Home
tutorial
Tips-Tips

01 January 2012

Tahun Baru . Tahun 2012 . Baru Dapat UPDATE(!)

Gadis Kidal Berceloteh...
01/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HEHE . Tadi , post dekat FanPage Lyssa , Lyssa ta de mood nak UPDATE yo ! Mungkinkah kerana aku terkojoitt beruk makyey sebab dah sembuh dari demam kemuntahan-ku ini . Ataupun terkojoit terlompat - lompat ala~ala siamang kehitaman tu disebabkan masok tahun baru ? Oh , NO !!



 



Sebenarnya , tadi tiba - tiba Lyssa tersedak tergonggeng - tonggeng . Ini semua sebab korang - korang followers jantung hati Lyssa ni dok seru seru nama Lyssa suruh UPDATE kan ? Ci kalang , mood sudah datang yo ! HEHE .Dan disebabkan kedatangan MOOD diiringi dengan karpet merah tu . Lyssa di sini datang untuk meng-hapdet blog Lyssa ni . hehe . Tompang lalu :) (tundukkan badan sambil halakan tangan kanan tanda hormat) ^_^


Oh . Haaa . Hari ni dah masok tahun baru ! Yeyy . Tapi , Lyssa baru nak UPDATE ! hahaha . Tak pe kan ? Tak salah kan ? Ehh . Salah ke ? Err . Maap ! Ouke . Lyssa tahu , Lyssa dah ketinggalan jauh dengan korang yang selalu bergiat aktif dalam dunia blog ni . Mungkin banyak perubahan hari demi hari yang Lyssa tak tahu . Ye lah , lama dah Lyssa tak menatap blog ni lelama 23 jam 60 minit seperti selalu . 


Tapi tak bermakna Lyssa ni dikatakan :


"ANDA BUKAN SEORANG BLOGGER LAGI !!! KELUAR DARI DUNIA BLOG !! SEKARANG !! "


Eh , baru je tak berapa nak aktif dah tak boleh digelar blogger lagi ? Apakah ? haha . 
Macam kelakar . Harap korang tak lari lintang - pukang sebab Lyssa tak update lagi . Keadaan memaksa Lyssa untuk tak mengapdet blog lah . HEHE . Apa - apa pun , anda tetap di hati saya ! Tak lari mana pun . :) Kata , jantung hati . Mesti lah tersemat di hati ni . HEHE :) 


Sempena tahun baru ini , Lyssa nak mengucapkan Selamat Tahun Baru ! (masih sempat kan ?? ) Harap apa yang korang azamkan untuk tahun ini tercapai lah hendaknya ye . Azam Lyssa ? Err . Biar Lyssa je yang tahu sendiri ! HAHA .



p/s : Dah dikatakan , tahun ni Lyssa akan jadi Full-Time Blogger . Hope korang TAK menyampah , dashboard korang akan penuh dengan nama    ! ✿LYSSA FAIZUREEN✿ !


Cheseee ~ hehe :)

 



42 000 orang Pengomen Terhebat !!:

Phat said...

good luck eh lyssa sebagai full time blogger

Miss Lovouis said...

Mesti banyak post dari sys nanti . Whoaaa , huhu .
Peace sys yg cute (n_n)v

Cik Gadis Pink (Cik Pink) said...

hye kak, nk minta tolong sket nih.. mccm mne nk buat yg mcm kak lyssa punye, "Jom Terjah Rahsia Lyssa Yang Lain" ? tolong ajarin yaa.. :) tq..

sorry kalau menyusahkan kakak Lyssa.. <3

shima said...

yess orang pertama !hewhew

Anis Sabrina said...

Waahh..bagus2. ^_^

shima said...

FULL time blogger ea kak lisa :3 untunglah .saya FULL time student kerana mnjadi mgsa SPM .hewhew .sedih actually :') .doakan saya ea kak lisa ?

Cik tikah said...

lyssa, happy new year darling. full time blogger? serius? tahniah!

Miss Niesa said...

Tak kisah pun kalau dekat dashboard tu penuh dengan nama kak lyssa ! hik3 >_<

Aida Suraya Abdul Rahim said...

Happy new year Lyssa! :D
wish u all da best! :)

wan or sean said...

awak bz kan,,xpa paham..tpi klik la churp2 sy n banner..
jeles laa blog xselawa lysa
hehe,,thank ae..toturiol yg awak ajarkan,,,

Deq's Qienz said...

hapi new year lysa :))

budak debab musyux said...

ni yang kene rajin blogwalking ni . boleh tau cerita terbaru dari kak lyssa .

En.Rahsia said...

lawa la blog

Lucy Clumcy said...

good luck honey :)

Azhafizah[フィザ] said...

selamat tahun baru lyssa..

Lucy Clumcy said...

good luck honey :)

Miss Capital_M said...

Selamat tahun bru sys !
sys , bley tanye tk?
mcm mne nk wat yg ats tuu .
tuu laa , home ,tutorial, tips and owner tuu .
tlg ajarkan please .

Boyz_ed said...

Eceh ! Full time blogger . Makin masyuk lahh jwbnya . :D

Sya Syazana said...

selamat tahun baru lyssa (:

Twilleries said...

ERK SAYA PUN SPM JUGAK NANTI :)

s'din anuar said...

fulamak follower blog kak lyssa dh 40039 org lh:)

ShafyqOnlyy said...

alolo

Cytah Lovicry said...

Happy New Year!

munirah said...

Happy new year too lyssa :)

Hanis said...

Happy New Year :) Lebih banyak Dashboard saya dibanjiri entry dari Lyssa, lebih suka okay :D

p.s.: I've reply your email :) nurul_hanis15@yahoo.com

♥ Putri Alyra Narisha ♥ said...

Alah ruginya, nanti kak lyssa buat entry banyak-banyak, saya masuk hostel :(

aRa ❤ aFiq™ said...

selamat tahun baru lyssa :)

aRa ❤ aFiq™ said...

selamat tahun baru lyssa :)

Diyana said...

good luck akak dan selamat tahun baru

Nurul Hamizah @ 73 said...

baguih la kalo jadi full time blogger..btw selamat thn baru..

Anas Fikri said...

chaiyok kak lyssa!

Hotz Mumma said...

Kepada tuan punya status, dengan ini saya meminta izin daripada anda supaya saya boleh mengomen status anda. Suka atau tidak terpulang kepada anda untuk membacanya dan berharap anda dapat memahami apa yang saya komen. ... Sebenarnya saya tidak ...tahu apa yang saya komenkan di sini, tapi sebagai tukang komen status, bahawasanya status anda terpilih untuk dikomen oleh saya, sesuai dengan kerja saya sebagai tukang komen. Sekali lagi saya menyatakan bahawa diharap anda dapat memahami komen saya kerana apa yang saya komenkan disini amatlah panjang. Tapi tidak salahlah jika komen saya panjang jika isinya padat dan lengkap memenuhi informasi semasa. Mungkin anda hairan apa yang saya komenkan disini, tapi ternyata status anda memang tiada kaitan dengan apa yang saya komenkan kerana secara tidak lansung komen saya ini akan memberi manafaat kepada status anda supaya status anda lebih menyerlah berbanding biasa. Dengan itu teruslah membaca komen saya kerana apa yang saya komenkan disini akan memberi inspirasi kepada anda untuk mengupdate status baru yang lebih informatif, kreatif, progresif dan innovatif. Namun cerita saya disini belum habisnya, masih ada banyak lagi kesempatan yang saya ingin komenkan disini selagi facebook masih online selagi itulah saya tidak hentinya mengomen status siapa-siapa saja yang saya mahu komen. Jadi anda harus berasa bertuah kerana anda bukan saja terpilih, tetapi status anda menang menjadi kesukaan saya, ya saya suka dengan status anda dengan itulah saya tidak henti mengomen tentang kesukaan saya terhadap status anda. Namun komen saya belum lagi berakhir disini. Mungkin anda berasa pening mahupun juling kerana membacanya tetapi tangan saya masih mampu untuk menaip komen untuk anda biarpun apa yang saya fikirkan di benak fikiran hanyalah kosong tetapi tangan ini terus menaip komen. Alangkah sukanya saya jika dapat mengomen status anda di hari-hari yang berikutnya selagi blog masih online, maka disitulah saya mengomen dan terus mengomen siapa saja yang saya suka. Jikalaulah anda tidak meneruskan membaca komen saya disini, mungkin anda telah pengsan, mahupun sedang dibawa ambulance pergi hospital, tetapi jika anda sedang membaca apa yang saya komenkan disini, maka tahniah!! kerana anda seorang yang penyabar. Kerana itulah saya menyukai anda dan juga status anda. Maka dengan itulah lah saya akhiri komen saya disini. Tidaklah saya mampu untuk menaip dengan lebih panjang lagi kerana apa yang saya komenkan tidaklah saya sendiri memahaminya, adalah kemungkinan anda seorang yang gila membacanya. Namun ketahuilah anda bahawa dalam pada saya sedang menaip komen anda, telah habis Mee Sedap 3 bungkus dikala mencari idea untuk menaip komen status anda. Ya itulah kesanggupan saya mengomen status anda, dan dengan itulah berakhirnya komen saya disini.. ^_^

man luqman cool boy said...

lyssa...bukak lagi x khidmat edit blog....:)

cik ayuni said...

selamat thun baru juga lyssa
hpe for the better in the future

Anis Arishaa said...

tak pernah menyampah pun klau name lyssa penuh dekat dashboard :D
btw , happy new year lyssa!

Woofer Storm said...

kalau nuffnang nak bayar sy,sy nak juga jadi full time..hehe

#slmt tahun baru..

daimpressive said...

terima kasih atas perkongsian

suaraserak.blogspot.com

Serak Itu Suatu Abstrak. Nampak Nyata. Boleh Dirasa. Kedengaran Ada. Tapi Fizikalnya Tiada.

Syuhada Nasya said...

selamat tahu naru lyssa .. haaa jgn sombong2 okeh .. meh jmput dtg blog kita yg x meria nie .. hihii

Syuhada Nasya said...

selamat tahu naru lyssa .. haaa jgn sombong2 okeh .. meh jmput dtg blog kita yg x meria nie .. hihii

Atiqah Wadiah said...

yeayyy~hapded slalu ye cik lyssa ^^

IraFikri said...

Selamat tahun baru jugak Kak Lyssa :)

MaYa MustWany said...

fuhh sama gak ngan abg ben ye.
xpe,entry best xkisah update bnyk2,
klu xbw 1 dy,soknya selak sampai abiz balik

anyway selamat tahun baru 2012 lyssa