8 Followers Terbaru Blog Lyssa Faizureen

22/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Hi korang . ngehngeh .

Hari ni ntah macam mana Lyssa terajin nak buat entry pasal follower terbaru yang baaaaaru je follow blog naif Lyssa ni . hihi . Kenapa LAPAN ? Kenapa 8 ? Kenapa ?

Oh yeahh . Cer korang tengok ni :

 


Ada 8 je kan muka adik manis , kak cun , abang kachak di situ kan ? 

So , dengan itu Lyssa cadang nak buat 8 followers je bagi entry ni . ekeke :D
Hari Sabtu kebanyakan ramai orang yang goyang kaki ngadap laptop sambil bulatkan mata meng-onlinekan diri sampai homework pun boleh saja buat-buat lupe je (bg budak sekolah) . Aippp . Ta mo malas-malas . Kang ada la yang bagi alasan , " Cikgu , buku saya tertinggal kat rumah lah " . Dahhh . Mula pula satu adegan yang tak pernah lekang dek zaman dengan kata-kata cikgu , " Kamu nak bagi siapa baca buku tu ? Nenek kamu ? " . Haaa sudaahh . Melalut dah ! haha  .

Berbalik pada TUJUAN UTAMA entry ni ditaip , Lyssa hanya senaraikan link-link blog yang paparkan link mereka ja . hok alohhh . Korang yang tengah tak de keje nak buat apa tu , apa kata kita sama-sama terjah , blogwalking masuk blog diorang . JOM !! xD


1. Makne Una  <---- (Tak dinyatakan LINK BLOG . Ni yang nak marah ni !! >_<)


3. Ain Haris  <---- (Tak dinyatakan LINK BLOG . Ni yang nak marah ni !! >_<)


5. Cik Ain 

6. Eina <---- (Tak dinyatakan LINK BLOG . Ni yang nak marah ni !! >_<)




Haaa . Sudahh . Tajuk dok elok dah tu .. 8 FOLLOWERS . tapi , yang dapat korang terjah hanyalah 5 orang je . Lagi 3 tak tulis lak link blog nye . Sadissssss :'(

Tak pe lah . Tak pe lah . Korang terjah lah 5 blog tu dulu ye . 
Lyssa rajin nanti , Lyssa update entry macam ni lagi . 

hoho . Daaaa :)

 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

42 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Afiq Yassin
AUTHOR
September 22, 2012 at 4:28 PM delete

blog afiq yassin tak de kee.. [ni nak marah nie..]

avatar
faizfakhirin
AUTHOR
September 22, 2012 at 4:28 PM delete

yg xletak link tu, dia secret readers tu..

avatar
Shah Eira
AUTHOR
September 22, 2012 at 4:30 PM delete

untungg lahhh .. kite tak dee

avatar
September 22, 2012 at 4:30 PM delete

@Afiq Yassin''afiq yassin tak yah letak . femes emes dahh . hohoho XD

avatar
MR simple
AUTHOR
September 22, 2012 at 4:30 PM delete

2 post in one day!
rajinnya~

avatar
Fakhruddin
AUTHOR
September 22, 2012 at 4:32 PM delete

rugi x unfollow

Ni yang nak marah ni !! >_<

avatar
September 22, 2012 at 4:43 PM delete

@MR simple

japgi , nak update lagi . malam . hoho .

avatar
September 22, 2012 at 4:49 PM delete

Blog Balqis takdak ke ? ( ni yang nak marah ni ! ) .. Haha . Btw blog akak cantik ! Jeles qis :)

avatar
September 22, 2012 at 5:03 PM delete

dah sudah...ramai pulak nak suruh lyssa terjah... jomla terjah blog akak jugak.... hukhukhuk...sedih ni...

avatar
September 22, 2012 at 5:15 PM delete

Tengs Kak Lyssa for all the tutorials :)

avatar
September 22, 2012 at 5:24 PM delete

eh2..nampak iklan KOMLI laaaaa.. =P

avatar
miz ruha
AUTHOR
September 22, 2012 at 5:26 PM delete

kekadang geram juga pada yang tak letak link blog kat profile..
nak terjah semula pun tak boleh..
siapa yang rugi...
dia juga~~

tahniah lyssa.. followers makin bertambah~~ ^_^
happy for you~~

avatar
Orkid awek
AUTHOR
September 22, 2012 at 5:27 PM delete

Lyssa follow tak blog2 tu?tanya je jangan marah2..:)

avatar
September 22, 2012 at 6:02 PM delete

Makin bertambah followers Lyssa...

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 22, 2012 at 6:03 PM delete

saya pun folower baru lyssa.. tak review ke?hahaha :P

avatar
12Priceless
AUTHOR
September 22, 2012 at 6:11 PM delete

Ni yang nak jeles ni! >_< Haha.

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 22, 2012 at 6:33 PM delete

Saya takde ke ?
#baru ingat , dah lama dah follow blog lyssa nihh .

avatar
Cik Ain
AUTHOR
September 22, 2012 at 6:45 PM delete

aaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi skali nk jerit aaaaaaaaaaaaaaaa 0o0o0o0o0 uuuuu k dah ,kite tercalon la dlm senarai tu o0whhh terharu siot mcm nak cubit2 pipi cik lyssa..thanks yaw hehhehehhee..

avatar
September 22, 2012 at 7:01 PM delete

Dalam 8 timbulnya pelawat,
Hendak terjah blog dia orang,
Kena saya tiada dlm senarai terhebat,
Apa peraturan jika nak join dgn korang.

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
September 22, 2012 at 7:13 PM delete

blog saye xde : >_< nih yg mrh ni...


**hihi..jgn mrh ha....mau jugak tulis cmtu :p

avatar
September 22, 2012 at 8:03 PM delete

eh, x letak link eh?? hehe

sorry :(

portofino-genova@blogspot.com

avatar
Farah Lina
AUTHOR
September 22, 2012 at 9:41 PM delete

a r r ! ! kak lyssa announce followers baru yg xda nm sy ! ! ni yg nk marah nih ^^ haha

avatar
cikQue
AUTHOR
September 22, 2012 at 10:08 PM delete

sye pn follower baru gak ni..blog sye takde ke? huhuhu..^_^

avatar
KN
AUTHOR
September 23, 2012 at 12:56 AM delete

Assalam, jadi terlepaslah KN dalam senarai 8 orang tu...KN pun orang baru jugak..

avatar
eisya eiffy
AUTHOR
September 23, 2012 at 12:58 AM delete

wah bestnye...nak jugak boley...huhuhu

avatar
September 23, 2012 at 8:35 AM delete

kene unfollow, lepas tu follow balik. baru la jadik follower baru. >.<

avatar
September 23, 2012 at 4:06 PM delete

adoiiiiya
mcm ne abg logn punya leh lps ni
tak aci
tak aci
(mengelupur smbil ggt perca baju)

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
September 23, 2012 at 5:50 PM delete

blog sy takde ke? {ni nk marah ni.]

avatar
Torascool
AUTHOR
February 25, 2014 at 4:18 AM delete

salam kenal
join and follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

avatar

Google+ Followers