Service is current not available . Please try again later .

Gadis Kidal Berceloteh...
07/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Ok . Tetiba rasa sangat benci , menyampah , tak suka . tak suka . Ah ! Rasa nak baling lambung-lambung then biar jatuh terhempas sampai pecah berkecai berai punah ranah segalanyalah ! huh -.-


Kenapa ni , Cik Lyssa oiyyy ? Ni haa . Blekberi Lyssa ni lah . Dari tadi dok try nak buat Blackberry Internet Service  (BIS) yang sebulan RM20 hengget tu lah . Tak mahu mahu pun . Alih-2 keluar menatang paling benci Lyssa tengok . Haaa . Tengok ni :


 




"  Service is current not available . Please try again later .  "



Mana tak sakit hati oit . Dah berjuta lemon  , limau nipis , limau kasturi , limau purut dah Lyssa cuba .. Still tak boleh jugak . Ah . Geram ar . Macam mana nak chat dengan geng WhatApps Lyssa , followers Twitter Lyssa kalau dah tenet tak dok . Nak guna line WIFI kat rumah ? Tak syok . Nak kena scan-2 pulak . aiyoo . 



Inikah dinamakan salah satunya ujian/dugaan bagi Lyssa suruh bersabar ? hekhek . A'ahh . Ye lah kot . Sabar je lah kan ? Tapi , Lyssa syiok guna BB lagi dari guna TAB kalau nak on twitter sebab nak taip kemain laju oiy . Jom ar follow TWITTER Lyssa --->> SINI ! SINI !  (promote sekejap!haha)


Agak-agak nya , bila lah boleh guna service ni eh ? Tak kan nak tunggu sampai setahun dua . Masakk weyhh . Argh (!)

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

41 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
misS whateva
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:42 PM delete

hahah, sabo jelah.. :)

avatar
AisYah
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:44 PM delete

Fuhh tensen kalau jadi gitu..saye x pakai BB tapi saye selalu tengok kawan saye yang pakai BB bising gak bile kene gini :)

avatar
Nur Ezzati
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:44 PM delete

untunglah , kak lyssa pakai blackberry :) ape2 pun , sabo je lah ye :)

avatar
Mizzs Ninie
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:44 PM delete

Tunggu jela.. hehe.. ;)

avatar
April 7, 2012 at 4:45 PM delete

Hehe . Sabor je la . Alaa , kak lyssa beli je HP baru. . Hikhok .

avatar
Udinz.com
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:47 PM delete

gangguan maxis lah kot...

avatar
April 7, 2012 at 4:50 PM delete

sabar kak lyssa..sbar ye..nnty sabariah dtg tlg kak lyssa ye ;)

avatar
Ana Farhana
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:50 PM delete

alahaiii..rindunye kat bb yg hilang duluuu :(

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:53 PM delete

slm hy

sye x pkai henpon mahal mcm akak hihi....

sye cume nk bgitau akak yang saat ini saya sdg baca entry2 akak dri start berblog smpai the bo0om skrung ni...hihi.sye nk tahu mcm mne kehidupan akak spnj jd blogger.mcm mana akak tak putus asa.

klau akak nak tahu , blog sye bnyk guna tuto akak yg efektf lagi eksklusif ni.Kan?sye x sngka pulak background(BG)saya sme mcm BG akak dulu.Wlaupon , sye guna BG yg akak guna dulu(xdsengajakan), guna lagu yg akak guna dulu (akak ade share kat blog tajuknya) tapi akak tetap the bo0om.

kak lyssa mentor saya yg pertama..hihihi

sorry ni bkn karangan pmr ye..trpnjg pulak

avatar
hermawan93
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:56 PM delete

salam.. mcm mna nak buat header mcm cik lyssa ya?? dah lma nak buat, tpi xmnjadi2 :(

avatar
shera
AUTHOR
April 7, 2012 at 4:57 PM delete

hihi ... sabar jela kan kak lyssa

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
April 7, 2012 at 5:00 PM delete

sabo je akak..huhuhu

avatar
Aishah Znl
AUTHOR
April 7, 2012 at 5:02 PM delete

Akak,selalunye kalau nk tunggu BIS,lama skit.Akak gune BB ape?

avatar
April 7, 2012 at 5:03 PM delete

@misS whateva

terlebih sabor dah nihh . huhu.

avatar
April 7, 2012 at 5:04 PM delete

@AisYah


tuh lahh . tahu tk pe . memang menentionkan diri !

avatar
April 7, 2012 at 5:04 PM delete

@Nur Ezzati


yupp . kena banyak bersaborr ;'(

avatar
April 7, 2012 at 5:05 PM delete

@Mizzs Ninie

hehe . tunggu sejam dua tk pe . ni kalau nak tunggu setahun dua ? Argh !

avatar
April 7, 2012 at 5:05 PM delete

@Udinz.com


betol . tk thu lahh nk kena tunggu sampai bilo .

avatar
April 7, 2012 at 5:06 PM delete

@Ana Farhana


lohh . acano boleh ilang pulak ?

avatar
April 7, 2012 at 5:06 PM delete

@eqa sulaika


alamakkk . panjang nyer . ni nak interview ke hape ?? kehkehekh ,,

avatar
April 7, 2012 at 5:07 PM delete

@hermawan93


olololorrr . ada kt tutorial .cuba check :)

avatar
JH
AUTHOR
April 7, 2012 at 5:18 PM delete

Sabar yeah? kejap lagi ok kot.

avatar
April 7, 2012 at 5:35 PM delete

sabar sajalh kak lyssa...nanti ok lah tu..=)

avatar
cik CT
AUTHOR
April 7, 2012 at 5:38 PM delete

sabaq nooo..heheh

avatar
April 7, 2012 at 8:05 PM delete

Akk lyssa kesiannyer haha. BTW, akk guna bb apa?

avatar
April 7, 2012 at 10:34 PM delete

tak dapat den nak menolong nyerr... hewhewhew ^^

avatar
Hanis Afiqah
AUTHOR
April 7, 2012 at 11:14 PM delete

FUN laa entry lyssa ! suka3 ! *nada upin ipin

avatar
April 8, 2012 at 9:50 AM delete

sabor je lah, laen kali kak lyssa tk yah pkai bb, bgi sy je :D *amboiii -.- *

avatar
alyn adnan
AUTHOR
April 8, 2012 at 8:21 PM delete

blackberry dah jadi biribiri :D ..sian kak lys

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
April 11, 2012 at 1:17 AM delete

sya xde bb..

hahah
npe smua entry lyssa xde kaitan ngan mas.hahah

avatar

Google+ Followers