Skin Twitter Kali Ini Terbaik !

Gadis Kidal Berceloteh...
15/02/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HEHE . Mungkin ramai dah yang perasan benda ni . Tapi , Lyssa baru perasan semalam ! haha .  Biasalah . Saya agak "LEMbab" sikit . Sikit je , tak banyak . hehe . 


Semalam konon bosan tak ketahuan hala , jari-jari ni terus menari taip twitter.com .  Masukkan username , password ! Tupp~Tupp~ . Wahh . Twitter ke ni . Ohh . Baru ku tahu . Selalu online dekat BB je .haaa . Best kot ! Gempak . Eksklusif . Kemas . Teratur . Cunggg mele-cunggg !


Terus Lyssa terfikir . Nak create background baru lah . Twitter sudah kemas . Meh nak kasi cun lagi . Tempek gambar ku besar gedabak . 





Perghhh . (konon cungg , but hampeh je -.-)
Abaikan . haha . Apa-apa pun , Lyssa suka dengan twitter's skin kali ni punya . Kemas sangat ! Tak payah tukar-tukar dah ye , Encik Twitter ! 


Eh , tak kan tengok je ? Jemput masuk TWITTER Lyssa . Jangan segan silu . Buat muka tak malu je . Terus FOLLOW ! Terus TWEET ! >> "Hai Lyssa ! " hehe . JOM ! >>>>>>>>> TWITTER LYSSA YANG KONON CUNGG HABIS ! 


k,baiii .. << Budak zaman sekarang suka tulis macam ni dekat status . 
Update je , terus larikk . Kenapakah ? 

**Terkebil-kebil mataku sambil mencari jawapan yang sahih . hahaha .
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

46 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Eikyen
AUTHOR
February 15, 2012 at 11:33 AM delete

heee .
semard laaa background :DD

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
February 15, 2012 at 11:34 AM delete

akak ..
bende nee dah lame dah ..
since saye buat twitter bulan 12 tahun lepas ..
heee .~

avatar
aminatul aini
AUTHOR
February 15, 2012 at 11:39 AM delete

salam..haa..mmg best yg baru ni. lbh mudah..hehe

avatar
February 15, 2012 at 11:40 AM delete

haha. biase la lyssa. bdk zmn skrg. jom follow akk kt twitter..

https://twitter.com/#!/hani_nurse

avatar
TaufiqNazli
AUTHOR
February 15, 2012 at 11:57 AM delete

Meh lah follow TWITTER kita.

@taufiqnazli

avatar
izuddinrahim
AUTHOR
February 15, 2012 at 12:00 PM delete

k baii..


hahaha boleh ke komen camtu je? XD

avatar
unieMARKS
AUTHOR
February 15, 2012 at 12:04 PM delete

yaa. really love the new skin. memang nampak kemas drpd sblum ni :)

avatar
February 15, 2012 at 12:14 PM delete

miza dah follow akak.
jom follow miza pula :)
https://twitter.com/#!/miza_raihan

avatar
February 15, 2012 at 12:48 PM delete

nanti mie follow twitter lysa..kbai..(hahaha..memang trend budak2 zaman sekarang)

avatar
Feenas Sya
AUTHOR
February 15, 2012 at 1:19 PM delete

@Lyssa Faizureenyup akak ..
kawan kite pun ade update kat twitter sebab dah new look .,
tapi bile tengok kite nye tak berubah ..
bile tengok kak lyssa punye .,
baru tahu ..
;)

avatar
plug mapuh
AUTHOR
February 15, 2012 at 3:15 PM delete

cm sedak je..ajo gop,hehe

avatar
mdprima
AUTHOR
February 15, 2012 at 3:59 PM delete

pandai nye..mmg minat tu.. congrats, enjoy reading yr tutorials..

avatar
Aku Dan Teksi
AUTHOR
February 15, 2012 at 4:51 PM delete

Salam,ya..lah,lama tak buka tweet ni,banyak perubahanya.

avatar
February 15, 2012 at 5:42 PM delete

whoa ~ comey2 .. meme suit gileerr.. :D

avatar
NurAliya_MH
AUTHOR
February 15, 2012 at 6:14 PM delete

Askum. Kak Lyssa cantik la Kak Lyssa punya twitter. Cantik. Mcm Kak Lyssa :)

avatar
Miss Niesa
AUTHOR
February 15, 2012 at 6:36 PM delete

saya daripada sign in mula-mula dah dapat twitter mcm kak lyssa yg like the one atas tu . ngee ^^

# bahasa inggeris fail -.-

avatar
rishah
AUTHOR
February 15, 2012 at 6:43 PM delete

Assalamualaikum , KakLyssa :) Tak jawab dosa ^^ hehe . KakLyssa yang terbaik and tercomel !!!! :D KakLyssa cute sangat !! :D Mcm Nora Danish! ^^

avatar
Sakura Aihana
AUTHOR
February 15, 2012 at 7:48 PM delete

kak lyssa...sbnrnya ana pun x perasan twitter baru ni... bla kak lyssa post benda ni bru ana perasan...hahaha(ana pun sama lembap tp sikit je..hehehehe)

avatar
Lily Suhaili
AUTHOR
February 15, 2012 at 9:03 PM delete

macam myspace. hehewhe :D

avatar
February 15, 2012 at 9:33 PM delete

hahaha...twitter da tukar....jum tweet~ @Miku_hatsune3

LOL

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
February 16, 2012 at 12:09 AM delete

waaaa...nanti kita tweet tweet tweet yerr...

avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
February 16, 2012 at 12:21 AM delete

ok lar drp fb..
afiq pun skunk jrg guna fb ni

avatar
Ezad Skytech
AUTHOR
February 16, 2012 at 3:37 AM delete

wahh..smart la yg baru ni...tak perasan sbb sy punya twitter still berwajah lama lagi...hee~

avatar
ZuhAsilaH
AUTHOR
February 16, 2012 at 3:52 AM delete

lyssa, boeh x bagi link cara nk buat kotak2 entry 'jom terjah entry lyssa yang lain' nie... saya cari x jumpa laa... plizz...

avatar
fiza nurani
AUTHOR
February 16, 2012 at 8:19 AM delete

Tak aktif twitter pun. sbb .....dot dot.. KBAI... haha

avatar
February 16, 2012 at 10:49 AM delete

lyssa, akak nk minta tlg..hope dpt tlg.. plzzz ;p

ni link entry about problem akak..tlg ya..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/02/tolonglah-cinta-untuk-kita-ni.html

avatar
zylavyla :)
AUTHOR
February 16, 2012 at 5:20 PM delete

cmne nk buat bckground gmba kte? hee
visit dearzyladiary.blogspot.com

avatar
February 23, 2012 at 12:41 AM delete

semad! akak macam retiss plak. haha

avatar
Sugar NaNa
AUTHOR
March 30, 2012 at 10:49 PM delete

Akak Lyssa !
Nak Tau Jugak MacamMana Nak Buat TolongAja

avatar
Sugar NaNa
AUTHOR
March 30, 2012 at 10:49 PM delete

Akak Lyssa !
Nak Tau Jugak MacamMana Nak Buat TolongAja

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers