Tikus Comel Ku , Tidak Sihatkah Anda ?

Gadis Kidal Berceloteh...
08/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


 

Alolorr . Tomey nya dia tidur . Ahh . Tikus ke hamster tu ? HEHE . Mana lah Lyssa tahu . Search dekat Mr. Google je pun . HEHE . Try lah search . Tikus Comel . haha . Boleh pulak Lyssa terpikir nak search tikus kan ? Tapi . Seriusly memang comel pun . Ada reben color pink lagi . hewhewhew .


Tapi . Tikus yang Lyssa nak ceritain bukan nya seperti gambar di atas ni haa . Tikus yang Lyssa maksud kan tu sebenarnya . Tikus yang ada wiyer gitu boleh disambung ke PC korang tu . Eleh . Macam tak biasa pulak . Nahh Lyssa tunjukkan Tikus a.k.a Tetikus Lyssa ni :)


 

Alahai . Tomeyy jugak apa Tikus ni . Ada hitam bercahayakan lampu merah lagi tu tau ?  kehkehkeh . Tapi , malangnya 2 - 3 hari ni asyik dok buat hal je . Dah tahap parah dah nih . Patut le . Sampai dah terkeluar darah beku dah tu . Tu haa . Yang bercahaya tuu . Nak click sana sini sinun pun susah dahh . Tambah pulak nak highlight itu ini . Haish . 

Nampak sangat si dia ni dah tak sihat . Kesian dia . Terpaksa pulak mencari pengganti baru .
Erkk . Agak - agak .. Pengganti baru dia ni lagi comel taa ? Ahaa .


Nanti nak cari lah tetikus yang omeyy omeyy kaler pink gitu . ahakkk :)  Kata blogger gila pink . Opkos lah tikus pun harus pink . HAHA . (Tskk . Padahal haku ni anti-pink) lalala~

 
 

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
liyana teyha
AUTHOR
January 9, 2012 at 12:04 AM delete

same la ngn tetikus sye kak lyssa . ayik wt hal je .

avatar
LeenNajib
AUTHOR
January 9, 2012 at 12:05 AM delete

HAHA, ingtkn towl2 laa hamster ke pe. ruper2 nye 'mouse'. ;)

avatar
Nur SyafiQah
AUTHOR
January 9, 2012 at 12:21 AM delete

omeyynyeee tikus tuu . hoho ingatkan nak cerita apa tadi , rupanyee pasal mouse . ahaa :D

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 9, 2012 at 12:29 AM delete

tu namanya hamster..kalau tikus,dia buruk

avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
January 9, 2012 at 12:53 AM delete

wah ciannye ....dah banyak my mouse telah tertewas...

avatar
ammarhafiz
AUTHOR
January 9, 2012 at 12:56 AM delete

kita nak pointer lyssa yang ada tulis lyssa tuw . macam mana bwad ? hihihii :) thankyou :D

avatar
January 9, 2012 at 1:15 AM delete

Lyssa anti-pink? Cmne la blog bleh pink ye lissa? hehe.. Same la like me.. xsuke pink tp brg byk kaler pink.. my tikus also pink.. huhu~ ^^

avatar
January 9, 2012 at 1:23 AM delete

eh bukan kak lyssa suke hitam ke ?^_^

avatar
January 9, 2012 at 1:46 AM delete

hak3..ingat td lyssa ada bela tikus plak..

dya suh cri yg baru tuu..hehe..

avatar
dear yayah
AUTHOR
January 9, 2012 at 5:03 AM delete

la, ingtkn hamster.. bli jela mouse br.. :)

avatar
siti
AUTHOR
January 9, 2012 at 5:36 AM delete

hahaha confirm ad tuh yg comel2 sokmo

avatar
Nur Najihah
AUTHOR
January 9, 2012 at 8:34 AM delete

Comelnye mouse kak lyssa ^_^

avatar
smilenajah93
AUTHOR
January 9, 2012 at 8:56 AM delete

kim punye yg kt rumah tu pun mc tu ~

avatar
sabry oppa
AUTHOR
January 9, 2012 at 10:30 AM delete

alahai... comel nyeee...

avatar
ayda aya
AUTHOR
January 9, 2012 at 10:38 AM delete

alala..
comelnye..hikhik..
xpew lyssa beli jew baru kaler pink..
thomey gitu ^^

avatar
January 9, 2012 at 10:50 AM delete

segmen review 3 blogger terhebat...adik Lyssa salah seorang...^_^ harap sudi singgah...:)

http://syazfida.blogspot.com/2012/01/segmen-review-3-blogger-terhebat.html

avatar
January 9, 2012 at 11:08 AM delete

gne yg x de wayar la lagi best akk!

avatar
Nurulchumel
AUTHOR
January 9, 2012 at 11:29 AM delete

beli baru yg kaler pink.
tikus kite pun kaler pink jugak!
eheheeee..

avatar
January 9, 2012 at 12:52 PM delete

hahahha..mmg tension bila tikus sakit... ^_^ nak wat pe pon ssh.. ^_^

avatar
Yaya
AUTHOR
January 9, 2012 at 1:23 PM delete

Kak Lysaa beli lahh yang sama macam tu ada pasangan :)

avatar
Ash Kyouhei
AUTHOR
January 9, 2012 at 1:53 PM delete

hahahaha , tikus kita warna pink purple + lampu purple merah kat dlm tikus tu . todiaaa . sweet gitu . khik3

avatar
Are-ya Mc-ya
AUTHOR
January 10, 2012 at 12:26 AM delete

sama laa tetikus kita akak . kaler itam cahaya merah gak . hehe

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
January 10, 2012 at 12:45 AM delete

mas lepas malas nk tukar bateri mouse usb,terus pakai mouse yang wayar lak..pun sama warna merah gak tapi merah putih

avatar
January 13, 2012 at 10:48 PM delete

kak lyssa , Belilahh mouse yang adee wireless , baru RM35 , Tuhh yang besa , nak lagi sedapp , kecikk cikit Rm50 , Sonokk dari jauhh da lehh tekan , tak payh smbung ^

avatar

Google+ Followers