Jalan-Jalan Lepak Lepak di KL !

Gadis Kidal Berceloteh...
26/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Hari ni , memang hari yang meletihkan . Tapi , tak de lah seletih semalam sampai lutut  , bahu semua dah nak tercabut longgar kemain mengganasnya . HAHA . Ye lah , mana tak nya . Dari Sogo jalan kaki ke Masjid Jamek . Erghh ! Sangat memenatkan . Lyssa bukannya biasa jenjalan sebegitu jauh . Selalu naik bas rapid je dekat penang ni . HAHA . "Saya Kaki Rapid!"


Jalan-jalan singgah makan sat ! Nyum~Nyum~ Teringin pulak makan laksa dekat area Masjid Jamek tu . Ingat mangkuk sebesaq mangkuk yang dekat rumah tuh , alih-alih tengok !


 
Besaq kedabaq !



Nampak sikit , tapi banyak ! haha . Tak pe lah . Jenjalan lah Lyssa , mama dengan maksu Lyssa kat situ . Plastik jangan katalar . Memang seberandah punya banyak . Kanan , kiri tak cukup tangan dah . HAHA . Baju raya dah beli siap . Gila awai tak gila ?? Semangat raya ni ! haha . Tahun ni , tema purple . Disebabkan blog Lyssa purple so , raya tahun ni nak buat baju color purple lah . muehehe :*


Balik dekat pukul 8 jugak lah singgah pulak makan dekat Uptown . Tak bukak lagipun . Kalau dah bukak , shopping lagi kami . muehehe . Balik - Balik memang terlentang habislah kan . HAHA . Pengsan tak ingat apa dah ! haha . 


Esoknya bangun , i mean hari ni lahh . Lekas-lekas bersiap ! Yeyy . Nak balik penang dah . Tapi hati ni cakap "Jangan balik lagi ! Jangan balik lagi !" hehe . Memang sedih jugak lah nak tinggalkan KL-ku ini . muehehe . Tapi , nak buat macam mana kan ? Tiket 'Bus Terbang' dah beli . haha . Terpaksa jugak balik !


Sebelum bertolak balik , singgah dulu dekat Carefour . Ehek . Tak kira di mana saya berada tetap nak bergambor ! :) Share-Share . UPLOADING......

 
Ini maksu saya ! Mak sedara paling rapat and sempoi ! Sayang maksu ! >.<

 
Muka kachak saya ! muehehe . Cantik jam ! RM10 satu ! hahah .


 
Peace Yo ! Budak Kecik tu tengok semacam je . "Kenapalah dengan akak sorang ni !" haha .
Nama budak kecik comel tu : Mia Auni Irdina :) Comel kan ?

 
Inilah Bas Terbang Dua Tingkat Yang Ada Sofa Boleh Tidur-2 tuu . hehhe :)

 
Dalam bas bahagian bawah sambil makan Pau Kacang ! Sedapp ooo . Besaqq kan ? haha . 



p/s : Sorry , gambor terlebih besar . wakaka . Harap comment :P

 

 
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

46 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
hidayah dayah
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:33 PM delete

muka kak lysaa comel sangat jelous giler :)

avatar
CikMunBlogger
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:33 PM delete

kak lyssa jgn comel . bila nak mai taiping ? :D

avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:33 PM delete

tue dia..merahnya mak ngah!

avatar
Ezzati
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:35 PM delete

Hik hik.. kak Lyssa ni comel la..

avatar
anim
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:36 PM delete

wahh
untong laa kak lyssa dapat jalan..
tak ajak pun..
//just kidding

avatar
February 26, 2012 at 10:36 PM delete

Dah jarang pergi KL.abang exam tahun ni:'(

avatar
yaya
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:36 PM delete

pandai akak dress up :)

avatar
Lovely Lyz
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:37 PM delete

sy org first komen!!,,:)..and...am i de first who view it??
huhu

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:37 PM delete

haha...ok lah tu prng g kl dri eqa yg x prnh...sys nmpk tinggi

avatar
Cik Aqilah
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:37 PM delete

comell jer kak lyssa :D

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:39 PM delete

macam best jea bas toO .?

avatar
steffany daph
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:41 PM delete

makan laksa yer.. sempat kak lysaa bergmbr dgn maksu :D btw, sweet pic.

avatar
Sandra
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:42 PM delete

waa.. seronok nya kak lyssa :)

avatar
A I D I L
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:46 PM delete

Comel lah Akak Lyssa :D

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:51 PM delete

dah kenal KL ye hari ni.huhu

avatar
ked
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:51 PM delete

cam best je lyssa nek bas tu.. bape tiket eh dri kl ke penang? besar tak seat die? kat atas tu sempit tak? slalunye bas double decker ni sempit sket..

avatar
misshannajr
AUTHOR
February 26, 2012 at 10:52 PM delete

eh mcm best giler naik bus tu lyssa..akak teringin la nak naik hehe..tp penah naik yg tingkat atas tu p alor setar smpi nak muntah sbb ddk kat seat depan haha

avatar
February 26, 2012 at 11:02 PM delete

Ohooo~ Kalau jalan dengan Shag memang Lyssa give up kot ? Dari Pasar Seni jalan ke BB jalan ke Pavi ke KLCC. Semua jalan kaki. HAHA :DD

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
February 26, 2012 at 11:03 PM delete

t'ingin nk naik bus yg lyssa naik tuh..hiks

avatar
February 26, 2012 at 11:16 PM delete

singgah la kL lagi... teringin nk jumpa ngan lyssa... hehe.. wink !

avatar
Ida Roslan
AUTHOR
February 26, 2012 at 11:58 PM delete

Cantik kak lyssa berbaju merah =). besarnya kerusi bas tu..mesti syok kan naik bas tu =).

avatar
lisa
AUTHOR
February 27, 2012 at 12:10 AM delete

cantiknyaa sis ni :) hehe bas bahagian bawah tu dah mcm rumah pulak. hehe

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
February 27, 2012 at 12:37 AM delete

wah..masih ada kat KL ker?

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
February 27, 2012 at 1:17 AM delete

mana ada pak cek biola pergi PWTC lor.silap org neh.ke pelanduk dua serupa

avatar
hazanis
AUTHOR
February 27, 2012 at 2:01 AM delete

lyssa org penang ke??:)

avatar
Diyana Norman
AUTHOR
February 27, 2012 at 3:22 AM delete

untung lah lyssa dpt jalan2.. sobs... kite duk kat umah jek

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
February 27, 2012 at 4:04 AM delete

best lahh akak .
nice photo .
akak sentiasa comel . :)

avatar
✿ CIK N ✿
AUTHOR
February 27, 2012 at 6:54 AM delete

uitt lyssa tomey!! berkurun tak dtg blog kite.. tibe2 je ade.. hihi.. terharu jap.. hahahai.. btw tenks!!
alang alang dah ada kat kl jumlah kita ketemu.. hoyeh!!

avatar
syira syah
AUTHOR
February 27, 2012 at 10:47 AM delete

lysaa stay penang?
hye i'm study penang.
jomss lepak. hikhik

avatar
misz sheyla
AUTHOR
February 27, 2012 at 10:53 AM delete

eh..bas ape tu...besaq gedabak...hahaha, kire kite tukar r..baru aje balik dari penang..semalam sampai kl...

avatar
uncHa
AUTHOR
February 27, 2012 at 12:00 PM delete

hehe tahniah ye lyssa ;)

avatar
February 27, 2012 at 12:17 PM delete

the best naik bas makan pau..yummy..teringin pula nak makan pau..

avatar
Fahrin Ali
AUTHOR
February 27, 2012 at 1:24 PM delete

yakkk...sedap lysaa blakow...bulih jale2..make sedap tuhhh..pehhhh..terbaekk laaa

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
February 27, 2012 at 2:25 PM delete

wah.,tema baju raye kaler purple.,bes nyer.,bes la bas 2,bsar.,hehe.,c0mel k.lyssa^^

avatar
February 27, 2012 at 2:41 PM delete

kak lyssa comel sangat :)

avatar
February 27, 2012 at 2:51 PM delete

ouhh jenjalan KL ye... bukan nk bgtauu... haha.. kalau tak boleh lepak skali :p best kann KL ? tp semakk. hahaha.

avatar
wan ecah
AUTHOR
February 27, 2012 at 3:01 PM delete

kak lisa . chumell :)

avatar
shasha masyem
AUTHOR
February 27, 2012 at 3:39 PM delete

amboii. besaq naa. ehee. comel jer kak lyssa ;))

avatar
February 27, 2012 at 4:05 PM delete

Atotot , sys comel sgtt :DD tak pernah pun reply komen ain :(

avatar
MariaMohd
AUTHOR
February 27, 2012 at 7:13 PM delete

waaa.. sedapnya laksa tu!! hehe Anywy, lyssa tetap manis :)

avatar
saiakechik
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:05 PM delete

salam kak lyssa , saya nak tanya something bole ? knpa saya punya Cbox bila nak klik kt nama tuu , dia tk kua pun belog orang tuu ? sangat buntu :'(

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 27, 2012 at 11:46 PM delete

sogo ke masjid jamek jauh?err..xla lyssa..dkt je..sllu sgt g sna.ada mknan sdp murah n bnyk kat sblh maydin..de 1 kedai tuh mmg best.

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 27, 2013 at 5:50 PM delete

Wondeгful goods from you, man. I've take note your stuff previous to and you're simply
extremely fantаstic. I aсtually liκe what yοu have acquireԁ right herе,
really like what yоu are sаying anԁ the way through which уоu are
saying it. You're making it entertaining and you continue to take care of to stay it wise. I cant wait to read far more from you. This is actually a wonderful website.

Visit my website - youtube converter

avatar

Google+ Followers