Sambut Birthday Bersama Cousin

23/09/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v



HEHE . Ada tak korang ingat dengan ENTRY INI !? <<------  Klik la beb .

Lyssa suruh buat apa dalam entry tu ? Suruh cari nama Lyssa kan ? haha . A''ah . Ada empat nama kat Kek tu . Siapa yang 3 lagi nama dalam kek tu ? Ni nak ceq nak crita kat hampa semua nihh . 

Hari tu , masa Lyssa kat Bukit Jalil , rumah aunty Lyssa .. Lyssa sambut birthday sekali dengan cousin-cousin Lyssa . Kami sambut untuk bulan September . Meriah sangat ! hehe . 
Ajak kawan-kawan aunty Lyssa tu  . Ingat nak buat birthday anak dia je , Hairil (8 tahun) ..
Dah Lyssa ada kat situ , buat terus lah lagi 3 orang sepupu . haha . Sebab tu ada 4 nama dalam satu kek !

 
Terliur tak tengok Strawberry tu ? hihi . Nyummy !


Siapa yang 4 orang tu ? Meh Lyssa tepek gambo besaq gedabaq !


 
Lyssa (20) , Husna (4) , Kak Mira (25) , Hairil (8) 
 

Haaa . Tu lah muka muka yang lahir bulan September . ekekek . Comey comey kan semua ? hahaha . 

Tengok ini pulak ! Tiup ghamai-2 . 

 
Belah kanan tu anak maksu . Dia lak eksaited nak tiup sekali . haha . *ganti husna kot :)


Tu diaaaaa . Gambaq ataih ni . Kemain muncung dah mulut haku tiup lilin tu . hik3 !
*memalukan betui* *tutup muke* haha .  


 
Jangan terpedaya dengan BIBIR PINK tu . Wa edit je pun . haha .

 
Paling best tengok Si Budak Hairil tu bukak hadiah ! Kemain eksaited budak tu ! hahahahaha . 


 



HAHA . Ok . Itu je nak cerita . Nanti Lyssa nak buat satu entry yang Lyssa dapat hadiah dari follower-follower Lyssa . kihkih . Peace >_<

 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

22 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
hazwan hairy
AUTHOR
September 23, 2012 at 1:53 AM delete

hepy belated birthday lyssa..weeee

avatar
Shah Eira
AUTHOR
September 23, 2012 at 1:55 AM delete

Nyumm kek sedappp, nak kek sikit hehe ,btw Lyssa and cousin comell sesangattttttt !!!!!!!!!!

avatar
September 23, 2012 at 1:59 AM delete

Untunglaa dpt berkumpul ramai2 kan.. :))

avatar
emeliena
AUTHOR
September 23, 2012 at 2:12 AM delete

Waalaikumussalam , muncung macam mana pun tetap cun , tetap oHsem wahai kak lyssa . Fewits ;]

avatar
September 23, 2012 at 5:07 AM delete

Assalamualaikum Lyssa.. Hepy birthday semoga terus sukses dlm bebelog.. keep it up.. org yg lahir bulan 9 ni sememangnya Cute.. mcm sy ekekekek... btw kita lahir bulan sama... okbai

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
September 23, 2012 at 7:59 AM delete

epy belated birthday lyssa :)

avatar
nur azian
AUTHOR
September 23, 2012 at 8:20 AM delete

waaa bestnya org sambut bday..
nak jugakk :)

avatar
Husna Hidayah
AUTHOR
September 23, 2012 at 9:59 AM delete

Hooo kak lyssa! nama saya husna jugak >.<

avatar
elyna mirsada
AUTHOR
September 23, 2012 at 10:43 AM delete

sdp plak tgk kek nie..yummy2

avatar
Santan Manis
AUTHOR
September 23, 2012 at 10:58 AM delete

Waaaaaa..HB lyssa.. sedapnya Kek tu :D

avatar
Nur Jannah .
AUTHOR
September 23, 2012 at 11:26 AM delete

Bestnye! nak jugak kek tu ! ^^

avatar
Nur Jannah .
AUTHOR
September 23, 2012 at 11:26 AM delete

Bestnye! nak jugak kek tu ! ^^

avatar
September 23, 2012 at 12:48 PM delete

happy bufday lyssaaa... sama la umur kita... hehehe.. btw, May Allah bless u and ur family key.. hav a blast!

avatar
Remy hazza
AUTHOR
September 23, 2012 at 1:07 PM delete

sambut birthday 4 dlm satu.... mau tak meriah......he3...best!

avatar
amalina husna
AUTHOR
September 23, 2012 at 2:20 PM delete

happy belated birthday lyssa..

*eh! sama nama..:D

avatar
September 23, 2012 at 4:11 PM delete

selamat bertambah usia
selamat bertambah tua...
selamat didunia juga 'disana'

"majulah blogger utk negara"

feeeeeeewwwwitttttttttttttttt!!!

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
September 24, 2012 at 11:25 AM delete

hepy belated besday lyssa

avatar
Atirah ★
AUTHOR
September 24, 2012 at 8:19 PM delete

4 in 1 . bestnyaaaaa ! :)

avatar
September 25, 2012 at 6:01 PM delete

Happy Birthday kak Lyssa #Tiup Lilin !! :)

avatar
Nur Aisyah
AUTHOR
January 15, 2013 at 5:35 PM delete

hehe , cntiknya kak lyssa .

avatar

Google+ Followers