Inilah Jawapan Bagi Soalan Teka Gambar Tadi !

Gadis Kidal Berceloteh...
10/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Atas persetujuan ramai orang di PAGE Lyssa tadi , Lyssa putuskan untuk mengumumkan siapakah di antara korang ni yang berjaya menjawab dengan betul dan tepat pukul 6.30 petang lah ye  ! hehh .  


Setakat ini , dah 250++ orang yang meneka berapa banyak muka yang terdapat pada gambar di bawah ini :

  

 


Errr . Masih tertanya-tanya berapakah muka yang ada di atas ni ? hekhekk . Jom usha 2 gambar di bawah ini pulak ! . hehehe . 




HAHA . Amacammm ? Dah tahu ? Dah nampak ? Semuanya ada 8 muka oke . Hanya yang bulatkan saja yang Lyssa terima tu . Dari banyak - banyak orang sebanyak 250 orang yang meneka , hanya 9 orang sahaja yang tepat pun . Tak kira lah korang salah ke hape , tapi , jawapan korang "8 muka" .


So , seperti yang Lyssa janjikan , Lyssa akan promote link blog diorang dalam entry ini.
Ini lah antara 9 blog yang dapat meneka dengan betul ! Wahhhh . Tahniah . haha :)


Hee , bagi mereka yang tak berjaya tu , jangan lah sedih-sedih . Cuba lagi di lain entry . ekeke . By the way , thanks sebab korang bertungkus lumus julingkan mata korang untuk cari berapa banyak muka di situ ekk . Terima kasih banyak-banyak .  

Jom terjah blog mereka ! :)

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nurfarzana :)
AUTHOR
February 10, 2012 at 6:41 PM delete

best lah korang , hm , terlepas . tk dpt lh nk kena promote blog . huhuhuhu ;'(

avatar
Nurfarzana :)
AUTHOR
February 10, 2012 at 6:42 PM delete

hm terlepassssssssssssss !!!! ;'(

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
February 10, 2012 at 6:52 PM delete

tak pe la .. nnti kak lyssa buat lagi eyh ^^

avatar
Boyz_ed
AUTHOR
February 10, 2012 at 6:59 PM delete

Yeah ! Nice one Kak Lyssa . Salah satu cara nak pancing visitors dan dapat komen +++ . Yeah ! Salute !!! :D

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
February 10, 2012 at 7:13 PM delete

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!! wahhhhh !!! huhuk !!! terharu gylaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! TQ LYSSA !!!! HUHUK !!!! TKEJOT MONYET NIHH !!!! WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

avatar
Nurain Kesuma
AUTHOR
February 10, 2012 at 7:18 PM delete

hurm.. alah..saya teka slh lah nnt kak lyssa buat lg entry mcm nih ea.. harap2 jwpn saya lain kali btul.. nnt blh la blog saya dipromote.. hehe :)

avatar
sabry oppa
AUTHOR
February 10, 2012 at 7:18 PM delete

alaaa... tak tahu pun..kalau x link blog mesty tersenarai.. lyssa x sangke kite sebaya...sabry oppa ni phenchenta kpop.. sabry oppa nak tanye kat lyssa... lyssa suke x, layan x, drama korea, lagu kpop , filem korea..or x tahu langsung pasal kpop2 ni.. sabry oppa ni fanatik kpop tapi masih terkawal lah...tema blog sabry oppa pun kpop.. so, sabry oppa nak tanye pendapat lyssa mengenai kpop.. tq lyssa... n nak tanye lyssa.. lyssa sekarang buat ape? maksod saye study or keje..?

avatar
February 10, 2012 at 7:26 PM delete

k.lyssa..buat mcm nie lgi..best lahhh

avatar
mira maisara
AUTHOR
February 10, 2012 at 7:28 PM delete

lysa, tadi mira tgk pic tu masa pakai spect mata tahu?
*kena tambah power la kot?

avatar
Ema
AUTHOR
February 10, 2012 at 7:31 PM delete

hA3..Betul dah jawab 8 tapi kurang bernasib baik sebabb beritahu muka bayi.Salah plak deh.He3.Terbaik!Boleh jugak cuci mata petan2 nie.TQ kak Lyssa

avatar
Hanis Aliya
AUTHOR
February 10, 2012 at 7:50 PM delete

saya ke tuu?? ishh gosok mata sebab tak percaya.. thanks ye kak lyssa..terharu saya..

avatar
Sandra
AUTHOR
February 10, 2012 at 8:09 PM delete

Waa,, link no 1..thanks kak lyssa :))

avatar
Shah
AUTHOR
February 10, 2012 at 8:15 PM delete

Aik? jwp men2 pun betol.. cayalah lyssa.. thanks!:)

avatar
Izzah Ilhami
AUTHOR
February 10, 2012 at 8:23 PM delete

Yeah, blogku tersenarai! Woohoo!

avatar
cweet pinky
AUTHOR
February 10, 2012 at 8:58 PM delete

hehe , tadi da kire tp jmp 4 jep , bwu na jwb line tenet ptus lak , wakaka !

avatar
February 10, 2012 at 9:40 PM delete

alaaaa....
x dpt...
:<
kaq lyssa uad lg ea??
cyunk akaq

avatar
Abu Huzaifah
AUTHOR
February 10, 2012 at 9:52 PM delete

ada lagi satu... muka bayi tu... kehkeh

avatar
athirah
AUTHOR
February 10, 2012 at 10:09 PM delete

8 rupanya ! sejak tadi duk tengok , ada 5 je rasenya . haha .

ada problem dgn mata nih !:)

avatar
February 11, 2012 at 1:12 AM delete

No 8!... thanks kak Lyssa! ...ingat dah tak da peluang coz ramai sangat yg jwb....:)

avatar
February 11, 2012 at 9:54 AM delete

makasi Lyssa, akak dapt ledakan traffic kat log, sbab Lyssa :) salam from Indon!

avatar
Copast Master
AUTHOR
August 15, 2012 at 5:26 PM delete

Wah kenalan dulu ah :D
perkenalkan sob nama saya Muhammad Refai

mempunyai blog dengan nama Copast Master Web Indonesia

Informasi yang mantab sob ..

saya harab sobat mau barkomentar juga Follow dan berkunjung balik ke blog saya trimakasi :D

avatar

Google+ Followers