De Palma Hotel , Shah Alam

16/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


 Huhu . Sorry korang ! Semalam serius tak sempat pun update masa kat Hotel De Palma tu . 
Busy merayau sana sini sampai tak larat and tak tersentuh pun gadget-gadget Lyssa . hoho .
Janji Dicapati sudahh . huk3 .

Eh ! Tapi , ni entry ringkas je . Saja nak share nak gambar luaran De Palma Hotel tu . dimana tempat my mum buat reunion with her friend merangkap sekali tempat Lyssa menginap masa kat Shah Alam tuu . 





Haa .Tu lah gambar luaran hotel tu . Alaa . Hotel biasa-biasa je pun . Boleh lah untuk tidor mandi beberapa jam . hihok . Ini je yang lyssa nak share kat korang . Nanti Lyssa sambung dengan entry-entry bergambar pulak ye masa sebelum reunion tu start ! hehe xD

Daaaa , korang ! :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 17, 2012 at 12:18 AM delete

wah..bestmyer lyssa...nak ikut!hehehe

avatar
September 17, 2012 at 12:18 AM delete

@Hajar aka Tiha

nak ikot mcm mana ? dah tak de kt shah alam dah . haha .

avatar
Siti hajar
AUTHOR
September 17, 2012 at 9:03 AM delete

but , bilik hotel dia bole tahan jugakkan kak lyssa ? dah selalu dah dok situ=DD

avatar
September 17, 2012 at 11:15 AM delete

kak lyssa, dkat hotel tu ada shell kan? depan shell tu ada masjid/surau kan? kita berada di tempat yang sama. saya dekat situ. tak tipu.. kalau kak lyssa dekat seksyen 19, saya dekat skesyen 20. alaaah, takat jalan kaki, 15-20 minit je pung.

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 17, 2012 at 11:20 AM delete

pernah jugak remy melepak kat di palma shah alam tu dulu.....

avatar
September 17, 2012 at 11:48 AM delete

eh eh da lama sgt ke x menjenguk sini? aleh aleh da tukar sume kaler ngan layout sume. hehehe... ;)

avatar
September 17, 2012 at 12:21 PM delete

Dulu rumah saye dkt depan hotel tue lah , hikhik ..

avatar
September 17, 2012 at 12:22 PM delete

Dulu rumah saye depan hotel tue lah , hikhik ..

avatar
boni kacak
AUTHOR
September 17, 2012 at 12:58 PM delete

tak ajak pun. huh! hahaha

avatar
SiBudakKurus
AUTHOR
September 17, 2012 at 1:25 PM delete

dulu selalu gak gi sini.tmpt keje ayh buat sminar kt sni

avatar
Fatin Shahira
AUTHOR
September 17, 2012 at 4:19 PM delete

tempat saya graduasi hari tu :)

avatar
cik nanad
AUTHOR
September 17, 2012 at 8:26 PM delete

hotel tu boleh tahan bestnye..tp ritu g sebab khusus..tu jadi xberapa best sebab kene 'basuh'..muahaha

avatar
AkuTracy
AUTHOR
September 17, 2012 at 9:25 PM delete

waa...bestnya lyssa..kite pun kat area shah alam gak skrg ni...dapat jumpa lyssa kat shah alam :D

avatar
Izzah Azizah
AUTHOR
September 18, 2012 at 12:29 AM delete

hotel nie saye selalu pergi kalau mai s.a . dulu kecik jer, sekarang swimming pool pun dah ade :D

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 18, 2012 at 6:53 PM delete

wahh . bestnya . nk pergi jugakkk .

avatar

Google+ Followers