SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

06/10/2012

.Assalamualaikum :)


Amboi ! Kemain lagi kau Lyssa ye nak buat segmen bagai . haha . Yup.
Rasa-rasanya ada ke yang nak join SEGMEN Lyssa kali ni ye ? 

Kenapa hari ni Lyssa nak buat SEGMEN ? Hari ni kan hari Sabtu . Mostly ramai yang akan goyang kaki kat rumah and dah tak tahu nak buat apa kan ? So , bagi korang yang ada blog tu apa kata korang join je Segmen Lyssa ni . Bukannya susah pun . Taip..taip..taip.. PUBLISH  ! Senang kan ? 

Dan caranya simple je . Lyssa akan nyatakan kat bawah ni :




1. Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "


2. Letak Banner di atas ini , dalam entry tersebut .


3. Di dalam entry tersebut , Lyssa nak korang ceritakan , kenapa korang berblog ? Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? Apa tujuan utama/asal korang berblog ? Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?
Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la .. (Senangkan ? Tak susah pun ? ehee)


4. Pada sesiapa yang join , korang WAJIB komen balik entry bloggers yang join segmen ni. 


5. Link Entry tersebut hendaklah dihantar ke comment entry ini .


 ***

Mudah je . Entry yang tak perlu kita nak berfikir ke apa ? Taip santai-santai je . Apa yang terkeluar kat otak korang , korang muntahkan balik dalam entry . 

*Nanti Lyssa akan update senarai perserta yang join segmen ni :)

SEGMEN berlangsung pada : 06 Oktober 2012 - ( 9.00 pagi - 9.00 malam ) - 12 jam sahaja

Senarai perserta akan Lyssa publishkan selepas pukul 9.00 malam . *Harap maklum dan bersedia untuk menerjah kesemua blog yang join!* wink-wink ;)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

259 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini «Oldest   ‹Older   1 – 200 of 259   Newer›   Newest»
AimanAziz
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:08 AM delete

Joinn Sis Lyssa :)
http://www.aimanaziz.my/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 9:08 AM delete

nak masuk,tapi tak sempat sebab nak g Johor.sob sob :(

avatar
sweet story
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:08 AM delete

Hi akak saya join segmen ni eh

avatar
October 6, 2012 at 9:10 AM delete

join.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
@ShafyqOnlyy
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:13 AM delete

http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
#ciksuzlin
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:16 AM delete

Joined!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Remy hazza
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:18 AM delete

rasa cam nak join...tapi sempat ker......

avatar
October 6, 2012 at 9:19 AM delete

Aku kai hp cmne nk ltak banner..leh ke join?haha

avatar
ieka farhana
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:26 AM delete

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

join

avatar
Eraz Fadli
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:29 AM delete

Joined!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Aien_Aen
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:29 AM delete

http://shayeaien.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 9:30 AM delete

muja join!!! :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nana
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:33 AM delete

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Join :)

avatar
PikangPikah
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:34 AM delete

Joined - http://secretwriter-pqah.blogspot.com/

avatar
Ainin Suffiah
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:34 AM delete

Ainin join :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nurul Arisya
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:35 AM delete

kak lyssa ! done ! ni dia http://cotcetarisya.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Atirah ★
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:37 AM delete

join . entry saya mengarut sikit . heee ;D http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
boni kacak
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:39 AM delete

wah..selamat bersegmen kepada mereka yang menyertai.. :)

avatar
MR simple
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:40 AM delete

http://mrluckylive.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nak join Lyssa >.<

avatar
October 6, 2012 at 9:44 AM delete

http://aqiesdomo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

. lalalala

avatar
Nuraqira
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:47 AM delete

http://coretan93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html saya sudah join, orang da join :)

avatar
zaxx
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:48 AM delete

salam... hye cik lyssa.. nak join nk join..*sambil hentak2 kaki..hihihihi

http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2012/10/kenapa-aku-terjebak-dengan-semua-ini.html

avatar
miz ruha
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:50 AM delete

wah!buat segmen ye lyssa..
kalau tak ada aral, ingat nak join juga.. ^_^

avatar
Novelgurl
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:51 AM delete

Salam sy join =) hee.

http://reality2fantasy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
nurul atikah
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:53 AM delete

Assalamualaikum lyssa!

Alhamdulillah dah join :)

http://eqakucinta.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MAY ALLAH BLESS YOU!

avatar
AyuInsYiraH
AUTHOR
October 6, 2012 at 9:57 AM delete

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

ayu join ye...hehehe

avatar
huda
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:02 AM delete

join segmen ni ^^
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
cikeyrah
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:04 AM delete

keyrah join :)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

avatar
Fendy
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:05 AM delete

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

join dari fendy

avatar
Zee Suhaini
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:16 AM delete

Salam..nanti akak join ye lyssa...hehe

avatar
Bla Bla
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:19 AM delete

akak , nak join lah ..

http://choco-fantastic-world.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Syasya Jais
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:19 AM delete

Assalamualaikum

Join :)!

http://syasya-ahmadjais.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
nurul adilla
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:25 AM delete

dah join ,

http://dielanov96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

terima kasih buat segmen ,

avatar
Eyqa Hasnan
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:29 AM delete

eyqa join kak lyssa :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
'Izzah Ilhami
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:31 AM delete

Sys , sy join ~!

http://ilhamiizzah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

=))

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:32 AM delete

Kak lyssa , saya join segmen nie :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Yana Aina
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:35 AM delete

yana join ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
iffah
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:35 AM delete

http://gagamiami12.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

saya join

avatar
Abby
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:35 AM delete

Joined ! hehe .

http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Mrs. Sarah
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:37 AM delete

Kak Lyssa, Qis join ye.

http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
nis
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:38 AM delete

http://heesicca.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

lysaaa, baca k ^^ da siap dah. hehehe nisha join

avatar
October 6, 2012 at 10:41 AM delete

Joined!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 10:43 AM delete

joined! =)

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 10:45 AM delete

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Budu Bilis
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:50 AM delete

saya join

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 10:51 AM delete

Yanie join segmen akak :) Jangan lupa publish yeee ^^ Thank You. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#Hope akak baca :)

avatar
ammin
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:57 AM delete

SAYA JOIN... http://nramminzul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
shidaR
AUTHOR
October 6, 2012 at 10:59 AM delete

9 mlm ok smpat kak join hehee.. :)

avatar
Ain
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:00 AM delete

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
nur azura
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:04 AM delete

join
http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
iznawzi
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:05 AM delete

http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
NuRuL AtiQAh
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:08 AM delete

Saya join kak Lyssa !
http://girlbloggie.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
nurdani
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:08 AM delete

saya dah selamat join

http://nurdaniub.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Hanis Syazana
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:11 AM delete

http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

JOIN !

avatar
Abu Zhar
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:17 AM delete

Yeeaa... dah join .. kak lyssa.. nie link tu.. alang-alang singgah follow trus lah ye.. http://www.nazrulabuzhar.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html .. bye.

avatar
October 6, 2012 at 11:17 AM delete

AKAQ JOIN ..

http://najihah90.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 11:20 AM delete

Mak Dara menjoinkan diri ;)

http://www.bicaramakdara.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
aku eryati
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:28 AM delete

http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
amal
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:31 AM delete

Joined !

http://applehijaulife.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Zaniff
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:33 AM delete

Join

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

:)

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:34 AM delete

Selamat pagi lyssa!! azwa join =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 11:41 AM delete

http://zulhaimiokje.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Join.. :)

avatar
wany♥
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:42 AM delete

Wany join :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nurul Aini
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:44 AM delete

Salam, saya join segmen. ^__^

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:45 AM delete

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:46 AM delete

http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:47 AM delete

salam lyssa..akak datang join...

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

oh yea...akak dh follow sebelum ni^_^
datang membaca entry awak diam2..hihi

avatar
Nasuha
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:49 AM delete

Saya join

http://nasuhanass.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurin-kenapa-aku-berblog.html

avatar
Arie Arisha
AUTHOR
October 6, 2012 at 11:58 AM delete

http://arie-arisha.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Anim Farhanim
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:01 PM delete

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

saya join ..

avatar
eycha
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:04 PM delete

eycha join ....

http://naksusu.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
myu
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:07 PM delete

Assalamualaikum :)
Myu join...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
cikyuyiyui92
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:07 PM delete

Siap! dengan jayanya!

http://cikyuyiyui92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
The Queen's
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:09 PM delete

http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
DONE ! :)

avatar
October 6, 2012 at 12:20 PM delete

yeay join segmen ni.

http://nabm930627.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 12:23 PM delete

Joined <3
http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:23 PM delete

Wilma nak join jugak ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:25 PM delete

Join ye...

http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
King Ayam
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:28 PM delete

http://kazeyuko.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nurul
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:29 PM delete

http://www-duniaphotoscape.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Are-Tien
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:36 PM delete

kita join segmen akak :D
http://are-tienlikepink.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
miss
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:43 PM delete

Saya join. :D
http://miss-oneclick.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 12:45 PM delete

done :)http://affiqahfarahain.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Mimie
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:48 PM delete

Mimie join :)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Atira Ameer
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:52 PM delete

Kak Lyssa saya join . !

http://atira-ameer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 12:53 PM delete

done join ! =)

http://amalinarazali93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurren-kenapa-aku.html

avatar
AniStar_9198
AUTHOR
October 6, 2012 at 12:55 PM delete

kak lyssa,, kte nk join bleh... hehey..

http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Fravlein Ulan
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:02 PM delete

JOIN !
http://miszevyceritacit0t.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 1:05 PM delete

Salam.
Saya join :)

http://lolobua.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 1:13 PM delete

join :)

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
CharlieAngleo
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:16 PM delete

Charlie joined your segment dear:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 1:26 PM delete

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Eyna Reen
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:26 PM delete

join!

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 1:26 PM delete

http://mariyatonkhatiyah.blogspot.com/

avatar
October 6, 2012 at 1:28 PM delete

http://mariyatonkhatiyah.blogspot.com/

avatar
cci
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:31 PM delete

join:-

http://www.ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:33 PM delete

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
slumberdek
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:41 PM delete

Joint jugakla.......segmen menarik

avatar
October 6, 2012 at 1:41 PM delete

Saya join , saya join !

http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Mama Adam
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:44 PM delete

as salam,

mama join!

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:55 PM delete

Join ye kak ..
http://ainasofeadiary.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Jane. P
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:57 PM delete

join :D

http://alyajane.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nur Atirah
AUTHOR
October 6, 2012 at 1:59 PM delete

http://itsmetira.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

tira join .

avatar
October 6, 2012 at 2:01 PM delete

http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
imani_aisha
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:04 PM delete

http://imaniaishah.blogspot.com/2012/10/lyssa-faizureen-kenapa-korang-berblog.html

avatar
Megat Emy
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:05 PM delete

hai kak lyssa..
saya mau join segmen ary ni.. alang-alang cuti kan..
but ary n tarik friday, 5/10/2012 tu abaikan taw.. coz tak betol tu.. ntah la.. tak nak betulkan macam mane..
kat bawah link taw..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 2:12 PM delete

kakak lyssa saya join erk??

http://atyra-stella.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

thanks :)

avatar
October 6, 2012 at 2:14 PM delete

hye kak lysaa , fyka join segmen akak ni , nah link http://afikasyafrizon.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Awesomeness
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:18 PM delete

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 2:18 PM delete

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html assalamualaikum :) saya join segmen kak lyssa ! hehe

avatar
faizfakhirin
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:26 PM delete

Tiba2 rasa nk join segmen lyssa...already done the POst lyssa chumell....

#TheStoryOfLusA : Segmen Lyssa Faizureen > Kenapa aku Blogging

avatar
jue
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:27 PM delete

http://zuepunyabelog.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 2:29 PM delete

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
amira
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:30 PM delete

http://puple96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 2:30 PM delete

Kinah dah join !!!

http://mishsimple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
adam faiz
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:31 PM delete

saya join ye cik Lyssa!
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
cikyanxyanx
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:35 PM delete

Mira join ><

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
aini arisyaa
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:44 PM delete

first time join ni ! :D

this is my blog ~~ http://kpoppersheartstylee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Mar Maria
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:45 PM delete

Waalaikummusalam lyssa...alhamdulillah..ni link blog maria http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 2:47 PM delete

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Amira Zainal
AUTHOR
October 6, 2012 at 2:50 PM delete

join :)
http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 2:59 PM delete

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
9n0L4
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:03 PM delete

join. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Carl Lesmana
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:05 PM delete

akak, saya dah join segmen akak :) hehehe http://sayaabel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 3:07 PM delete

http://azieazieazie95.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

hye sis.sy join segmen sis. kt atas tu entry segmen sis tu. thanks :)lots of love - AzieAzieAzie :)

avatar
October 6, 2012 at 3:07 PM delete

Saya join...:)

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
rin sato
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:17 PM delete

http://shastory-sha.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 3:20 PM delete

joined!
http://nurhasnatulnabila.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 3:22 PM delete

joined!
http://nurhasnatulnabila.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 3:24 PM delete

joined!
http://nurhasnatulnabila.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
eiqa azra
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:25 PM delete

eiqa join ye!

http://ctrie.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nurul Ain
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:27 PM delete

http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html hehehe..dah join

avatar
October 6, 2012 at 3:27 PM delete

j0in :) http://adramycien.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
12Priceless
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:30 PM delete

http://mybeatsoflife.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Saya join. :) And sorry sangat2 kalau akak x selesa sya guna perkataan "aku" .Daan sorry jugak tulisan tu terlalu kecik! Sebab blogger yang baru ni kalau besar, besar sngat, kecik, kecik sangat.. HAIIH. :(

avatar
B.D.V
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:37 PM delete

huhuhuu,join this contest and winn baaju freee..and also you can buy and donate in this newest shopping belog.ayuh korang! http://buydonateandvolunteer.blogspot.com/

avatar
Nurin Sofia
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:39 PM delete

Saya join! :)

http://nurinsofiasecret.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Mk Syahir
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:43 PM delete

saye join dengan penuh eksaited :)

http://www.mksyahir.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 3:46 PM delete

kak lyssa ni entry saye...
http://nadnasir1998.blogspot.com/

avatar
October 6, 2012 at 3:48 PM delete

Akak ni entry saya harap akak terhibur.. :)
http://nadnasir1998.blogspot.com/

avatar
Shasha Yacob
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:49 PM delete

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 3:52 PM delete

harap akak enjoy http://nadnasir1998.blogspot.com/

avatar
kate na
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:53 PM delete

nak join http://kate-na.blogspot.com/SEGMEN LYSSA "FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

avatar
deqjamucuxx
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:54 PM delete

join yer dear

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
cikyuyiyui92
AUTHOR
October 6, 2012 at 3:59 PM delete

edit kit.. tadi der salah kit.. sorry morry..

http://cikyuyiyui92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
faizah jaafar
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:02 PM delete

nak try la...hehe http://mefaizah.blogspot.com/

avatar
faizah jaafar
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:04 PM delete

nak try join la....hehe

avatar
October 6, 2012 at 4:08 PM delete

http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Lyssa..saya dah buat satu entry untuk join segment awak.. :) maceh2...

avatar
ZF
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:08 PM delete

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:10 PM delete

Lyeen join segmen Lyssa..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 4:15 PM delete

join
http://meetmemiss.blogspot.com/2012/10/assalamualaikum-buat-semua.html

avatar
October 6, 2012 at 4:15 PM delete

Join! :-)

http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 4:15 PM delete

joined
http://meetmissdream.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nurul Ilham
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:29 PM delete

Hye,kak,saye dah buat dah :DD

avatar
October 6, 2012 at 4:29 PM delete

joined>.<

http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Anisa Anuar
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:32 PM delete

join sekali...nak memeriahkan segmen..

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Ekah Atiqkah
AUTHOR
October 6, 2012 at 4:41 PM delete

Join Segmen ni :)

http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:04 PM delete

apsal xde org komen lg nih?link entry kene letak kat cni kan ,kak lyssa?? nak taruk 1 arh.. http://isyapurple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
alia syuhada
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:08 PM delete

Dah Join ! http://prince4yaya96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Aisyah Khalil
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:08 PM delete

http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:18 PM delete

Saya join! http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Nas :)
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:21 PM delete

join :D
http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Minah Sepet
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:26 PM delete

join !

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
ifah
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:27 PM delete

hey,, kita join =) http://mylifesinglesimplecoupletrouble.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:28 PM delete

http://fatiehahramli.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kita join:)

avatar
I'm Damia ♥
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:29 PM delete

join...:)

http://adorablepinkpurple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Ezreen
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:29 PM delete

Assalamualaikum!!Ezreen nak sangat join segmen nie kay??

http://ezreenrules.blogspot.com/

click to enter dulu hahaha

avatar
Syaza Nazurah
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:29 PM delete

Join !

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Nurin Sofia
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:30 PM delete

Saya join! :)

http://nurinsofiasecret.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html?m=1

avatar
SCA
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:30 PM delete

saya joinnnn

http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
-iLLa-
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:33 PM delete

hi lyssa

saya dah join :):)

http://duajiwasatuhati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:34 PM delete

join segmen lyssa :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Dhuratul
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:37 PM delete

siap sudah ! this is my first time in a segment! salam ukhwah Lyssa :)

http://husnaazzahra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:43 PM delete

http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

*Pssssttt.. JOIN TAWWW ! ^^, heeeee

avatar
Anis Athia
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:47 PM delete

anis join ye lyssa :)

http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:49 PM delete

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Zatiey Ismail
AUTHOR
October 6, 2012 at 5:51 PM delete

kak lyssa comel.. zatiey nak cuba boleh?

http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:53 PM delete

adinda Lyssa,
masuk link lagu ni ka?

http://amiraimanakashah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 5:58 PM delete

Yeah!Sempat join!
http://scarlettj1.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Shah Eira
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:09 PM delete

http://shirawhatever.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html im joinn

avatar
October 6, 2012 at 6:15 PM delete

assalammualaikum . saya join . terima kaseh untuk segmen ini !

avatar
Nur hanim
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:15 PM delete

Hi hanim joinnnn !

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

harap kak lyssa baca ye :)

avatar
syamimi♥
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:16 PM delete

sis, saya join http://ladymimie2706.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Zee Suhaini
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:18 PM delete

Lyssa,akak dah join..ni link entry akak ye...
http://auntummawar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Afeeq Affendy
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:19 PM delete

http://afiqaffendi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Afeeq Affendy
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:19 PM delete

http://afiqaffendi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
«Mira»
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:24 PM delete

Hye :)
http://hiduphujanpelangi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
I'm Arina :D
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:29 PM delete

Dah siap :D http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
October 6, 2012 at 6:30 PM delete

join segmen kak Lyssa:)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Misz Mieza
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:31 PM delete

Selamat petang Lyssa! MM datang join segmen Lyssa!

http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
I'm Arina :D
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:31 PM delete

Yeahhh , dah siap akhirnya :D http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Aisyahhhhh
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:34 PM delete

Kak Lyssa. I'm join ! HEHE ^^ My idol :)

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Ukhti Azza
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:38 PM delete

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
cik mimey
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:40 PM delete

saya nak join sini

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Encik Zaharin
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:55 PM delete

Salam..Joint...

http://babaharin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
Cik Ija Akmal
AUTHOR
October 6, 2012 at 6:56 PM delete

done :))
http://ijaakmal.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

avatar
BeLLa
AUTHOR
October 6, 2012 at 7:05 PM delete

http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

join sini :)

avatar
«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 259   Newer›   Newest»

Google+ Followers