Jom Baca Entry Terbaru Lyssa !

" Cara Untuk Suruh Orang Like Status .. "

Gadis Kidal Berceloteh...
03/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Heh -.-  Baru kejap ni Lyssa belek keywords yang 'orang Bumi' ni sedang tercari-cari jawapan yang masih menggangu kepala otak fikiran mereka . muahaha . Terpandang satu ayat yang dia cari ...


 


Tuhh haaa . Yang Lyssa kotakkan merah tu . ahaa . "Cara Untuk Suruh Orang Like Status" ? Err . Boleh pulak korang terfikir nak cari mende tu ye ? hehe . 

Meh ceq nak habaq meh . haha . Tetiba loghat utaqha keluaq dah . 

Korang nak cara pantas sepantas kilat ke ,  nak cara lambat selambat ciput babeeh? haha . 

Kalau nak cara yang sepantas KILAT , begini caranya :

Lepas dah buat satu penyataan yang logik dek akal , jangan lupa buat ayat ni .
"Saya PAKSA korang ni ! Cepat LIKE ! Kalau tak , jari korang akan putus saya kerjakan !"
  
haha . Kejam tak kejam cara tuu . Nak pantas sangat . HAHA . Kan dah ada orang like tu :)


Ni pulak , kalau korang nak cara lambat selambat ciput babehh ..  


Senang je . Korang just post mengenai ayat-2 yang sempoi , menarik , tertarekk kau memang kebooommmm kebaaaabommmm . Lagi-2 mengenai lelaki dan perempuan . Pasti ramai yang tertarek untuk like .  


Ahaks . Nasiblah tak de button dislike . Kalau tak , nak masuk sekali pakej dalam entry ni . HAHA  . Suka atau tak suka , korang LIKE cepat entry ni . HAHA . (cara paksaan) .

p/s : Komen jangan dilupa . lalala~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

36 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Nurul Amanina
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:11 PM delete

hahaha, keywords memang pelik2. nak like status pun ada.. haha :D

Reply
avatar
shahrazali
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:12 PM delete

haha....cmtu pun ada org nk tau ek..msti budak2 kecik lg tu cari cmtu.. xyh paksa2..kejam cik lyssa ni..

suruh jek org like....msti akan ada kwn2 yg like..bukan luak pape pun klu like...klu kita sllu klik like utk org,,org akan rajin like utk kita..

Reply
avatar
EYJA MASLIZA
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:12 PM delete

memang sempoi ah kak lyssa . haha ^^,x

Reply
avatar
April 3, 2012 at 1:13 PM delete

haha.. ada ke nk paksa org like status.. XD

Reply
avatar
Lina Kah
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:13 PM delete

apa lagi kalau status yg melibatkan semua pihak&masuk akal. tentu banyak yg support! :D

Reply
avatar
Datu Jebat
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:15 PM delete

hahahaha..
sungguh kejam org itu..
tapi salah satu cara terbaekkk laa :)

http://belogdatujebat.blogspot.com/

Reply
avatar
April 3, 2012 at 1:15 PM delete

like x10000000000000000000000000000 haha

Reply
avatar
kay_are
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:16 PM delete

buat status berbentuk sinis contoh "saya respek isteri PM" atau "idola sy ialah DDR" mesti banyak orang like =P

Reply
avatar
April 3, 2012 at 1:18 PM delete

hehe,,,paksaan style comel lysa faizureen..

Reply
avatar
April 3, 2012 at 1:21 PM delete

hahahaha ,kena paksa ke kak lyssa ,ehee ,

Reply
avatar
KakLangMia
AUTHOR
April 3, 2012 at 1:39 PM delete

hehehe... btol2 ape yg Cik Lyssa ckp..wat ayat kejam sikit..hehe..cik Lyssa sudi2 la komen entry KakLang :)

Reply
avatar
April 3, 2012 at 1:58 PM delete

Huhu..kejam mmg kejam la. Tp biasanya kawan2 kite like je ape yg kite post.die mmg suke like org laen punya status,haha

Reply
avatar
April 3, 2012 at 2:17 PM delete

hahahaha...banyak giler like kalau macam tu

http://abdulwalidali/blogspot.com

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
April 3, 2012 at 2:19 PM delete

bagi duit je sape yg like tu kompm ramai like buat ala2 churp2 hahaha

Reply
avatar
Faizz's Jamil
AUTHOR
April 3, 2012 at 3:03 PM delete

kikih2 . tips yg bergna kot . maceh Lyssa

=..=

Reply
avatar
ary_lee
AUTHOR
April 3, 2012 at 3:43 PM delete

Hahahaha!
Bukan senang nak buat orang LIKE^^

Reply
avatar
Cik Yana
AUTHOR
April 3, 2012 at 3:49 PM delete

Memang kadang2 nak tergelak kalau cek keyword untuk belog sendiri kan. Entah pape yang dorang carik :P

Nak Handphone case comel?

Reply
avatar
April 3, 2012 at 4:45 PM delete

very annoying paksa org like..aiseyh gila like ke apa ni..=)

Reply
avatar
April 3, 2012 at 4:46 PM delete

Jadi HOT dapat ape? Pelik betul orang zaman sekarang ni -.-

Reply
avatar
April 3, 2012 at 4:46 PM delete

dulu ada button dislike... tapi sekarang dah tak guna lagi, nak LIKE jekk... huhuhu :)

Reply
avatar
Atirah ★
AUTHOR
April 3, 2012 at 4:51 PM delete

Haha , kalau la ad button dislike . Haahaha . Ramai dah yang tkn klau kita pksa .

Reply
avatar
deno
AUTHOR
April 3, 2012 at 5:04 PM delete

hehe.. kejam sungguh,, hehe,, kalau deno pulak deno buat entry sbb nak berkongsi, xde like2.. :)

Reply
avatar
April 3, 2012 at 5:20 PM delete

hahahahah...memacam si sifu den nih...heheheh

Reply
avatar
Udinz.com
AUTHOR
April 3, 2012 at 7:14 PM delete

pegi IM kawan2..
'tolong like status saya'

Reply
avatar
uncHa
AUTHOR
April 3, 2012 at 7:38 PM delete

haha mcam mcam :p

Reply
avatar
O CIKTEDDY
AUTHOR
April 3, 2012 at 8:53 PM delete

kwn cik penah bg tips psal ni..carenye rajinkan diri like status org lain..bhs senangnya like smpai lebam/giler..mcm tu la..haha

Reply
avatar
Boni JLL3
AUTHOR
April 3, 2012 at 9:28 PM delete

hahahaha..ada gak orang macam ni??hahaha

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
April 4, 2012 at 11:57 PM delete

ada gak yang search macam tuh..huhu..

Reply
avatar
NadyaBubble
AUTHOR
April 7, 2012 at 10:52 AM delete

Haha, kelakar lah keyword tu.

Reply
avatar
syafa wani
AUTHOR
April 8, 2012 at 12:56 AM delete

nanti nak cari "cara2 nak jd comel mcm kak lisa " haha ^^

Reply
avatar
NJihe.am
AUTHOR
April 13, 2012 at 5:29 PM delete

salam* huhu..lepas ni suruh 'fb developers' buat butang 'dislike' pulak mcm kat youtube..amacam? Mesti TERBAIK punya. http://studioous.blogspot.com/

Reply
avatar
miera
AUTHOR
May 17, 2013 at 1:21 PM delete

:: bhaahaa ! macam tu pun ada jugak erk ? ini lah budak zaman sekarang |

Reply
avatar