My Top Reffering URLs For Everyday , Every Week and Every Month

Gadis Kidal Berceloteh...
06/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Hey guys ! Morningg ~

Oke . Today , this morning Lyssa ada godek-godek statistik traffic source blog Lyssa and memang setiap hari Lyssa akan belek untuk lihat Reffering URLs datangnya dari mana . Setelah digodek setiap hari , Lyssa dapati .. Wowww !


Setiap hari link beliau lah terpacak berada di kedudukan di atas sekali dalam reffering URL blog lyssasecret.com ini . Dan tak lain tak bukan , entry nya ada juga berkaitan dengan diri Lyssa . Walaupun cerita ni dah lama kan , tapi masih segar lagi diingat semua orang dan tetap ingin mencari mengenainya . HAHAHA ~


Ok . Sekarang ini , Lyssa nak tempek prinscreen Top Reffering URL dalam blog Lyssa . Bukan sorang .. Tapi  2 orang ok ? HEHE . Korang nak tengok . Jom ! (Tapi , sorrylah . Agak kabur!)



 
 For A Day




 
 For a Week



 
 For a month


Nampakkan ? HUHU . Kalau tak nampak meh sini Lyssa nak terangkan dekat korang . Whoo~
Tuh yang sentiasa berada di kedudukan atas sekali tu , NIZARAZU daripada LINK YANG INI . Cer bukak . Ada pasal Lyssa di situ . Kalau korang nak tahu  , blog beliau tersangat lah menarik . Entry beliau semuanya best2 . Lyssa selalu jugak masuk dan baca entry-entry nya . Korang followlah . Pasti puas hati punyo ~


Yang kedua tu pulak , tak lain tak bukan . Sifu Lyssa sendirilahh . Siapa lagi kalau bukan Ben Ashaari kan ? Ini link blog beliau . www.benashaari.com .
Kenapa beliau selalu juga berada di top referring blog Lyssa . Haaa . Sebab ...... 
Kalau korang nak tahu , pergilah baca ENTRI INI dan ENTRI INI :)  Semua jawapan pasti akan terungkai bila korang baca entry-entry tersebut . ekekeke :)


Terima Kasih Baca . Jemputlah Comment :)
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

21 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nabila Izzati
AUTHOR
February 6, 2012 at 9:49 AM delete

nanti sye follow dye okeyh!!..
kak lyssa ade banyak peminat!..
hihi !
jgn mara...
Joke je

avatar
February 6, 2012 at 9:51 AM delete

Bila lah nak jadi top reffering kak lyysa ni :) ape pun blog akak memang best :) ecece :)

avatar
February 6, 2012 at 9:51 AM delete

Bila lah nak jadi top reffering kak lyysa ni :) ape pun blog akak memang best :) ecece :)

avatar
NAL
AUTHOR
February 6, 2012 at 10:04 AM delete

wah, sgt2 impressive.. (",)

avatar
nizarazu
AUTHOR
February 6, 2012 at 10:05 AM delete

wow, tak sangka pulak.. ekeke, adesh anyway thx yer.. nnti boleh buat lagi entry pasal lyssa.. :p :P

avatar
Eryati
AUTHOR
February 6, 2012 at 10:20 AM delete

ooo...terus ke nizarazu.com..eheheh baru tau

avatar
Akmar Azmii
AUTHOR
February 6, 2012 at 10:54 AM delete

Salam. Such a great blog. sy punya blog takde hebat tapi .. hope to feel free to view, folllow and comment my blog for my own improve :)

http://mokomikiemushi.blogspot.com/

avatar
February 6, 2012 at 11:15 AM delete

waaaaaa..blog lyssa dah bertukar jd biru..tp unsur pink pink masih ada..eheeee~ :))

avatar
shark
AUTHOR
February 6, 2012 at 11:36 AM delete

wow
1 blog jer dh 20 org refer..
bukan snang tu:)

avatar
9n0L4
AUTHOR
February 6, 2012 at 12:07 PM delete

camne nk tengok traffic blog tu eh dear? hee.

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
February 6, 2012 at 12:09 PM delete

wah..dalam proses nak menjenguk blog tu :)

avatar
Biby-Fiessta
AUTHOR
February 6, 2012 at 1:10 PM delete

mcam mna nak cari statistik traffic source ek ?

avatar
Mrs.Secret
AUTHOR
February 6, 2012 at 1:59 PM delete

wow ! ! . .kak lyssa ad rmai pmnat setia smpai snggup uat entry abOut you ! ! hihix . . untung kMo

avatar
shera
AUTHOR
February 6, 2012 at 2:03 PM delete

Untunglah kak Lyssa ! hihi

avatar
shera
AUTHOR
February 6, 2012 at 2:04 PM delete

macam mana kak Lyssa tgk traffic tu ?
Nk tau jugak !

avatar
cweet pinky
AUTHOR
February 6, 2012 at 4:55 PM delete

na jdk top jgk ! cmnew ek , bg tips cket , hehehe ~

avatar
umiradzi
AUTHOR
February 6, 2012 at 5:00 PM delete

untungnya kak lyssa :)

avatar
December 7, 2012 at 4:22 PM delete

great tip..tapi sis macam mana nak increase traffic blog..klu taip keyword name website akan keluar..macam mana ye?

avatar

Google+ Followers