Jom Jenguk Blogshop Online dari Isabella Bag House.

01/01/2013

.Assalamualaikum


Ok, nak pakai beg ape pergi kuliah nanti?

Jom jenguk blogshop online dari Isabella Bag House.


isabella bag house, kedai beg online

Blog shop ni juga ade akaun lain untuk kesenangan pelanggan untuk menghubungi pihak Isabella Bag House, iaitu akaun :

Mohon semua follow di blog, twitter Isabella bag House, dan juge add Isabella Bag House di akaun Google+  nya. Rajin-rajinkan jari tu klik like Facebook Page Isabella Bag House.

Pihak Isabella Bag House akan sudi membalas segala persoalan secepat mungkin, a.s.a.p.

Ape yang menarik kali ini adalah Isabella Bag House melaksanakan SALE sempena Tahun Baru 2013 ini.

Terdapat pelbagai beg yang dijual dengan harga yang murah.

isabella bag house, kedai beg online


Ok, semua barang adalah Ready Stok dan dijamin baik keadaannya.

Isabella Bag House merupakan blogshop online yang mula beroperasi sekitan Ogos dan didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada 6 September 2012.

So, Isabella Bag House ini menjalankan bisnesnye legally la.

Bisnes menjual beg juga mula dilaksanakan pada 8 September 2012.

So, jom ramai beli-belah di Isabella Bag House! Boleh bawak pergi kuliah nanti...





isabellabag houes, kedai beg online 


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

11 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Atyra Pink
AUTHOR
January 1, 2013 at 1:13 PM delete

Terbaikk lah Isabella shop nih..(Y)

Reply
avatar
Remy hazza
AUTHOR
January 1, 2013 at 2:19 PM delete

menarik....
nanti remy pi singgah sana...kut2 ada yg berkenan.....

Reply
avatar
Remy hazza
AUTHOR
January 1, 2013 at 2:19 PM delete

lupa lak...selamat tahun baru lyssa.....
semoga tahun 2013 akan terus bersinar buat lyssa....

Reply
avatar
Chips More
AUTHOR
January 1, 2013 at 5:04 PM delete

Waalaikumussalam. Cantik beg tu kan? Nak beli untuk bawak p tuisyenlah.
Jom tengok entri ni :)
http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/01/2013-dan-ulangtahun-kelahiran-emak.html

Reply
avatar
Atirah ★
AUTHOR
January 2, 2013 at 7:51 PM delete

lawaaanya beg. teringin nak satu, tp nak free laa. hehe :D

Reply
avatar
Effa Nadia
AUTHOR
January 3, 2013 at 7:10 PM delete

sy nak ! tapi tak nak bayar . haahaha

Reply
avatar
Cahaya Aisyah
AUTHOR
January 13, 2013 at 3:08 PM delete

cntik'cntik beg dia nie . nak satu !! hehe

Reply
avatar
January 13, 2016 at 10:24 AM delete

bagus lah, sekarang banyak yang dah terlibat dengan perniagaan spt jual bag tu.. harap saya pun boleh buat jugak mcm tu nanti...

Reply
avatar

Google+ Followers