Tutorial : Cara Menukar Dashboard Baru ke Dashboard Yang Lama

Gadis Kidal Berceloteh...
18/01/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


MAAF !!! TUTORIAL INI TAK BOLEH DIGUNAKAN LAGI > *HARAPMAKLUM !!


Haiyy . Memang lama kan rasanya Lyssa tak buat tutorial . Ahaaa . Semalam ada orang request dekat Lyssa dan tanya ..


 


Ok . Maksudnya di situ , dia punya blog sekarang ni jadi new interface . Mungkin sebab baru berjinak dalam dunia blog kot . Memang Lyssa tak nafikan , new interface memang agak payah tau . Sebab memeningkan kepala bagi orang yang baru nak berjinak . Tapi , bagi Lyssa , new interface lagi celonokkk sebab .. hm . Biar Lyssa je lah yang tahu . HEHE .


Ok. Ada sesiapa yang menghadapi masalah sebegini ? Mudah sahaja . Hanya dengan satu step , korang dah boleh ubah menjadi old blogger interface . 



1. Log in ke blog korang tu .

2. Cuba tengok yang Lyssa anak panahkan tu . Klik tu je dah siap !
 


3. Haaa . amacam ? Dah bertukar ke ? kihkih .

* Senang kan ? Now , boleh lah korang ikut setiap step tutorial dari blog Lyssa kan ?

Selamat Bertutorial . Chewahhhh :) 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

244 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini «Oldest   ‹Older   1 – 200 of 244   Newer›   Newest»
mas saari
AUTHOR
January 18, 2012 at 12:46 PM delete

akak pun suka new interface..

avatar
mohd ridwan
AUTHOR
January 18, 2012 at 12:48 PM delete

Kak lisa,kalau nk tukar dari yang lama ke yang baru macam mana pulak ye?

avatar
January 18, 2012 at 12:50 PM delete

lama lyssa x wat tutorial..^^

avatar
Cik Montel
AUTHOR
January 18, 2012 at 1:01 PM delete

Tuto yang memang berguna ! sy mmg suka sgt follow blog lyssa . ewm . follow laaa blog sy plak . huhu . jom TERJAH !!

avatar
January 18, 2012 at 1:59 PM delete

Eza masih pakai yang lama :)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
January 18, 2012 at 2:13 PM delete

sebagai orang tua,saya akan kekalkan old interface saya.hakhakhakhakhakhakhakhak

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
January 18, 2012 at 2:30 PM delete

tapi kan yangg, tak semua yang baru tu ada old interface, macam i punya takde.... alaa..yang new ok what kan... ok lyssa!!keep it up!!buat banyak2 tuto..mmg u punya tuto tu diantara yang terbaekk!!tu yang kami sayang tu **hiks***

avatar
Sundul Satu
AUTHOR
January 18, 2012 at 2:41 PM delete

follew me
Q dah follow U

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
January 18, 2012 at 3:49 PM delete

sy lbh suka yg lama..yg baru feeninnn @-@

avatar
January 18, 2012 at 4:11 PM delete

LYSSA TLG SAYER!! CAMNER NAK WAT POST TITLE, OR MANE2 TAJUK BOLEH KLIK & BERTUKAR KALER BLIE CURSOR SENTUH AKT SITU...SY DAH BUNTU SESANGAT NI BILE DOWNLOD BLEK HTML YG ASAL SUMENYER ILANG...!!! ;(

avatar
$$
AUTHOR
January 18, 2012 at 4:27 PM delete

TQ LYSSA. KAT OFIS SY BOLEH BUKA VERSI LAMA SAJE.

avatar
Ainina Razmi
AUTHOR
January 18, 2012 at 4:45 PM delete

lyssa,sy pun ada msalah jgk dgn blog sy ni..sy punye blog lembab sgt wlaupun mmg teramat lah simple nye..mcmana nk bg dye cpat sikit loading ea?dh bnyak widget sy buang..=( hope lyssa blh tlg..=)

avatar
Meyya Bella
AUTHOR
January 18, 2012 at 6:12 PM delete

Woaa ~ suke-suke :) thanks sudi share kak ..

avatar
Misya_mimie
AUTHOR
January 18, 2012 at 6:54 PM delete

ohh ,baru tahu rupa dashboard yang baru cm tu.. hari tu ingat buka blog kakak blog dia ada prob .. hehe.. act nak request tutor jugak ni .. mcm mana kak lisa buat yang button follow twitter kat sidebar tu ?help me please.. dah lama cri tutor tu tp ta jmpe.;(

avatar
January 18, 2012 at 9:00 PM delete

assalamualaikum.
nak tnye cam ne nak wat anak panahnye jadi name kite sendiri...
plz bagi tau...harap2 lyssa fhm

avatar
MISS SEHA
AUTHOR
January 20, 2012 at 4:55 PM delete

kalau nak tukar balik ke new interface balik , macam mnea pulak ?

avatar
Nadia
AUTHOR
January 21, 2012 at 7:09 AM delete

@Lyssa Dollixiouse

sy ada wat blog baru untuk sepupu sy, time sy edit tu, trkejut sy lihat yg mcm ni.. memeningkan betol !

avatar
Mrs. Khan
AUTHOR
January 21, 2012 at 7:24 PM delete

kak saya punyer blog interface saya kan kat anak panah yang akk tunjuk tu .. OLD BLOGGER INTERFACE .. x der .. :( .. tlg kak !!

avatar
Ck Syaa ツ
AUTHOR
January 22, 2012 at 12:37 AM delete

huh!! lega... thanks kak lyssa... :)

avatar
missYana
AUTHOR
January 22, 2012 at 9:46 PM delete

thanks kat lyssa..yang lama lagi ok kan..yang baru nier besar gedabak

avatar
My Secret
AUTHOR
January 22, 2012 at 10:26 PM delete

thnx k.lyssa.love you!npe k.lyssa ckap new interface seronok?ckap la plzz...

avatar
January 23, 2012 at 7:40 AM delete

kak lyssa..sye pnye blog nie..ad promblems la..sye dh tkar kpd yg lme tpi ble sye bkak design dy tros bkak yg blog templete desing..bkn page element..tolong la sye kak lyssa...!!!=(

avatar
January 26, 2012 at 10:17 AM delete

Terima Kasih Kak Lyssa ! :)

avatar
SyahiRa
AUTHOR
January 27, 2012 at 11:19 AM delete

kak lyssa camne nak buat yg scroll down sblah knan jadi wrna lain...

avatar
Miss Mira
AUTHOR
January 28, 2012 at 7:51 PM delete

nice tuto...
anyway suke yg new interface...hehe..
i follow u lyssa...=)

avatar
January 28, 2012 at 11:29 PM delete

lebih suka yg baru ..
senang cari .thnx 4 this tutorial heee:))

avatar
SEPET COMEL
AUTHOR
February 4, 2012 at 10:45 PM delete

terima kasihh kak lyssa sebab dah tolong.. :)

avatar
February 16, 2012 at 9:58 AM delete

thanz kak lisa !! jadik pun

avatar
EldaJazmina23
AUTHOR
February 19, 2012 at 8:29 PM delete

Thanks kak Lyssa ! saya punya dah jadi ! Jemputlah visit ke blog saya . walaupun takde satu post . huhuh :)

avatar
yayah lola
AUTHOR
February 20, 2012 at 2:11 PM delete

tengs lysa :)
nasib ada lysa ..blog yaya da kmbali biasa n xmcm lma dlu ..ayya pening kpala :)
tengs :)

avatar
`cik areyin
AUTHOR
February 24, 2012 at 10:18 PM delete

macam mane nak tekan anak panah tu .? kat mane ?

avatar
ayeen
AUTHOR
February 25, 2012 at 10:49 PM delete

allhamdulillah jadi p0n...mekasih k.lyssa...!!

avatar
michiyo
AUTHOR
March 1, 2012 at 9:52 PM delete

yiiehhaa...huhuhu...jadi..mekasey ea:)

avatar
michiyo
AUTHOR
March 1, 2012 at 9:52 PM delete

yiiehhaa...huhuhu...jadi..mekasey ea:)

avatar
March 11, 2012 at 10:34 PM delete

trimas kak lyssa....
patutlh pening gune yg baru!!
hikhik

avatar
March 26, 2012 at 12:17 PM delete

Thanks lyssa
xske yg bru...
pening jee kepala otak...

avatar
March 29, 2012 at 12:46 AM delete

Lysaa a.k.a dr blog . hikhik *cewahh , kalau dari yang lama nak tukar ke yg baru pulak mcmmana ? :)

avatar
Miera Bradley
AUTHOR
March 29, 2012 at 3:44 PM delete

yeyy ! berjaya :)
terima kasih DR.BLOG

avatar
Liyana Jasmi
AUTHOR
April 10, 2012 at 3:41 PM delete

Kak Lyssa, Kak Lyssa ada tak tips macam mana nak tambahkan follower blog kita? Yana ni cemburu lah tengok Kak Lyssa punya blog ada banyak followers. Followers blog Yana 15 je. Kak Lyssa bagi lah some tips... :-)

avatar
Iqa Ainur
AUTHOR
April 11, 2012 at 4:27 PM delete

thanks. lyssa...riqa pun berdebar2 tadi..riqa baru jer tukar dashboard baru then dah pening..teringat kat post akak ni pastu buat tuto jadik..

avatar
gadis emas
AUTHOR
April 21, 2012 at 5:38 PM delete

Kak Lyssa ! Thank youu ! Tak terfikir plak. Fiza mmg rasa rimas dan semak tgk interface baru nii.. Alhamdulillah.. Thanks again ! :D

avatar
Syahirah
AUTHOR
April 21, 2012 at 11:05 PM delete

kak lysaa,,mne tmpt nk follow akk??x jmpew larh

avatar
muhd azreen
AUTHOR
April 22, 2012 at 12:36 PM delete

best pe new interface ade benda baru lagi pon smart pe

avatar
Lyanna Yanna
AUTHOR
April 24, 2012 at 5:03 PM delete

thanks, kak lyssa <3 menjadi lahh

avatar
seyla
AUTHOR
April 26, 2012 at 10:03 AM delete

dh lame cari tuto nie,last jupe kt blog nie,,mmg mjadi la.tQ
blog nie mmg best~

avatar
April 28, 2012 at 10:50 AM delete

wah~ alhamdulillah.. akhirnya dapat jgk tukar kepada old interface.. mekacehhh kak lysaa...!!! :D

avatar
Leverage 105
AUTHOR
April 28, 2012 at 9:41 PM delete

Terima kasih kak Lyssa !

avatar
idadavicious
AUTHOR
May 1, 2012 at 4:58 PM delete

tq! sgt berguna 4 me!

avatar
Mira Miroro's
AUTHOR
May 1, 2012 at 5:54 PM delete

aaa!!! thanks bnyk2 lyssa!! syg awk!! XD

avatar
nur munierah
AUTHOR
May 7, 2012 at 4:02 AM delete

assalamualaikum , akak mcm mn nk buat mcm akak??yg anak panah tuh ??adek nk buat nama adek la..akak tlong tnjuk kn bleyh??

avatar
Cik Nara
AUTHOR
May 15, 2012 at 9:21 PM delete

thnx sgt lyssa.. akhirnya, dpt jgk sya edit2 blog sya... hehehe...

avatar
wawastory's
AUTHOR
May 19, 2012 at 5:47 PM delete

wahhh best nyer dpt tukar balik yg ke lama , thnks kak lyssa , syg kak lysaa ~ senang skit nk ikot semua tutorial kak lyssa ~

avatar
Syamimi
AUTHOR
May 20, 2012 at 2:09 PM delete

Trima ksih kak lyssa!!! akhirnya dah x la berbulu mata saya tgk bnda alah tuu! :)

avatar
amelia [emy]
AUTHOR
May 21, 2012 at 2:39 PM delete

yooo .jumpe gak tuto ni . aha :)
laaa ..kacang je ~
ahaha
tengs kak lysa ^^

avatar
May 22, 2012 at 10:10 PM delete

Thanks Kak Lyssa ! .Jumpe jugak tuto ni. <3

avatar
Ady5449
AUTHOR
May 26, 2012 at 11:42 AM delete

laa mudah sangat nak tukar yang asal punye,, hehe thanks!!

avatar
May 27, 2012 at 3:21 PM delete

THANKS KAK !
dah jadi yg lame

avatar
May 30, 2012 at 4:50 PM delete

WAW ! thanks KAK LYSSA ~ ^^

avatar
Aina Nani
AUTHOR
May 31, 2012 at 3:38 PM delete

akak , sy baru buat blog.
sy dah tukar yg kpd old blogger interface.
tapi tade button 'design' pon.
button tu kat mane ??

avatar
Aleen Sepet
AUTHOR
June 2, 2012 at 8:39 PM delete

thanx kak lyssa! takde pening kepala nak edit blog.

avatar
Elfie Chance
AUTHOR
June 3, 2012 at 4:10 PM delete

Lysaaa :D Thankkiewwww <3

avatar
nadia
AUTHOR
June 6, 2012 at 11:40 AM delete

thanks kak lyssa.mmg penang sangat bila nak edit blog

avatar
Ashya'
AUTHOR
June 6, 2012 at 9:12 PM delete

akak.. kalau mahu ubah semula jadi yang baru.. boleh tak??

avatar
Ashya'
AUTHOR
June 6, 2012 at 9:13 PM delete

akak, kalau nak tukar yang baru punya boleh tak??

avatar
Nasihah F
AUTHOR
June 8, 2012 at 11:14 PM delete

thanks!! ianya sangat membantu :)))

avatar
June 15, 2012 at 7:27 PM delete

thankyou so much lyssa ! akhirnye dapat jugak :')

avatar
June 16, 2012 at 6:04 PM delete

new interface ok je :)
tapi kan, awat button old interface tu dah takde? memang dah x boleh nak tukar old interface ke skrg erk? :(

avatar
miss pashima
AUTHOR
June 19, 2012 at 3:25 PM delete

huhu .. thank so much , kak Lyssa tapi cmne nak tukar yg baru plak?
sorry ngengade plak

avatar
umikecik
AUTHOR
July 2, 2012 at 7:57 PM delete

salam akk...
umi punyer blog guna email yg lame and da x aktif..
ade x care mcm mne nk tukar kpd email yg aktif..?
bole ditukar kan x..?

avatar
Ara Malek
AUTHOR
July 10, 2012 at 7:14 PM delete

thanksssssssssssssssssssssssssssssss

avatar
Ilihuda
AUTHOR
July 10, 2012 at 8:22 PM delete

thnks kak lysaa. bnyk tuto akak yg mmbantu :-)

avatar
luqman hakeem
AUTHOR
August 10, 2012 at 2:07 AM delete

saya pun dah tukar pada yg lama..tp butang desidn dah hilang ..

avatar
Miss Yaty
AUTHOR
August 10, 2012 at 2:46 PM delete

thanks! penin nk folo tuto bila guna yg baru..hihi :)

avatar
bella single
AUTHOR
August 23, 2012 at 1:07 AM delete

thanks sangat ...blog saye pon dah okey ..syg akak ..

avatar
catalina
AUTHOR
August 27, 2012 at 9:19 PM delete

hohooh dats rite..but i rs better yang baru,huhuh alaa lyssa mcm mn yang lama nk g yang baru plak.

avatar
catalina
AUTHOR
August 27, 2012 at 9:21 PM delete

sory lyssa tmbh lg komen kt dalam ni.i da jmpa yang bru sbb ade kt atas tuh je..sbb i ade bc old interface tu akan diremoved kn..

avatar
Cyunk
AUTHOR
September 20, 2012 at 1:55 PM delete

Kak Lyssa,kenapa sofi tak jumpa pun old interface tu?habis nak tukar ke lama punye macam mane?

avatar
September 20, 2012 at 2:32 PM delete

saya x boleh tukar pon.. cara lain x de kew??

avatar
September 20, 2012 at 8:00 PM delete

kenapa saya punya tade button tu ? macam mana nak tuka :/

avatar
September 21, 2012 at 11:45 AM delete

Akak hari tu kite dah tukar dah kepada old blog but sekarang dah jadi balik dah tak tahu macam nak tukar dia macam dah lain please! help boleh migrain kalau asyek macam ni je ,tolong yaa kak :) terima kasih .

avatar
September 21, 2012 at 11:45 AM delete

Akak hari tu kite dah tukar dah kepada old blog but sekarang dah jadi balik dah tak tahu macam nak tukar dia macam dah lain please! help boleh migrain kalau asyek macam ni je ,tolong yaa kak :) terima kasih .

avatar
kayyana
AUTHOR
September 21, 2012 at 12:20 PM delete

a'ahlah.. button tu dah takde dah

avatar
September 21, 2012 at 1:20 PM delete

SORRY SEMUA !!! TUTORIAL NI MEMANG DAH TAK BOLEH NAK GUNA DAH . KORANG TERPAKA JUGA GUNA DASHBOARD BARU .

*HARAP MAKLUM YE . Sorry

avatar
September 21, 2012 at 10:03 PM delete

akak .. sekarang dah x de dah "old blogger interface" ssah la macam ni !! :'( x de cara lain ke ??

avatar
nia
AUTHOR
September 24, 2012 at 3:55 PM delete

akak , saya punya x dew ponn ..
tengah sedihh nie :(
tolong lh kak lyssa .

avatar
September 26, 2012 at 5:05 PM delete

kak lyssa !! saya punye x de kuar pun tu kenape ? :(

avatar
Shah foREVer
AUTHOR
September 28, 2012 at 10:30 PM delete

Kak lyssa, yg sya pnya takde pon. Knape? :/

avatar
September 29, 2012 at 7:35 PM delete

Kak Lyssa, saya punye tu dah bertukarlah. Macam mane ehh? Pening saya di buatnye. :( Hope Kak Lyssa sudi membantu saya. :)

avatar
October 6, 2012 at 4:31 PM delete

kak lyssa, sekarang dah takder laaa 'old blogger interface' tuuu :( macam mane nieee :O ?

avatar
eydafareeda
AUTHOR
October 7, 2012 at 10:53 PM delete

Kak lyssa, kenapaa tak boleh tukar :'/ Tak ada yang dia tulis tu tak sama dengan blog kita.

avatar
didy
AUTHOR
October 8, 2012 at 8:35 PM delete

assalamualaikum kak lysa , saye nak tanye macam mane nak tuka new inrface kepade yg lame sbb skrg dah tak boleh tuka gune yg kak lysa bg nei. saye tak tahu macam mane nak gune lohh yg baru nei :( harap dpt bntu saye :) thanks

avatar
Aida
AUTHOR
October 10, 2012 at 7:35 AM delete

Kak Lyssa, Aida punya memang takk boleyy nak tukar langsung -,-

avatar
Nadiah Yusri
AUTHOR
October 11, 2012 at 1:45 PM delete

Salam akk..kenapa x de pon yg Old Blogger Interface..:(

avatar
cken_syikin
AUTHOR
October 14, 2012 at 2:00 AM delete

sy xdpt p0n old interface ?? mcm mane ???

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 14, 2012 at 2:01 AM delete

x jd pon akak .

avatar
KECHIQ
AUTHOR
October 14, 2012 at 9:24 PM delete

BLOG SAYE TADE PON OLD INTERFACE ..:(

avatar
Anonymous
AUTHOR
October 14, 2012 at 9:30 PM delete

SAYE PUNYE OLD BLOGGER INTERFACE TADE LHA KAK..:(

avatar
nurmarini
AUTHOR
October 16, 2012 at 1:39 PM delete

kak lyssaa nak tnya mcm mana nak letak gadjet kter dalam kOtak yang cantik mcm kak lysaa pnya blOg . sy xpndai lha nk buat . blh kak lysaa bgy tutOrial dye ?

avatar
October 16, 2012 at 3:41 PM delete

Tak de lha Kak Lyssa ... Tak jumpe ..

avatar
cik meyra :)
AUTHOR
October 16, 2012 at 5:04 PM delete

kak lyssa , kalau dah buat , then dea dah tuka balek ke yg baru , nak tuka balik ke yg lame mmg xbole eh ?

avatar
October 19, 2012 at 10:20 PM delete

Kak Lyssa , saya try tgk ,, tapi butang tu tk de

avatar
nur izzaty
AUTHOR
October 20, 2012 at 5:59 PM delete

akak..button tu x de lah

avatar
nur izzaty
AUTHOR
October 20, 2012 at 5:59 PM delete

akak..button tu x de lah

avatar
Wanyyyyyyy (:
AUTHOR
October 21, 2012 at 3:03 PM delete

tak adaaaaaaaaaaaaaaa :(

avatar
Nurin Hazirah
AUTHOR
October 23, 2012 at 12:47 AM delete

Kak Lyssa.. Takde Old Blogger Interface pun.....

avatar
October 23, 2012 at 12:37 PM delete

assalamualaikum kak lysa. .
akak npe nk tkar ke interface lma ta leyh??
x der pon yg mcam akak tunjukkan 2. . akak tlong lha. . tak suka lah interface yang baru nyh. .ssh. . .

avatar
mr moustache
AUTHOR
October 25, 2012 at 11:32 AM delete

akakk !! sy bru blogger . jd dya x leh nak old interface lh . toturial akak semuanya yang lama ponya pesen . nak ikut jadi susah lh ka

avatar
October 29, 2012 at 2:04 PM delete

kak lyssa , mengikut blog yg baru buad ni takde pon macam akak punya tu . dia takde pon tulis old blogger interface . macam mana ni ?

avatar
October 29, 2012 at 2:04 PM delete

kak lyssa , mengikut blog yg baru buad ni takde pon macam akak punya tu . dia takde pon tulis old blogger interface . macam mana ni ?

avatar
October 29, 2012 at 2:07 PM delete

@mas saari

tengok ni :
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8339151687591169260#allposts

avatar
October 29, 2012 at 2:15 PM delete

saya punya blog takde old blogger interface . yg ada cuma new jew . huh ! tak paham ! tolong saya , kak lyssa .
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8339151687591169260#allposts

avatar
FeeQa AfiQah
AUTHOR
November 2, 2012 at 12:03 PM delete

kak lyssa .. saya punya blog new interface .. tapi tak tau lha nak tukar kepada yang lame macam mane .. dah try yang macam kak lyssa ajar .. tapi tak jumpa .. help me please .. :(

avatar
Mrs Simple
AUTHOR
November 4, 2012 at 5:59 PM delete

dah bukak dah tapi takde .. macam mane nie?? tak boleh.. sedih ...

avatar
farrafarra
AUTHOR
November 6, 2012 at 9:21 AM delete

kakk,kalau daa pergi kat setting tuu,then takde ponn 'old blogger interface' nak buad cmne ny kakk?

avatar
Aishah Najwa
AUTHOR
November 9, 2012 at 10:05 PM delete

akk x de pon old inferance? nak wat camner ni?

avatar
November 11, 2012 at 5:21 PM delete

aah la...xde pon old inferance kat situ puas da mencari...tolong lyssa..

avatar
Atul Uda
AUTHOR
November 12, 2012 at 4:20 PM delete

xdpt la kaQ lyssa . bila tekan butt0n mcm gear tue , 'old blogger interface' xkuar un . dy xsebut 'old blogger interface' at ctue . camna nie ?

avatar
November 12, 2012 at 6:37 PM delete

lyysa,,saya pun tak de old template inference tu,,

avatar
SyaSya
AUTHOR
November 13, 2012 at 12:21 AM delete

Kak Lyssa yg st x keluar pon old interface??? mcm me ni.. tlg la sy kak lyssa...

avatar
Hidayah Idris
AUTHOR
November 14, 2012 at 7:37 PM delete

@SyaSyaKak lyssa, saya nak tukar ke lama punya tak boleh pun? :(

avatar
Dayah
AUTHOR
November 14, 2012 at 7:42 PM delete

Kak Lyssa, tak jadi ponnnn? :'(

avatar
Arina Zuheer
AUTHOR
November 16, 2012 at 3:03 PM delete

akak , kalau takde , camne nak tukar ? :(

avatar
November 17, 2012 at 11:33 AM delete

kak lyssa,saya tak jumpa pon???

avatar
Ain Nuha
AUTHOR
November 17, 2012 at 2:41 PM delete

Kenapa saya punya takde old blogger interface tuh ? Pelikk .

avatar
nurul izzati
AUTHOR
November 17, 2012 at 7:58 PM delete

zaty punya pun takde. susah lhaa mcmni :(

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 18, 2012 at 9:03 PM delete

kak lysa saya buat tal jadi la..

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 18, 2012 at 9:03 PM delete

kak lysa saya buat tal jadi la..

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 18, 2012 at 9:07 PM delete

kak lissa , sy punye mana ade macam kak lissa tunjuk tuuh ~ pls help meee .. lissa boleh bantu sy kan ??? pls pls pls ..

avatar
Nurin Nabilah
AUTHOR
November 19, 2012 at 9:55 PM delete

akk cmne nih...x boleh pon..kt blog sye x de pot old b,logger interface..tolonglh kak..sye x dpt nk ikot blog akk lah...plase..i need your help..

avatar
November 20, 2012 at 2:55 PM delete

Akak..kat Blog saye x de pon OLD BLOG INTERFACE..mcm mne nih?susah lh gune yg bru

avatar
Nanaa Nazihah
AUTHOR
November 20, 2012 at 6:15 PM delete

Kak Lisa, sekarang kenapa dah tak boleh ye? Ada cara lain tak kak? Please kak I really need your help to follow your tuto. Thank you so much :)

avatar
eija shahriza
AUTHOR
November 24, 2012 at 1:39 AM delete

xde pon..xjd la..tlg la lysa sy pening interface baru nie...tlg update..~

avatar
November 26, 2012 at 1:32 PM delete

kenape takde pun yang kak lyssa tunjuk tu pon

avatar
November 26, 2012 at 4:34 PM delete

salam, kak lisa . kat blog saya tak ada old intr. tuh. hurmm TOLONG LAH SAYA :'(

avatar
November 26, 2012 at 7:04 PM delete

Akak , takde butang tu pon =/
Saye betul betul nak tukar ni. Rimas. Saye tak faham. Tuto akak semua yang old template.

avatar
Hanna decious
AUTHOR
November 27, 2012 at 9:10 PM delete

Assalam kaka lysaa . kita punya dashboard tak boleh tukar yg lama :( TOLONG ! tak suka baru . pening laa :(( TOLONG pleaseee

avatar
November 28, 2012 at 10:15 AM delete

akak.dashboard saya dah lain . bkn old interface . n bukn new interface pon .bila baca blik , mcm ade kes lain je blog nie.dy cume ade tmpt crete new blog je . alahaiii .tak snggup dahh buat blog baru . huaaa :'( help mee kak

avatar
mizsdayana
AUTHOR
November 28, 2012 at 8:32 PM delete

akak.dashboard saya dah lain . bkn old interface . n bukn new interface pon .bila baca blik , mcm ade kes lain je blog nie

avatar
mizsdayana
AUTHOR
November 28, 2012 at 8:33 PM delete

akak.dashboard saya dah lain . bkn old interface . n bukn new interface pon .bila baca blik , mcm ade kes lain je blog nie

avatar
mizsdayana
AUTHOR
November 28, 2012 at 8:33 PM delete

akak.dashboard saya dah lain . bkn old interface . n bukn new interface pon .bila baca blik , mcm ade kes lain je blog nie

avatar
adhwa nisa
AUTHOR
November 29, 2012 at 1:07 AM delete

akk lysa sya punye xdew pon old blogger pon ???

avatar
November 29, 2012 at 2:34 PM delete

akk lysa ,tplong la .. x de pon ..

avatar
Nur Ayuni
AUTHOR
November 29, 2012 at 8:47 PM delete

akak saye punye takde ponn :'( tolong saye kakkk

avatar
gadis k pop
AUTHOR
December 1, 2012 at 5:04 AM delete

Salam kak lyssa...saya pnya blog x de tulis old blogger interface..nk buat mcm mana ni ?

avatar
Zahrina
AUTHOR
December 2, 2012 at 9:50 AM delete

salam kak lisa...saye punye takde pun...TOLONG!! kak...Pening..

avatar
Aying Yong
AUTHOR
December 2, 2012 at 7:52 PM delete

akak akak akak ...nape sy xde pun yg " old blog " tue ? hadooo ...tlong la sye ..T_T

avatar
Aina Cuttez
AUTHOR
December 5, 2012 at 7:25 PM delete

K. Lyssa. Saya dah lama sangat nak tutorial ni. Bila dah jumpa mengecewwakan saya... Sebab saya takder "Old Blogger Interface" . Please kak..

avatar
Miss Simple
AUTHOR
December 8, 2012 at 6:07 PM delete

Akak.. Ira punya xde pon Old Blogger Interface tu TT^TT

avatar
December 9, 2012 at 5:57 AM delete

tak ade old blogger interface :(

avatar
December 11, 2012 at 9:46 AM delete

akk kita dh lme xbkak blog,so yang old blogger interface dh xdew ,susah lah nak follow tutorial akk kalu mcm nih :(

avatar
suhadah
AUTHOR
December 17, 2012 at 11:13 AM delete

@mas saariakak x de pun old blogger interface :(

avatar
suhadah
AUTHOR
December 17, 2012 at 11:14 AM delete

@mas saariakak x de pun old blogger interface :(

avatar
Ain Eddihar
AUTHOR
December 17, 2012 at 6:16 PM delete

Assalamualaikum . sekarang cari yang old interface tak ada pon . . hmm

avatar
December 17, 2012 at 7:47 PM delete

kak lyssa , bende tu X de lah . nak cari kat mane ? macam mane nak tukarkan ?

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 23, 2012 at 9:52 PM delete

tak de cara lain??

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 25, 2012 at 10:18 PM delete

Akak macam mana nak guna blog yang baru?

avatar
Ira Syaqirah
AUTHOR
December 26, 2012 at 4:50 PM delete

Kak, kalau dah tak boleh guna macam mana pula ye..?

avatar
December 28, 2012 at 3:50 PM delete

akak , macam mana kita nak delete kita punya blog ? kita nak buat blog baru lhaaa . macam mana ehh ?

avatar
December 28, 2012 at 8:59 PM delete

ermm . kak , tak ade pon macam yang akak tunjuk tuu . boleh jelaskan lagi tak ?

avatar
Lazy Girl
AUTHOR
December 31, 2012 at 11:43 AM delete

akk tuto akk expired dah tpi x pe lh tpi susah la nak fhm tuto akk yg len cam ni..

avatar
FaEzah...
AUTHOR
January 4, 2013 at 10:56 PM delete

akak..dah tade la yg old interfce tu..susah..

avatar
qistinaizzaty
AUTHOR
January 6, 2013 at 8:15 AM delete

emm, takk boley p0nn nak jadikan old interface tuu , cmne neh ?

avatar
January 7, 2013 at 6:33 PM delete

sayang banget udah gak bisa :(

avatar
Aten Neboll
AUTHOR
January 14, 2013 at 10:31 PM delete

assalamualaikum akak....nape saye buat tak boleyh ?? mcm mane eark??

avatar
January 17, 2013 at 5:53 PM delete

Kak Lyssa, td sy bru bt blog..nk edit.. mcm mana nk edit tu... dashboard pon sy x jmpa..

avatar
Mojat Cerewet
AUTHOR
January 27, 2013 at 6:50 PM delete

sekarang knpa xley dah .... mojat nk mcm yg lame punya .. senang ...

avatar
February 10, 2013 at 11:56 AM delete

@lyssafaizureen Takdak pun kat saya punya blog :/ mcm mana nii . pening sudaaa :/

avatar
♥Pinky♥
AUTHOR
February 17, 2013 at 3:06 PM delete

teda pun dekat blog saya kak lyssa. hmm

avatar
Ana Myhusna
AUTHOR
March 6, 2013 at 3:53 PM delete

Enggak adalarh Kak Lysaa.. Cener niii.. Aduyai.. *sempat lgy loghat indon.. -_-

avatar
IRDINANURIN
AUTHOR
March 10, 2013 at 4:50 PM delete

Kalau kita baru buat blog pastu nak tukarkan ke dashboard lama macam mana? susah nak pakai yang jenis baru ni.

avatar
March 13, 2013 at 1:34 PM delete

Nurin baru buat blog, pastu nak tukarkan ke yang lama macam mana? takde eh?

avatar
March 13, 2013 at 4:09 PM delete

salam, skunk kan dah xley nk colourkn tulisan,, n nk ltk pic pn cam pyah cikit,,,, dy akn gne coding,, so cmne bg bg jd y asal erk?plesssss

avatar
March 16, 2013 at 7:41 PM delete

Akak lyssa xboleh pun . . bukanya xboleh but xjumpa button nya . .

avatar
March 27, 2013 at 9:15 AM delete

Kak lyssa , nak tnye neh . boleh tak kalau kte dari blog template nak tukar kea blog skin ? mcm mne eah cara nyaa kalau boleh tukar ? boleh akak buat tuto pasal yang nehh ? Tenkiuu akak :D

avatar
Dya Nadya
AUTHOR
March 28, 2013 at 2:17 PM delete

lyysa, old blogger interface 2 xde la...

avatar
FREEDOM
AUTHOR
April 6, 2013 at 9:51 PM delete

macam mana....saya punye blog xde old******* uh...
saya kurang pandai guna kan yg baru ni

avatar
FREEDOM
AUTHOR
April 6, 2013 at 9:53 PM delete

macam mana....saya punye blog xde old******* uh...
saya kurang pandai guna kan yg baru ni

avatar
April 12, 2013 at 7:42 PM delete

Button tu dah takdelah akak . Memang takleh tukar dah eh ? :(

avatar
«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 244   Newer›   Newest»

Google+ Followers