen siapa saja yang saya suka. Jikalaulah anda tidak meneruskan membaca komen saya disini, mungkin anda telah pengsan, mahupun sedang dibawa ambulance pergi hospital, tetapi jika anda sedang membaca apa yang saya komenkan disini, maka tahniah!! kerana anda seorang yang penyabar. Kerana itulah saya menyukai anda dan juga status anda. Maka dengan itulah lah saya akhiri komen saya disini. Tidaklah saya mampu untuk menaip dengan lebih panjang lagi kerana apa yang saya komenkan tidaklah saya sendiri memahaminya, adalah kemungkinan anda seorang yang gila membacanya. Namun ketahuilah anda bahawa dalam pada saya sedang menaip komen anda, telah habis Mee Sedap 3 bungkus dikala mencari idea untuk menaip komen status anda. Ya itulah kesanggupan saya mengomen status anda, dan dengan itulah berakhirnya komen saya disini.. ^_^

avatar
January 2, 2012 at 12:54 AM delete

lyssa...bukak lagi x khidmat edit blog....:)

avatar
cik ayuni
AUTHOR
January 2, 2012 at 1:15 AM delete

selamat thun baru juga lyssa
hpe for the better in the future

avatar
Anis Arishaa
AUTHOR
January 2, 2012 at 2:44 AM delete

tak pernah menyampah pun klau name lyssa penuh dekat dashboard :D
btw , happy new year lyssa!

avatar
Woofer Storm
AUTHOR
January 2, 2012 at 2:47 AM delete

kalau nuffnang nak bayar sy,sy nak juga jadi full time..hehe

#slmt tahun baru..

avatar
daimpressive
AUTHOR
January 2, 2012 at 2:54 AM delete

terima kasih atas perkongsian

suaraserak.blogspot.com

Serak Itu Suatu Abstrak. Nampak Nyata. Boleh Dirasa. Kedengaran Ada. Tapi Fizikalnya Tiada.

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
January 2, 2012 at 3:51 AM delete

selamat tahu naru lyssa .. haaa jgn sombong2 okeh .. meh jmput dtg blog kita yg x meria nie .. hihii

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
January 2, 2012 at 3:51 AM delete

selamat tahu naru lyssa .. haaa jgn sombong2 okeh .. meh jmput dtg blog kita yg x meria nie .. hihii

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 2, 2012 at 10:31 AM delete

yeayyy~hapded slalu ye cik lyssa ^^

avatar
IraFikri
AUTHOR
January 2, 2012 at 2:19 PM delete

Selamat tahun baru jugak Kak Lyssa :)

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 3, 2012 at 3:29 PM delete

fuhh sama gak ngan abg ben ye.
xpe,entry best xkisah update bnyk2,
klu xbw 1 dy,soknya selak sampai abiz balik

anyway selamat tahun baru 2012 lyssa

avatar

Google+ Followers