Jam Tangan Baru ! ♥

Gadis Kidal Berceloteh...
05/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



Ini cerita kes masa tengahari tadi lah . Pergi kedai .. beli barang yang mama pesan . Banyak Ooo ! Satu kertas kajang dia list suruh beli itu ini . haha . Balik rumah , usung lah barang berplastik-plastik . hakhak . Inikah dinamakan anak mithali ? Errr . Terkebil-kebil mata . haha .

Balik dari kedai , tengok dekat luar rumah . Eh , ada van pos laju lah . Senyumlah Lyssa dekat pakcik tu (pemandu van) . Dengan terkedek-kedeknya Lyssa lari-lari cepat masuk rumah . Nak letak barang . Kelam - kabut Lyssa masuk dan nak keluar balik sebab mesti barang yang Lyssa nantikan dah tiba hari ni .

Pakai je selipar jepun Lyssa tu , konon nak terus ke pintu pagar .. Tengok-2 pakcik tu blah macam tu je . Dalam hati .. " Haish ! Pakcik ni takkan tak nampak aku kot masuk pagar rumah tu .. Aku dilindung dengan kain invisible ke ? HAHA . Dah macam cerita doraemon pulak" . Kelam kabut aku masuk rumah balik . 

Tanya mama , mama dah ambik ke barang tu ??  " A'ahh . Dah ambik .. Tu haa Kat atas meja .. Kalau nak tunggu kamu balik , satu hal pulak nak ke pejabat pos tu haa tuntut barang tu .."   hikhik . Tertawa pulak aku sorang-sorang sambil belek barang yang berbungkuskan plastik warna merah tu . :)

Ishkk . Belek sini . Belek sana . Tonggang balikkan atas bawah . Nak bukak macam mana ni ? Susah ngat aihh . Selotep merata alam . Last-2 aku ambik keputusan gunting je ha plastik tu . Gelojoh ke tak gelojoh ? haha . Pedulik ape . Janji aku dapat buka dan tengok apa yang aku order dekat maksu aku 3 hari lepas ..

Buka-2 . Nahhhhhhh . Cantik nyer . Yeah . Memang sebijik apa yang Lyssa tengok dalam album fesbuk maksu Lyssa . Lyssa dengan mama Lyssa . Kami beli warna hitam . Sama ! Tapi , lain jenamanya . Nak tengok . Tengok sini :

 
 A'ah ... Ni jam Lyssa . Err . Macam comel je . Terus order kat maksu ! :)

 
Nampak menarik dengan batu-batuan tu . haiyakk . 

 
Yang ini mama Lyssa punya . Ada huruf G lagi teww~

 
Yeahhh . Hitam sungguh menawan ! hekhek . 


Hekk . Amacam ? Ada yang berkenan tak . lalala . Macam-macam bentuk dan jenis jam ada tau . Harga ? Err . Semua harga jam sama je . Murah je korang . Pada kot harganya dengan design macam tu :P

Bagi sesiapa yang nak tengok banyak lagi contoh , boleh ke -------->> SINI !SINI !

Jam tangan untuk wanita ada , lelaki ada . Jam untuk couple pun ada tau ? hihi .
Bagi yang nak tengok-2 handbag pun ada jugak . Just PM dia bagi tau je nak yang mana :)


p/s : Tak rugi pun korang beli . Memang cantik . Murah pun murah :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

63 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Acik IeyMah
AUTHOR
April 5, 2012 at 6:55 PM delete

wahhh..seronoknya ada jam baru.hiii...

avatar
April 5, 2012 at 6:56 PM delete

salam , kak lyssa cantik ah jam tuh . . nk usha2 lah kat maksu kak lyssa tuh =)

avatar
April 5, 2012 at 6:58 PM delete

wa'alaikumussalam. lawa la.. yeah3. hitam itu menawan >,<

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
April 5, 2012 at 7:06 PM delete

hihi sungguh cantik....
zasss laju2 tkn link
yg akk punya berapa hinggit?
(xde niat nak tiru ye)

avatar
April 5, 2012 at 7:06 PM delete

Kak Lyssa punya comel XDD nampak remaja..

avatar
April 5, 2012 at 7:10 PM delete

Wahhh.. comelnyer kak lyssa ! nak jugakk . hehe .nnti kak lyssa belikan sbgai adiah ktt syer ye. hahaha !!

avatar
Nur Ayeen
AUTHOR
April 5, 2012 at 7:11 PM delete

hahahaha,,,cantik..

avatar
Ieyda Yaya
AUTHOR
April 5, 2012 at 7:19 PM delete

comel giler jam lyssa.aish! ni cemburu ni.rasa macam nak beli jer.tapi dompet tgh berhabuk ni..

avatar
April 5, 2012 at 7:27 PM delete

cantik je jam tu.hitam itu seksi.cheh!

avatar
April 5, 2012 at 7:34 PM delete

cantiknya.. berapa harganya lyssa

avatar
hana
AUTHOR
April 5, 2012 at 7:40 PM delete

wah..
cantik2..
ori ke??
=D

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
April 5, 2012 at 7:56 PM delete

gila cantik.. ada style

avatar
HAJAR
AUTHOR
April 5, 2012 at 7:58 PM delete

Waa..lawanya jam baru akak..Warne hitam ade batu lagi..Tergugat2..hehe...:)

avatar
Norzie hany
AUTHOR
April 5, 2012 at 8:25 PM delete

Cantiknya...berapa harganya jam tu?

avatar
shahrazali
AUTHOR
April 5, 2012 at 8:27 PM delete

jam baru smart......hitam itu menawan...

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
April 5, 2012 at 8:56 PM delete

cantekk2,awat tak p kdai espirit n guess teroihh kt penang ? hihii

avatar
iela_dekla
AUTHOR
April 5, 2012 at 9:44 PM delete

wahhh...menariknye....

avatar
IEQAH
AUTHOR
April 5, 2012 at 9:46 PM delete

cpt..lyssa banjee ieqah jam yee :)

avatar
Wani
AUTHOR
April 5, 2012 at 9:47 PM delete

Wah ! Cantik lah ! Bagi Mira 1 .. Kan Mira dah bayar . Siapa kata Mira tak bayar ?! Meh sini nak kasi penumbuk ! (Huhu..Takot ke?Taw pun takut) Mira tiap-tiap hari bayar . Mira setiap kali visit blog kak Lyssa mesti klik iklan churp-churp ! Baik kan ? Hihi #maafnakperasanskejap

avatar
Wani
AUTHOR
April 5, 2012 at 9:49 PM delete

Kak Lyssa .. Jam ni untuk befday saya ke?Macm tahu-tahu je Kak Lyssa kan esok befday saya .. Bila nak pos laju kat saya ni ? Tak sabar dah ni ! Hehe

avatar
Pink Lavender
AUTHOR
April 5, 2012 at 9:50 PM delete

muda2 study lagik dah ada duit poket sendri yer..bagus btol...

avatar
Diana Zander
AUTHOR
April 5, 2012 at 9:56 PM delete

Nice la dear..:) Like it..:)

avatar
April 5, 2012 at 9:57 PM delete

huyy cantik laa warne hitam lak tu..

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
April 5, 2012 at 10:06 PM delete

wahh , cantex cantex ! (:

avatar
April 5, 2012 at 10:23 PM delete

Cantiklah jam kak lyssa (: nak jugakkkk heeee

avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
April 5, 2012 at 11:34 PM delete

smartttttttttttt.....hehheh

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
April 5, 2012 at 11:52 PM delete

fuhh bau delivery la..
cantik2

avatar
9n0L4
AUTHOR
April 6, 2012 at 12:06 AM delete

wahhhhhhhhhhh. jam kite same lahhhh! espirit. kaler aje yg lain. ;)

avatar
April 6, 2012 at 12:37 AM delete

hitam sangat SMART ! nampak gojes ! hewhewhew :))) macam nak order jepp... hahaha.

avatar
NAL
AUTHOR
April 6, 2012 at 1:10 AM delete

wah, cantik2..NAL punya jam semua kebanyakkannya jenama Casio ja..HAHA saja nak gtaw juga

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
April 6, 2012 at 2:34 AM delete

tengok gambar un dah nampak cntik . macam nak beli !

avatar
Si Matatajam
AUTHOR
April 6, 2012 at 2:45 AM delete

Assalamualaikum adik, akak ni blogger br please follow akak yek. Thanx for ur tutorial. Plz visit my page. Kl ada yg perlu dperbaiki leave comment plz

avatar
~AmyLiana86~
AUTHOR
April 6, 2012 at 8:42 AM delete

akak pun bru beli jam dik..hehe

avatar
April 6, 2012 at 10:46 AM delete

Huaaa sgt gojez jam tu... Jam ena da mati da.. Huaaaa

avatar
gdsbnga
AUTHOR
April 6, 2012 at 10:55 AM delete

whoaaaaaaaaaaaaaaaa comel okeng auuuw auuuw ! haha

avatar
Fiza Jaafar
AUTHOR
April 6, 2012 at 11:51 AM delete

jam mama lyssa sama cam saya punye..tp saya nye kolor white~!! ;)

avatar
mselim3
AUTHOR
April 6, 2012 at 11:53 AM delete

cantik....ok.
pepe...lyyssa kalu free lawat2 lah my blog k...blog K.O.O.L
K- Kami
o- Orang
0- Orang
L- Lama

hheheh...kalu sudi,,k i hope u sukses selalu

Wassalam..............

avatar
Izyan Masri
AUTHOR
April 6, 2012 at 12:46 PM delete

AMBOI CATIKNYA JAM KAK LYSSA.ESPRIT LAGI TU :D

avatar
Izyan Masri
AUTHOR
April 6, 2012 at 12:46 PM delete

BARU DATANG MELAWAT LAGI LEPAS DAH LAMA TAK DTG :D

avatar
April 6, 2012 at 1:13 PM delete

wah..comelnya jam tu..very stylo..=)

avatar
April 6, 2012 at 3:41 PM delete

kak lyssa..sy nk order jam tu..tp mcm mna eh? nk sngat nie :) cantik !

avatar
Qilah Khunnie
AUTHOR
April 6, 2012 at 4:16 PM delete

cantik ahh jam tuh . siap ada batu batu lagi . nak pi godek-2 tgok dekat fesbuk maksu sis lyssa ahh :)

avatar
Qilah Khunnie
AUTHOR
April 6, 2012 at 4:16 PM delete

cantik ahh jam tuh . siap ada batu batu lagi . nak pi godek-2 tgok dekat fesbuk maksu sis lyssa ahh :)

avatar
Qilah Khunnie
AUTHOR
April 6, 2012 at 4:16 PM delete

cantik ahh jam tuh . siap ada batu batu lagi . nak pi godek-2 tgok dekat fesbuk maksu sis lyssa ahh :)

avatar
Asma Ul Huda
AUTHOR
April 6, 2012 at 5:58 PM delete

eh, untuk Huda tak dak ke ,akak? dah bilanya akak nak belanja Huda ni :( btw, Cantik jam tu :3

avatar
SyUhAdA
AUTHOR
April 6, 2012 at 7:29 PM delete

cntik!..nak try usha laa..klau berkenan bleh beli..

p/s: thank sggh my blog ye..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
April 6, 2012 at 7:39 PM delete

bercakap pasal jam ni kann , lyssa ada kata jam kpel pun ad jual jgk kann ?
Lyssa xbli ke untuk 'Ehem-ehem' lyssa tuhh ?
-Just asking-

avatar
Athira Rara
AUTHOR
April 6, 2012 at 10:11 PM delete

Cantik Ham ! Heee . Jom tengok cerita : Selamat ulag tahun athira di athira64.blogspot.com

^_^

avatar
Asep Haryono
AUTHOR
April 7, 2012 at 9:53 AM delete

Ass Wr wb

Blogwalking today, and I came across your blog at http://www.lyssasecret.com which got page rank 2. Wow wonderful. I have read some articles there, and I enjoyed reading them so far.

Met kenalan ya. I have joined your blog and hope you would join mine in return


Wassalam


Asep Haryono
Blogger
http://simplyasep.blogspot.com/

avatar
April 7, 2012 at 11:34 AM delete

Hye lyssa ,,, owg nk tau .. jam owg tu jual mlalui online tu .. ori ke tak .. knp cm murah sgt jew..
plik ... lau btul ori ..nk jugk bli kan ,... sbb mmg murah pom ..

avatar
April 7, 2012 at 11:36 AM delete

nice....tp ni owg nak tnye ... sume brg y owg tu jual melalui online .. ori ke sume nye ... sbb sume nye mura,,, lau btul ori nk jugk owg bli ..

avatar

Google+ Followers