Aktiviti Harianku Selain Berblog ... Buat Kek !

Gadis Kidal Berceloteh...
26/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


hewheww . Gelak pulak ! huhu . Opsss !* Ingat dok rumah , 24 jam berblog ke ? Aihh . Tak kot . Banyak lagi keje lain yang boleh buat tu . Selain berblog , Lyssa buat kek tau . Haaaa . Setiap hari . Eh . Betul lah . Nak tipu apanya . Tengok kek kat bawah ni .. Nyummmyy ..



Hasil tangan Encik Google je ! haha


Ehh . Percaya je Lyssa buat kek cam gini setiap hari ? haha . Merepek ahh . Gurauu*
Selain berblog , Lyssa buat kek dalam Tab Lyssa je . haha . "Bakery Story" . Haaa . Siap bukak kedai okey . Jangan jeles ar . errr . Nak tengok ke kedai kek Lyssa ? Nahhhh ...





 

HAHA  . Tak de lah cantik sangat kedai kek Lyssa ni haaa . muahaha . Setiap hari renovate tak elok-elok jugak  . haha . 

Tahu . Mesti ramai yang ada jugak pernah main game ni kan ? Then akan kata , "Boringgggg!!"  .. Eh , mana de boring . Best ohh . Mengisi masa lapang . haha . Tak bosan . Best jelajah masuk kedai orang lain . Semua cantik-cantik . 

Ni online game ! Lelaki ada main . Perempuan pun ada . Dalam Malaysia . Luar negara semua main benda ni . Hewhew .  Bila masuk bakery shop orang lain , semua cantik - cantik ...





 


Haaa . Tengok lah diorang punya shop . Cantik belaka . Penuh sesak dengan meja yang cantik . Gerammmm betul tengok ! Tu yang main ni Lyssa tak rasa boring langsung sebab Lyssa target nak shop macam diorang . Nak kumpul duit semua tu pun dok merangkak lagi oiy . Macam berangan je lah nak bakery macam diorang . haha .


Main ni juga boleh disiplinkan diri dalam menguruskan masa ! huwaaa . Nape lyssa cakap macam tu pulak . Mana tak nya .. Nak buat kek tu pun kena tunggu masa untuk kita serve . Dari situ kita boleh disiplinkan diri juga pa . haha . Best ! 


Patut Lyssa jarang UPDATE . Buat kek rupanyaaa . haha . Tau tak pa :) *Opss!


Err . Kalau Lyssa tak update tu  , jangan pikir lain pulak . Banyak lagi keje lyssa tertunggak ni haa . Ni pun merajinkan diri taip entry merepek ni . huhu . Siapa yang ada main bakery shop ni , add Lyssa jadi neighbour korang ye :)  ------>> lyssasecret


Bubyee~ Sambung UPDATE esok pula -.-'

 
 
 
 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

52 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 26, 2012 at 8:28 PM delete

byk masa free lyssa.. smpat godek godek game

avatar
wanynany
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:29 PM delete

ingatkan buat kek betul2 tadi. apalah kak lyssa ni :)

avatar
April 26, 2012 at 8:29 PM delete

Adoii, malass sebenarnya nak wat-2 kek niii, wat blog lagi bagos..Haha ;)

avatar
wanynany
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:29 PM delete

ingatkan betul2 tadi kak lyssa buat kek. :P

avatar
suzanne
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:30 PM delete

Wahh !! Suka sangat-sangat main game ni. Setiap hari takkan terlepas untuk main benda ni !

avatar
Muhamad Azam
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:32 PM delete

SAIYA main Avangers baru best HAHAA!! pasni dah tak bole dah T___T

avatar
April 26, 2012 at 8:34 PM delete

wah nak try main lah nnti

http://misszberceloteh.blogspot.com/

avatar
Udinz.com
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:36 PM delete

dalam tab je ke ada game ni?

avatar
Diyana Ali
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:40 PM delete

wah rindu, lama tak maen game ni :D

avatar
Atirah ★
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:40 PM delete

Laaa , patut pun jarang update .
Baru je nak tanye kenapa xupdate . Duk tunggu jugak la kite nih .. Dari petang tadi lagii . Baek tido je . Haha ><

avatar
April 26, 2012 at 8:46 PM delete

Woaa , ingat kan kek betol , huhu . Btw comel je kedai kek kak lyssa :)

avatar
FL blogh0use
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:52 PM delete

haha. ingatkan buat kek betul2 tadi. hampeh ! ;)

avatar
aisya
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:53 PM delete

ingatkan buat kek betul.. baru nak mintak sikit.. haha

avatar
Opai
AUTHOR
April 26, 2012 at 8:56 PM delete

sis.. ni game FB kan...????

avatar
April 26, 2012 at 8:56 PM delete

akk.. kasi link dia. nk mai lo.. huhuhuk

avatar
dyabunga
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:05 PM delete

hahaha..dya ingatkan buat kek betul2

avatar
Nur Liyana
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:07 PM delete

game apa nie kak lyssa ??

avatar
April 26, 2012 at 9:20 PM delete

hahah~ bru nak try lyssa punya kek..upanya buat kek dlm game pula..sha xmen ni..sha men the sims..hehe

avatar
Dayz
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:21 PM delete

sys lysaa un me gx ea? dayz un men.. tpi mama slalu mrh kte game xmncbar mnda.. but dayz men je.. syok je men.. ;)

avatar
April 26, 2012 at 9:22 PM delete

haha , ain ingt kan btol lha sys buat kek , *tertypu kaw ain .

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:26 PM delete

Terhebatt lah kak..Game nieyh..:) Besh !!

avatar
Ayiesha Sani
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:33 PM delete

mcm syiok je kan..kalau sy dah main game cnfm xnk stop..2 jgn mulakan..:-)

avatar
Cik Adieb
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:35 PM delete

Bila tengok gambar kek tu,terliur terus saya.Ingatkan Lyssa yang buat,mau jak sy minta tadi :D

avatar
April 26, 2012 at 9:40 PM delete

heheheheh...main game ye ('-^)

avatar
Fienazzuki
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:56 PM delete

alahai...Fie sangat malas nak men game...pelik kan???

avatar
syaza zani
AUTHOR
April 26, 2012 at 9:58 PM delete

ni main kat mana??..nak main jugak...hihi..jeles tgk akk main :DD

avatar
April 26, 2012 at 10:10 PM delete

larr..ingat buat kek sungguh..haha..
xpa2..game nie penghilang bosan jugak..^^

avatar
Nurul Izzah
AUTHOR
April 26, 2012 at 10:21 PM delete

Saya pernah main ~ Hehe

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
April 26, 2012 at 10:27 PM delete

amboi, kaki game FB jugak Lyssa ni.huhu

avatar
dalonelygirl
AUTHOR
April 26, 2012 at 10:28 PM delete

kak lyssa, tu game online kat fb ka? dah search kat fb .. bila click cia ckp 'page not found'

avatar
Sharon
AUTHOR
April 26, 2012 at 10:30 PM delete

Haha! Kek Encik Google cantik. Your Bakery cantik juga tapi Sharon tak main game apa2 pun.

-dah follow blog awak dah, tapi tak tau nak gelar macam mana...-

avatar
! Ayna !
AUTHOR
April 26, 2012 at 11:06 PM delete

Same le kitee...main game je keje..heheh..game ni main dalam fb lagi satu..hahha..cntek kedai kek akk...

avatar
AdilaAzmir™
AUTHOR
April 26, 2012 at 11:13 PM delete

hee, ingat kan betol lah td lyssa buat cake:D

avatar
April 26, 2012 at 11:18 PM delete

reena pun main game ni..tapi lama dah stop...

avatar
April 26, 2012 at 11:24 PM delete

HUHU . Ramai pulak yang ingat Lyssa buat kek betul ekk ??

Tipah tertipuwww . muehehe :)

avatar
April 26, 2012 at 11:39 PM delete

haha..sy pun suke main game..
game ranch rush.. pasal ladang.. main tanam2 pokok, bela lembu kambing lebah ostrich, buat sos, buat roti..
heeee..release tension belajar :)


http://stereohearts90.blogspot.com/

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
April 27, 2012 at 3:14 AM delete

hahahaha..buat kek dalam tab je rupanya..baru ingat nak suh buatkan utk saya satu

avatar
April 27, 2012 at 7:19 AM delete

waa, dsyat ea kak lyssa. ingt kn betol2 bwt kek. baru nk mnx resipi. coz i really love chocolate ! hek3.. best ea game tu.. hehee.

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
April 27, 2012 at 12:51 PM delete

baru nk order bnyk2...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_27.html

avatar
April 27, 2012 at 1:30 PM delete

Ingatkan buat kek betul2 :) macam mana nak printscreen kat tab

avatar
April 27, 2012 at 1:38 PM delete

kak lyssa,ape nme tjuk game tuh?

avatar
Hanis Afiqah
AUTHOR
April 27, 2012 at 1:43 PM delete

maju nya bakery dia gmbr yg bwh skali

avatar
adeyla
AUTHOR
April 27, 2012 at 6:06 PM delete

sama laaa kiteee..main bakery story :P
akak main restaurant skali lah!besttt

avatar
Anien
AUTHOR
April 27, 2012 at 8:42 PM delete

Kak Lyysa, main game Bakery Shop ni kat fb atau google ? Anin pon nk main jugak, nmpak mcam best je ! bg larh link game dy

avatar
April 28, 2012 at 9:01 AM delete

excited nak tengok kek yang kaka lysa buat. adui, tertipu HAHA. zila pernah maen. sama lah, ta cantik cantik jugak :)



* k hai kak lysa. SAYA BUDAK BARU BELAJAR :)

avatar
farah hawa
AUTHOR
April 28, 2012 at 1:39 PM delete

kak lyssa nk link... nak maen jugak..huhuu

avatar
April 29, 2012 at 3:20 AM delete

eh2.. dylla pun main game ny jgk...! x sngka akg pun men game ny.. law nk singgah bakery dylla leyh la search ID storm : dylla
Jd neighboor dylla tau.. ^_^

avatar
Balkis Omar
AUTHOR
April 29, 2012 at 2:29 PM delete

akak , dekat i -pad ada tk ?

avatar
May 2, 2012 at 8:16 PM delete

Kalau nak main ini guna Cheat biar cepat bagus itu kata temanku yang dari jerman dan Rusia waktu aku tanya , kalau nak main jujur lama sangatlah.

avatar

Google+ Followers