Bil Tenet Bulan Ni RM1.00 sahaja ??

Gadis Kidal Berceloteh...
27/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ehem..Ehemm.. Gatai habis kerongkong ni bila dapat tahu harga bil tenet Lyssa bulan ni . Seriusly , tak percaya dan fikiran ni dari tadi melayang-layang memikirkan apakah benar apa yang ku lihat ni ?

Kalau benar , mengapakah jumlahnya sebegitu kecil ??? (berlagaknye) .. -.- 
Hanya seringgit sebulan ? Perghh . Kayo den kalau setiap bulan gini . huahuahua . Bankrap lah TMNet kalau selalu macam ni . Ye dak ? haha . 

Tadi , sibuk berbalas-balas komen di FANPAGE Lyssa , tiba-tiba mama panggil tunjuk bil tenet bulan ni . Sambil gosok-gosok mata sepet ni , lihatlah Lyssa di bahagian Jumlah Perlu Dibayar. Kot-kot mama saja nak bergurau senduk dengan Lyssa ni ke . Mana tahu kan ? Tengok-tengok haa .. Memang betul ! Sehengget sahaja ? arghh !


 


Kenapa berlaku sedemikian rupa ? Adakah kami dapat "BONUS SuperPower" ?? Sehengget je sebulan . Bersyukur je lah . Rezeki bulan ni . huahua . 

Tapi , masih terfikir ni . Kenapakah ? -.-



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

49 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Pka Rahim
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:27 PM delete

ada tebayar advance kot sblm ni. huhu :)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:27 PM delete

wah..ini adalah keajaiban..boleh tak tukar alamat kat bil tuh?hahahaha

avatar
February 27, 2012 at 11:28 PM delete

Eh sehengget je???
Waa dengki ney...
Bil tmnet akk x derk pun mcm tu...
Lyssa dah buat org Tmnet jatuh cinta ney....
untung2..hehe

avatar
February 27, 2012 at 11:28 PM delete

wahhh.. untung nyerr lyssa... alhamdulillah, semoga rezeki lyssa dimurahkan lagi olehNya... wink :)

avatar
February 27, 2012 at 11:29 PM delete

Eh sehengget je???
Waa dengki ney...
Bil tmnet akk x derk pun mcm tu...
Lyssa dah buat org Tmnet jatuh cinta ney....
untung2..hehe

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:34 PM delete

sehengget je?untunglah lyssa :)

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:34 PM delete

wahh!!!best nye singgit je dikk oii..hehe!!jangan TM tersilap sudahh..ada wakil TM yang terbace,,sampai bil kesilapan..haha!!**gurau je** sebab jeles..

mungkin bonus utk blogger best cam lyssa..

avatar
mR. heArt
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:36 PM delete

biar betulll huhu... mcm mana blle jadi singgit.. da bayar lebih kot

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:42 PM delete

wooo best giler strmyx rm1..best2..hihihi

avatar
NAL
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:49 PM delete

Untung la awak Lyssa..rezeki tu namanya..hehe..Lyssa guna yg bapa RM sebulan?

avatar
February 27, 2012 at 11:50 PM delete

@Pka Rahim

ehh , tak de pula nak bayor advance ke hapa .. bayar cukup2 je . huwaa~~

avatar
February 27, 2012 at 11:51 PM delete

@Boni JLL3

hahahah . err . apa alamatnya ? haha . Dalam gua ke ? :P

avatar
February 27, 2012 at 11:51 PM delete

@Sheeszshira Shiraz....

alamak , Lyssa tak buat apa2 pun . macam mana boleh jatoh chenta nih ? hahaha .

avatar
February 27, 2012 at 11:52 PM delete

@Nurfarahin Yusof

huhu . murah memang murah . tapii peliks!

avatar
February 27, 2012 at 11:52 PM delete

@diarinadiaa

amboihh . bonus apa lah kann ? haha :D

avatar
February 27, 2012 at 11:52 PM delete

@mR. heArt

ehh . tak pernah bayor lebih ler ~

avatar
nur aina'
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:54 PM delete

agaknye dia salah bagi tu .sebenarnya , jiran sebelah rumah u punya tu ^^ v

avatar
February 27, 2012 at 11:56 PM delete

untungnya lisa...nk jgk la mcm ni..hihihi

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:01 AM delete

bestnya kakakakakakakak !
tapi saya lagi bertuah kot , free penggunaan internet :)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:06 AM delete

@Lyssa Faizureen

alamatnya awak letak je KLCC. hahahahaha :P

avatar
Meyra MohdNor
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:30 AM delete

Kita sama lah, Kak Lyssa. :)

avatar
February 28, 2012 at 12:40 AM delete

wahhh,bestnyee.rzki terindah tuu ;)

avatar
Huda Diaz
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:46 AM delete

mana kau dapat ni? untung nya

avatar
Huda Diaz
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:47 AM delete

mana kau dapat ni? untung nya

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:55 AM delete

sronok lah tu..pe secret nya ...cer share

avatar
Woochannie
AUTHOR
February 28, 2012 at 2:27 AM delete

Pergh! bia betol kak!! *tersembur*
Macam mana akak boleh dapat sehengget nih? jeles2..
saya budak kecik pun kena bayar 25 hengget.. =.=

avatar
EYFAalias
AUTHOR
February 28, 2012 at 9:00 AM delete

murahnyaaa :) alhamdulillah rezeki lyssa kot :)

avatar
Ratu
AUTHOR
February 28, 2012 at 9:31 AM delete

saya tau kenapa... sbb...mungkin ai tu bila nak baya bil ....dit tu terbagi lebih... so diorang TM tu guna baki duit yg banyak tu untuk bil bulan seterusnya...(saya pernah mcm tu jugak kak! :))

avatar
February 28, 2012 at 10:05 AM delete

waaa..jeles nieyh..
haha..silap mana2 kowt..

avatar
FYA PELANG!
AUTHOR
February 28, 2012 at 11:26 AM delete

eh kejap. nape mcm lain je tempat komen ni ? da baru ehh ? eheh.




ke effect tenet lyssa yang RM1 tu ? haha :P

avatar
February 28, 2012 at 11:43 AM delete

wow!
biar benar tu... silap bil ke apa tu.. atau dah bayar lebih sebelum tu?

avatar
kasihsayang
AUTHOR
February 28, 2012 at 12:28 PM delete

wow , untunglah klyssa .

avatar
Nurul Amanina
AUTHOR
February 28, 2012 at 4:40 PM delete

bestnya kak lyssa.. sehengget je.. hahaha.. jealous sebenarnya nih :P

avatar
February 28, 2012 at 4:49 PM delete

Aaaaa kite pun dapat camni singgit jek tapi cam tak caye sebab rasanya next month sure dia kire double sekali ngan yg this month tu huhuuu... oleh sebab itu kite simpan gak duit yg ratus supposedly unt byr bulan ni punye tu unt bulan depan. Just in case!
My latest Entry :)
Tutorial Comelkan Blockquote

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers