ENTRI TERBARU!

Lyssa Di Terminal Bas Sg. Nibong, Penang

Assalamualaikum :-)




Ohoii :) Sekarang ni ni Lyssa berada di Terminal Bas Sg Nibong.  Sampai pukul 11 tadi.  Mama memang tak beli tiket lagi ") Tadi sampai terus cari bas yang menuju ke Ipoh (Medan Gopeng)

Alahai,  cari punya cari tengok tengok bas ke Ipoh semua pukul 12.30. Mak aiii.  Gila lama kot nak tunggu.  Ingat ke beli beli boleh terus boleh naik dah sebab check tenet semalam pukul 11 lebih cam tu.  Nampak nya kena bersabar jugak lah tunggu bas pukul 12.30 ni.  Perut dah kemain bunyik krokkk krokkk dah ni.  Laparrrr.  ye, lapar lagi walaupun tadi dah perkena nasi goreng buatan mama.

Hukhuk · tak pe lah.  Apa apa pun doakan lyssa selamat sampai ek "/ Daaa ~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

28 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 14, 2012 at 11:53 AM delete

kenapa nak pg Ipoh ?
ouh apa2 pun take care ye kak :)

avatar
September 14, 2012 at 11:59 AM delete

SELAMAT PERGI DAN BALIK ERK DIK ..

^_^ .. JGE BRANG LEKLOK

avatar
phat
AUTHOR
September 14, 2012 at 12:04 PM delete

selamat menunggu hehe

avatar
Cik Rose
AUTHOR
September 14, 2012 at 12:08 PM delete

sabar menanti ye, walaupun penantian itu satu penyiksaan :) hihihi

avatar
ayunidati
AUTHOR
September 14, 2012 at 12:11 PM delete

semoga selamat sampai adik lisa....

avatar
September 14, 2012 at 12:17 PM delete

semoga selamat perjalanan kamu dik :)

avatar
Norshahima
AUTHOR
September 14, 2012 at 12:20 PM delete

waaa. lysaa g ipoh . ?
dekat sangat la tuh dgn saya ^_^

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 14, 2012 at 1:08 PM delete

g buat ap kak ,.. amin .. slmt smpi

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 14, 2012 at 1:25 PM delete

semoga slmt sampai lyssa :)

avatar
Ena's Stories
AUTHOR
September 14, 2012 at 1:35 PM delete

semoga segalanye selamat dan berjalan dengan lancar...

avatar
Unknown
AUTHOR
September 14, 2012 at 2:28 PM delete

update gne iphone ke?

avatar
ZieMarziah
AUTHOR
September 14, 2012 at 2:41 PM delete

eh lyssa org penang ke?stesen bas sg nibong dekat sgt ngan umah kak zee

avatar
Unknown
AUTHOR
September 14, 2012 at 2:51 PM delete

nie mesti dah sampai ipoh.....he3.....

avatar
beat
AUTHOR
September 14, 2012 at 3:07 PM delete

la napa xbgtau nk ke ipoh saya bole tmpangkan

:p

avatar
Aliff Haikal
AUTHOR
September 14, 2012 at 3:51 PM delete

selamat pergi dan selamat pulang ye kak :)

avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
September 14, 2012 at 3:59 PM delete

moga selamat pergi dan balik ya lyssa :)
rasa cam dekat je ngn akak nih hehee ^_^

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 14, 2012 at 4:10 PM delete

ni mesti update guna iphone takpun galaxy tab kan . hehe

avatar
Nur farahiza
AUTHOR
September 14, 2012 at 4:23 PM delete

semoga selamat sampai :) ehh ke da sampai ? hehehe

avatar
Unknown
AUTHOR
September 14, 2012 at 4:29 PM delete

Semoga selamat sampai, Kak Lyssa :)

avatar
Unknown
AUTHOR
September 14, 2012 at 8:48 PM delete

lyssa gi ipoh buat ape.. ?

avatar
Unknown
AUTHOR
September 14, 2012 at 9:13 PM delete

lyssa kat ipoh ? boleh la jumpa ..hikhik :)

avatar
September 14, 2012 at 9:28 PM delete

semoga Allah melindungi sis ketika dlm perjalanan yew.... Take care... ^.^

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon