Lyssa Di Mana Sebenarnya ?

Gadis Kidal Berceloteh...
24/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ok . Ohhh Yeah . Err . Seperti beberapa gambar yang terdapat di fanpage Lyssa .. Like dulu bagi yang belum LIKE lagi tuu . hekk . (promote sekejap) ..


Err . Ada yang tertanya-tanya .. Lyssa dekat mana tu  ? Whoaa . Di manakah anda ? Event apa tu . hehe . Banyak betul soalan korang ajukan dekat gambor tu kan ? lalala . Ehemm . Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa kini Lyssa berada di bangunnan PWTC .


Buat apa ? HEHE . Eh  , korang tak tahu ke hari ni ada bual bicara bersama Tun Dr. Mahathir Mohamad .. Ahh . My idol ok ! Gambar dekat bawah ni menunjukkan banner yang terletak di luar dewan tersebut .


 


Betapa eksaited nya Lyssa bila dapat jumpa Tun . Tapi , malangnya kami semua terpaksa masuk dewan di sebelah sebab dah tak de tempat . Kesian kan ?

Yuyu dengan Lyssa lar . Dengan perasaan yang tak puas hati sebab tak dapat tangkap gambar Tun Dr. Mahathir dengan terkedek-kedek nya plus dengan perasaan malu tapi buat-buat tak malu , memberanikan juga masuk dalam dewan untuk melihat wajah Tun Dr.Mahathir secara live ! Wahh . Apo lagi , snap his picture .


 


Tu haa dekat tengah-2 tu . Tun Dr.Mahathir Mohamad. Kacak kan ? Memang ! Tapi , takat tu je kami boleh tangkap pun . Kalau boleh nak je haa duduk bersila tatap muka beliau ! Fuhh . Tapi , apakan daya . Kat depan tu dah penuh . wkwkw .


Bual bicara ni berlangsung lebih kurang pukul 9 pagi hingga 12 tengahari . Walaupun sekejap , tapi Lyssa puas hati sebab dapat jugak Lyssa tengok beliau in real live kan ? haha.

Huhu . bnyk lagi gmbar tunggu next entry ;)

P/s :  Entry ni di-type pada 1.40 petang tadi .
Baru publish . Lupa nak publish ! hehe .

 
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Faizz's Jamil
AUTHOR
February 24, 2012 at 5:58 PM delete

untunglah dapat tgok tok det depan mata noh .

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 24, 2012 at 5:59 PM delete

Tun Dr Mahathir is my idol!!

avatar
Feza
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:01 PM delete

pegi dengan yuyu ke? bestnye.

avatar
February 24, 2012 at 6:01 PM delete

wahhh.. best nyerr lyssa dpt jumpa Tun... :)

avatar
twistertwist
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:12 PM delete

wehie , sonoknya dapat pegie :D mnunggu next entry pula :))

avatar
ratu zuleyqha
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:15 PM delete

laa.. nape pegi td xajk.. huhu :P

avatar
NorLyana
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:17 PM delete

seronoknya dapat jumpa Tun Mahathir even dari jauh =)

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:18 PM delete

untung kak lyssa tengok Tun Dr Mahathir secara live ..
;)

avatar
ZWAN SABRI
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:40 PM delete

Aiseyh, untungnya Lyssa.. jeles ah.. Tun Dr.M pown idola zwan jugak.. :)

avatar
Kazen
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:43 PM delete

hebat dpt hadiri nie.... nnti upload gmbr tu kabor lah mau tgok2 sekitar program tu :)

Entri Terkini | 2 Hari !! Ada pada Google Search Engine !

avatar
Nurul Erlysa
AUTHOR
February 24, 2012 at 6:46 PM delete

bestnyer nak ikut :)

#kak yuyu ada sekali ke?<3

avatar
February 24, 2012 at 6:54 PM delete

kak lyssa. bukak link nie. ada pasal kak lyssa.

http://www.boyz-ed.com/2012/02/blogger-perempuan-yang-cun-cantik-comel.html

avatar
Yaya ★
AUTHOR
February 24, 2012 at 7:16 PM delete

Fuyoo , Bertuah la kak lyssa dapat jumpa depan-2

avatar
February 24, 2012 at 7:28 PM delete

wah...untungnya kak lysa dgn kak yuyu..mantop gila =)

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
February 24, 2012 at 7:54 PM delete

wah ,,, nnt ltk pic sys yuyu ngan sys lyssa ye..nak tengok sngt ni

avatar
February 24, 2012 at 8:12 PM delete

bertuahnye kak lyssa dpt jmpe Tun Dr.Mahathir Mohamad! jelesla! hehehe! ^__^ he my idol too!

avatar
ummi
AUTHOR
February 24, 2012 at 8:45 PM delete

wah!Bestnya dapat jumpa Tun Mahathir...err... kat penang ke??

avatar
aish aisah
AUTHOR
February 24, 2012 at 9:13 PM delete

Bestnya kak lyssa..lihat wajah Tun Dr.Mahathir secara live..emmm

avatar
Ema
AUTHOR
February 24, 2012 at 10:00 PM delete

Beestnya dapat jupa Dr.Tun.Eh,En.Ben pun pergi jugak.Memang Open for public eh?

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
February 24, 2012 at 10:29 PM delete

patut lysaa lama menyepi..lama ker

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
February 24, 2012 at 10:33 PM delete

waaaaaa!!!dpt jumpa Tun Mahathir..bestnya ^^

avatar
Ez-1
AUTHOR
February 24, 2012 at 11:15 PM delete

Salam Ms. Lyssa...bestnya dapat tengok Tun Dr. M secara dekat...congratez... anyway, thanks cuz being the follower for my blog yg x seberapa tu...lupa nak say thanks aritu....hehe~

avatar
cweet pinky
AUTHOR
February 24, 2012 at 11:58 PM delete

huu , i'm dr. m fan 2 ^^

avatar
February 25, 2012 at 12:09 AM delete

wahh best nye apt tgkk TUN DR MAHATHIR secara live :)

avatar
CiK FizA
AUTHOR
February 25, 2012 at 1:06 AM delete

Waahh~ best la dpt g sana. My idol jugak. hee :DD

avatar
Udinz.com
AUTHOR
February 25, 2012 at 2:49 AM delete

bertuah leh jumpa....
tahniah lysaa...hehehe

avatar
ShalleyaNna
AUTHOR
February 25, 2012 at 3:33 AM delete

saya pun suka beliau,,hehe =)

avatar
Hotz Mumma
AUTHOR
February 25, 2012 at 4:29 AM delete

salam..lisa kena tag dgn hotz mumma..harap2 lisa dapat ..join yer.@ war-war contes ni...1st contest HM ni ..harap berjaya mendapat sambutan...

http://azrulin.blogspot.com/2012/02/contest-contestapa-la-yang-hotz-baby.html

avatar
Mia Liana
AUTHOR
February 25, 2012 at 6:12 AM delete

uikkkk hehehe.. ada gambar kak mia kat sini dari belakang. tudung kelabu belang-belang tu... hehehe...

avatar
profmie
AUTHOR
February 25, 2012 at 11:31 PM delete

wah jmpe bekas PM dpn mata tu..best..

avatar
profmie
AUTHOR
February 25, 2012 at 11:31 PM delete

wah jmpe bekas PM dpn mata tu..best..

avatar
Adam Narzuan
AUTHOR
February 28, 2012 at 8:51 AM delete

wahhhh bestnyer.....tak ajak pun.. hehehe.. gurau jer..
Jom singgah Blog Saya Tak Cantik
Blog masalah Blog Berpenyakit

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers