Laju Mengalahkan Pelari Pecut Negara !

Gadis Kidal Berceloteh...
21/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Amboi tajuk entri ! Konon gempak habis lah tu . Hahh ? Agak-agak , pelari pecut negara saman tak Lyssa buat tajuk gitu ? hahaha . Tak kot ! lalalala~

Eh , apa benda yang laju sampai mengalahkan pelari pecut negara ni ha ? Errr . Tengok ni :


 
Update entri ni tepat jam 2.27 pagi . huahua . *Pulun !


Pernah tengok tak benda yang Lyssa kotakkan warna merah tu ? Ehemm . Mesti korang dah agakkan apa benda yang Lyssa nak taip seterusnya . Ya ! Bar Network Connection leteww . Fuhh . Rasa macam fesssstime kot FULL gitu .


Macam mana boleh FULL pulak . hakhak . Ye la . Before ni , Lyssa dok asyik ONLINE kat bawah/ruang tamu je . Alahai . Memang lombab lah kan . Dalam dua tiga bar je . hekhek . Naik atas , masuk bilik , letak LAPTOP betul-betul sebelah Modem tu ,tengok FULL sampai 5 bar ! Jadi ,

 


Memang berdesapp desaupp weh . Nak try ? Meh la datang rumah Lyssa . Dekat Pulau Pinang . Area paling hulu sekali ! Nak sampai pun , kena terjah bukit-bukau dulu . Biasa mai ? Singgah le . Boleh ONLINE sekaki lima ! haha~


**Alar , benda ni pun nak UPDATE ke ? Haa . Biar lah , saja nak UPDATE sebab nak ajak korang join sekali ONLINE kat rumah Lyssa ni ha . huahuahua . Jangan lepaskan peluang..


*** Habislah roboh rumah aku nanti kena serbu dengan para bloggers Malaysia -.-' 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

23 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Afifah Hayati
AUTHOR
April 21, 2012 at 10:22 AM delete

Kadang-2 same macam akak :)

avatar
faizuddin pro
AUTHOR
April 21, 2012 at 10:23 AM delete

waa...bestnyer dapat ONLINE same2..ley kongsi mcm2

avatar
April 21, 2012 at 10:24 AM delete

internet slow tu yg buat tension.hu3..

avatar
April 21, 2012 at 10:24 AM delete

Penuhnya !!
Kalau online dekat betul2 dgn modem mmg full..zati mmg selalu buat mcm tu lhaa..hehe :D

avatar
Arol Mubin
AUTHOR
April 21, 2012 at 10:29 AM delete

Dah alang2 datang rumah kak Lyssa, nak bawak rombongan meminang sekali lah. Boleh? Hahaha! Gurau jek. ;D

avatar
April 21, 2012 at 10:34 AM delete

reena pun tak full sampai macam tu sekali..laju gila..=)

avatar
April 21, 2012 at 10:46 AM delete

@Izzati Syazwani

huhu . selalu buat ? ptot ler. muehehe~

avatar
April 21, 2012 at 10:47 AM delete

@Arol Mubin

amboihh . rombongan meminang ? ahakk2~

avatar
RochelMayMei
AUTHOR
April 21, 2012 at 11:00 AM delete

HAHA ! NANTI ROCHELLE GI SERBU RUMAH KAK LYSSA !! huhu . :)

avatar
TA
AUTHOR
April 21, 2012 at 11:23 AM delete

Lyssa Faizureen :)
haa lyssa punya connection bar pnoh mmg laju gila eh ? Kalau TA punya , bar pnoh lembap gila T.T tapi bila 1bar je kan , die laju gila . sngt pelik XD . btw Lyssa punya blog kan , when i open it --> *speechless* . lawa lahh :) comment skit blog TA > http://tilahi-boyz.blogspot.com/ .*xlawa mcm lyssa punya* :D. K TA mmbebel plak kt sini , haha k asslammualaikum :')

avatar
Nadhirah
AUTHOR
April 21, 2012 at 11:34 AM delete

no prob kak lyssa nanti saya datang rumah kak lyssa lagipon minggu depan nak balik p.pinang dah~haha gurau jer la kak !

avatar
Spudin
AUTHOR
April 21, 2012 at 11:37 AM delete

haha..ingat apa ..sedey .. ! xpe-3.. bisa diatur

avatar
Opai
AUTHOR
April 21, 2012 at 11:59 AM delete

Hahahaha..
Lawak Lah,Sis...
Sis pakai TM or P4 ..?? mana satu pnya package...??

avatar
Cik Tyra Lee
AUTHOR
April 21, 2012 at 12:13 PM delete

haha.. ingat ada tuto pasal nak lajukan ni tadi...

avatar
Hanis Afiqah
AUTHOR
April 21, 2012 at 12:59 PM delete

mak oii lajunya. lyssa pki unifi ea

avatar
April 21, 2012 at 2:05 PM delete

ingatkan apelah tadi dik oi haha

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
April 21, 2012 at 2:46 PM delete

hahahaha.memang ler..sebab tu orang suka online dekat dengan modem..hehehehe.. lyssa ni buat kelakar la

avatar
hahafyza
AUTHOR
April 22, 2012 at 1:19 AM delete

alahaii ! entah bile tahon lah 'berokband' fyza nak lajuu mcm nihh . adeshh ~

avatar
shafiqsimple
AUTHOR
April 23, 2012 at 1:19 AM delete

Bes bes, gila bes kalo full cmtu. saya hari hari full. Wifi la katekan, Hihihi

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers