Buat-Buat Lupa Ke , Memang Terlupa ?

Gadis Kidal Berceloteh...
11/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Alkisahnya bermulalahh .. muaahahaha . (Gelak pulak aku !)

Ada seorang gadis ni . Dia memang seorang blogger dan mempunyai satu blog kecintaannya . Setiap hari , setiap masa dan setiap detik tak sah kalau tak update blog kecintaannya itu . Blog yang agak mendapat perhatian ramai jugak lah . Ececehh .

Blog dia yang agak menarik , tertarik kau memang da bomb tu , tak lekang daripada mendapat ratusan comment dalam sehari . Perghh ! Salute ohh . Entry nya yang gempak dengan ke-ikhlasannya menaip menyebabkan ramai orang tertarik dan selalu singgah ke blog nya . Err . Best kan ?


Suatu hari , tatkala gadis itu sign in blognya .. 

 
Dia mendapati bahawa blog-nya tiada secebis atau sebutir comment pun daripada pembaca setia blog nya . Dalam hatinya terungkap beberapa soalan :

"Ishk , Pelik ! Tak kan tak de comment langsung ?"
"Kenapa ni ? Selalu ,  berlonggok comment . Kenapa kali ni tak ada ?"


Mulalah bertubi-tubi soalan mengganggu fikiran gadis itu . Lantas tangannya terus view blog kecintaannya itu . Ahh ! 1 Silent Reader ? Sorang ? Maknanya aku sorang je lah yang dok view blog aku ni . Mana yang lain ? Menghilang ke mana ?


Fikir-fikir punya fikir ..


"Oh yeahh . Aku ada PRIVATE blog aku semalam ! Patut lah sepatah haram comment pun tak muncul kat dashboard aku ! 1 Silent Readers jaa ? Ahhh . Sumpah , aku terlupa nak Un-Privatekan balik . hahaha " 


Haaa . Tuh lah , makan semut banyak-banyak lagi . Punca dari diri sendirilah . Ye dakk ?
A'ahh . Biasalah tu . Nobody's perfect right ? HAHA . Amacam , korang pun pernah jadi macam gadis di atas ni ke ? Err .

(Jangan salah paham , cerita ini hanyalah rekaan semata-mata) Peace ^_^v 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

43 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
TIM_Fahid
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:42 AM delete

tak pernah... ke gadis tu......
kak lyssa??? hahaa gurau je...chill chill

avatar
syasyajohan
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:43 AM delete

wah,,banyaknye kalau sampai beratus tu.
btw,memang selalu terjumpa private blog ni.kesian lupa nak uprivate balik

avatar
Ieyda Yaya
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:44 AM delete

Samalah dengan Ieyda.Dah tua agaknye..

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:44 AM delete

hahaha....apa lah lyssa ni..lain kali jgn mkn semut byk2..hehehh...

avatar
NURFERL
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:45 AM delete

tak pernah rase.. takkan rase kott.. huk.. T.T

avatar
February 11, 2012 at 12:49 AM delete

@TIM_Fahid

haha . merepek .. akak mana pernah PRIVATE blog . wkwk :D

avatar
February 11, 2012 at 12:49 AM delete

@syasyajohan
tuh lahh . ksian~ksian . ishkk 2~ cm ner kita nak gitau yg dia lupa nak unprivate kan . susahh~

avatar
February 11, 2012 at 12:50 AM delete

@Ieyda Yaya

heh.. bukan tuaa .. termakan semut tuu :D

avatar
Ah Long
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:52 AM delete

ish2 dashat cite ni ~ haha ~ sabar je la ;)

avatar
Ieya Nadiya
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:53 AM delete

haha.. keciannn .. beratus komen jadi 0 .. 1 silent reader plak tuh . >.<

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
February 11, 2012 at 12:59 AM delete

Belum pernah lagi =). takpe2 biaselah tu kita manusia mmg cpt lupa tmbh mkn semut plak hehe..entri yg best sgt, terima ksh.

avatar
diyanah dzai
AUTHOR
February 11, 2012 at 1:03 AM delete

haha mesti dia tak check air dia ada semut ke tak ;p hee

avatar
lisa
AUTHOR
February 11, 2012 at 1:09 AM delete

hehe mcm mane la boleh lupa.. hm ingatkan cite betul tadi. :D

avatar
Adam Malik
AUTHOR
February 11, 2012 at 1:18 AM delete

mkn semut takpe lagi,,..jgn mkn lipas udah le ..

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 11, 2012 at 1:21 AM delete

Sebaik dia ingat balik meng"unprivatekan" blog dia balik,LOL~

avatar
ieyla_667
AUTHOR
February 11, 2012 at 1:23 AM delete

err, rasa mcm pernah buat, haha..

post menarik~ouh jatuh hati.. aku angau!

avatar
February 11, 2012 at 1:24 AM delete

hahai..bole jd nenek dh ni.hihihi :D

avatar
Mr.Clive
AUTHOR
February 11, 2012 at 3:17 AM delete

awak,kite kat sini untuk mengomen!hahaha XD

anyway, kekadang pun terlupa mcm awak gak!kehkehkehhhh

avatar
ubi masam
AUTHOR
February 11, 2012 at 4:39 AM delete

gadis tu bayak berfikir...

avatar
Nur Najihah
AUTHOR
February 11, 2012 at 8:22 AM delete

WeW ~ Haha! Dahsyar betol! Kalau dye mmg btoll trlupa smpai x ingt lgsung cmne la yea ~ xD

avatar
Norayu Yusof
AUTHOR
February 11, 2012 at 8:25 AM delete

siapa agaknya gadis tu ye ?? ^^

avatar
LidiaSuraya
AUTHOR
February 11, 2012 at 8:41 AM delete

Hhaha lawak... Siapala tu ek???

avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
February 11, 2012 at 9:20 AM delete

Hehehe...sabau aje lah....
Jom singgah blog ciksu......masih baru dan ingin belajar lagi.......;)

avatar
February 11, 2012 at 9:26 AM delete

I can't imagine kalau kak lyssa betul2 private-kn blog.hehe

avatar
February 11, 2012 at 9:43 AM delete

hahah..lyssa lyssa...heheh semalam pown saya ada bukak lah blog lyssa...boleh je...tapi bila nk komen mcm tak nampak lak ruangan komen tu...trus x jd..

avatar
nanayaakob~
AUTHOR
February 11, 2012 at 10:09 AM delete

mengikut cerita tu gadis itu lyssa=D

avatar
NAL
AUTHOR
February 11, 2012 at 10:13 AM delete

x penah pun...hahaha

avatar
Cik mama
AUTHOR
February 11, 2012 at 10:27 AM delete

Hahhahaah sweett jerlaa gadis tu yerr... ^_^

avatar
iyka zulaika
AUTHOR
February 11, 2012 at 7:38 PM delete

tak la pulak rasa macam tu. hmmm. rekaan ke lyssa gadis tu? hikhik :P

avatar
February 11, 2012 at 8:57 PM delete

Kak Lyssa , mcm mane nak buat scroll box bagi jadi cntik mcm scroll box kat Lysaa nih
Sory tanye...

avatar
KHAIRUNNISA
AUTHOR
February 12, 2012 at 8:56 AM delete

Kak Lyssa nie buat orang suspens je.Kak Lyssa pandai jugak buat lawak ekk :)

avatar
Cikk Wani
AUTHOR
May 14, 2012 at 8:50 PM delete

Tulisan Trebudchet lawa dan kemas lagi lah. tulisan yg baru tuh saket mata lah :)

avatar

Google+ Followers