Capture Moment With AwanTona

.Assalamualaikum


Hi korang . Lyssa kembali datang menaip lagi . hihi . Kali ni Lyssa nak share sikit pasal satu benda ni . Benda apa ? Jom jom baca sampai habis tau .

Lyssa tengok , ramai yang nak bina masjid tahun ni kan ? Bila dah ramai nak bernikah , ramai juga yang nak ada baby . Bila baby dah besar , buat pulak birthday party . hihi .

Tapi , korang dah ada ke official photographer ataupun videographer ?
Haaaa , kalau tak ada or sedang mencari photographer , silakan lah baca entry ini sampai penghujungnya . haha . 

Lyssa sarankan kalau korang sedang mencari phographer or videographer apa kata korang tengok-tengok dulu pic yang terdapat di AwanTona . Terbaik sangat hasil photoG nya.  AwanTona ni terdiri daripada bakat-bakat muda yang banyak idea, sangat produktif and also fun to work with dan juga berpengalaman selama lebih 3 tahun dalam bidang photography n video.

Tengok lah ni , contoh VIDEO yang dihasilkan oleh AwanTona :






AwanTona ni menghasilkan gambar yang simple and straight forward dan mementigkan ciri-ciri color ataupun moment dalam setiap gambar . Korang cuba tengok gambar yang Lyssa nak sharekan ni , warna dia memang bright , tapi nampak keoriginalannya tersendiri , kan ?












Cantikkan semua gambar-gambar yang ada kat atas ni ? hihi . Memang cantik . Sebenarnya ada banyak lagi , tapi Lyssa lebih sukakan gambar-gambar yang ini . Tengok macam mana diorang create kan suasana tu . Nampak smart sangat !

AwanTona tawarkan harga yang berpatutan tapi menghasilkan gambar and service yang profesional . 

Apa yang menariknya , untuk client yang tak reti nak pose macam mana , crew AwanTona ni siap boleh ajarkan dan hasilkan gambar yang habis photogenic lagi tau .

Korang boleh hire AwanTona untuk shoot engagement , pre/post wedding , wedding , birthday, convocation, corporate profile , concerts, pregnancy, new born dan jugak product shoot.

Eh , ada lagi ni . Selain tu , AwanTona juga boleh shoot untuk gambar kelas sekolah menengah ataupun sekolah rendah . Menarik kan ?

If ada yang berminat , korang bolehlah BOOK tarikh dengan hanya deposit RM150Lagi banyak event yang korang ambik ,  lagi banyak laaa DISCOUNT AwanTona akan bagi. 

Ha , korang tengok ni ada SPECIAL PROMOTION lagi !!

** Apa yang lagi best , nanti kalau korang jumpa AwanTona ni ,
sebut je nama "LYSSA" , korang akan dapat free 1 hour session for post wedding . 

Best kan ? Best kan ? Apa tunggu lagi ? :D
  


Boleh check out AwanTona here :

Facebook : www.facebook.com/AwanTona

- untuk tengok promo, updates, new pictures, new merchandise, giveways n untuk any inquiries

Website : www.AwanTona.com

Twitter : @awantona

- where most of AwanTona crew akan jawab segala kemusykilan or kalau nak sembang2 kosong pun di layan. :)


Instagram : @awantona


- Boleh jugak tengok gambar-gambar cantik kat situ . Follow la heh .


Youtube : http://www.youtube.com/AwanTonaProduction

- untuk check out their latest videos (behind the scene, new project/videos)

so tunggu apa lagi.
Jom lah book sekarang :')

Eh , KEJAPPPPP !!! Sebelum terlupa ...

** AwanTona akan buka booth dekat Rasta TTDI pada 8 & 9 March 2014 . 

Boleh call mereka jika ada sebarang pertanyaan di : 010 430 8411 / 017 368 3235

So , berapa RATE korang boleh bagi untuk AwanTona ni ? Comment here :p tq :)


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Anys Hazwanie
AUTHOR
January 30, 2014 at 7:38 AM delete

Jom join =)
http://myartcrafting.blogspot.com/2014/01/januari-giveaway.html

avatar
Miraa Nizam
AUTHOR
January 30, 2014 at 10:19 AM delete

Hebatnya... Nanti nk try contact la...

avatar
Coffee
AUTHOR
January 30, 2014 at 4:54 PM delete

assalamualaikum ! :) just nak cakap je .. ayah saya punye price murah plus nikah , sanding outdoor dll .. semua dalam satu pakej.. ni link nye ~
http://runphotographer.blogspot.com/

avatar
Nys Anis
AUTHOR
January 31, 2014 at 10:44 PM delete

cantik sangat !! suka !
hehe

avatar
Qiewla
AUTHOR
February 1, 2014 at 11:41 AM delete

:) Kak Lyssa , Bila nak buat Tutorial ? Teringin sangat <3

avatar
Qiewla
AUTHOR
February 1, 2014 at 11:41 AM delete

:) Kak Lyssa , Bila nak buat Tutorial ? Teringin sangat <3

avatar
zinnia zaza
AUTHOR
February 1, 2014 at 2:42 PM delete

hai sis. Bole tak nak mnx tolong promotekn link youtube nih tuk naikkan viewer. this just untuk assgment kami pljr uitm.

http://www.youtube.com/watch?v=kFPWr6q9lfs

avatar
February 4, 2014 at 12:29 PM delete

cantik gambar-gambar di atas :D

avatar
February 4, 2014 at 8:02 PM delete

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

avatar
farah hidayah
AUTHOR
February 5, 2014 at 9:39 PM delete

Salam Sis. Macam mana nk ltk lgu youtube dlm entri mcm entry sis ni ? Saya guna blogskin.. Thanks sis.

avatar
February 7, 2014 at 10:15 AM delete

klas tuk belajar jd fotografer xde???

avatar
~Nor Arena~
AUTHOR
February 11, 2014 at 11:34 AM delete

SALAM LYSSA... jalan2 kat sini...

waa cantik2 semua pica yg awantona ambil tu... tapi, ina just tempah bakal adik ipar je yg photoshoot wedding nanti.... hehehhe

avatar
dzu amri
AUTHOR
February 11, 2014 at 11:50 AM delete

Salam perkenalan Lyssa.. Terjumpa blog ni semasa bloghopping and it's cool.. ^o^

Btw, cantik gambar tu, walaupun berdiri kat tepi bas sekolah. Tak pernah terfikir ambil gambar tepi bas sekolah boleh jadi cantik macam ni.. hehe

Jom Menang DKNY Fragrance

avatar
Akak Adek
AUTHOR
February 11, 2014 at 5:57 PM delete

As salam... Wahhh, nice la..cantik2x semua teknik pic y diambil ..
thumbs up!

avatar
KaSMa SweeT
AUTHOR
February 12, 2014 at 11:59 AM delete

erm...cantik-cantik gambar dia. Nampak natural tp cantik. leh lah promote kat kawan-kawan yang nak guna photographer...

avatar
Anis Adnan
AUTHOR
February 12, 2014 at 3:08 PM delete

Hye sis! Ada tagged sis dalam post! Feel free to click it. Boleh kira newbie la jugak. Hehehe!http://www.rookieleviosa.blogspot.com/

avatar
ricca
AUTHOR
February 13, 2014 at 9:01 AM delete

salam perkenalan...tq ngan info2...blh lah ika havoc2 kan katorg lain..hehehe

avatar
Eellee Nana
AUTHOR
February 13, 2014 at 11:18 AM delete

hebat, nanti boleh contact^^

avatar
Alynn Mueez
AUTHOR
March 10, 2014 at 11:33 AM delete

marveless lah..sangat cantikkk.

avatar
April 1, 2014 at 5:10 PM delete

Www.howtnwhycanbethin.net

avatar
April 16, 2014 at 9:35 PM delete

Want to gain income? Do visit for info http://tasks4job.com/?refer=196203

avatar
April 30, 2014 at 10:58 AM delete

cantek2 jerr gambar dia..smart..

avatar

Google+ Followers