Lagu Yang Menjadi Perhatian Mereka !

Gadis Kidal Berceloteh...
09/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Mereka ? Siapakah 'mereka' yang Lyssa maksudkan tu . Lagu apa ye . Rileksah bro ! hehe . 
Mereka yang Lyssa maksudkan tu ialah followers setia blog Lyssa ni . Chewahh . Setiakah ?
Hanya korang je yang tahu . hehe .

Lagu ? Ye ! Lagu di blog Lyssa ni . Lyssa ter-sangat lah perasan , setiap kali Lyssa tukar lagu di blog ni , mesti ada sahaja yang bertanya :

" Lyssa , Lyssa pakai lagu apa ni.. ?"

"Lagu apa dekat blog Lyssa.. ?"

"SWEET-nya lagu kat blog ni ! Lagu apa ehh ?" 


HEHE . Dah banyak kali dah soalan yang diaju bertubi-tubi dekat Lyssa sejak lyssa pakai lagu yang  sekarang dok berkumadang ni haaa . Lagu apa ni ? Ahhhh . Biarlah rahsia ! haha .

Erhmm . Nak tahu jugakk ? Err . Ok ! Tak pe . Lyssa listkan lagu yang pernah dimainkan dalam blog Lyssa ni ye ? Dari awal Lyssa buat blog sampai sekarang ni . haha . Tak banyak sangat lagu yang Lyssa letak . Lyssa pun lupa . Lyssa listkan yang mana menjadi perhatian ramai lah ye . 


1. Pelengkap Hidupku - Eren feat Romi

2. Kesepian - Vierra 

3. Rasa Ini - Vierra

4. You - Nur Jannah Alia

5. Kiss The Rain - Yiruma

6. Ku Tetap Menanti - Nikita Willy  (Sekarang .. Feb 2012)


Amacam ? Korang carilah sendiri dekat youtube ek ? hehe . Malas nak kasik link dekat korang . Nak korang jadi rajin gi cari sendiri . haha . Maaf*

Eh , apa lagi tunggu-tunggu , pergi cari and dengar kat youtube . hekhek .
Dah tahu ? Harap comment ! Peace ^^v
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

55 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss LolyPop
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:12 PM delete

Hek2 . Sweet Lagu . Suke3 . :D

avatar
dyabunga
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:13 PM delete

akhirnye terjawab sudah..hehe..

avatar
Nabila Izzati
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:14 PM delete

kak LYSSA!.. SUme LAgu Nye Best best!...

avatar
February 9, 2012 at 5:15 PM delete

Cantik laa header baru 2.
cOmey. :)

avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:15 PM delete

LYSSA - JENGUK LAH BLOG KITE :) HIHIHI . HARAP FOLLOW SKALI !! :D

avatar
Miss Sue
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:16 PM delete

pelengkap hidup ku terbaik !

avatar
Abu Huzaifah
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:16 PM delete

bukak blog lyssa mesti dgr lagu nikita willy ni... kehkeh... lyn lah kejap...

avatar
Anak Munsyi
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:16 PM delete

Atototo, nice song lyssa :)

avatar
Maliha ♥
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:17 PM delete

yang sekarang punyer besh !

avatar
February 9, 2012 at 5:17 PM delete

Ku Tetap Menanti tu lagu lama kann? Seriously memang lagu tu sweet gilee

avatar
diarinadiaa
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:19 PM delete

dik, i taktau pun nikita willy tu penyanyi gak!! i ingatkan dia pelakon je..hehe!! nway,lagu2 dalam belog u sume cute2!!

avatar
k.nua
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:21 PM delete

salam, kak Lyssa, boleh tak buat tuto cara nak buat tajuk entri dulu baru tajuk blog kita kat title bar kat web browser tuh. harap kak Lyssa faham maksud saya. ^^

avatar
nanayaakob~
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:22 PM delete

da cari..lagu vierra mmg sdp..sbb slow..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:23 PM delete

semua lagu yang sys mainkan dlm blog ni , semuanya best2 .

avatar
February 9, 2012 at 5:28 PM delete

Lagu Blog Kak Lyssa memanggg Syok Laa :)

avatar
February 9, 2012 at 5:33 PM delete

Lagu kat blog lyssa semua best2 la~

avatar
syuesyada
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:35 PM delete

td duk mencari2 gak lagu yg lyssa pkai skang ni. tp x jumpa2 -.-

thanks gtau :)

avatar
Amoii Ebby
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:36 PM delete

suka gan blog baru sis nie . and lagu dya pun best ! :) take care lyssa.

avatar
steffany daph
AUTHOR
February 9, 2012 at 5:51 PM delete

lagu kiss the rain tu best. (:

avatar
Bukan Diriku
AUTHOR
February 9, 2012 at 6:17 PM delete

Finally.. terjwb sudah soklan saya nie.. tertnyer gaks lagu pe yg kt blog lyssa... hehehe.. thanx...

avatar
Mieer Mieyra
AUTHOR
February 9, 2012 at 6:41 PM delete

. cantik blog kak lyssa .. lagu pun best ..

avatar
Vanessa
AUTHOR
February 9, 2012 at 6:42 PM delete

nice :) sweet je lgu2 plihan kak lyssa ni~

avatar
Nurul
AUTHOR
February 9, 2012 at 7:18 PM delete

akq .. followers akq dh melampau !
http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/02/bodoh-babi-sial.html

avatar
hidayamokhtar
AUTHOR
February 9, 2012 at 7:28 PM delete

cantik laa blog lyssa..wrna purple.. i like <3

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 9, 2012 at 7:44 PM delete

lagu nikita ni..xsilap 2lepas,asyik ulang2 je de satu part tuh..truz seram sejuk.cepat2 tido..hihihi

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
February 9, 2012 at 8:05 PM delete

best sgt lagu ni akak.,i like^^

avatar
Jamalina
AUTHOR
February 9, 2012 at 8:23 PM delete

Ouh , bru lah tahu .. Hehe .. Best lagu nih .. Akak , adk nk tnya . Semua lgu nih ada kaitan dengan akak tak ? Huhu ..

avatar
Jamalina
AUTHOR
February 9, 2012 at 8:28 PM delete

Akak , kalau akak ada buat benda yg baru di blog akak , leh x akak buat tutorial ?? Adk nk sgt sgt . Adk xnk org yg kedekut ilmu .. ( bkn nk buat sakit hati akak ) Akak , jgn salah fhm ..

avatar
February 9, 2012 at 9:14 PM delete

Lyssa, cantiknya header!!!!Akak suka sangat.Lagu pun best.Nikita Willy ke?

avatar
February 9, 2012 at 9:35 PM delete

baru tau penyanyi lagu nie Nikita Willy . hehehh ^^

avatar
February 9, 2012 at 9:46 PM delete

Lagu ni bes la lyssa.. sweet jer.. tenang jer perasaan bile dengar alunan melodi die.. "alunan melodi" seyh.. hihihi

avatar
sha my heart
AUTHOR
February 9, 2012 at 10:04 PM delete

ooo..

Nak tanya, macam mana nak buat donate churp2 plak?

avatar
February 9, 2012 at 10:07 PM delete

tu la pasalll... mcm pernah dgr, tapi x pernah.. dlm blog lyssa je la.. haha =p

avatar
Yaya ★
AUTHOR
February 9, 2012 at 10:13 PM delete

Eeee , Wrna purple . Wrna faveret sy . OMG , Grm nye ngan blog akak lyssa ni . :D

avatar
February 9, 2012 at 10:27 PM delete

haah.. ema pon smpai da nek hafal lagu ni. coz ari2 bkk blog lyssa. hihihi :D

avatar
February 9, 2012 at 10:58 PM delete

Semua lagu best2~ lagu yang Lyssa pakai mesti jadi ikutan ramai~ cayaaaa la~ hihi

avatar
::ayunizafy::
AUTHOR
February 9, 2012 at 11:13 PM delete

akak2. lagu yg dekat blog akak lagi satu uhh lagu apa??

avatar
profmie
AUTHOR
February 9, 2012 at 11:20 PM delete

wah..byknye lgu lyssa dh pnh gune..huhu

avatar
Lady Milo
AUTHOR
February 9, 2012 at 11:24 PM delete

hehe...still tak minat letak lagu.. sebab bila buka di office, ramai pandang2.

avatar
Mahfuzah
AUTHOR
February 9, 2012 at 11:35 PM delete

layan lagu sini jap :)
asal tak penah dengah eh?

avatar
February 10, 2012 at 12:11 AM delete

lyssa , dilla nak taya macam nama lyssa buat cursor sentuh link dia tukar jadi bold/tebal tulisan..bagi tutorial skit..

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
February 10, 2012 at 12:29 AM delete

sungguh sedap la adek lyssa! weweweee

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 10, 2012 at 1:00 AM delete

Lagu kak lyssa semua sedap didengar!Sesekali letak ar plak lagu Indie atau Rock,kasi gegar sikit!

avatar
wanie mn
AUTHOR
February 10, 2012 at 1:02 AM delete

not bad jgk lagu ni. :)

avatar
Aina Razmi
AUTHOR
February 10, 2012 at 9:52 AM delete

ku tetap menanti - Nikita Willy . kan sis lyssa ? :)

avatar
RoslanPutra
AUTHOR
February 10, 2012 at 11:11 AM delete

lama tak jenguk sini... dah berubah wajah rupanya.... cantekkk sangat...

avatar
February 12, 2012 at 9:16 AM delete

Vierra & Nikita Willy tu, dari Indonesia.

avatar
Xiao Xandria
AUTHOR
May 28, 2012 at 12:26 AM delete

lyssa lupa astrid tentang rasa ahah !!

avatar
Leya Eleya
AUTHOR
August 5, 2012 at 11:25 PM delete

akak..letak lagu ape ek kat blog skrang ni,sedap la :)

avatar
Miiszz Ziera
AUTHOR
August 26, 2012 at 6:44 PM delete

akak letak lagu apa ehh sekrng so sweet..please tell me ^_^...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers