Sign Up , Verify , And Vote ! Undian Anda Amatlah Diperlukan ..

Gadis Kidal Berceloteh...
02/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Okey . Sebelum ni , Lyssa pernah jugak buat entry pasal ni . HEHE . Tapi sahaja kali ni meng-gedik nak buat jugak entri mengenai Social Media Awards 2012 .

Untuk pengetahuan korang , Lyssa pun ada join Social Media Awards 2012 ni . Blog Lyssa ni tak de lah terbaik or terhebakk mana pun kan . Tapi , Lyssa join under category Best Of The Best Blog Of The Year . Ehem . Best ke ? hekhek . Ok lah , kalau korang rasa blog Lyssa ini best best vavaavomm . Korang undi lah ek . 

Caranya :

1. Korang pergi ke LINK INI untuk sign up terlebih dahulu .

2. Lepas dah sign up , korang log in pula email korang .. Contoh dari yahoo atau gmail.

3. Lepas dah log in , korang akan dapat email dari Social Media Award , macam ni :


 


4. Tekan link warna biru tu . 

5. Dah ? Oke .. Sekarang , pergi ke link ini untuk VOTE Lyssa :)




6. Cari link >>  www.lyssasecret.com   . Tekan VOTE . Selesai :)


Terima Kasih semua . Undian daripada anda amatlah Lyssa hargai :)
Bagi sesiapa yang sudah VOTE tu , jutaan terima kasih ! xoxo you lah :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

35 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
February 2, 2012 at 2:48 PM delete

of coz akn undi.. nnti ikah undi kak lyssa yepp... :D

avatar
February 2, 2012 at 2:51 PM delete

da vote da..
belog lyssa mmg terbaek
:D

avatar
LaLa mhdnor
AUTHOR
February 2, 2012 at 2:57 PM delete

done...
gud luck Lysaa :D

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
February 2, 2012 at 3:04 PM delete

Macam mana kak lisa boleh berada kat tempat ketiga ni?.. T_T

avatar
February 2, 2012 at 3:19 PM delete

insyaALLAH..ada masa husna singgah ye and of coz vote for u dear..^^
gudluck!!

avatar
M@W@R Q@SeH
AUTHOR
February 2, 2012 at 3:24 PM delete

tggu approval...pastu akn vote pnye...gdluck lyssa comei

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 2, 2012 at 3:34 PM delete

sis . . edit en blog kite ley ? hee . . kite dah follow sis . . ip sudi follow lah kte balik . . btw , kite bawu jew buads blog . . kte slalu skod-ii blog sis . . hee ^^

avatar
Ah Long
AUTHOR
February 2, 2012 at 4:01 PM delete

knfem la lyssa menang. jangan wiso . sat g along vote anda. k adeq nsem? menang jgn lpe kami . haha. lagi2 along yang masok air ne ;D

avatar
wawa zara
AUTHOR
February 2, 2012 at 4:24 PM delete

dah vote adik comel :)

avatar
February 2, 2012 at 4:35 PM delete

ema da undi da tok lyssa. yayyy :D

avatar
February 2, 2012 at 5:16 PM delete

haii kak lyssa babyface! hha.. selalu dtg blog kak lyssa.. kak lyssa pernah dtg x blog sy? lau x..meh dtg,.,follow skali... (:

boleh?? haha...
thankyou if kak lyssa sudi.....

(:

avatar
Jamalina
AUTHOR
February 2, 2012 at 6:54 PM delete

Done vote blog kak Lyssa yg santekk :D

avatar
ummi
AUTHOR
February 2, 2012 at 8:20 PM delete

saya dah vote dah! :)

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
February 2, 2012 at 8:22 PM delete

dah wat dah beberapa hari lepas..gud luck k.

avatar
February 2, 2012 at 9:33 PM delete

Good luck ek Lyssa.Ada masa akak vote.

avatar
afifah
AUTHOR
February 2, 2012 at 9:52 PM delete

lyssa...like fanpage fifah bleyy x?hhe

avatar
♥ aeryn ♥
AUTHOR
February 3, 2012 at 12:57 AM delete

tanx sudi follow blog aeryn.. huhu insyaAllah aeryn vote lyssa.. u da best!! good luck..

avatar
February 3, 2012 at 10:29 AM delete

Kak Lyssa !

Aqilah nak tanya. Macam mana nak setting tarikh dalam post eah ?

Aqilah buat Entry pada 2/2/2012 (11mlm) TAPI dia keluar kat post 1/2/2012(9 pagi).

Harap kak Lyssa boleh ajarkan :)

avatar
February 3, 2012 at 10:30 AM delete

Hehe singgah dan follow lah blog aqilah jugak. Sory kalau tak lawa mana. Baru buat 22/1/2012 hari tu :D

avatar
raFizniE
AUTHOR
February 3, 2012 at 12:28 PM delete

done vote k, lyssa....

avatar
February 3, 2012 at 12:55 PM delete

Kak lyssa nak tanye boleh tak ? mintak2 kak lyssa tunaikan tutorial nilam .. sebab penting sangat cube akak tngok blog nilam kat atas sekali ade tulisan lha tak boleh nak hilang nilam tak pandai nak hilang kan , ajar kan lyssa .. Hope ! Thanks.

avatar
YaYaNsMuM
AUTHOR
February 3, 2012 at 1:51 PM delete

Gud Luck, dear..(^_^)

avatar
nur
AUTHOR
February 3, 2012 at 1:55 PM delete

tentu2 vote kak lyssa... ^^,
kak lyssa vote saya kat sni boleh.. http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=38 my blog http://thankz2you.blogspot.com/ tQ kak lyssa... btw kak gambar yg cam budak sek tu comel sgt..

avatar
Hidayat Sofi
AUTHOR
February 3, 2012 at 7:08 PM delete

sabar oke adk lyssa . keep moving forward :)

avatar
profmie
AUTHOR
February 4, 2012 at 1:21 AM delete

yer..sudh psti akn undi lyssa..hihi

avatar

Google+ Followers