Hadiah Lagi ? Wah !!

04/10/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


huhu . Lyssa dapat hadiah ! Lyssa dapat hadiah !

"Daripada siapa ? Daripada siapa ?"
"Hadiah apa tu?" 

hehe . Korang kenal tak Bro Eyriqazz ? eh . Blogger femes tuu !
Ololor tak kenal ke ? Pergi tekan link tu tengok blog beliau . ecehh .

Minggu lepas if tak silap , bro ni ada anjurkan satu giveaway kat facebook ! hihi . 
Korang ada join tak ? Alahai ! Yang hadiah dibelinya dari Legoland tu . Haa . Tengok la ni . Punya ramai yang JOIN/SHARE gambar ni kan ?
 

 


Dalam beratus-ratus orang join tu  , tengok lah haa ! Ada 3 je pemenang termasuk Lyssa !
Tak sangka nya . hahaha . Ni semua disebabkan mimpi Lyssa yang bagi petunjuk macam mana nak letak link kat comment tu kot . Aiyoyo . Alih alih dapat gak hadiah dari Bro Eyriqazz kan ? Siapa nak bagi yo ! Alhamdulillah . 

Boleh lah Lyssa 'bajet konon-kononnya pernah pergi Legoland , beli benda alah tu . Kasi tunjuk sikit dekat makcik makcik sedara lyssa tu . hihok

Meh sini Lyssa nak membajet bergambor dengan budaktecikomeyomey tu ! Tengok laaa..


 
Macam muka budak jahat lak dia kan ? ishk . Tumbuk kannggg !!!

 
Magic Mirror ! *wink-wink* Reflection ~

 
"Eh , terjuling pulak tengok budak tu hinggap atas kemere !" haha . 


 
Dan minggu ini jugak , Lyssa dapat lagi satu hadiah daripada followers blog Lyssa .iaitu Daydeng . Hoi ! Dari Sarawak okehh . Gagah jugak dia nak kasi hadiah kat Lyssa sempena birthday Lyssa haritu . Ishk . Ishk . Baiknya hati awak ! Sama dengan MEREKA ni ! Baik sungguh ... Terima kasih . 

Dan apa pulak yang Daydeng ni bagi kat Lyssa ? Tengok la .. tengok la ..


 

HEHE . Music Box lah . ololor . SWEET nya kan ? ekeke xD 

Best dapat Music Box ni . Bila terasa sunyi or bosan , boleh Lyssa bukak pastu pusing-pusing skru kat bawah tu , letak pompuan yang menari tu . Ishkk . Comey sangat !

Dulu , ingat lagi my dad bagi hadiah ni kat mama . Ada lagi kat dalam almari mama . Sekarang Lyssa pulak yang dapat . Bukan dari hincik suami ye , mana Lyssa kawen lagi ! haha . Tapi ,  dari follower blog Lyssa sendiri . 
*terharu sangat . hihi . Thank you u olls ! ^o^

 
 p/s : Ni bukan entry menunjuk , tapi entry penghargaan kepada sesiapa yang bagi apa-apa kat Lyssa . Terima Kasih sekali lagi yo ! :p

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miza Yusof
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:13 PM delete

Tahniah Lyssa :)
Comel je hadiah tu :)

avatar
Cik Tasya
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:13 PM delete

bes laa !! nak jugakkkkkkkkkkkkkkk!

avatar
hidayah
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:18 PM delete

ayat blogger femes
"untunglah..."

akak pun nak buat entry lego gak lepas nih...

nak tiru lyssa..

haha..

*gatai saya nih...

(tahniah!)

avatar
Santan Manis
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:31 PM delete

Untung laaaa...Lyssa!! nak jugak..kehkehkeh ;D

avatar
Cik Honney
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:31 PM delete

wow..canteknyer hadiah tu...siap ada music lg....

jemputlah singgah baca entry baru di blog sya pula...
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/10/mee-goreng-simple.html

avatar
Cik Honney
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:32 PM delete

wow..canteknyer hadiah tu...siap ada music lg....

jemputlah singgah baca entry baru di blog sya pula...
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/10/mee-goreng-simple.html

avatar
Cik Honney
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:32 PM delete

wow..canteknyer hadiah tu...siap ada music lg....

jemputlah singgah baca entry baru di blog sya pula...
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/10/mee-goreng-simple.html

avatar
maszull
AUTHOR
October 4, 2012 at 2:32 PM delete

assalamualaikum lyssa...seronoknya dpt hadiah dr teman blogger tu yer...:)

avatar
Hanif Redland
AUTHOR
October 4, 2012 at 3:13 PM delete

Tahniah..hehe..comey je hadiah patung legoland tu.. :)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
October 4, 2012 at 3:32 PM delete

tak dapat pergi...dapat cenderamata dari legoland tu pun dah ohsemmm lyssa.... comel....
plus dpt pulak music box..... bertuah badan....

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
October 4, 2012 at 3:47 PM delete

untungla jadi LYSSA heheee

avatar
Daydeng Ayyad
AUTHOR
October 4, 2012 at 3:49 PM delete

hahah !! hadiah terbangg dari Sarawak ke Pulau ... hehehe .. :p

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 4, 2012 at 3:59 PM delete

wahh ! 2hadiah dah dapat yang lepas lagi banyak . lepas ni ada lagi takk ? hehe

avatar
Atiqah Wadiah
AUTHOR
October 4, 2012 at 4:03 PM delete

bila plak lyssa nk bg sy hadiah? :P

avatar
October 4, 2012 at 5:05 PM delete

WAH .. CUMELNYE HADIAH TU .. HEHE

avatar
miz ruha
AUTHOR
October 4, 2012 at 6:09 PM delete

bestnya lyssa dapat hadiah...hihi!
untungnya dia.. :)

avatar
shidaR
AUTHOR
October 4, 2012 at 7:07 PM delete

cunn lah xpayah g legoland kan..dah dapt rsa brg2 dia hehee..tahniah dik lyssa :)

avatar
October 4, 2012 at 7:32 PM delete

Cantik hadiah tu kak Lyssa!! :)

avatar
Eyriqazz
AUTHOR
October 4, 2012 at 8:52 PM delete

Alhamdulillah, sampai juga dan lyssa like it..InsyaAllah next time pergi legoland buat give away lagi

avatar
Ema Blog
AUTHOR
October 4, 2012 at 9:40 PM delete

Alhamdulillah rezeki

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
October 4, 2012 at 9:41 PM delete

bestnye dpt hadiah..hihi

avatar
FaLya
AUTHOR
October 5, 2012 at 12:59 AM delete

wah,comelnyer.. tahniah kak lyssa!bertuah betul akak kan,^_^

avatar
October 5, 2012 at 1:39 AM delete

wah wah tahniah sis lyssa... memng comel, mcm lyssa.. hehehehe... ^.^

avatar
October 5, 2012 at 1:56 AM delete

law dik lyssa dh xde tmpt nk simpan adiah2 tu, meh cni kasi abg long tlg simpan kan...hihihi

avatar
boni kacak
AUTHOR
October 5, 2012 at 6:16 AM delete

wah..lyssa menang?? tahniah!!! hehehe

avatar
HAJAR
AUTHOR
October 5, 2012 at 8:55 PM delete

untunglah....

Music box tu cantik...

Saya suka..saya saya suka..:)

avatar

Google+ Followers