Majlis Persandingan BroFramestone dan Iera Kan Di Batu Pahat

18/11/2012

.Assalamualaikum
Peacee Yo(!) ^_^v


Wahh..Wahh.. Baru nak taip entry pasal #kahwinbro ke ? haha . Sorry ah wehh . Jari baru terajin nak menaip pasal ni walaupun kenduri #kahwinbro dah lepas seminggu . Lyssa nak story sikit je kot . Nak upload gambar banyak !

Ok . Lyssa mula heh ? Sebelum tu , Lyssa nak tanya , kenal tak ni ? Kenal tak ??


 


HAHA . Siapa tak kenal kan ? Ni lah daddy Lyssa . Opss* Bukan . Bukan . Ni lah daddy baby Qhaliff a.k.a SIFU terhebak Lyssa . SIFU tau ?? SIFU dalam dunia blogging . Siapa lagi kalau bukan Ben Ashaari . hahaha . 

Ok . Kalau korang nak tahu Lyssa pergi kenduri kahwin bro tu dengan dia lah . Ben bersama familynya yang tersayang , wife and Qhaliff. Lyssa kan stay kat Cheras masa tu ,  and pagi Ahad tu Ben ambik Lyssa kat Alamanda dan terus bawak pergi kat rumah dia sebab nak ambik wife dia dan terus bertolak ke Johor . Sebab tu Lyssa ada gambar ni dengan Qhaliff dekat rumah Ben ..

 
Awal awal pagi dah bergambor kan ? haha !


hee . Jangan jeles ! Lyssa bergambor dengan Qhaliff tau ! Pakwe baru Lyssa ni . Comey kan ? Aummm . Bertolak dalam pukul 9.30 pagi .. Sampai Batu Pahat around 12 lebih laa . Serius , memang lama betul perjalanan nak ke rumah pengantin tu . hihi . Tapi lama-lama pun serius Lyssa tak puas lagi nak luangkan masa dengan 'pakwe' Lyssa yang comel tu . auuuu . *rinduuuuuuu*

Sampai je sana , tengok pengantin tengah makan-makan . Wohoo . Meriah je Lyssa tengok . Ramai yang datang . Sampai-sampai , cari meja . Hoiyy . Meja VIP tau . Makan depan meja pengantin . haha . Layanan the best bro :P Like like like .  Dah bergelar suami ye Bro . Kak Iera lak dah bergelar isteri . Lyssa doakan korang bahagian hingga ke akhit hayat ..

hee . Lyssa tengok waaa . Ramai jugak blogger yang datang . Walaupun ramai yang kenal Lyssa and ramai yang Lyssa tak kenal . Lyssa minta maaf sesangat ye . Bukannya tak kenal  . Muka korang Lyssa tak perasan . Nama memang kenal . Muka je tak kenal . haha .

Tapi memang best lah . Alang-alang makan nasi minyak , boleh lah jumpa dengan blogger-blogger yang tak pernah Lyssa bersua muka . Jom layan gambar kat bawah ni...


 
Kami bertiga yang kat depan ni : Lyssa , Oshin dan Amalina ... Best jumpa korang . Sporting ! Masa Lyssa dah duduk , Amalina tu lah yang mula senyum-senyum kat Lyssa . wohoo . 

 
Ni Lyssa dengan Mama Maszull . Huish . Mama Maszull tegur Lyssa . 
"Lyssa kan ?"
"Iye , Lyssa .. Ni sapa heh? heeee"
Pastu Mama Maszull senyum2 tenung mata Lyssa punya lama . Malu i ...
"Ni Mama Maszull le"
"Haa . ye .. Tahuu . Tahuu ..." hehe . Serius , malu Lyssa sebab tak kenal orang . waaa..
Tersangat lah peramah Mama ni sebenarnya tauuu . Suka !! 

 
Ni pulak , Lyssa dengan Kak MiaLiana . Mesti korang kenal kan ? kan ? Kak Mia pun sporting tau . Tengok lah , siap buat peace peace kacang peace sekali tau . hoho . i loike !

 Ni ha dia , Yuyu SayeShukePink . Memang suka leteww kan . Tengok baju and tudung dia laa . Pinkish habis auhhh . hihi . Tersangat lah friendly dan berkepit dengan Lyssa je masa kat kenduri tu . hihi . Peacee :p


 
Ni Lyssa sekali kan gambarnya lah ye . Gambar yang 1st tu , Lyssa dengan Dkna
Yang kedua tu , Lyssa dengan Sis Lin (dah macam anak beranak pulak kan . hehe) dan bersama keluarga Ben Ashaari . 


Dan .. Dan .. Dan .. Semestinyalah Lyssa bersama pasangan pengantin yang secocok secocoknya lah . BroFramestone dan Iera Kan . weewittt ! Dua pasangan merpati sejoli dan si penyibuk ( berbaju pink ke-purple-lan) wahahah ...


3 orang dalam iklan ubat gigi ( masing-masing sebok nak tunjuk gigi) haha !




Heheh . Dah dah . Tu je gambor yang Lyssa nak tayangkan kat korang . Dan Lyssa doakan semoga Bro dan Kak Iera berbahagialah bersama hingga ke akhir hayat . Amin ~~~


 


LIKE , TWEET dan COMMENT daripada anda amatlah Lyssa hargai . Tq :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

55 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Ummi Shaheira
AUTHOR
November 18, 2012 at 11:18 AM delete

Lyssa comel kot ♥ peace jee

avatar
MiSz fiFiEyQa
AUTHOR
November 18, 2012 at 11:20 AM delete

laa bro org BP ke?serious tak tau..kalau x boleh jugak pegi..papepun congrats to both of them! ;)

avatar
Mrs. Sarah
AUTHOR
November 18, 2012 at 11:22 AM delete

Comelnya 'pakwa' kak Lyssa...Congrats for the wedding.

avatar
November 18, 2012 at 11:28 AM delete

bestnya..dapat jumpe ramai blogger :D (comeii la qhaliff)

avatar
Hidayah
AUTHOR
November 18, 2012 at 11:34 AM delete

ala....cikitnye gambar...hehehe....
:)

cantik lyssa.......

*jeles...(tetiba)hihi..

avatar
assuQyla
AUTHOR
November 18, 2012 at 11:55 AM delete

bestnya dpt jumpa teman2 blogger. .^^-

avatar
Mummy Adriana
AUTHOR
November 18, 2012 at 12:11 PM delete

Selamat pengantin baru :)

avatar
November 18, 2012 at 12:12 PM delete

Tahniah dekat BroFramestone :) Semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

avatar
November 18, 2012 at 12:32 PM delete

Hahhaha... best nyer.. Kak lyssa nampak kecik jer.. Cute lar.. haha

avatar
November 18, 2012 at 12:45 PM delete

wah! seghonok nampak! heheh

avatar
Balqis
AUTHOR
November 18, 2012 at 12:46 PM delete

helllo semua,,, follow blog saya please..saya takade followers laaa...
http://www.comelawkni.blogspot.com/

follow jangan tak follow !

avatar
Nor Salmi
AUTHOR
November 18, 2012 at 12:47 PM delete

Selamat pengantin baru..
Seronoknya dapat jumpa rakan2 maya..

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 18, 2012 at 12:50 PM delete

hello....follow lah blog saya nie....saya masih takada followers...please follow blog saya http://www.comelawkni.blogspot.com/

follow tau !

avatar
zoey danny
AUTHOR
November 18, 2012 at 12:55 PM delete

hehehe,,suke lah lyssa,,best layan mcm VIP,,

avatar
maszull
AUTHOR
November 18, 2012 at 12:56 PM delete

assalamualaikum lyssa....hehehehe sukanya mama dpt jumpa Lyssa ari tu x sangka mama lyssa ni kecik jer org nyer cute sangat plak tu...

bila mama dpt jumpa tu yg mcm tergamam jap bila pandang Lyssa... hehehehee....

betul2 menyeronokkan bagi mama dpt jumpa semua blogger2 femes masa tu..

pendek kata semua blogger2 yg dtg hadir hari tu sungguh peramah n sporting...

avatar
November 18, 2012 at 1:10 PM delete

bestnyaaa dapat jumpa blogger yg lain.. comel je lyssa... =D

avatar
nis
AUTHOR
November 18, 2012 at 1:27 PM delete

comel lah kak lyssa pakai baju kurung ....

avatar
shidaR
AUTHOR
November 18, 2012 at 3:05 PM delete

yaa mmg sweet bro framestone n psgan..selamat pgntin baru :)

avatar
tiera_at
AUTHOR
November 18, 2012 at 4:01 PM delete

lysaa pegi batu pahat tu kt area mne ekk..

avatar
Sheila Eiman
AUTHOR
November 18, 2012 at 5:28 PM delete

nampak lyssa sangat comel <3

avatar
November 18, 2012 at 5:55 PM delete

bestnya lah dpt berkumpul rmaai2 pegi kenduri kahwin rkaan blogger...:)

semoga bro framestone & pasangan kekal bahagia hingga akhir hayat..=)

avatar
November 18, 2012 at 7:09 PM delete

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)

Tak Mungkin Benar

avatar
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
November 18, 2012 at 7:10 PM delete

wah... seronoknyer... tahniah mempelai dua sejoli... :-)

avatar
aiN NaJwa
AUTHOR
November 18, 2012 at 7:33 PM delete

Selamat pengantin baru BroFramstone ! ^^ Lyssa..banyak nyer gambar kan....best2..hehe..

avatar
Cik Lyeen
AUTHOR
November 18, 2012 at 8:28 PM delete

ambaoi2..hebatnya dia..turn Lyssa bila lg?HAHAH..:)

avatar
Remy hazza
AUTHOR
November 18, 2012 at 8:33 PM delete

best nyer lyssa... dah ckup mkn kenduri...kenal dgn blogger2 tegar lagi.....

avatar
November 18, 2012 at 9:12 PM delete

ramai jugak blogger yang pegi ek :)

avatar
zack qie yah
AUTHOR
November 18, 2012 at 9:33 PM delete

alaahaii ! asal kat Batu Pahat tak bagi tahu ? best kott kalau dapat jumpe lyssa. ada event apa apa bagi tau laaa . sedihhnyaa

avatar
November 18, 2012 at 9:41 PM delete

wahh..batu pahat kat mana? sy batu pahat jugak..hee

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
November 19, 2012 at 10:27 AM delete

eh..nape kita yang duduk atas pelamin tu ?? hahaaa

avatar
aimaniman
AUTHOR
November 19, 2012 at 12:17 PM delete

bp ke?
rindunya... akak org bp tp x dapat balik bp.. sedeyyy..

avatar
man
AUTHOR
November 19, 2012 at 1:52 PM delete

wah comelnya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

avatar
Mia Liana
AUTHOR
November 19, 2012 at 2:29 PM delete

sweetnya entri ni lyssa.. kak mia suka... peace (^_^)

lain kali boleh jumpa lagi.

avatar
November 19, 2012 at 3:54 PM delete

sedihnya xdapat gi.dapat invite tp xberpeluang pegi.wohoooo :(

avatar
Dunia Wilma
AUTHOR
November 19, 2012 at 5:57 PM delete

Bestnya :-)
Comel la Lyssa nie ^_^

avatar
boni kacak
AUTHOR
November 19, 2012 at 7:07 PM delete

kenapa lyssa tak pakai baju ikut tema. kena pakai baju warna biru la.hahahaha :P

avatar
prog muten
AUTHOR
November 19, 2012 at 8:46 PM delete

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

avatar
Jna marcello
AUTHOR
November 19, 2012 at 8:58 PM delete

bestt nyee dpt jumpa bloger2 yg lainnn *jeles`~

avatar
Oshin
AUTHOR
November 20, 2012 at 10:22 AM delete

yeahhh hapdet jugak...segan nk tegur blogger pemes ni hahaha btw, nice to meet u lyssa yg kecik comel ni... *peace*

avatar
November 20, 2012 at 12:37 PM delete

acece..comel je dak baju pink purple tuh..hehe..

tahniah buat broframestone..=D

avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
November 20, 2012 at 3:00 PM delete

dulu kemain berangan nak kawen dgn heliza..last2 kawen jugak bro sorang nie..mihmih

avatar
Ain Dzaya
AUTHOR
November 20, 2012 at 3:00 PM delete

dulu kemain berangan nak kawen dgn heliza..last2 kawen jugak bro sorang nie..mihmih

avatar
Niena Sofea
AUTHOR
November 20, 2012 at 4:25 PM delete

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

avatar
November 20, 2012 at 5:42 PM delete

tahniah buat broframstone,,
lysa bestyer dapat jumpa rakan2 blogger yg biasa kte hinggap kat blog jew,,hehe

avatar
November 21, 2012 at 12:15 AM delete

memang seronok bila ke jemputan kenduri kawin ni. Makan sedappp.

avatar
miz ruha
AUTHOR
November 21, 2012 at 12:04 PM delete

seronoknya dapat jumpa pakwe comel tu... =)

avatar
hazirah
AUTHOR
November 21, 2012 at 2:37 PM delete

batu pahat kat mne eak sbb batu pahat tuu tmpt sye!

avatar
November 21, 2012 at 6:06 PM delete

Mesti seronok kan ? Heee~

avatar
Nabila Aziz
AUTHOR
December 22, 2012 at 9:02 PM delete

Lysaa taknak jaid pengapit?

avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:45 PM delete

nanti xlama lagi weeding lyssa lak..hihihi

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers