3 Tahun Sudah ...

01/12/2013

.Assalamualaikum



Hi korang . Em Terasa macam kekok pulak nak update blog kali ni kan ? HAHA .
Mana tak nya . Dah berabad Lyssa tak update blog and kali ni baru laa berjinak-jinak nak update balik . hihi . Sorry laa kalau buat korang tertunggu-tunggu entry dari Lyssa . Tahu !  ada yang tertunggu tu sebab hari-hari terima IM FB , Twitter and Emel daripada korang . Tapi tak jugak berkempatan nak update .

Atas sebab-sebab tertentu (walaweh , sebab tertentulah sangat) . Padahal dah malas nak mengadap laptop 24 jam macam dulu-dulu tu . Sekarang ni pun kalau mengadap laptop pun buat esaimen , esaimen dan esaimen je . Bukan Lyssa tak reti nak urus masa semua tu tapi , kalau boleh Lyssa nak focus on study dulu ..

Nanti dah kawin dah ada anak 10 ke , Oppps* baru la aktif macam dulu-dulu balik . hakhak .
Rindu eyy ? Rindu eyy ? Alaaa . Lyssa update ni pun sebab nak wish Happy Anniversary kat Lyssa la sebab dah 3 tahun couple . eh eh , silap pulak . Bukan couple laa . Happy Anniversary to Blog www.lyssasecret.com yang ke 3 tahun . Pejam colekkk pejam colekkk dah 1 December and 3 tahun rupanya usia blog dahku ini . Tidak ku sangka :p

Apa hadiah nak bagi ekk kat blog ni ? emm emm . Ingat nak bagi baju baru kat dia (blogskin baru) tapi tapi kan , terasa diri dahku sudah malas nak menggodek “coding” blog ni . So , apa kata Lyssa bagi hadiah kat pembaca a.k.a followers blog Lyssa je lah . Nak tak ? Nak tak ?

Lebih kurang macam GiveAway laa . Tapi ada ke yang nak join ? HAHA !
Senang je GiveAway ni pun . Tapi make sure korang kena ada blog la . Blog yang tak aktif pun tak pe . 

Ok . Jom jom join ramai-ramai !! Sebab Giveaway ni Lyssa bukak sampai malam je lepas tu takkan dilayan  bagi siapa-2 yang nak join ... Apa kata korang buat entry tu sekarang . haha ...


1) Tajuk Entry : Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !
2) Letak banner kat bawah ni dalam entry korang ..


3) And then cerita laa blog korang tu dah umur berapa dahh ? (hee , Lyssa pun nak tahu gak , mana tahu ada yang dah jadi blogger dari zaman batu ke.. hahaa)
4) Tag 3 kawan-kawan lain , suruh diorang join sekali :)


Tamat pada : 1/12/2013 pada pukul 9 malam .
 

Ok . Itu je :) Selamat membuat entry dan JANGAN LUPA copy paste link entry anda tu and taruk dalam comment entry ni . kalau tak taruk , Lyssa taknak ambik !

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

116 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Hidayah
AUTHOR
December 1, 2013 at 11:50 AM delete

Hihi happy anniversary tuan tanah cantik dan blog comel tak hengat.. ^_^

avatar
Iman Feeqry
AUTHOR
December 1, 2013 at 11:52 AM delete

http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 12:08 PM delete

I joined http://auliasuciwardina.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Le Mignon
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:10 PM delete

http://thelittlekhalifah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html
done :)

avatar
December 1, 2013 at 12:14 PM delete

http://hanismasturina.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Hot Gimmick
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:19 PM delete

Akak Lyssa. Lya join ni :)

http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nabila Medan
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:28 PM delete

Tahniah sis :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Fatin Diana
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:32 PM delete

http://www.fatindiana.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
syuhadah
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:38 PM delete

Happy Anniversary blog kak Lyssa :)

avatar
Yana Nana
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:40 PM delete

http://blogyanapunya.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html SAYA JOIN

avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:41 PM delete

http://nikainaa.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 12:45 PM delete

Happy anniversary yg ke 3 lyssa :D
akk join ni
http://www.hawasyazanalee.my/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
muja
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:46 PM delete

happy anniversary lyssa. i hope you will be active in blogging again. we all miss you :) muja join ga ni :D

http://www.mujadafewa.my/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 12:49 PM delete

http://syahidahfadilah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
amira
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:55 PM delete

selamat ulangtahun ya blog kak lyssa.

avatar
Cik Fie
AUTHOR
December 1, 2013 at 12:57 PM delete

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Aina Sofea
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:06 PM delete

Rindu , kak :') saya join , http://www.ainasofea.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Happy Anniversary , lyssasecret ...

avatar
Kiki Piano
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:07 PM delete

http://vidolaaa.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Anis Farhana
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:07 PM delete

Join :)

http://anisfhna.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 1:09 PM delete

Joinnn :)

http://www.aimanaziz.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nisha
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:17 PM delete

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html Join ^_^

avatar
mama amir
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:18 PM delete

happy anniversary...lama tu 3 tahun...^_^

avatar
Zira Diana
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:19 PM delete

Join!

http://superdeestorie.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
athirahwardah
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:19 PM delete

Saya join :)

http://itisstories.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 1:23 PM delete

akak join..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 1:24 PM delete

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Fatina
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:24 PM delete

Hi kita join :)

http://fatinamdzfr.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Shiro Usagi
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:25 PM delete

happy anniv blog akak yee ^_^

avatar
Mek Onie
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:30 PM delete

hai dik,akak join :)


http://letopkeypad.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 1:36 PM delete

Happy anniversary.cantik blog.huhu.biasala,masa mmg selalui mencemburui kita utk update blog.

avatar
shahida rahim
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:36 PM delete

join hihi
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 1:38 PM delete

http://badlishahazman.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 1:49 PM delete

saya join

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
ain ruslee
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:50 PM delete

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Akeyla Azmi
AUTHOR
December 1, 2013 at 1:58 PM delete

Hi kak Lyssa!!!!!

Miss youuu~~~ <3


http://qileh.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Asma' Sah
AUTHOR
December 1, 2013 at 2:07 PM delete

http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nuna Pringia
AUTHOR
December 1, 2013 at 2:14 PM delete

selamat ya kak lyssa.. hahahahaha baru jumpa entry kak lyssa yg trbaru.nuna pun slah seorg yg mnunggu entry lyssa jugak tau.. tgok je kat bloglist nuna, kak lyssa tak update2 pun.. huhuhuu kak lyssa, sminggu sekli ke, sbuln skli ke, update la lagi ya? taip pnjang2 lebar pun tak apa.. buat sparepart.. hahahahaha study2 jugak, rehat jgn lupa ya? http://nunapringiacyunq.blogspot.com

avatar
BaNu Syah
AUTHOR
December 1, 2013 at 2:31 PM delete

happy anniversary utk blog lyssa hehe joinnn yer..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Diya Ariana
AUTHOR
December 1, 2013 at 2:34 PM delete

saya join !
http://diyasesame.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nuna Pringia
AUTHOR
December 1, 2013 at 2:41 PM delete

http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
HAJAR
AUTHOR
December 1, 2013 at 2:42 PM delete

http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 2:47 PM delete

kalau kak lyssa pilih pemenang baca entry dorang lagi best kut. Kira entry paling kreatif :)

avatar
December 1, 2013 at 2:56 PM delete

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !
http://www.santaileeza.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
ezyra daniel
AUTHOR
December 1, 2013 at 3:02 PM delete

hope ramai yg join ye...huhu...dah terlambat plak nak join huhukhuk

avatar
Sheila Eiman
AUTHOR
December 1, 2013 at 3:19 PM delete

Assalam, sheila datang join kak lyssa :)

http://gadismerahjingga.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Selamat ulangtahun blog kak Lyssa.

avatar
Liyana yan
AUTHOR
December 1, 2013 at 3:29 PM delete

Saya join :)

http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Kenit Cinonet
AUTHOR
December 1, 2013 at 3:31 PM delete

kenit join :)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 3:32 PM delete

http://najihah90.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Mastura Aziz
AUTHOR
December 1, 2013 at 3:45 PM delete

epy anniversarry blog lyssa]

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Fatin Fana
AUTHOR
December 1, 2013 at 3:55 PM delete

Hai Lyssa, saya joined :)

http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Zana Hassan
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:07 PM delete

i join ^_<

http://zanahassan-zana.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
انا نور
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:10 PM delete

Assalammualaikum Warrahmatullah Hiwabarakatuh .. Suka blog akak ! ^_^ InsyaALLAH join !
http://luahansikhilaf.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Fatin Fana
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:14 PM delete

Selamat ulang tahun ke 3 blog Lyssa :)


http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
ejulz
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:23 PM delete

join.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Anne Nurain
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:25 PM delete

salam..
anne join!
http://anne-nurain.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur Izzati
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:34 PM delete

Bismillahirrahminrahim.. saya join ya http://siszetty.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Amer Amirah
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:35 PM delete

http://amirahamer.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 4:52 PM delete

http://ilapurplicious.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Huny eda
AUTHOR
December 1, 2013 at 4:59 PM delete

join
http://hunyieda.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 5:04 PM delete

Bismillahirahmanirrahim.
Join jugak. :)

http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 5:12 PM delete

http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 5:18 PM delete

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur Hidayah
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:21 PM delete

Bismillahirahmanirahim Yaya join Kak Lyssa

http://nurhidayahsalim97.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 5:30 PM delete

saya join! :D

http://fatanahkhirizan.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Ainur Athikah
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:45 PM delete

Assalamualaikum, nak join jugak. :)

---> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
rokot nuluhon
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:46 PM delete

http://walkstatic.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
farian idris
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:50 PM delete

happy anniversary Lyssa ,, Saya join yerr hihi ,, Bismillah
http://eyannfletcher.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Amira Yasmin
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:54 PM delete

Join sini :)

http://activediary.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 5:55 PM delete

Nahh ni linknyer :)
http://desparky.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Amira Ashikin
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:56 PM delete

http://my-life-are-here.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
AreQil Ziyad
AUTHOR
December 1, 2013 at 5:59 PM delete

hope menang dan happy aniversarry...

http://aqil-ziyad.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur Syuhadah
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:02 PM delete

happy anniversary :)

http://syueadah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Kawaii Gurlzz
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:05 PM delete

Bismillah.. join! :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Daris Rifqi
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:06 PM delete

gua dah join...


http://justcontestonly.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Hajar Rash
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:09 PM delete

http://hajarashikin.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Myra Eunhyuk
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:10 PM delete

Selamat 3 tahun untuk blog kak lyssa. Hoho, saya joined. Tq. http://littlesecreteunhyuk.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
cik amal
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:35 PM delete

amal join :)
http://cikamal.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
miera
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:40 PM delete

http://tunjuksitu.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Assalammualaikum sis , mira join : wechat : rarazamira

avatar
uks world
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:51 PM delete

jon.. ^_^

http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Fafa Kyraa
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:52 PM delete

Join XD

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Anis Rabun
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:53 PM delete

Join :)

http://anis-nabilah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
kira akira
AUTHOR
December 1, 2013 at 6:56 PM delete

http://kiraakira.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html


kira join :)

avatar
December 1, 2013 at 7:02 PM delete

saya nak join juga :)
http://farahanaramlan.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Aisyahhhhh
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:13 PM delete

ASSALAMUALAIKUM

SAYA JOIN :)

http://aisyahmn.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
deno
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:18 PM delete

salam adik lyssa^^
http://www.dayangdeno.com/2013/12/saya-nak-rm100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Ikha Mohd
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:20 PM delete

sye join

http://shirochan99.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
rainbow
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:24 PM delete

saya join !

http://catalystsya.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 7:29 PM delete

http://batrisyiadelaila.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Arni Nazira
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:33 PM delete

http://arnilala.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
nur syazlia
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:35 PM delete

Bismillah.

Joined!

http://nursyazlia.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 7:47 PM delete

http://lipspinkluvie.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Eraz Fadli
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:47 PM delete

http://www.erazfadli.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Joined!

avatar
Zulaizat
AUTHOR
December 1, 2013 at 7:59 PM delete

http://zulaizat.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html Hah Kak Lyssa . Joined

avatar
Mayah Pulchra
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:05 PM delete

Kita join =)
http://weirdsnow.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm100-dari-lyssa-faizureen.html

Hope lucky lah ya =)

avatar
ain.
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:07 PM delete

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Siti Aisyah
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:11 PM delete

Bismillahirrahmanirrahimm..

Aisyah harap Aisyah menang. Amin..

http://mydreamhigh123.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Join ya kak Lyssa?

avatar
Aze Alia
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:12 PM delete

Joined!

http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 8:14 PM delete

JOIN!

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Yun Sing
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:19 PM delete

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 8:19 PM delete

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Little Ayza
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:20 PM delete

http://ayzaadlyana.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 8:25 PM delete

Salam,arrien join yea :)
http://arrienlove.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
N-fiq :D
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:29 PM delete

http://superpapaya.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 8:29 PM delete

Join! Dan HAPPY ANNIVERSARY!! XD

http://ikinpunyacerita.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 8:32 PM delete

Join! Dan HAPPY ANNIVERSARY!!

http://ikinpunyacerita.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
AfrinaTarmizi
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:36 PM delete

Assalamualaikum saya joined ye. Btw, Happy Anniversary :)

http://missrainxx.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Nur Hamizah
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:36 PM delete

Selamat Hari Tua Blog Lyssa secret :P Hehe blog je tua. Orangnya still nampak muda. Moga Akak sentiasa dalam lindungan rahmat Allah :)

http://bebelancikchokie.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Am_Mir
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:42 PM delete

Assalamualaikum, saya join ya?-^^-


http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html



terima kasih! -^^-

avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:44 PM delete

Ibu Alisha & Aqilah dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

TQVM

avatar
December 1, 2013 at 8:53 PM delete

Nadhirah joinn akak! Welcome back! :)
http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:55 PM delete

Azwa joinnn :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
December 1, 2013 at 8:57 PM delete

Joined last minute :D
http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Rozha Haniza
AUTHOR
December 1, 2013 at 8:59 PM delete

Silakan...

http://rh-gemini93.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html



Happy Anniversary to Blog www.lyssasecret.com yang ke 3 tahun. :)

avatar
uyu kawaii
AUTHOR
December 1, 2013 at 9:22 PM delete

http://artisarainbow.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

avatar
Raihana Husni
AUTHOR
December 1, 2013 at 9:27 PM delete

As Salam Kak Lyssa. Wah Kak Lyssa dah update. Lama tunggu. Anyway, Kak Lyssa tolong ajarkan nak guna Random.org untuk giveaway boleh? Kalau boleh, Kak boleh ajdi sponsor hadiah saya. :)

avatar
Aini Minnie
AUTHOR
December 1, 2013 at 9:46 PM delete

ASSALAMMUALAIKUM KAY LYSSA ^^ Bismillahirrohmanirrohim~ saya join

http://aenyminnie.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

ngeeeeeeee ^^

avatar

Google+ Followers