Aku Dah Gila "Tweet" Sampai .... ?

Gadis Kidal Berceloteh...
18/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Tskkk . Tskkk . #Shretttt ~ Uhukkk . Uhkkkk . 


Ehemm . Maaf ! Lyssa kurang sihat ni . Tu yang mukadimah pun ter-shrettt-shrett . huhu . Selsema , batuk bagai .. Tapi usaha juga update blog . hehe . Ohh key . Entry ini , mengenai twitter lah . 


 


Siapa ada twitter ? Err . Kalau ada , jangan segan silu  FOLLOW SINI ! hehe . <<---- Saja mau promote twitter sekejap . hihi . Bagi yang baru daftar twitter dan tak tahu macam mana nak guna and apa function nya , Sis Myravea ada buat entry pasal tu . Meh nak copy paste apa yang dia tulis :  Kredit to her ~\\





 Dah tahu kan ? Actually , best lagilah twitter ni . Syok melayan TWEET orang . Best dapat borak-borak dengan kenalan baru . Yeah ! Paling best dapat sembang dengan artis Malaysia . Chewah . Lyssa paling aktif pun selalu borak dengan IqramDiznly dengan KamalAdli je . Diorang sporting . muahaha ~


Tapi , satu je yang tak best . Bila kita dah syok sembang merapu itu ini dengan rakan twitter yang lain , mula lah dia keluar menatang ni :




Terus mood jadi zero . Waah . "You are over daily limit for sending Tweets ! " . Ah . Dah tu , kena tunggu sampai beberapa jam kemudian . Cehh . Kenapa lah nak kena ada limit bagai ? Tak syiok lah gitu . Dah sampai tahap kita menggila tweet sana-sini over limit pulak -.-
Panas habis berasap telinga ni haa . hekhek~ Kesian semua orang dok tunggu . Aduy .

Nak buat macam mana kan ? Terpaksa lah tunggu jugaa~ -.-
*Apa-apa pun , buat masa ni , Lyssa memang GILA-TWITTER dah . ekeke~
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

79 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
February 18, 2012 at 4:50 PM delete

wawawawa !!!!! facebook lupa dah ??

avatar
Nurul Erlysa
AUTHOR
February 18, 2012 at 4:51 PM delete

Hahaha!Nak try la nanty,cam bez je..<---Kolot

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
February 18, 2012 at 4:52 PM delete

ini memang hardcore tweet sampai over limit.huhu

avatar
February 18, 2012 at 4:54 PM delete

cik lyssa sampai kna limit dasat..... spnjg duk tweet x pernh kne limit lagi wohooo...

avatar
February 18, 2012 at 4:56 PM delete

Like me , Sys ! Tapi , tak dapat tweet ngan artis .

avatar
marilyne
AUTHOR
February 18, 2012 at 4:57 PM delete

akak lysa if nak elakkan limit ,
suruh info dan RT banyak"
nnti limit cepat la :)
sje nk share :)

avatar
Scha_Nana :)
AUTHOR
February 18, 2012 at 4:59 PM delete

Hye kak Lyssa . Moga cepat sembuh . Ehh , giler twitter dah ek ? Hewwww , sama lah dengan Syaza . Pernah terjadi twitlimit .

avatar
February 18, 2012 at 5:04 PM delete

Faiz pun dulu syok kat twitter, hehe, follow twitter faiz boleh akk lyssa?

http://twitter.com/#!/norfaizsmarties

avatar
EIYAA RAZ
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:05 PM delete

tq kak lyssa ! :D
selama ni ada twitter jarang bukak sbb tak tahu nak guna macam mana ~.~

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:06 PM delete

first komen!!!

eh.. bukan selalu tweet dgn sya ke?? kantoi .. #lyssakantoi

ok.. jemput followers lyssa follow twitter sy kat @muazfaris

nnti korg akan tahu ape yg sy selalu sembang kan..

kan lyssaa???

avatar
February 18, 2012 at 5:07 PM delete

heheheh.. mcm2 lysssa ni. ^^

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:08 PM delete

eheee kenal kite tak kat twitter? lalalaa :P

avatar
February 18, 2012 at 5:08 PM delete

huhu xberape aktif dlm tweet pong..

avatar
February 18, 2012 at 5:09 PM delete

owhh , ,
oke2 , tengs kongsi ilmu :)

avatar
February 18, 2012 at 5:09 PM delete

Tgh giler promote kontest..hehe..nsb bek twitter xsend mesej yg mcm lyssa dpt tuh..huhu

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:10 PM delete

Huhu. tu la pasal. tengah syok2,tetibe tak boleh tweet.lain kali kak lyssa kena kira dulu.HAHA ;D

avatar
Miss Nadya
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:11 PM delete

kak nad suka tuit bila bosan..:D

avatar
February 18, 2012 at 5:13 PM delete

@amiera ellysha

lupa dah segala facebook buat sementara . ekeke :)

avatar
February 18, 2012 at 5:13 PM delete

@Nurul Erlysa

haha . memang best ! bukan macam ! :DD

avatar
February 18, 2012 at 5:13 PM delete

@Rozuan Ismail

wakakaak . memang hardcore abisss lah ni . ahaha ~

avatar
February 18, 2012 at 5:14 PM delete

@AMALINA YA'AKUB

dok merapu , tuh yg kena limit . ehe ~

avatar
February 18, 2012 at 5:15 PM delete

@Norfaiz Nordin

dulu syokk kt twittwe . sekarangg ?

avatar
February 18, 2012 at 5:16 PM delete

@EIYAA RAZ

ehee . sekarang tahu dh ye ?:DD

avatar
February 18, 2012 at 5:16 PM delete

@Muaz Faris

hehh . alamak ! dah ada pengomen pertama lahh . huhu ~

yupp . diorang kena follow @muazfariz ni ! hehe

avatar
February 18, 2012 at 5:17 PM delete

@Nabila Medan

err. nak kira pun tk tahu dari mana nak mula ? ahaha .

avatar
February 18, 2012 at 5:18 PM delete

@Miss Nadya

tapi , nampak selalu je kak nad tweet . selalu bosan ekk ? heh .

avatar
Faqihah Husni
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:20 PM delete

Kalau dah kena twitlimit. boleh guna yfrog.com :) Tapi, kena berhati2 tkut TEREPLY kat siri sendiri pulak. Hehehehe.

www.twitter.com/FaqihahHusni

avatar
dia myra
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:24 PM delete

okayy . da folo tweet lysaa :)

avatar
Syahira
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:25 PM delete

Sis Lysaa, mana symbol "over Head" tu? O.o

avatar
February 18, 2012 at 5:28 PM delete

kak lyssa,, apa nama twitter iqramdinzly?

avatar
Mimie
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:31 PM delete

ehem3... kita pn dah tinggal fb.. follow sini jom.. *nada malu*

https://twitter.com/MimieLuvvy

avatar
Nadia Natasha
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:39 PM delete

Tak faham sangat part Over Head tu -.-

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:42 PM delete

hahaha pulak dh ?de lak ek limit?hihihi

mas xlayan twitt ni..fening..hihi

avatar
mi_yuuki
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:44 PM delete

yg over daily limit tu memang memampuskan mood
acap kali pulak terkena mnde tu, haishh ==

avatar
steffany daph
AUTHOR
February 18, 2012 at 5:59 PM delete

twitter tu best jga. kdg2, suka taip byk2 sampai limit :D

avatar
Yaya ★
AUTHOR
February 18, 2012 at 6:06 PM delete

Kak lyssa , Tolong bagi pendapat kak lyssa . Please

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/salah-lelaki-atau-wanita.html

avatar
NIZAM
AUTHOR
February 18, 2012 at 6:16 PM delete

Oh, kenapa sy takde twitter? outdated sy. (-__-) kalo camni, nak kena create akaun skang gak. hehe

avatar
Nizam Ijam
AUTHOR
February 18, 2012 at 6:28 PM delete

x aci nama sy xde..haha

avatar
Syira Rara
AUTHOR
February 18, 2012 at 7:00 PM delete

ohoii @Lyysa Faizureen mmg dah demam twitter..baru jmpa gamatnya..hahaha :P

avatar
lisa
AUTHOR
February 18, 2012 at 7:21 PM delete

pity me..lisa xde twitter :( huhuhu eh nama kita sama la <33

avatar
February 18, 2012 at 8:12 PM delete

wengweng ~
ieqa baru je aktif ber'tweet .
seronok jugak ><

avatar
Win Mok :DD
AUTHOR
February 18, 2012 at 8:16 PM delete

haha lwk lah korang semua
sory klau adik ckp cm ni
tlong follow twitter adik sekali k
https://twitter.com/#!/azreensmile
syng kak lyssa :D <3

avatar
February 18, 2012 at 8:40 PM delete

ha'ahh same laaa akak .. daa tak bleyh nak tweet2

avatar
Aqila Salim
AUTHOR
February 18, 2012 at 8:45 PM delete

wahh kak lyssa. sampai limit tu. hekhek. kuat betol bertwitter. ;)

avatar
February 18, 2012 at 11:04 PM delete

betul2 hardcore lah lyssaa ooi..heheeh..

avatar
Wafaa Izzlin
AUTHOR
February 19, 2012 at 12:12 AM delete

Kite pun gila tweet gak! >< Facebook x best arrr

avatar
MrS LoLiPoP
AUTHOR
February 19, 2012 at 12:50 AM delete

TWITTER nnt jady femes pulakk :)

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
February 19, 2012 at 1:35 AM delete

lyssa dh kemaruk tweet dhni..tapi best tweet..berita pn cepat jer smpai..

avatar
arnissa
AUTHOR
February 19, 2012 at 2:37 AM delete

wahhh..best nyer dapat bertweet2.. hehee.. lysa jgn lupe fb ae.. :)

avatar
*R
AUTHOR
February 19, 2012 at 3:18 AM delete

wahh da smpai TL? hardcore isk2 hehe.. get well soon oke!! ^___________^

avatar
Choki
AUTHOR
February 19, 2012 at 7:14 AM delete

Hahah!! Saya x prnh lg sampai limit for twitter.Haha..

avatar
Ema
AUTHOR
February 19, 2012 at 7:45 AM delete

Alamak.Nak add pun kita sendiri pun tak da twitter ^0^

avatar
TiraPengemis
AUTHOR
February 19, 2012 at 8:32 AM delete

tweet sampai lebam...hehe

avatar
February 19, 2012 at 9:57 AM delete

Akak lebih suka FB.Nape ntah!

avatar
QasehSuci
AUTHOR
February 19, 2012 at 10:28 AM delete

wah...Qaseh ada gak tweeter...tapi tak pandai guna...sebab tak faham...sib baika der lyssa...heheh...thanks lyssa..

avatar
YasminRoslan
AUTHOR
February 19, 2012 at 11:15 AM delete

kak lysaa macam kat lyssa pisahkan header dengan sidebar dan post erk ? macam mane akak wat yea ? :)

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 19, 2012 at 12:00 PM delete

Walaupun dah ada header,masih tidak pandai menggunakanya lagi! T_T

avatar
February 19, 2012 at 1:20 PM delete

Alamakk . yang pasal overhead tu pun , Lyssa tak berapa nak paham . Lagi pun , Lyssa pun baru je guna twitter~ :)

avatar
wanie mn
AUTHOR
February 19, 2012 at 4:39 PM delete

sama!! dulu taktau apa tu twitter. skrg mmg gian dah twitter. ;D

avatar
FL blogh0use
AUTHOR
February 19, 2012 at 5:18 PM delete

siyes tak paham ngan twitter ni ;(

avatar
February 19, 2012 at 7:01 PM delete

Hye Kak Lyssa...
Akk B0leh X Ajr Sya Cra Nak Wat Header Mcam Akk...
Please Lah Reply,,,,
PLEASE...

avatar
nia marlissa
AUTHOR
February 19, 2012 at 8:59 PM delete

nia juz ada acc twitter semta-mata, tapi x actve

avatar
February 20, 2012 at 3:23 AM delete

Hehehe...Nice Info...Thanx Singgah Ke Blog Saya Tadi..
Lalala..Xda Yg Sudi Jadi Kawan Kat Tweeter..Jarang Buka..Huhuhu

avatar
M@W@R Q@SeH
AUTHOR
February 20, 2012 at 11:26 AM delete

aritu perasan kt buletin utama sbut twitter lyssa ada tweet kt twitter PM Malaysia

avatar
hairy
AUTHOR
February 21, 2012 at 12:20 PM delete

dah folow lyssa....baru ja wat smlm..haha..jum tweets2 :p

avatar
February 23, 2012 at 12:12 AM delete

betul2. sama macam Lya...
Gila tweet .. haha...

@izlyalullaby

avatar

Google+ Followers