1 Mei 2012 | Esok Cuti Hari Pekerja .. Blogger Cuti Jugak Ke ??

Gadis Kidal Berceloteh...
30/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v




Curi doodle daripada Fizgraphic .  Curi warna PINK ! Sebab Lyssa Anti-Pink ! muahaha~




Waaaa . Seronok ye korang .....  Yang kerja , CUTI ! Yang sekolah pun CUTI ! Tapi , blogger pun cuti juga ke ? hekk -.-'


Eh .. Eh .. Bukan blogger ni pun satu pekerjaan ke ? muahaha . Cuba bayangkan kalau semua blogger CUTI esok ! Senyap je dashboard . Senyap je Facebook dengan cerita-cerita terkini . Senyap je Geng Blogger dekat group fesbuk .  Apa akan jadi eh ?


Haiyakkk ! Macam best je kalau gitu . haha .  \\ . Tapi boleh ke benda macam ni berlaku ?
Kalau tak update blog sehari mau gigit-gigit jari sampai putus ooo . Sebab tak tahu nak buat apa kan . Nak pula yang update blog sehari 10 entry . Tak ke 10 - 10 jari nanti luruh kena gigit ! hekk -.-'


Cuti umum macam ni nanti mesti jalan jem giler . Sesak dengan orang sampai jadi macam dalam tin sardin tu haa. Esok dah lah nak pergi lepak dengan member dekat The Mines tu . Erkk :/ comfirm ramai . Dah tak nampak orang dah . huhu .


p/s : Kepada blogger , esok kita semua CUTI tau ? Tak payah UPDATE lah !! HAHA :)


 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

44 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Iswilma
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:19 PM delete

Hehe , sunyi arr kalau semua Bloggers x on

avatar
Fara Tasya
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:20 PM delete

blogger x cuti hekhek ^_^

avatar
[ wanni ]
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:22 PM delete

Alololo.. lyssa pun tak nak update ke esok? habis nanti akak nak baca blog sape lagi, tskk tskk hihi

avatar
April 30, 2012 at 11:23 PM delete

First !ERK ? cuti ? Nooo ... boring
! Muhehehehe ,,

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:24 PM delete

tak boleh la tak update. hak3.

avatar
CiK FizA
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:26 PM delete

erkk? =,='

HAHAHA. Boley jugak kan wt cm 2. Msti sunyi je dashboard. Hohoho :DD

avatar
Capital F ♥
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:27 PM delete

haha ! boleh ke jd mcm tu ? woaa ! kalau la boleh , mmg aman sikit la ! sikit je ! tk bnyk pun ! kan kan ? haha !

avatar
April 30, 2012 at 11:29 PM delete

tak mo cuti drpd update blog >__< haha.. jaga Kak Lyssa kalo update blog esok :P

avatar
April 30, 2012 at 11:30 PM delete

Baru tau lyssa anti pink..hua,sedih2 patut la tak datang blog pink kita..hikhik..peace yo(ayat macam lyssa)haha:P

avatar
April 30, 2012 at 11:30 PM delete

waktu cuti la blogger ramai update ;D

avatar
April 30, 2012 at 11:30 PM delete

Yeahhh ! Blogger pon kena dpt rehat yg cukup ! Lalalalala ~ santai :)))

avatar
aisya
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:32 PM delete

mesti pelik kan? hehe

avatar
Dekna Yana
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:35 PM delete

caya lah akak....eck sya p0n cuti gak ah !!....hahax ~...para bloggers enjoy..sbb x yah update hehex...
-Lyssa Faizureen

avatar
Atirah ★
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:36 PM delete

Kalau camtu , takdapat la bace entry sys . Ngajuk 1minit2saat . :/

avatar
Dekna Yana
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:36 PM delete

Caya lah akak...esok semua para blogger rest...hehex..~

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:46 PM delete

esoklah paling seronok utk mengupdate... mcm2 cerita kuar..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/tips-ke-matrikulasi-kmns-terbaik.html

avatar
Izzul Amir
AUTHOR
April 30, 2012 at 11:48 PM delete

hahaha blogger ni more to hobby than a job lah lisa :)

avatar
Syuhada Nasya
AUTHOR
May 1, 2012 at 12:06 AM delete

blogger tak cuti.. hehe

avatar
Nur Ayeen
AUTHOR
May 1, 2012 at 12:33 AM delete

akak..akak pakai laptop eh ?

avatar
May 1, 2012 at 1:34 AM delete

cuti..cuti..blogger..pun cuti gak..heheh

avatar
Kazen
AUTHOR
May 1, 2012 at 1:45 AM delete

dah update dah kol 12 so sok pagi smpai mlm xyah update laa :p

Entri Terbaru Kazen >>> Selamat Hari Pekerja

avatar
May 1, 2012 at 2:54 AM delete

alahai . gempak lah story akak lyssa . memang sunyi kalu blogger punn cuti . atototo :)

avatar
Ziera Ieyah
AUTHOR
May 1, 2012 at 3:28 AM delete

takleh cuti..hehehe

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
May 1, 2012 at 5:06 AM delete

muahahaha..mana boleh cuti..hahahaa..babap kang.

avatar
Apex
AUTHOR
May 1, 2012 at 7:42 AM delete

xmoo cuti... haha....^____^V

avatar
Rubikz Key
AUTHOR
May 1, 2012 at 8:27 AM delete

yeahhh. x nk update blog la ari ni. kah3.

avatar
niedaida
AUTHOR
May 1, 2012 at 9:38 AM delete

kak lyssa suruh cuti sok,xpyh dtg kolah cm nie...he3

avatar
Afifah Hayati
AUTHOR
May 1, 2012 at 10:23 AM delete

blogger lain sibuk bercuti . kak lyssa , siap buat entry lagi :)

avatar
May 1, 2012 at 10:28 AM delete

Hahah,Kak Lyssa blogger ni susah nk cuti

avatar
Kim Eun Sung
AUTHOR
May 1, 2012 at 11:29 AM delete

Kalau dekat UK semua orang cuti..bas pun cuti, kedai semua tutup..tempat beli belah pun tutup..

avatar
steffany daph
AUTHOR
May 1, 2012 at 12:01 PM delete

mana boleh :P mesti updae.. kekeke, macam amalan wajib pula. haha

avatar
O CIKTEDDY
AUTHOR
May 1, 2012 at 1:24 PM delete

cuti update je..bw ttp jalan..muehehe

kak lyssa i wanna request one thing..would u tell us who is your first follower since you have thousands now?huhu I wonder if you remember her/him..

*kikiki..ter'speaking' le plak*

avatar
MuaR
AUTHOR
May 1, 2012 at 1:29 PM delete

blogger tidak cuti ,bersedia berkhidmat untuk negara haha

avatar
May 1, 2012 at 3:07 PM delete

huhuhu. sama laa cuti gak. tapi nak buat cemana. dok rumah kena kemas,masak -,-' have a nice holiday kak :)

avatar
May 1, 2012 at 3:25 PM delete

Lyssa, hope lyssa dapat komen entri ini..Ada kaitan dengan Lyssa..miss z rasa orang yg cuba menjatuhkan Lyssa dengan menyamar sebagai Lyssa

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/entri-hot-lyssa-ke-ne.html

avatar
etuza
AUTHOR
May 1, 2012 at 5:24 PM delete

selamat hari pekerja untuk one Malaysia.

avatar
♥e'in♥
AUTHOR
May 1, 2012 at 9:36 PM delete

terpulang kat blogger laa nk cuti ke x.. huhu

avatar
ieda
AUTHOR
May 1, 2012 at 9:59 PM delete

selamat hari pekerja dik

dik nak tanye macam mana nak buat setiap entry kita dlm blog yg kita post akan automatik update dlm FB kita ??

TQ dik sudi membantu akk ;)

avatar
fir'daus
AUTHOR
May 4, 2012 at 2:07 AM delete

hihihih...blogger stiasa ada^^

avatar
farah nabilah
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:23 PM delete

Akak boleh tak tolong buat kan saya blogv yang cantik

avatar
farah nabilah
AUTHOR
May 6, 2012 at 2:25 PM delete

Akak boleh tolong buatkan saya blogg boleh tak

avatar

Google+ Followers