Dah Tak Suka , Maki Hamun Pulak .. Ok !

Gadis Kidal Berceloteh...
03/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v






Hey . Sobsob ~ Setelah dibuat bancian . Err Bancian lah sangat . HAHA . Rupa-rupanya memang ramai yang tak suka perubahan yang Lyssa buat pada blog Lyssa ni ekk ? Terlepas ke . Boleh saja TEKAN SINI !!


Oh yeah . Lyssa tahu . HEHE . Actually , Lyssa pun tak berapa nak puas dengan template kali ini . Sebab Lyssa tak suka warna biru . Apatah lagi warna pink . Benci sangat .  Lyssa ni memang gilossss kan ? Dah tahu tak suka , letak jugak warna-warna TIDAK-KESUKAAN . wkwkw . Nak buat macam mana . Warna tu nampak lembut dan sejuk mata memandang .


Niat Lyssa , Lyssa nak guna template ni sekejap je kot . Maybe only this month . Lepas tu , tukar balik kepada template yang asal . HEHE . Lyssa tahu , ramai yang suka warna pink kan ? Auwwww . Kalau boleh , nak je Lyssa buat blog jadi hitam legam gitu . Tapi , nak buat cam mana kan ? Kangg bulu roma korang terpacak naik . Susah pulak . haha~


By the way , siapa yang TAK SUKA dan ada jugak yang maki hamun kata blog ni BUROKK nak mampuss , terima kasih sangat-sangat . HEHE . Awak , Awak sabar lah ek . Saya guna template ni sebulan je pun . Bukan lama . Saja nak tukar angin ! hahaha ~


p/s : Kalau tak suka , jangan masuk dah ~

Byee :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

97 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
siti
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:12 PM delete

mmg x berkenan sngt...rasa mcm msuk blog org lain lak....tpi try dlu k.lyssa//always support k.lyssa

avatar
Boyz_ed
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:13 PM delete

Errkkk . o.0 ? Ada ekk ? Pulokkk doh . Pelik2 lerr . Oke ape . Cute mute lagi nieyh !

avatar
February 3, 2012 at 5:13 PM delete

la...tak payah la tukar...cantik da~! sampai hati ade orang maki blog Kak Lyssa :C tak patot...tak patot..

avatar
Cik Kira
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:14 PM delete

ade org kutuk jugak eeh ? haha3 . dia jeles lettew .

avatar
Aein lhaa
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:14 PM delete

nmpakk chldsh cgtt ahh kaq ! hehe ttp cmey :D

avatar
kikilala
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:14 PM delete

ki rasa blog ni simple & comel. mungkin ruangannya masih kosong kan? :D kak lyssa lum letak owner or somthing lagi.

avatar
February 3, 2012 at 5:15 PM delete

lar xkan smpai maki hamun kowt..

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:15 PM delete

Sian lyssa ;'( actually blog ni comel ape .

avatar
Nabiha Thirah
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:15 PM delete

Salam kak , ala kak x yah la marah . . kalau x diarong x suka , akak halau je la . haha . sye sokong akak kate ' kalau x ske , jgan masuk dah ' . . hahah..

avatar
February 3, 2012 at 5:15 PM delete

kaq lyssa,, template yg nie x de la buroxx.. cnteqq sgt2.. tpi Iha skew lagi seblom nie.. so sweet~~ hehehe.. bye2..

avatar
N_Raihana
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:16 PM delete

abaikan je apa orang nak cakap. btw, blog kak lyssa tetap cantik. ^^

avatar
February 3, 2012 at 5:16 PM delete

Ish ish ish,blog kak Lyssa cantikla mana ada buruk

avatar
sheera eira
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:18 PM delete

lawa la blog kak lyssa..tpy better yg dlu punya la....x patot diaowank maki blog kak lyssa..diaowank jelez uh..hehehe

avatar
Freaky
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:19 PM delete

lysa chan ~~ biru atau pink tak kisah.. still nampak menarik cuma biru ni nampak suram sket :D

avatar
HamizahZaihan
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:21 PM delete

ala, ok je kot. tapi macam tak meriah sangat. hehehe. :D

avatar
Aiez & Berry
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:23 PM delete

salam..kak lyssa,camne nak buad post background transparent.macam tak nampak pape tu.macam blog kak lyssa warna pink dulu tuh..

avatar
cik kumbang
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:24 PM delete

comel je CK tgk template nie
and bertambah kemas...i like :)

nak template free x? :p

avatar
AesYa:)
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:25 PM delete

sabarr je akak ekk --' sy mang tatawu akak tukaq template ? sy nii mang ktiggalan zaman laa . tapii apaapa ponn . akak Lyssa terbaekk punyaa !

avatar
Yaya ★
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:26 PM delete

Heee , sjuk mata tgok . Tak pyh tukar de .

avatar
LyNdA Aziz
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:28 PM delete

uisshhh . sampai maki hamun ? adoi hai . perluka maki hamun bagai . nie kan blog dia . perubahan pown kena maki . kalau asyik nak tengok yang sama ja , bosan jugak . at least support la . bukan maki hamun . sabar jer la lyssa ...

avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:33 PM delete

ur blog, ur expression, dear...akak rasa ok je...

avatar
February 3, 2012 at 5:35 PM delete

ok jer sbnrnya
tpi nmpk kureng ceria skit

avatar
February 3, 2012 at 5:37 PM delete

wahh.. warna apapun kak lyssa pilih mesti lawa.. ^^ janji entry kak lyssa meletop >.< ni suka ni hehe peace

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:37 PM delete

ko ni dh mcm tiru cara yuyu zulaikha n ayat fatin liyana la....cari la idntiti sndiri...so budak...jlas sgt.

avatar
Fieza Inlurve
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:40 PM delete

perubahan ni mmg cantik, kan comel header atas tuh. tp yg lama pink tuh pun cntik jugak. hehe. dua2 pun cntik lah lyssa snang cter, mana ad buruk. :)

avatar
Zira
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:48 PM delete

dah cantik lah, kita lagi suka yg sekarang ni :D

avatar
ChiakiHidayah
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:52 PM delete

spelah owang jahat tu kann

avatar
February 3, 2012 at 5:55 PM delete

cantik template ni akak tanks salam i dari Indonesia salam kenal.

avatar
CiK FizA
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:56 PM delete

Yang lama mmg cantik sangat. Tapi yang nie ok ape. xdala bruk pon. biar la org nak kata. diorang jeles kott. hee. :DD

avatar
syasyajohan
AUTHOR
February 3, 2012 at 5:57 PM delete

btw,asal sya rasa okayy je.lagi 'sejuk' sebab biru

avatar
February 3, 2012 at 6:00 PM delete

sumpah comel kaler biru nih ..taksesak sangat dengan warna pink sebelum nih ..HEHE :D ..yuyun suka , yuyun suka !

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
February 3, 2012 at 6:01 PM delete

helloo!!eh nice what!!kdg2 kita perlukan perubahan walau perubahan tu akan dihentam dengan pelbagai kata...terima je!!

so now, ikut u la lyssa..kalau u rasa ok,teruskan je.. yg penting entri tu berkualiti kan..kan.. bukan cam banyak belog yg ada ni..,wahh..header meletop2..mmg cantik tertarik ko mmg debommm..hikss..tapi entry nothing!!

avatar
February 3, 2012 at 6:02 PM delete

CAntik lha jgak blog ni Sis Lyssa ,
Tapi ape ape un , sye ttp support akak !

avatar
February 3, 2012 at 6:06 PM delete

Cantik ape yang kali ni ..
Lagi cantik ni dari dulu

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 3, 2012 at 6:14 PM delete

oke lar nie . tak serabut mcam dulu .

avatar
February 3, 2012 at 6:39 PM delete

Ringan sikit nak masuk belog ni. Template lama rasanya lama nak load :D

avatar
ian
AUTHOR
February 3, 2012 at 6:50 PM delete

oke apa nie...masih cantik la..

avatar
shida'R
AUTHOR
February 3, 2012 at 6:55 PM delete

wahhh biru....kalo lyssa pkai kire lyssa suke juga biru, xkire suke juga hehee...shida suka biru lahhh hehhee..mmg pn wane biru lmbut2 cmni ni sejuk jer mate mmndg.. :)

avatar
February 3, 2012 at 6:59 PM delete

tak kesah lah warna apa pun , sbb warna tetap warna :)

avatar
Cik NiaLidia
AUTHOR
February 3, 2012 at 7:39 PM delete

Lyssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

free tak ?
jom join contest niaaa.

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

hehe jom jom ^^

avatar
Cik NiaLidia
AUTHOR
February 3, 2012 at 7:41 PM delete

ohh yaaa , dorang tak sukaa sbb tak sesuai dgn lyssa kot hehe.

btw , nampak kat situ yg ramai mengikuti perkembangan cik lyssa kita ni hihi

avatar
Cik Zaty
AUTHOR
February 3, 2012 at 7:48 PM delete

comelnya blog bru lyssa nihh ! header kiut mcm tuan dia je :))))

avatar
narumiafiqah
AUTHOR
February 3, 2012 at 7:49 PM delete

lagi lawa warna pink hari tu , walaupun kite tak suke warna pink .. hehe ^^ btw nak tanye nape kite punye cite-2 baru tak kuar kat dashboard eh ? geram betul . ti tak tahu ape entry baru .. ^^ please tolong kite ..

avatar
neena's blog
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:01 PM delete

really love blue .. so0 skrg lg tmbh suka blog nih .. hehee

avatar
neena's blog
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:01 PM delete

really love blue .. so0 skrg lg tmbh suka blog nih .. hehee

avatar
myra azraff
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:01 PM delete

blog ni kan hak akak..
so abaikan kata dorang..
maybe dorg jeles sbb blog dorg jauh lebih buruk..kesah pulak kan ngan dorg tu..haters mmg xde kehidupan.kesian dorang..

avatar
achik rin
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:02 PM delete

ikot mana pon blog nie tetap cantek , sbb tuan dia CUTEE :)

avatar
niniey
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:07 PM delete

xyah a tukar,canteek nie taw..
sejuk je mate asew bile msuk blog akak...yg maki hmun 2 konfem2 dorg jeles..hihi

avatar
February 3, 2012 at 8:10 PM delete

dun wori..lyssa wat kaler ape pon ttp cunnn

avatar
lilyanna49
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:13 PM delete

Hehe . sorrylah kak lyssa . Saya lebih suka rupa blog kak lyssa yg lama .. Walau apapun , Entry2 kak lyssa tetap BEST dan AWESOME ! :-D

avatar
February 3, 2012 at 8:13 PM delete

blog still the same.. cuma template kali ni ada banyak kekurangan.. warna biru tu nampak menyedihkan je.. then pink dia lagi menyerlah dari biru.. keep it up.. always support Lyssa ^_^

avatar
aima mazlan
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:20 PM delete

comel..
biru..
feveret kaler ku..
heheheh

avatar
Bella
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:36 PM delete

Ala... lawa pe warna biru... hehe

avatar
Ieyda Khunnie
AUTHOR
February 3, 2012 at 8:45 PM delete

Diorang cemburu kot.Otak kak lyssa kan kreatif.Jangan ambik hati sangat yer kak lyssa.Kita selalu support kak lyssa

avatar
February 3, 2012 at 8:54 PM delete

ok ape kaler biru ... cntek

avatar
February 3, 2012 at 9:12 PM delete

Lyssa~ knpe tukar header?? header yg ade dua doodle tu chantek dah!!

hehe anyway~ blog lyssa always cute like tuan punye blog~ hihi

avatar
February 3, 2012 at 9:15 PM delete

cantik je template baru 2 2 jenis tuh..takpe la buat kelainan,takkan nak pkai yg lama je,takde perubahan kata org kan..kalo follower lyssa kata mcm masuk blog org lain ke,xlawa ke,xbiasa ke,kalau dah hari2 masuk,biasa la..mcm kite pkai facebook,kalu mule2 ubah je facebook tu org merata2 kutuk cakap xbiasa,cube dah lama pkai diam je semua mulut yg dok bising tu...heheh..

avatar
February 3, 2012 at 9:17 PM delete

kalo rasa warna kusam tu,cari yg biru/pink terang sikit..pndai2 le lyssa combine warna,biru dan pink sebenarnye kombinasi warna yg cntik..ada la beberapa blog yg penah kite tgk dulu,die guna biru/pink terang,memg cantik awesome lah :)

avatar
February 3, 2012 at 9:18 PM delete

salam Lyssa... TAHNIAH template yang Lyssa buat sagnat cantik dan SANGAT kemas. terus terang saya katakan template yang lama tidak cantik dan menyakitkan mata untuk saya kerana saya TIDAK suka pink TETAPI ia tetap kemas... kalo template Lyssa warna hitam pun cantik. BIRU dan HITAM memang saya SUKA. Tapi terpulanglah pada tuan punya blog. Itu HAK Lyssa BUKAN saya. tentang orng yng x suka template Lyssa.. Lyssa buat bodoh jerk... x suka x pyh tgk.. hbs cerita... hehehe

avatar
noblE shakira
AUTHOR
February 3, 2012 at 9:22 PM delete

cantek je kak ;)
Tapi header tuu kan tomeikalau letak gambar akak ;)

avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
February 3, 2012 at 9:30 PM delete

tak kira macam mana buruk..tangan tetap tekan link blog ni..haha

avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
February 3, 2012 at 9:34 PM delete

ada orang maki ke? i kurang minat header tuh je. tapi okay je sebenarnya. :)

avatar
nyza
AUTHOR
February 3, 2012 at 9:35 PM delete

actually nyza lagi suke template baru kak lyssa. honestly, lagi lawa dari blog lame. template kali ney nampak lg kemas, cantik. warne biru lawa pee. tak kisah la lawa ke tak, janji entry kak lyssa terbaik ! <3

avatar
hanihyzaf
AUTHOR
February 3, 2012 at 9:36 PM delete

suke tengok warne biru . blog saye pon biru . jom lah terjah .

avatar
NuruAshiA ♥
AUTHOR
February 3, 2012 at 9:56 PM delete

aiyaa.. skali skala kne laa tukar kn..bru org xbosan..
dah si anon tu nape komen cmtu...
jeles laa tu :P

avatar
Fly Flip Flap
AUTHOR
February 3, 2012 at 10:01 PM delete

askum kak lyssa kenape laptop saya bile nak bukak blog x boleh..
dia kate "ur blog doest not support by blablabbla.."
tolong buat tuto boleh??

avatar
Cik Mizah
AUTHOR
February 3, 2012 at 10:07 PM delete

kak lyssa ..camner nak buat cursor cam kak lyssa yer..?? tutor2 please.. ! :D

avatar
February 3, 2012 at 10:28 PM delete

template dulu tak lawo la kak lysa, nmpak macam budak2 sikit. yang ini oke . omeyy

avatar
Miss Ann
AUTHOR
February 3, 2012 at 10:36 PM delete

eh ! tak perlu la tukar . suka la tengok macam ni , sejuk jek mata memandang ~ yang dulu punya pun cantik juga . kak lyss tukar la macam mana blog ni , saya tetap terjah !!

avatar
aisyah ainaa
AUTHOR
February 3, 2012 at 11:20 PM delete

Cantik - cantik :) Ainaa pun guna Simple Template jugak :3 Jemput singgah ye ^^

avatar
cweet pinky
AUTHOR
February 3, 2012 at 11:44 PM delete

napew diorang na marah ?? heran3 ~ lyssa , pasal na buang word verification tuh tuk dashboard y baru kew y lmew sebab xdapat na follow larr tutorial tuh .....

avatar
Ummi Anie
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:04 AM delete

pink ke..biru ke...akak tak kisah dik...hari ni je dah 2x akak masuk sini....rumah kita,suka hati kita la nak cat warna apa pun kan..hahaha...
tapi kan...yang lama lagi sweeeetttt....gitu.anak akak yg darjah 2 pun suka.....

avatar
AH
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:08 AM delete

Saya suka blog kak Lyssa yg skrng.
Lebih ringan dan kemas.
Keep it up.

avatar
February 4, 2012 at 1:44 AM delete

Assalamualaikum kak lyssa...saya suka sgt new look blog kak lyssa ni...sejuk sgt mata memandang

avatar
February 4, 2012 at 2:16 AM delete

erm , still cute la sis ,,erm, sudi tak? jom join segmen >http://wafaawla.blogspot.com/2012/02/segmen-sejak-hari-tu-saya-mula-sedar.html

avatar
Miss Xeraa
AUTHOR
February 4, 2012 at 2:48 AM delete

comel laa template neh, sejuk je mata tengok. kalau template pink tuu cantik jugak, but for me ni lagi comel ;3

avatar
Fatin
AUTHOR
February 4, 2012 at 6:44 AM delete

Sabar!!Akak Saya Rasa Orang yang maki tu kan!saya Rasa Dia Cemburu kot Blog akak Lyssa Cantik Blog Dia Orang Menyampah Kot!!!Tapi Saya lebih suka template biasa ini!Biru emm my favourite colour

avatar
February 4, 2012 at 7:01 AM delete

kak lyssa . cantik lah template ni ! Header kak lyssa yg dekat gambar atas tu pun sama ,

Lyssa tak perlu hiraukan kata orang . Apa yg penting dalam dunia blog ni ialah , kita suka dan senang untuk kita post sesuatu ,

Mean , kita selesa dengan apa yg kita ada .

avatar
LINDAHERY
AUTHOR
February 4, 2012 at 8:35 AM delete

aslmkum...akak tgk okey je.. mestilah ada perubahan sikit, baru la tak bosan kan... ikut suka kita je nak buat apa pun lyssa...ni kan blog lyssa... hihi

avatar
atnur @ Iza
AUTHOR
February 4, 2012 at 10:21 AM delete

hi Lyssa! :)

saya rasa template biru nie lg ok banding template pink dulu tu. maybe sebab saya mmg suka warna biru. :P

avatar
February 4, 2012 at 11:33 AM delete

sy xkesah lyssa kai wrne pe pn.. jnji brkenan di hati lyssa... blog ni kn blog lyssa... bkn blog diorg...

avatar
February 4, 2012 at 11:48 AM delete

tmplete yg cantikk dengan mggunakan warna biru yg tenang mcm tuan punye blog nie juga seorg yg tenng :))
hehehehehe :) peace yoor ^_*

avatar
Irna
AUTHOR
February 4, 2012 at 11:53 AM delete

salam lyssa.. ena rasa blog nie comey la.. color dia pun sedap mata memandang.. :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:01 PM delete

Template biru ni ok je..Kemas!Tapi saya lagi suka header yang kelmarin (ada 2 doodle tu) comell...Kalau akak tak nak header tu,bagi la kat saya..hehehe..Saya suka blog kak Lyssa yang pink macam dulu,(mungkin sbb faveret sy pink)

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:01 PM delete

Template biru ni ok je..Kemas!Tapi saya lagi suka header yang kelmarin (ada 2 doodle tu) comell...Kalau akak tak nak header tu,bagi la kat saya..hehehe..Saya suka blog kak Lyssa yang pink macam dulu,(mungkin sbb faveret sy pink)

avatar
Ezze ZieZie
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:35 PM delete

Sy lagi suka blog baruw niee !! Cantik sgt2 . =D

avatar
mselim3
AUTHOR
February 4, 2012 at 12:37 PM delete

assalammualaikum...
Biasa lah ...dunia blog nie mmg banyak yang suka kat kite...tp ader jugak yg x suka kat kite....pape lyssa..tahu ape yg terbaik utk kite...sedang kan Rasullulah yang terbaik...sebaik2 manusia ader juga manusia yg x suka,,,ini kan kita manusia biasa aje kan?....

pls: jgn ambik pusing sangat orang yg x suka,,,bkn aper kalu kita nk berjaya mmg byk dugaanNYA...sabar itu adalah penawarnya...

wassalam...

avatar
polovin
AUTHOR
February 4, 2012 at 3:12 PM delete

okay pa .. cntek la blog skg ne

avatar
February 4, 2012 at 11:26 PM delete

kaq lyssa... warna biru niey okay jea... cuma mcm x sesuai bila biru cmpur ngan pink..(pde pndgan sye jea..)

avatar
February 5, 2012 at 10:25 AM delete

cantik ape ! sejuk mata memandang kann ? kak lyssa , hebat ! <3<3<3

avatar
February 5, 2012 at 12:11 PM delete

Akak tak kisah Lyssa tukar yg baru tapi yg dulu lagi bestlah.

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
February 5, 2012 at 3:31 PM delete

hahaha..kita kasi lastik sapa yang tak suka tu..hehe

avatar
My Reality
AUTHOR
April 2, 2012 at 9:14 PM delete

akq lyssa...klau nanaie nak mintak doodle header tu leyh..heheh..cntik..doodle tu..

btw...x cntik lah blog akq warna biru...nanie suka yg asal...sweet je...hehhhe

avatar

Google+ Followers