Cara Mudah Lyssa Follow Back Di Twitter

Gadis Kidal Berceloteh...
08/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HEHE . Kalau korang nak tahu , sekarang ni Lyssa jarang update facebook . Tak selalu lah kot . Dah beralih arah ke Twitter pulak . ececech . Kenapa ye ? Ntah lah . Walaupun selalu kena #TweetLimit . Tetap jugak nak ber-Tweet . Err . 

Dan , kalau main tweet  , mesti lah semua orang ada terima orang lain follow kan ? Macam Lyssa juga lah . Ada juga terima orang follow . Kalau nak on twitter guna lappy tak best sebab kalau nak follow kena follow back satu persatu . Sama jugak dengan BB . hek .

Tapi , lain dengan android . Contoh TAB Lyssa . Wahh . Orang follow , terus Lyssa follow balik dengan cara mudah . Macam mana ? Tengok lah kat bawah ni :




Tuu . Yang sebelah kanan tu . hihi . Touch je satu - satu sampai ke bawah . Yeahh . Best jugak dapat follow back dengan cara mudah dan pantas ni . Hekhek =)  

Makin banyak kita follow, makin bertambah pengetahuan kita dengan status-2 gempak . Makin banyak kita follow , makin laju lah TL di twitter kita . wakaka .
 

p/s : Bagi yang follow Lyssa  ,  Lyssa terlepas pandang tu ..  * Harap maaf
  
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

21 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 8, 2012 at 5:51 PM delete

Yeay! Thnx sharing..Ni rasa nak curikk galaxy tab ayah ni!!

avatar
faiz fakhirin
AUTHOR
April 8, 2012 at 5:58 PM delete

betul tu lyssa...tweet tweet tweet

avatar
April 8, 2012 at 5:59 PM delete

beralih ke twitter sume :D

avatar
misspinkypooh
AUTHOR
April 8, 2012 at 6:01 PM delete

hewhew .. selamat kak lyssa si pinky girl nie follow iteww (= syg lhaa kak lyssa (=

avatar
Cik Farhana
AUTHOR
April 8, 2012 at 6:02 PM delete

Lyssa xfollow kite pon~wuwuuu

avatar
April 8, 2012 at 6:02 PM delete

kak lyssa, fara follow kak lyssa.. follow back ea.. nnty kalau free, kite maen tweet2 pulakk.. ^^ tq kak lyssa. follow @farahkuchengg

avatar
April 8, 2012 at 6:19 PM delete

senangnyer, follow twitter adik balik boleh?

http://twitter.com/#!/norfaiezmars ~

avatar
Atirah ★
AUTHOR
April 8, 2012 at 6:20 PM delete

Dah lame sy follow sys , nk maen tweet-2 ngn sys .
Tapi sys x accept sy . Sobsob ;'(
@AtirahHayati

avatar
NAL
AUTHOR
April 8, 2012 at 6:27 PM delete

Lyssa guna tab apa?
NAL dah jrg buka twitter..^^

avatar
Cik Nurul
AUTHOR
April 8, 2012 at 7:21 PM delete

follow jgn tak follow dear.. hikhik :)

avatar
alyn adnan
AUTHOR
April 8, 2012 at 8:10 PM delete

oke nak follow lah twitter kak lys :)

avatar
AzRi AtHiRaH
AUTHOR
April 8, 2012 at 8:24 PM delete

wah..memang best tab ni..snang jer nk follow org..sy pn suke,..huhu

avatar
mohd nazrin
AUTHOR
April 8, 2012 at 9:56 PM delete

Betul tu Lyssa. Senang sangat. Kalau pakai Laptop susah.

avatar
April 9, 2012 at 7:58 AM delete

maaf diterima :D
@choco_syazliyana ^ ^v

avatar
gnesop poseng
AUTHOR
April 10, 2012 at 12:27 AM delete

sop pun selalu follow senarai yang ada..
lepas tu guna web apps yang mana auto follow bila org follow sop :)

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
April 10, 2012 at 5:40 AM delete

sampai sekarang sy tak reti nak guna twitter ni

avatar
April 11, 2012 at 3:31 PM delete

err.. baru tau ke ada cara best? IPhone pon sama la

avatar
steffany daph
AUTHOR
April 11, 2012 at 3:34 PM delete

ni yg best dpt follow senang2 :D

avatar
April 16, 2012 at 4:05 PM delete

https://twitter.com/#!/mizah_zaty
kak lyssa follow twitter mizah balek taw .

avatar
NisAkim ❤
AUTHOR
May 23, 2012 at 4:57 PM delete

Saya dah follow kak lisa,follow lah saya balik https://twitter.com/#!/nisaazmii

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers