#My Wishlist For This Month !

Gadis Kidal Berceloteh...
12/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


 

 


Menatang apa dekat atas ni ? Ohh ! Terlupa nak kasi tau . huu . Benda ni , Samsung Galaxy Tab 7.7 lah . Waaa . I wish i will get this tablet , this month jugak . (Cehh , skeeeping pulok . tak bleh blah ..) -.-

Err . Inikah yang dinamakan "mengharap sesuatau yang belum pasti ?" ahaha . Maybe lah kot . Memang tak pasti . Nama pun wishlist . haha . Harap je . Ntah dapat ntah tak . Tapi , Lyssa make sure bulan ni jugak Lyssa akan dapatkan benda alah ni . Bajet duit kau belambak Lyssa . Tak de maknanya . Dapat dalam mimpi boleh lah kot . muahaha .

InsyaAllah , kalau ada rezeki , ada lah tu . If dah tak da , nak buat macam mana kan ? hekhek . 

Samsung Galaxy TAb 7.7 akan dilancarkan di Malaysia , belum ada pengumuman rasmi dibuat oleh pihak Samsung, tetapi sudah ada ura-ura mengatakan Samsung Galaxy tab 7.7 akan tiba pada awal Februari . Awal bulan Februari ? Dah pertengahan dah ni . Dah keluar ke belum ek ?  Tak kisah la tu bila ia akan dilancarkan, tetapi yang pasti Samsung Galaxy tab 7.7 akan menjadi milik Lyssa tak lama lagi . muahaha . 


Mungkin kita nak jugak tahu apa kelebihan Samsung Galaxy Tab 7.7 ni apa kelebihannya, harganya bagaimana. Baguskah dari tablet tablet versi yang sebelumnya?  Mengenai harga besar kemungkinan harga samsung galaxy tab 7.7 dalam sekitar bawah RM2, 500. Memang agak mahal ye harganya berbanding Samsung Galaxy tab 10.1 iaitu berharga RM 1,899. Sementara Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus dan Samsung Galaxy 8.9″ hanya RM1,699.

Err . Seriusly , nak jugak benda ni . Harap ada lah rezeki Lyssa untuk dapat benda ni bulan ini jugak . Aiyy . Gedik nya kau Lyssa -.- Bukan gedik ! Cuma mengharap je . Ada tu , ada lah . Dah tak de nak buat cam ne kan . hehe . 

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Samsung Galaxy Tab 7.7 boleh KLIK SINI ! :) 


Pstt ... Haraplah impianku menjadi kenyataan :) 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

32 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Aimman96
AUTHOR
February 12, 2012 at 9:26 PM delete

wah! best kan? :)
harap2 kak lyssa dapat ! :D amin~ >w<

avatar
Nadiah Nerd
AUTHOR
February 12, 2012 at 9:28 PM delete

Kak Lyssa , abang saya baru jer beli samalam . <3

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
February 12, 2012 at 9:30 PM delete

Semoga impian tercapai ye Lyssa :) dah lama nak juga benda canggih ni tapi belum kesampaian lagi huhu..

avatar
Cik tikah
AUTHOR
February 12, 2012 at 9:31 PM delete

cik tikah pun nak benda alah tuh!!! :(

avatar
profmie
AUTHOR
February 12, 2012 at 9:36 PM delete

wah...byk duit nak bli benda tU...simpn duit dlu...huhuhu

avatar
February 12, 2012 at 9:36 PM delete

Semoga Harapan Lyssa Menjadi Kenyataan..Hihihihi ^_^

avatar
shera haifa
AUTHOR
February 12, 2012 at 9:46 PM delete

nk juga. tp kene tngu bertahun2 laa baru dapat.. huhu.. xkerja lagi mana laa nk cekau duit beli bnda tu

avatar
February 12, 2012 at 9:49 PM delete

lyssa, akak pun nak jugak !!

avatar
LyNdA Aziz
AUTHOR
February 12, 2012 at 10:20 PM delete

semoga menjadi kenyataan lyssa !

avatar
k.nua
AUTHOR
February 12, 2012 at 10:38 PM delete

wahh. saya pakai galaxy y jee. ^^

avatar
Umie Anis
AUTHOR
February 12, 2012 at 10:40 PM delete

adeii... baru je terwish last month :P

avatar
February 12, 2012 at 11:07 PM delete

nak jgkkkk.lawa la.slim je tgk.sure ringan kan :)

avatar
Yaya ★
AUTHOR
February 12, 2012 at 11:54 PM delete

Fuyoo , Smge trcapai yee

avatar
gud g!rl..
AUTHOR
February 13, 2012 at 12:05 AM delete

smoga impian kak lyssa tercapai .. amin !

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 13, 2012 at 12:35 AM delete

Uit,kalau dah ade nanti,bolehlah kite pinjam~ Huk huk huk!

avatar
ღSyaღ
AUTHOR
February 13, 2012 at 12:56 AM delete

hope you'll get it..^^
lyssa, camne ea nak 'add gadget' kalo box add gadget kite tuh x working ea?

avatar
Cik Ain
AUTHOR
February 13, 2012 at 7:45 AM delete

semoga tercapai impian kak lyssa

avatar
Shah
AUTHOR
February 13, 2012 at 7:47 AM delete

nk gak lyssa.. nt blikan saya satu ek.. tq..:P

avatar
sabry oppa
AUTHOR
February 13, 2012 at 9:36 AM delete

remaje n gajet memang x boleh dipisahkan.... remaje mane x gile kan gajet... hehehehe.. singgah sini n bace entry... nice ") nice ") like :) like :)

avatar
Ahmad Sabree
AUTHOR
February 13, 2012 at 9:37 AM delete

singgah sini... LYSSA... superb blog!

avatar
February 13, 2012 at 9:54 AM delete

fuiyoo..nak blan nie jgak tuu..haha..
insyaALLAH..ada rzeki dptlar tuu..klau x dpt jgn kcewa ea lyssa..xbar taw..^^

avatar
February 13, 2012 at 10:36 AM delete

wowii..bnyk nye duit diye nk beli itu!smg impian menjadi nyata... :)

avatar
Atirah ★
AUTHOR
February 13, 2012 at 4:59 PM delete

insyaallah . :)

Lyssa kan blogger femes . Harap tolong sebarkan berita ini kepada semua umat islam ye~
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/salah-satu-cara-penghinaan-terhadap.html

avatar
IraBungaMelor
AUTHOR
February 14, 2012 at 3:57 PM delete

Mahalnya. Err. I'allah. Btw, suka baca puisi tak? singgah2 lah blog saya.. ;)

avatar
IraBungaMelor
AUTHOR
February 14, 2012 at 3:57 PM delete

Mahalnya. Err. I'allah. Btw, suka baca puisi tak? singgah2 lah blog saya.. ;)

avatar
Amely Afandi
AUTHOR
February 14, 2012 at 7:11 PM delete

kalau dpt ni tk mkn smnggu pun tkpe sbb kenyang tgk phone hehehe

avatar
AZLITA AZIZ
AUTHOR
February 15, 2012 at 7:35 AM delete

Salam Lisa..

Suka akak singah blog lisa.. banyak info yg menarik banyak ilmu yg dikongsikan.. dari tak tau IT sekarang dah mulalah faham sikit2 kalau tak selalau mesti nak tunggu anak2 balik asrama.. hihi
sekarang lisa dah ada.. dah jadi tempat akak buat rujukan..

Azlita
http://fromintankitchen.blogspot.com/

avatar
Nurul Athiqah
AUTHOR
February 16, 2012 at 5:09 PM delete

kak lyssa nk samsung galaxy 7.7
sy punya samsung galaxy 7.0
best gak pkai dy !! ^_^

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
February 17, 2012 at 10:31 AM delete

mimpi jumpa lyssa lah...

avatar
SYAFIQA
AUTHOR
March 10, 2012 at 4:01 PM delete

kak lyssa copy paste jer kan hahahahahaha ayat tengah tu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers