Triple Chicken Sensation Pizza Hut - Sedap Wehh ! :)

Gadis Kidal Berceloteh...
01/04/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Walawehh . Hari ni dah 1 April 2012 lah . Alamakkk . Cepat nye ai masa . haha . Kan ? Pejam celik pejam celik bulan empat dah . Untuk hari ni , baru sekarang Lyssa nak update pun . muehehe . Tadi saja lepak dengan mama beli barang dapur .. Sambil-2 tuu lepak makan Pizza kejap .

Ntah kenapa perut buncikkk Lyssa ni bunyi glupp~glapp~glupp~ menangis nak try makan Triple Chicken Sensation Pizza Hut . Haa . Ni semua terpengaruh dengan iklan-iklan dekat TV dengan iklan churp-churp Lyssa lah ni . haha . 


 
Terliur takk ? Leleh dah air liur korang tu . Lyssa nampak ! haha.

Nyum~Nyum~ Memang nampak menyelerakan dan memang selera pun Lyssa makan tadi  . Konon nak order yang size paaaaaling kecik . Ehh .. belek-belek buku menu tu tak de pulak untuk personal . haha . Ye ke ? Tak de ke ? Dalam hati .. Arghh ! Tak kira . Nak jugak beli yang sederhana punya (regular) . Cukup kot untuk kami dua orang makan ;)

Tengok ! Punya tamak haloba nye . . Konon boleh la tu habiskan semuanya . Tapi ? Hampehhh -.-  Lyssa larat makan 2 ketul je . haha . Ye lah . Dengan mushroom soup yang ni lagi :

 
Ok . Ini my feveret ! haha


Lyssa ingat ke sekarang umur Lyssa yang 20 tahun ni , ingat perut pun semakin membesarlah kot boleh muat untuk pizza , garlic bread dengan mushroom soup seberandah tu . Rupa-rupanya ... -.- haha . (Tu diaa . Janganlah anda bersikap tamak seperti Cik Lyssa ni ye ..) haha . 

Tak pasal-pasal kena tapaww bawak balik rumah pulak kasi adik makan . haha . Pergi mana-mana tak sah kalau tak tangkat gambar Lyssa sekali haa .. hekhek ~

*Opps ! Dua-2 muka control ! haha .

 

Yeah , that's my mum ! Macam member-2 Lyssa je kan ? haha .
She's my mum and can be my friend too . Love you so much ! :)
 
 
Korang .. Bila pulak nak try  Triple Chicken Sensation Pizza Hut ni . Rugi ooo tak try ..
Haaa . Cepat ajak parents korang melantak Pizza malam ni . hihi :P

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

64 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ieyda Yaya
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:25 PM delete

jelly nyer lyssa dpt mkn pizza. ehem3 muda nyer mama lyssa . hhahaha

avatar
April 1, 2012 at 7:25 PM delete

baru plan nak try mlam tadi tapi tpakse cncel .... mmber kate sedap wooo .. :Dnext time nak try jugak la ...:D

avatar
Acik IeyMah
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:25 PM delete

sedapnyaaa..truih perot mintak d isi dengan pizza..

canteq mak lysa..sama kecik.awet muda neyh

avatar
AmirahSM
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:27 PM delete

mmg sedap pon, akak makan dah! heee skali yg add on ape benda tah yg dlm menu tu lpe name =)

avatar
April 1, 2012 at 7:28 PM delete

wahh . hebatt . teliur jgkk . haha . mak kak Lyssa mcm kwn .

avatar
izzati
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:30 PM delete

Makan tak ajak . haishh ...haha

avatar
April 1, 2012 at 7:30 PM delete

sedapnya .~
kebulur tegok mushroOm soup tuh .~

avatar
April 1, 2012 at 7:32 PM delete

perghhh !!!! lyssa belanja eyda buleh ? beday kite dah nak dekat nih . hewhewhew

avatar
NoRfArAhiN
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:36 PM delete

sedapnye..lame x makan pizza ni.trliur lak.hehe

btw, mak lyssa nmpak muda la. cute cm lyssa ^^

avatar
NurFiqa
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:39 PM delete

Confirm malam ni order :P

avatar
April 1, 2012 at 7:39 PM delete

bestnya makan pizza :D
Kak Lyssa and ur mom x nmpak cam anak beranak pun! nmpak cam adik beradik aje :DDD

avatar
Zira
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:44 PM delete

baru je mkn tadi :D

avatar
Atirah ★
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:46 PM delete

Lyssa tau kat mne air liur kitorang ni tngh meleleh ? Mmg betul pun sbnrnye . Haha .

avatar
April 1, 2012 at 7:47 PM delete

Pizzahut kat mana? Nak join :p

avatar
eyah ayeh
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:52 PM delete

wah.. mmg dah terliur pun dah ni. ari tu mkn kat pizza xtringin pun nak order pizza yg ini. yg tau spageti je. but, u and me have a same favourite, mushroom soup. hehe..
what! ur mom? i thought ur friends, kakak or adik. soo awet muda!

avatar
April 1, 2012 at 7:57 PM delete

wah kak lyssa ingatkan kakak kak lyssa rupenye mama kak lyssa....hahaha

avatar
Mohd Ridwan
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:57 PM delete

Mudanya mak kak lyssa... T_T

avatar
Anyss Raz
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:57 PM delete

Wah ,, mkn pizza hut yer ? Emm.. mushroom soup 2 ,, I like !

avatar
April 1, 2012 at 7:57 PM delete

terliur tengok piza itew , huhu

avatar
Cik Adieb
AUTHOR
April 1, 2012 at 7:58 PM delete

Cam maw terbang pergi makan Pizza terusss :D

avatar
April 1, 2012 at 7:59 PM delete

wah kak lyssa ingatkan kakak kak lyssa rupenye mama kak lyssa... ><

avatar
Min Adya
AUTHOR
April 1, 2012 at 8:03 PM delete

mama lysa tak pakai tudung ke

avatar
April 1, 2012 at 8:08 PM delete

@Ieyda Yaya

ahaaa . muda ke ? anakk je yang tua :P

avatar
April 1, 2012 at 8:09 PM delete

@Acik IeyMah

huhuh . mama kecik lagi dari Lyssa :P

avatar
April 1, 2012 at 8:09 PM delete

@AmirahSM

huhu.. awai nyer akak makan :)

avatar
April 1, 2012 at 8:10 PM delete

@izzati

haha . lain kali , mintakkk ;p

avatar
April 1, 2012 at 8:11 PM delete

@NurFiqa

order... jangan tak order :P

avatar
April 1, 2012 at 8:11 PM delete

@Haruno Hana 하나

hahaha . adik beradik ? ramai ckp mcm tu ;p

avatar
April 1, 2012 at 8:12 PM delete

@Atirah ★

hahaha . nampakkk . guna teropong ajaib !: :P

avatar
April 1, 2012 at 8:12 PM delete

@eyah ayeh

Adik ? waaa . Lyssa tahu , Lyssa tua dahhh :'( sobsob~

avatar
April 1, 2012 at 8:13 PM delete

@Cik Adieb


terbang... jangan tak terbaangggg ;p

avatar
April 1, 2012 at 8:20 PM delete

sedapnya..lama dah x makan pizza..=)

avatar
Dayz
AUTHOR
April 1, 2012 at 8:46 PM delete

wah nmpk mcm sdap.. nty nk try laa. t'liur tgok, lpar pun ade nie.. huhs~ ^_^

avatar
CintaZulaikha
AUTHOR
April 1, 2012 at 9:15 PM delete

why piza, whyyyyyyyyyyy!!! mood: lapor kebulur...hikss

avatar
Yui Bieyna
AUTHOR
April 1, 2012 at 9:20 PM delete

Adehh,
Nyum2 lerrr

Baa ada cheese ka e2?? Lma sdh sa tdk mkn pizza

avatar
Nurul Faizah
AUTHOR
April 1, 2012 at 9:41 PM delete

waa mude nyer muke mak lyssa..hehe..kamu telah berjaya menbuatkan diri ini nak men"ngapp" pizza sekarang jugak...

avatar
Rozuan Ismail
AUTHOR
April 1, 2012 at 10:27 PM delete

pizza mana yang tak sodap kalau bukan pizza hut nye.hoho.dapat plak yg cheesy2.huhu

avatar
hahafyza
AUTHOR
April 1, 2012 at 10:43 PM delete

alamak sis ! sedap dap dap nyerr ;) banjee lahh >.<

*btw Mama sis nmpk mude sangat , hewheww :D

avatar
April 1, 2012 at 10:55 PM delete

yummy ! mama lyssa ngan lyssa sama2 comel... :)

avatar
shera haifa
AUTHOR
April 1, 2012 at 11:42 PM delete

tiba2 rasa cm lama dh xmakan pizza. hehe

avatar
Lina Kah
AUTHOR
April 2, 2012 at 12:23 AM delete

@Lyssa Faizureen kak, kalau tak cakap itu mama kak. Ki ingat tu kawan kak lyssa. sangat muda wor :D

avatar
aDiNDaNiL
AUTHOR
April 2, 2012 at 12:38 AM delete

try dah gila best tak pnh jemu

avatar
anys
AUTHOR
April 2, 2012 at 1:22 AM delete

lyssa belanja la saya pizza. hee
btw igtkan sblh tu your friend rupenye your mum. hee sangat muda ^^

avatar
shark
AUTHOR
April 2, 2012 at 11:09 AM delete

ehhh
cam x caya lak mak lysa tue..
hehe
like mom like daughter nih.

avatar
April 2, 2012 at 2:40 PM delete

mude jeekk mama kak lyysa . hehe

avatar
KakLangMia
AUTHOR
April 2, 2012 at 3:13 PM delete

yum3....sedapnyer...
waaa...cik Lyssa & ur mama sama muda,sama cute :)

avatar
Eyriqazz
AUTHOR
April 2, 2012 at 10:33 PM delete

Nak kena mencuba ni.... Hopefully sempatla bawa wifey sebleum dia bersalin...

avatar
Boni JLL3
AUTHOR
April 3, 2012 at 9:31 PM delete

pergh..makan tak ajak..hahaha

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
April 5, 2012 at 12:16 AM delete

hri tuh nak beli dah..tpi parents tak berpa suka sgt,so kmi beli kfc je smlm.

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers